Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah razı olsun canım
selam kızlar. listemiz uzamış, anne adaylarımız çoğalmış ne güzel. ben hala ev kurma telaşında olduğumdan çok katılamıyorum ama arada unutulmayım diye yazıp kaçıyorum:)) geçen gün sağlık ocağına gittik, kaydımı yaptılar. salı günü gitcem gerekli testleri yapacaklar. bir de İzmir'de olanlar özel doktor tavsiye edebilir mi bana acaba? ben daha araştıramadım maalsesf. ama bu hafta içinde gidip kalp atışlarını duymak istiyorum. ilk 5 haftalıkken gidip keseyi gördük. 2. muayene zamanım geldi. bekliyorum tavsiyelerinizi.
kızlar günaydınn..
Akşam eşime sinirlendim rahat 1 saat boyunca hıçkıra hıçkıra ağladım..
Sabahta midem bulanmadı acaba bebeğimi kalbimi durdu stresten diyorum şuan kendimi çok suçlu hissediyorum
arkadaşım sakin o şekilde düşünme bak benimde mide bulantılarım bitti gibi bişi ara ara oluyo ama sürekli değil ağlamakdan stresden evet bebeğin etkilenir üzülür ama sen korma bu şekilde şeylerede yorma
ya benim zerre bulantım yok,niye ki? Hamile olduğumun farkına varacak hiçbişey yaşamıyorum.böyle gidecek galiba..yada yeni mi başlayacak?
bilmiyrum cnm kendimi çok suçlu hissediyorum şuanda.ama çok üzüldüm çok ağladım zaten hamilelikten ötürü duygusalım.hıçkıra hıçkıra ağladımaslnda ortada hiç bişi yoktu.
canım benim hepimiz öyleyiz ben eşime saçma sapan şeylerden bağoırıyom tabi oda insan sabredemiyo oda bana kızıyo hoppp ağlamaya başla bana neden bağırdın diye çok duygusalız ama ağlamakdan felan bebeğe bişi olsa kuzum dünyada bebek kıtlığı olur rabbim onu koruyo sen ona emanet et bak bizim günlerimiz seninle aynı bendede bu sabah hiç buulantı yok dünde çok yoktu bu belli olmuyokı
canım çok teşekkür ederim rahatlattın beni biraz.Rabbim korusun bebeklerimizi...
canım tebrik ederim..allah hayırlısı ile kucağına da almanı nasip etsin inşallahmehaba kızlar,,
ben de ekim annesi olucam inş. ara ara girip forumu takip etmeyi gelişmeleri yazmayı düşünüyorum.
herşey yolunda gider inş. benm bebişim tüp bebekle oldu.kalp atışını 6 hafta 3 gunlukken duyduk cok sukur
Kızlar günaydınn..
Akşam eşime sinirlendim rahat 1 saat boyunca hıçkıra hıçkıra ağladım..
sabahta midem bulanmadı acaba bebeğimi kalbimi durdu stresten diyorum şuan kendimi çok suçlu hissediyorum
Günaydın canlarım;
Aynı durumu bende yaşıyorum ara ara tatlım acayip duygusalım mesela dun gece kayınvalıdem bana gülerek yaptıgım bır seyle ılgılı bı sey soyledı aslında gayet normal bı seydı anormal bı durum yoktu hıc ama o an nedense alındım ve bozuldum (çok saçmaydı) sonra anladılar kı hamılelık boyle oluyormus dedı mınıgımın amcası da o an gulumsedım gectı...Bı kac gun once de esımın yaptıgı bı harekete cok bozuldum aglamaya basladım durduk yere sonra sustum...Yanı boyle seyler normal tatlım hepımız yasıyoruz baksana?..Ama olabıldıgınce sakın olmaya calısmalı kendımızı ve bebegımızı dusunup uzulmemelıyız aslında...En azından boyle durumlarda hemen aklımıza bebegımızı getırıp kendımızı tesellı edebılırız bence dımı??Böyle şeylerı kafamıza takarak yıpratmayalım kendımızı canlarım inşallah hayırlısı ıle atlatacagız bu zor donemlerımızı...Benımde ılk zamanlarda 2 yada en fazla 3 kez mıde bulantım oldu agrıyla bırlıkte bır daha hıc olmadı kızlar?Ne mıde bulantısı ne bas donmesı yasıyorum su aralar?Sadece kasıklarıma ara ara kısa suren sancılar gırıyor ve belım agrıyor..O kadar..?Hamılelıkte ılgılı hıssettıgım sey bu su sıralar sadece canlarım...Bi de iştahım yerınde ama yınede kontrollu yıyorum sısko hamıle olmamak ıcın
ya bende de bulantı yok. bi iki kere bulantım oldu o da çok şiddetli değil. daha çok kokulara hassiyetim var kasık ve gögüs ağrısından başka bi beliritim yok. he bide bel ağrısı. biraz ayakta durunca çok belim ağrıo. hemen uzanma ihtiyacı duyuyorum. anlamadım gitti. belkide henüz yeni diye böyledir bilmiyorum ki? bu cumartesi gidicez doktora inşallah herşey yolundadır:26::26:
günaydın. Ben yeni üyeyim ama uzun zamandır takıp edıyorum sizi. Paylaşımlarınız çok güzel.
Bende hamileyim şuan tam 7 haftalık. Bi aksilik olmazsa 9 ekimde doğucak.
Ama asıl korkum dün ultrasona girdim ve içerde 4 cm lik bi kanama olduğunu söyledi. Bebeğin kalp atışları ve gunü gününe uygun dedi. Düşük tehlikesi var dedi bol istrhat ve ağır kaldırma dedi aranızda böyle bi durum yaşayan varmı. Korkuyorum
ya bende de bulantı yok. Bi iki kere bulantım oldu o da çok şiddetli değil. Daha çok kokulara hassiyetim var kasık ve gögüs ağrısından başka bi beliritim yok. He bide bel ağrısı. Biraz ayakta durunca çok belim ağrıo. Hemen uzanma ihtiyacı duyuyorum. Anlamadım gitti. Belkide henüz yeni diye böyledir bilmiyorum ki? Bu cumartesi gidicez doktora inşallah herşey yolundadır:26::26: