2012 Ekim Anneleri

Allahım inşallah hayırlısıyla, sağlıkla atlattırsın bize 9 ayımızıda kızlarrr... bence bu mide bulantılarını falan çekeriz biz yeterki bebeklerimiz iyi olsun dimi ama...

mehaba kızlar,,
ben de ekim annesi olucam inş. ara ara girip forumu takip etmeyi gelişmeleri yazmayı düşünüyorum.
herşey yolunda gider inş. benm bebişim tüp bebekle oldu.kalp atışını 6 hafta 3 gunlukken duyduk cok sukur:KK16:

selam kızlar. listemiz uzamış, anne adaylarımız çoğalmış ne güzel. ben hala ev kurma telaşında olduğumdan çok katılamıyorum ama arada unutulmayım diye yazıp kaçıyorum:)) geçen gün sağlık ocağına gittik, kaydımı yaptılar. salı günü gitcem gerekli testleri yapacaklar. bir de İzmir'de olanlar özel doktor tavsiye edebilir mi bana acaba? ben daha araştıramadım maalsesf. ama bu hafta içinde gidip kalp atışlarını duymak istiyorum. ilk 5 haftalıkken gidip keseyi gördük. 2. muayene zamanım geldi. bekliyorum tavsiyelerinizi.

bende izmirdeyim canım tavsiye ile özel tınaztepe hastahanesine gitmeye başladım doktorum can bey şimdilik memnunum devam etmeyi düşünüyorum bence araştır sende gideceğin hastanenin bebek yoğun bakımı,küvez olması faln çok önemli ben memnun kaldım zaten tavsiye ile gittim.3 hafta sonra tekrar gitcem kalp atışları için daha sonra gerkli tahlilleri yapcak doktorumuz.ben egepolü düşünüyodum hatta randevu almaya kalktım 2 ay sonraya veriyolar şaştım kaldım açıkcası eskiden güzeldi şimdi kalabalıkdan herkes şikayetçi.insanın kafası karışıyo valla.hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah:))

Kızlar günaydınn..
Akşam eşime sinirlendim rahat 1 saat boyunca hıçkıra hıçkıra ağladım..
sabahta midem bulanmadı acaba bebeğimi kalbimi durdu stresten diyorum şuan kendimi çok suçlu hissediyorum:KK43:

kızlar günaydınn..
Sabahta midem bulanmadı acaba bebeğimi kalbimi durdu stresten diyorum şuan kendimi çok suçlu hissediyorum:KK43:

arkadaşım sakin o şekilde düşünme bak benimde mide bulantılarım bitti gibi bişi ara ara oluyo ama sürekli değil ağlamakdan stresden evet bebeğin etkilenir üzülür ama sen korma bu şekilde şeylerede yorma

arkadaşım sakin o şekilde düşünme bak benimde mide bulantılarım bitti gibi bişi ara ara oluyo ama sürekli değil ağlamakdan stresden evet bebeğin etkilenir üzülür ama sen korma bu şekilde şeylerede yorma

Bilmiyrum cnm kendimi çok suçlu hissediyorum şuanda.Ama çok üzüldüm çok ağladım zaten hamilelikten ötürü duygusalım.Hıçkıra hıçkıra ağladım:KK43:Aslnda ortada hiç bişi yoktu.

Son düzenleme:
ya benim zerre bulantım yok,niye ki? Hamile olduğumun farkına varacak hiçbişey yaşamıyorum.böyle gidecek galiba..yada yeni mi başlayacak?

canım maşallah işte benimde çok aman aman yok sadece kasıklarımda bi rahjatsızlık bi şişlik var o kadar birde belim ağrıyo

bilmiyrum cnm kendimi çok suçlu hissediyorum şuanda.ama çok üzüldüm çok ağladım zaten hamilelikten ötürü duygusalım.hıçkıra hıçkıra ağladım:KK43:aslnda ortada hiç bişi yoktu.

canım benim hepimiz öyleyiz ben eşime saçma sapan şeylerden bağoırıyom tabi oda insan sabredemiyo oda bana kızıyo hoppp ağlamaya başla bana neden bağırdın diye çok duygusalız ama ağlamakdan felan bebeğe bişi olsa kuzum dünyada bebek kıtlığı olur rabbim onu koruyo sen ona emanet et bak bizim günlerimiz seninle aynı bendede bu sabah hiç buulantı yok dünde çok yoktu bu belli olmuyokı

canım benim hepimiz öyleyiz ben eşime saçma sapan şeylerden bağoırıyom tabi oda insan sabredemiyo oda bana kızıyo hoppp ağlamaya başla bana neden bağırdın diye çok duygusalız ama ağlamakdan felan bebeğe bişi olsa kuzum dünyada bebek kıtlığı olur rabbim onu koruyo sen ona emanet et bak bizim günlerimiz seninle aynı bendede bu sabah hiç buulantı yok dünde çok yoktu bu belli olmuyokı

canım çok teşekkür ederim rahatlattın beni biraz.Rabbim korusun bebeklerimizi...

canım çok teşekkür ederim rahatlattın beni biraz.Rabbim korusun bebeklerimizi...

Günaydın canlarım;
Aynı durumu bende yaşıyorum ara ara tatlım acayip duygusalım mesela dun gece kayınvalıdem bana gülerek yaptıgım bır seyle ılgılı bı sey soyledı aslında gayet normal bı seydı anormal bı durum yoktu hıc ama o an nedense alındım ve bozuldum (çok saçmaydı) sonra anladılar kı hamılelık boyle oluyormus dedı mınıgımın amcası da o an gulumsedım gectı...Bı kac gun once de esımın yaptıgı bı harekete cok bozuldum aglamaya basladım durduk yere sonra sustum...Yanı boyle seyler normal tatlım hepımız yasıyoruz baksana?..Ama olabıldıgınce sakın olmaya calısmalı kendımızı ve bebegımızı dusunup uzulmemelıyız aslında...En azından boyle durumlarda hemen aklımıza bebegımızı getırıp kendımızı tesellı edebılırız bence dımı??Böyle şeylerı kafamıza takarak yıpratmayalım kendımızı canlarım inşallah hayırlısı ıle atlatacagız bu zor donemlerımızı...Benımde ılk zamanlarda 2 yada en fazla 3 kez mıde bulantım oldu agrıyla bırlıkte bır daha hıc olmadı kızlar?Ne mıde bulantısı ne bas donmesı yasıyorum su aralar?Sadece kasıklarıma ara ara kısa suren sancılar gırıyor ve belım agrıyor..O kadar..?Hamılelıkte ılgılı hıssettıgım sey bu su sıralar sadece canlarım...Bi de iştahım yerınde ama yınede kontrollu yıyorum sısko hamıle olmamak ıcın :KK66:

mehaba kızlar,,
ben de ekim annesi olucam inş. ara ara girip forumu takip etmeyi gelişmeleri yazmayı düşünüyorum.
herşey yolunda gider inş. benm bebişim tüp bebekle oldu.kalp atışını 6 hafta 3 gunlukken duyduk cok sukur:KK16:
canım tebrik ederim..allah hayırlısı ile kucağına da almanı nasip etsin inşallah:KK16:
Kızlar günaydınn..
sabahta midem bulanmadı acaba bebeğimi kalbimi durdu stresten diyorum şuan kendimi çok suçlu hissediyorum:KK43:

canım..şuan hormonlarımız tavan yapmış durumda, karmakarışık duygulardayız..en saçma sapan şeylerden bile daralıp saldırıveriyoruz kocalarımıza:KK43: zor belki biliorum ama birazcık olsun kendimizi kontrol etmeliyiz:KK43:
ağlamak hem kendine hem bebeğine zarar bitanem..ama korkma Allah'ın izniyle bebeğine bişi olmamıştır. kötü şeyler düşünme..birazcık daha dikkat et o kadar..hem dün o kadar üzülüp ağladığın için bebişin annişi bugün bari üzmeyeyim demiş ve bulantı yaptırmamıştır:KK34:34: öyle düşün tmm:KK34:

Son düzenleme:
Günaydın canlarım;
Aynı durumu bende yaşıyorum ara ara tatlım acayip duygusalım mesela dun gece kayınvalıdem bana gülerek yaptıgım bır seyle ılgılı bı sey soyledı aslında gayet normal bı seydı anormal bı durum yoktu hıc ama o an nedense alındım ve bozuldum (çok saçmaydı) sonra anladılar kı hamılelık boyle oluyormus dedı mınıgımın amcası da o an gulumsedım gectı...Bı kac gun once de esımın yaptıgı bı harekete cok bozuldum aglamaya basladım durduk yere sonra sustum...Yanı boyle seyler normal tatlım hepımız yasıyoruz baksana?..Ama olabıldıgınce sakın olmaya calısmalı kendımızı ve bebegımızı dusunup uzulmemelıyız aslında...En azından boyle durumlarda hemen aklımıza bebegımızı getırıp kendımızı tesellı edebılırız bence dımı??Böyle şeylerı kafamıza takarak yıpratmayalım kendımızı canlarım inşallah hayırlısı ıle atlatacagız bu zor donemlerımızı...Benımde ılk zamanlarda 2 yada en fazla 3 kez mıde bulantım oldu agrıyla bırlıkte bır daha hıc olmadı kızlar?Ne mıde bulantısı ne bas donmesı yasıyorum su aralar?Sadece kasıklarıma ara ara kısa suren sancılar gırıyor ve belım agrıyor..O kadar..?Hamılelıkte ılgılı hıssettıgım sey bu su sıralar sadece canlarım...Bi de iştahım yerınde ama yınede kontrollu yıyorum sısko hamıle olmamak ıcın :KK66:

ya bende de bulantı yok. bi iki kere bulantım oldu o da çok şiddetli değil. daha çok kokulara hassiyetim var:KK43: kasık ve gögüs ağrısından başka bi beliritim yok. he bide bel ağrısı. biraz ayakta durunca çok belim ağrıo. hemen uzanma ihtiyacı duyuyorum. anlamadım gitti. belkide henüz yeni diye böyledir bilmiyorum ki? bu cumartesi gidicez doktora inşallah herşey yolundadır:26::26:

Günaydın. Ben yeni üyeyim ama uzun zamandır takıp edıyorum sizi. Paylaşımlarınız çok güzel.
Bende hamileyim şuan tam 7 haftalık. Bi aksilik olmazsa 9 Ekimde doğucak.
Ama asıl korkum dün ultrasona girdim ve içerde 4 cm lik bi kanama olduğunu söyledi. Bebeğin kalp atışları ve gunü gününe uygun dedi. Düşük tehlikesi var dedi :KK43: Bol istrhat ve ağır kaldırma dedi aranızda böyle bi durum yaşayan varmı. korkuyorum :KK43:

ya bende de bulantı yok. bi iki kere bulantım oldu o da çok şiddetli değil. daha çok kokulara hassiyetim var:KK43: kasık ve gögüs ağrısından başka bi beliritim yok. he bide bel ağrısı. biraz ayakta durunca çok belim ağrıo. hemen uzanma ihtiyacı duyuyorum. anlamadım gitti. belkide henüz yeni diye böyledir bilmiyorum ki? bu cumartesi gidicez doktora inşallah herşey yolundadır:26::26:

cnm bende nasıl hamileyim diyodum bulantım yok bişeyim yok die..doktor 6.haftada başlar demişti 6haftanın ortalarında başladı benimde..

günaydın. Ben yeni üyeyim ama uzun zamandır takıp edıyorum sizi. Paylaşımlarınız çok güzel.
Bende hamileyim şuan tam 7 haftalık. Bi aksilik olmazsa 9 ekimde doğucak.
Ama asıl korkum dün ultrasona girdim ve içerde 4 cm lik bi kanama olduğunu söyledi. Bebeğin kalp atışları ve gunü gününe uygun dedi. Düşük tehlikesi var dedi :KK43: bol istrhat ve ağır kaldırma dedi aranızda böyle bi durum yaşayan varmı. Korkuyorum :KK43:

hoş geldin canım allah tamamına erdirsin inş

ya bende de bulantı yok. Bi iki kere bulantım oldu o da çok şiddetli değil. Daha çok kokulara hassiyetim var:KK43: kasık ve gögüs ağrısından başka bi beliritim yok. He bide bel ağrısı. Biraz ayakta durunca çok belim ağrıo. Hemen uzanma ihtiyacı duyuyorum. Anlamadım gitti. Belkide henüz yeni diye böyledir bilmiyorum ki? Bu cumartesi gidicez doktora inşallah herşey yolundadır:26::26:

canım aynı bende senin gibiyim biraz bulantı o kadar aradada kasıklarıma sızı giriyo çok nadir belimde ve kalçamda ağrı çok kötü düşünmeyelim

günaydın güzel meleklerin güzeller güzeli anneleriiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bende de kalça ağrısı var kasık ağrısı var kokulara hassasiyet var:26:
bulntım pek başlamadı arada geliyor hemen gidiyor geri özellikle sevmediğim kokular olursa onun haricinde çok şükür iyiyzz:KK16::KK16::KK16:
benim tüp bebek olduğundan kaç hafta olduğu sizlerden biraz daha farklı hesaplandı adetime bakarsak 6 haftalığım ama tüp olduğu için 1 hafta geriden hesaplanıyor dedi doktorum :KK49:

şimdi bende sizlere bişiy soracam öksürünce hapşırınca çok tedirgin oluyorum ben çünü kasıklarım geriliyor şeyim dışa doğru kasılıyor sanki:KK9::KK9::KK9:
bunlardan bişey olurmu diye çok tedirgin oluyorum bende sizde tedirginmisiniz bunlardannnn:44::44::44:

arkadaşın biri demişya böyle şeylerden bişey olsaydı dünyada bebek kıtlığı olur diyeee:KK9::KK9::KK9:ayyyyyy ona çok güldüm ama işte insan korkuyor genede:KK9:

X