2012 Ekim Anneleri

gözünüz aydın maşallah bebişlere

kese üstten 5 haftada görünüyo sanırım.alttan bakarsa 4 haftalıkken bile görülebiliyo herhalde...

çok geçmiş olsun canım..baş ağrısı çok fena

bizim de günlerimiz aynı sanırım.ben de pazartesi gitcem kalp atışlarını duymaya 7+2 olcaz o zaman..

bizim de günlerimiz aynı sanırım.ben de pazartesi gitcem kalp atışlarını duymaya 7+2 olcaz o zaman..[/QUOTE]

CANIM BENDE PZT GİTMEK İSTİYORUM AMA DR UM PZT YOKMUŞ MECBUR SALIYI BEKLİCEM AMA SEN BANA GETİR ÖNCE GÜZEL HABERİ

Yeni gelen arkadaslar hepinize oncelikle hayirli gebelikler diliyorum
1. Sayfadan 2012 ekim anneleri takip listesine girip oraya bilgilerinizi birakirsaniz sizi de tabloya eklerim yarin falan eklerim suan cepten giriyorum.

kızlar merhaba bugun doktora gıttım ıkı tane kesemızıde belırgın gorduk:)
sımdı haftaya kalp atısını duymak ıcın gıdecegız nasıpse..
ınsan bebısını gormek ıcın nasıl sabırsızlanıyor ya ben sımdıden cumartesı ıcın heyecan yaptım:)

Gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin

ay merak ettım sımdı bak ya bu aksam gondertıceksın benı kontrole:)

canım herkeste olacak diye birşey yok :)
benim ki daha net belli değil..
çünkü dr rahatsız etmemek için çok incelemedi..
ist daki dr um 10 dk incelemişti öyle görmüştü 2 sini de :)

sanırım diğer kontrollerde netleşir..

ama ikizler riskli olduğundan ben tek kalmasından yanayım

ben folik asiti hiç bırakmadım uzun zamandır kullanıyorum..
dr um hala kullandırıyor ama bunun yanı sıra decavitte verdi birlikte kullanıyorum şimdilik..
bana biraz erken verdi gibime geliyor ama bakalım bir daha ki kontrolde ne dicek..

çok teşekkür ederim canım benım.. darısı başına inşallahh.. sende kalp atışlarını duyasın 10 gun içinde..

tünaydın kızlar iyi hafta sonlarııı

inşallah canım bende sabırsızlıkla bekliyorumm
ben perşembe günü gitmeyi düşünüyorum 7+0 oluyorum..inş duyabilirim bakalımm..

gözünüz aydın canımmm

Son düzenleme:

gözünüz aydın canımmm

gözünüz aydın canımmm

gözünüz aydın canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…