mereba kızlar bizde dün keselerimizi gördük çok şükür
bitanesi çok güzel dedi doktorumuz gelişimi bulunduğu yer güzel tam istediğimiz gibi dedi 1 taneside yolda geliyor gibi çokkk küçük ama gelişebilirde kaybolabilirde dedidoktora kalsa o minik olan gelişmesin ve 1 tane sağlıklı gebelik olsun diyor
ama allhım bize neyi layık görürse biz ona razıyız allhım sağlıklı hayırlı evlatlar versin biz tekede razıyız 2 kiyede inşallahhhh
hakkımızda hayırlısı
ama şimdilik 2 tane kesemiz var
evvett güzel teyzoşlar biz geldikk:) şimdi geldim doktordan mercimeğimi gördüm kalbinin atışını dinledimmm allahım ne mucizevi birşeyy.. allah isteyen herkese tattırsın bu mucizeyi.. bu arada kilo vermişim sanırım düzenli az az sık yememden kaynaklanıyo:) bugun itibariyle 6+5 iz:) bir dahaki kontrol 1 ay sonraya . şimdilik bu kadar kızlar..
Kızlar size bir şey soracağım kese ne kadarlıkken görünebiliyor bilginiz var mı?Ben ay basında gıdecegım tekrar gorunmemıstı sanıyorum 2 haftalıktı o zaman?Sizin en erken kac haftalıkken gorunebıldı???
gunaydınn dun cok kötuydum bas agrısından ölcek gıbıydım öğürmekten bogazlarım tahriş olmuş nasıl acıyor en son atesım 38 çıktı acıle gıtcektık gıdemedık felaket kar ruzgar vardı bıran öluyorum galıba dedım
canım benim seninle günüm aynı gibi valla ben salı günü kalp atışları için gideceğim sonrasında tabi bi sorunla karşılaşmazsam herhalde 4 hafta sonra felan çağırır genelde öyle oluyo 2li tarama testi yapıyolar
canım alttan mı duyuldu kalp atışları? bende duydum bugun çok şükür kanı da verdim yalnız benden idrar istemediler o ne içindi acep?
zeynepazra ayetel kursi bende okuyabilirim sana.. Ne zaman olduğunu söyle ve o gün hatırlat lütfen canım..
kızlar merhaba bugun doktora gıttım ıkı tane kesemızıde belırgın gorduk:)
sımdı haftaya kalp atısını duymak ıcın gıdecegız nasıpse..
ınsan bebısını gormek ıcın nasıl sabırsızlanıyor ya ben sımdıden cumartesı ıcın heyecan yaptım:)
Gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin
Gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin
allah razı olsun canım 21 şubat salı günü okur musun ben yine o gün özelden msj atarım inşallah
Okurum tatlım rabbim inşallah kabul eder..
zeynepazra cnm okudum ayetelkürsini allah kabul etsin.
ay merak ettım sımdı bak ya bu aksam gondertıceksın benı kontrole:)
benim bildiğim hamilelik öncesi 3 ay ve hamilelikte ilk 3 ay mutlaka kullanılması gerektiği. ben hamilelikten önceki 3 aya kadar kullanıp bırakmıştım çünkü bebeği ertelemiştik.öğrendiğim günden itibaren de günde 1 folbiol alıyorum. 3.aydan sonra elevite geçecekmişiz
çok teşekkür ederim canım benım.. darısı başına inşallahh.. sende kalp atışlarını duyasın 10 gun içinde..
tünaydın kızlar iyi hafta sonlarııı
mereba kızlar bizde dün keselerimizi gördük çok şükür
bitanesi çok güzel dedi doktorumuz gelişimi bulunduğu yer güzel tam istediğimiz gibi dedi 1 taneside yolda geliyor gibi çokkk küçük ama gelişebilirde kaybolabilirde dedidoktora kalsa o minik olan gelişmesin ve 1 tane sağlıklı gebelik olsun diyor
ama allhım bize neyi layık görürse biz ona razıyız allhım sağlıklı hayırlı evlatlar versin biz tekede razıyız 2 kiyede inşallahhhh
hakkımızda hayırlısı
ama şimdilik 2 tane kesemiz var
evvett güzel teyzoşlar biz geldikk:) şimdi geldim doktordan mercimeğimi gördüm kalbinin atışını dinledimmm allahım ne mucizevi birşeyy.. allah isteyen herkese tattırsın bu mucizeyi.. bu arada kilo vermişim sanırım düzenli az az sık yememden kaynaklanıyo:) bugun itibariyle 6+5 iz:) bir dahaki kontrol 1 ay sonraya . şimdilik bu kadar kızlar..
kızlarrrr merhabaaa daha şimdi geldim bende dr dan 6+4 olmuşum ayy kalp atışlarını duydumm nasıl heycanlandım anlatamam güm güm güm ...pazarteside kan ve idrar tahlili için gidicem bu arada herşeyimiz normalmiş bebişimizin boyu:8. 4 mm
Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallahhh
kızlar merhaba bugun doktora gıttım ıkı tane kesemızıde belırgın gorduk:)
sımdı haftaya kalp atısını duymak ıcın gıdecegız nasıpse..
ınsan bebısını gormek ıcın nasıl sabırsızlanıyor ya ben sımdıden cumartesı ıcın heyecan yaptım:)