muhtemelen benimde sonraki haftaalrda başlayacak..allah yardım etsin..çalışan için çok zor yaa. uykusuzluk, duygu karmaşası, bulantı vs:26: evde olanlar daha şanslıyaaacnm bende nasıl hamileyim diyodum bulantım yok bişeyim yok die..doktor 6.haftada başlar demişti 6haftanın ortalarında başladı benimde..
canım aynı bende senin gibiyim biraz bulantı o kadar aradada kasıklarıma sızı giriyo çok nadir belimde ve kalçamda ağrı çok kötü düşünmeyelim
muhtemelen benimde sonraki haftaalrda başlayacak..allah yardım etsin..çalışan için çok zor yaa. Uykusuzluk, duygu karmaşası, bulantı vs:26: Evde olanlar daha şanslıyaaa:44:
Evet işte canım yaa kasık ağrısı çok oluo. öyleki hemen tuvalete koşuorum bişi mi oldu diyeşu 3 ayı bi atlatsak hayırlısı ile..
günaydın güzel meleklerin güzeller güzeli anneleriiii
Kızlar bende de kalça ağrısı var kasık ağrısı var kokulara hassasiyet var:26:
Bulntım pek başlamadı arada geliyor hemen gidiyor geri özellikle sevmediğim kokular olursa onun haricinde çok şükür iyiyzz
Benim tüp bebek olduğundan kaç hafta olduğu sizlerden biraz daha farklı hesaplandı adetime bakarsak 6 haftalığım ama tüp olduğu için 1 hafta geriden hesaplanıyor dedi doktorum
şimdi bende sizlere bişiy soracam öksürünce hapşırınca çok tedirgin oluyorum ben çünü kasıklarım geriliyor şeyim dışa doğru kasılıyor sanki
Bunlardan bişey olurmu diye çok tedirgin oluyorum bende sizde tedirginmisiniz bunlardannnn:44::44::44:
Arkadaşın biri demişya böyle şeylerden bişey olsaydı dünyada bebek kıtlığı olur diyeeeayyyyyy ona çok güldüm ama işte insan korkuyor genede
ya bende de bulantı yok. bi iki kere bulantım oldu o da çok şiddetli değil. daha çok kokulara hassiyetim varkasık ve gögüs ağrısından başka bi beliritim yok. he bide bel ağrısı. biraz ayakta durunca çok belim ağrıo. hemen uzanma ihtiyacı duyuyorum. anlamadım gitti. belkide henüz yeni diye böyledir bilmiyorum ki? bu cumartesi gidicez doktora inşallah herşey yolundadır:26::26:
Kızlar bende de kalça ağrısı var kasık ağrısı var kokulara hassasiyet var:26:
Bulntım pek başlamadı arada geliyor hemen gidiyor geri özellikle sevmediğim kokular olursa onun haricinde çok şükür iyiyzz
Benim tüp bebek olduğundan kaç hafta olduğu sizlerden biraz daha farklı hesaplandı adetime bakarsak 6 haftalığım ama tüp olduğu için 1 hafta geriden hesaplanıyor dedi doktorum
şimdi bende sizlere bişiy soracam öksürünce hapşırınca çok tedirgin oluyorum ben çünü kasıklarım geriliyor şeyim dışa doğru kasılıyor sanki
Bunlardan bişey olurmu diye çok tedirgin oluyorum bende sizde tedirginmisiniz bunlardannnn:44::44::44:
Arkadaşın biri demişya böyle şeylerden bişey olsaydı dünyada bebek kıtlığı olur diyeeeayyyyyy ona çok güldüm ama işte insan korkuyor genede
evet canım yaaa valla hapşırmadan ıksırmadan duramayız bunlar insanı şeyler hee hapşırırkent yada öksürürken kendimi çok sıkmıyorum gidişine bırakıyorum :) sende öyle yap kız karşı komşum 6 aylık gebe kadın cağız düşmüş karda heryerleri yara içinde bebeğimi allah korudu diyor rabbim meleklerini koruyo sen merak etme
canım benimde tüp bebek bu arada nasıl hesaplanıyo anlamadım ben hep sat a göre hesaplıyorum
evet canım aynen. gögüs ağrısı çok fena. uçları özellikle çok sızlıoİnşallah herşey yolundadır tatlım hepimiz için...Benim bir de göğüslerim çok ağrıyor canlarım dokunamıyorum bıle sızlıyor gibi tuhaf bir ağrı...Ha bi de akşamları çok erken uykum geliyor yemekten hemen sonra uyumak istiyorum tabi bu durum eşimi de beni de pek memnun etmıyor...
canım valla bende anlamadım kalçama bi ağrı saplanıyo kilitleniyorum neden oluyo anlamadım yanı
Selam kızlar, beni biraz doktor korkuttu ama eğer dış gebelik değilse ve sağlıklıysa Allahın izniyle ben de ekimde anne olucam
ya benim zerre bulantım yok,niye ki? hamile olduğumun farkına varacak hiçbişey yaşamıyorum.böyle gidecek galiba..yada yeni mi başlayacak?
kızlar benim bugün aşırı derece de halsizliğim var..
bu saat olmuş hala yatıyorum o kadar kötüyüm yani..
inş devamlı olmaz adım atcak halim yok çünkü..
mehaba kızlar,,
ben de ekim annesi olucam inş. ara ara girip forumu takip etmeyi gelişmeleri yazmayı düşünüyorum.
herşey yolunda gider inş. benm bebişim tüp bebekle oldu.kalp atışını 6 hafta 3 gunlukken duyduk cok sukur
Kızlar günaydınn..
Akşam eşime sinirlendim rahat 1 saat boyunca hıçkıra hıçkıra ağladım..
sabahta midem bulanmadı acaba bebeğimi kalbimi durdu stresten diyorum şuan kendimi çok suçlu hissediyorum
Günaydın canlarım;
Aynı durumu bende yaşıyorum ara ara tatlım acayip duygusalım mesela dun gece kayınvalıdem bana gülerek yaptıgım bır seyle ılgılı bı sey soyledı aslında gayet normal bı seydı anormal bı durum yoktu hıc ama o an nedense alındım ve bozuldum (çok saçmaydı) sonra anladılar kı hamılelık boyle oluyormus dedı mınıgımın amcası da o an gulumsedım gectı...Bı kac gun once de esımın yaptıgı bı harekete cok bozuldum aglamaya basladım durduk yere sonra sustum...Yanı boyle seyler normal tatlım hepımız yasıyoruz baksana?..Ama olabıldıgınce sakın olmaya calısmalı kendımızı ve bebegımızı dusunup uzulmemelıyız aslında...En azından boyle durumlarda hemen aklımıza bebegımızı getırıp kendımızı tesellı edebılırız bence dımı??Böyle şeylerı kafamıza takarak yıpratmayalım kendımızı canlarım inşallah hayırlısı ıle atlatacagız bu zor donemlerımızı...Benımde ılk zamanlarda 2 yada en fazla 3 kez mıde bulantım oldu agrıyla bırlıkte bır daha hıc olmadı kızlar?Ne mıde bulantısı ne bas donmesı yasıyorum su aralar?Sadece kasıklarıma ara ara kısa suren sancılar gırıyor ve belım agrıyor..O kadar..?Hamılelıkte ılgılı hıssettıgım sey bu su sıralar sadece canlarım...Bi de iştahım yerınde ama yınede kontrollu yıyorum sısko hamıle olmamak ıcın
Günaydın. Ben yeni üyeyim ama uzun zamandır takıp edıyorum sizi. Paylaşımlarınız çok güzel.
Bende hamileyim şuan tam 7 haftalık. Bi aksilik olmazsa 9 Ekimde doğucak.
Ama asıl korkum dün ultrasona girdim ve içerde 4 cm lik bi kanama olduğunu söyledi. Bebeğin kalp atışları ve gunü gününe uygun dedi. Düşük tehlikesi var dediBol istrhat ve ağır kaldırma dedi aranızda böyle bi durum yaşayan varmı. korkuyorum
kızlar bende de kalça ağrısı var kasık ağrısı var kokulara hassasiyet var:26:
bulntım pek başlamadı arada geliyor hemen gidiyor geri özellikle sevmediğim kokular olursa onun haricinde çok şükür iyiyzz
benim tüp bebek olduğundan kaç hafta olduğu sizlerden biraz daha farklı hesaplandı adetime bakarsak 6 haftalığım ama tüp olduğu için 1 hafta geriden hesaplanıyor dedi doktorum
bunlardan bişey olurmu diye çok tedirgin oluyorum bende sizde tedirginmisiniz bunlardannnn:44::44::44:
arkadaşın biri demişya böyle şeylerden bişey olsaydı dünyada bebek kıtlığı olur diyeeeayyyyyy ona çok güldüm ama işte insan korkuyor genede
canım valla bende anlamadım kalçama bi ağrı saplanıyo kilitleniyorum neden oluyo anlamadım yanı
canım ben de istanbul medicalpark bahçelievlere gidiyorumm..
fiyatlar çok uçuk olduğundan bana göztepedeki şubesini tavsiye etmişlerdi..
yarı yarıya iniyormuş göztepe fiyatları..
bakalım 6. ayıma kadar karar vericem..
mehaba kızlar,,
ben de ekim annesi olucam inş. ara ara girip forumu takip etmeyi gelişmeleri yazmayı düşünüyorum.
herşey yolunda gider inş. benm bebişim tüp bebekle oldu.kalp atışını 6 hafta 3 gunlukken duyduk cok sukur
Günaydın. Ben yeni üyeyim ama uzun zamandır takıp edıyorum sizi. Paylaşımlarınız çok güzel.
Bende hamileyim şuan tam 7 haftalık. Bi aksilik olmazsa 9 Ekimde doğucak.
Ama asıl korkum dün ultrasona girdim ve içerde 4 cm lik bi kanama olduğunu söyledi. Bebeğin kalp atışları ve gunü gününe uygun dedi. Düşük tehlikesi var dediBol istrhat ve ağır kaldırma dedi aranızda böyle bi durum yaşayan varmı. korkuyorum
kızlar bende de kalça ağrısı var kasık ağrısı var kokulara hassasiyet var:26:
bulntım pek başlamadı arada geliyor hemen gidiyor geri özellikle sevmediğim kokular olursa onun haricinde çok şükür iyiyzz
benim tüp bebek olduğundan kaç hafta olduğu sizlerden biraz daha farklı hesaplandı adetime bakarsak 6 haftalığım ama tüp olduğu için 1 hafta geriden hesaplanıyor dedi doktorum :49
bunlardan bişey olurmu diye çok tedirgin oluyorum bende sizde tedirginmisiniz bunlardannnn:44::44::44:
arkadaşın biri demişya böyle şeylerden bişey olsaydı dünyada bebek kıtlığı olur diyeeeayyyyyy ona çok güldüm ama işte insan korkuyor genede
benimde zaman zaman kasıklarımda böle sızlama oluyo adet agrısı gibi değil daha az bi sızı ama adet olucam heralde diye tuvalete çok koştum bende eşime her seferinde kasığım ağrıyo diyorum adet mi olucan yoksa diyo..
kızlar birde merak ediyorum sizin kaçıncı denemenizde oldu?
selam kızlar bende ekim annesi olacağım inşallah aranıza yeni katıldım ve ilk bebeğim. Size sormak istediğim bebişim 6 hafta 3 günlük olmasına rağmen daha bulantı kusmak vs gibi hiçbir değişiklik yok sadece çok fazla şişkinlik oluyor buda beni korkutuyor sizce normalmi deneyimi olanlar varsa yardımcı olabilirmi acaba birde çok heycanlıyım bu hafta ilk defa tanışacağız bebişimle herkese hayırlı günler...............
arkadaslar valla napcaz bıleıyorum ıstahlı ınsan ben ıstahım yok zorla yıyorum bıseyler ya.mıdem bulanıyor ama kusamıyorum.
halsızlık aldı basını yuruyor erkenden uyumalar hamılelıgımın keyfını soyle cıkaramadım ohh be hamıleyım anne olucam dıye her tarafa dogru duzgun gulucukler dagıtamadım:)
su uc ayı bı atlatsak nasıpse saglıkla ınsallah o zmn kendımıze gelecez ınsallahhh.
hakıkaten hamılelıkte bayanlarında erkeklerınde ısı zor adam otur uyuma ya konusalım dıyo oturuyorum ama yuzumde renk yok ıyı ıyı yat sen en ıyısı dıyor valla):
benm bırde ıkız doktorum sen tek geblıklerden daha zor yasarsın hamıslıgı dedı bakalım kısmet:)