günaydın annişler mutlu sabahlar...
gunaydınlar ben bısı soracaktım ılk kan ve ıdrar tetkıklerını nezaman yapıyor doktor kese gorundukten sonramı kalp atıslarından sonramı acaba
amin canım benim inşallah hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız...dr 3hafta dedi aslındada ben 4haftayı buldurcam yinede beklemek zor kızımdada böle zor beklerdim şimdi doğduda 2yaşında bile o da ekimde doğmuştu...
canım aynı şeyi ben yaşadım..dr 2 tane gördü ama daha sonraki kontrolümde sadece 1 tane göründü..
şimdi bir sonraki kontrolümü bekliyorum bakalım kesinleşebilecek mi??
benimkini kalp atışından sonra istedi
arkadaslar kalp atıslarını en erken ne zaman duyabılırız duyan varmı
insallah ben gercı 5+5 te gıdecegım randevu aldık ama en azından kalbı duyamasak keseyı goruruz
Hayırlı sabahlar herkese arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum internete. Sayfalar dolmuş maşallah bereket vermiş allah. Sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin. Bir şey sorucaktım şimdi ne kadar aralıkla doktora gidiyorsunuz.
sımdıden vakıt gecmezken 9 ay nasıl gececek bılmıyorum gecmıyecek gıbı gelıyorrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar bu arada ben hiç ayrıca folık asıt kullanmadım hep elevit kullandım dr uma söyledim önemli değil elevite dvm et dedi sizce ayrıca folık asit kullanmak gereklimidir ?
gunaydınlar ben bısı soracaktım ılk kan ve ıdrar tetkıklerını nezaman yapıyor doktor kese gorundukten sonramı kalp atıslarından sonramı acaba
tebrik ediyorum canım seni de. Ben de dün duydum. Eşinle gitmeni tavsiye ediyorum harika bir duygu beraber o duyguyu paylaşmak da eşsiz gerçekten. Keseyi de gördük kalp atışını da. Bebeğin sağlıklı olduğunu duymakla birlikte anne olduğum bilincine vardım. Rabbim hepimize da bu duyguları yaşatsın inşallah.