2012 Ekim Anneleri

gunaydınlar ben bısı soracaktım ılk kan ve ıdrar tetkıklerını nezaman yapıyor doktor kese gorundukten sonramı kalp atıslarından sonramı acaba

ay ne kadar guzel ıkısıde ekımlı olucak he:) senın 3 hafta aslında uzun bı zmn zaten benm beklememın sebebı haftya gel keseyı gorelım sonrakı haftada kalp atıslarını duyarız dedı bana bende o yuzden bu hafta degıl ıkı hafta sonra gıdıcem cunku gıttıgmde kese alttan gorunurdu bız baktırmadık karındanda mercımek kadarlardı:) ıkı kere muayene ucretı odemektense bır kere gıderım nasıpse ıkısınıde duyarm ınsallah aksılık olmassa

gunaydın guzel anneler
hayırlı sabahlar hepınıze kendınızı nası hıssedıyorsunuz?

ben calısıyorum ve her zmnkı gıbı uykulu

ben ilk gittiğimden 10 gün sonra gittim kalbini duyduk şimdi 15 gün sonra çağırdı. ben sık sık gideceğim çünkü bende tiroid var onu test etmek gerek..

sımdıden vakıt gecmezken 9 ay nasıl gececek bılmıyorum gecmıyecek gıbı gelıyorrrrrrrrrrrrrrr

geçecek geçecek canım benimde inş sağlıklı sıhatlı sorunsuz mutlu mutlu geçer ve o 9 ayın sonundada en güzel hediyelerimizi alırız kucaklarımıza hep güzel düşün güzel olsun

Kızlar bu arada ben hiç ayrıca folık asıt kullanmadım hep elevit kullandım dr uma söyledim önemli değil elevite dvm et dedi sizce ayrıca folık asit kullanmak gereklimidir ?

benim bildiğim hamilelik öncesi 3 ay ve hamilelikte ilk 3 ay mutlaka kullanılması gerektiği. ben hamilelikten önceki 3 aya kadar kullanıp bırakmıştım çünkü bebeği ertelemiştik.öğrendiğim günden itibaren de günde 1 folbiol alıyorum. 3.aydan sonra elevite geçecekmişiz

gunaydınlar ben bısı soracaktım ılk kan ve ıdrar tetkıklerını nezaman yapıyor doktor kese gorundukten sonramı kalp atıslarından sonramı acaba

benden idrar istemedi. ama ilk hastaneye beta hcg vermeye gittiğimde başka ne testler varsa yazın öğrenmiş olayım dedim. onları ilk gidişte hallettik.

Aminnn inşallahhh darısı bizim başımıza bizde görelim duyalım sağlıklı oldugunu miniğimizin hayırlısıyla...

mide bulantıları geçicek galiba derken hiç geçmeye niyeti yokmuş sabah anladım. tam evden çıkmaya hazırlanmışken doğru lavaboya... hala bulanıyor midem ,1 dilim limon yedim şimdi.

gunaydınn dun cok kötuydum bas agrısından ölcek gıbıydım öğürmekten bogazlarım tahriş olmuş nasıl acıyor en son atesım 38 çıktı acıle gıtcektık gıdemedık felaket kar ruzgar vardı bıran öluyorum galıba dedım

kızlar bişey sormak istiyorum.ben cirinone jel kullanıyorum.bu jel birkaç gün birikip tortu şeklinde wc ye girdiğimde tuvalet kağıdına geliyordu.ama bu seferki beyazla kahverengi tortu karışık şeklinde geldi.acaba bişey mi oldu bebişime?bu jeli kullananlarda oluyomuş galiba ama içim hiç rahat değil.bilgisi olan varmı normal mi bu durum??

çok teşekkür ederim canım benım.. darısı başına inşallahh.. sende kalp atışlarını duyasın 10 gun içinde..

tünaydın kızlar iyi hafta sonlarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…