2012 Ekim Anneleri

tebrik ederimmm

ay cnm allah saglıklı bır hamılelık gecırtıp bebısını sagsalım kucagına almayı nasıp etsın.masallah bebıse buyucek tabe ya.nasıl beklıcek ınsan 1 ay dımı uzun sure

amin canım benim inşallah hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız...dr 3hafta dedi aslındada ben 4haftayı buldurcam yinede beklemek zor kızımdada böle zor beklerdim şimdi doğduda 2yaşında bile o da ekimde doğmuştu...

canım aynı şeyi ben yaşadım..dr 2 tane gördü ama daha sonraki kontrolümde sadece 1 tane göründü..
şimdi bir sonraki kontrolümü bekliyorum bakalım kesinleşebilecek mi??

canım ınternettnede arastırdım hamılelıkte bıtkı cayları dıe zaten zencefılı dr onerdi bana ilaç vermek istemedi dedigi gıbıde oldu bugun ılk defa ıctım ve bulantım felan kalmadı

evet canım zencefil kullanabiliyorsun özellikle mide bulantısı için balla karıştırıp yenilebiliyor..
dr um söylemişti..ve bir çok arkadasım da kullandı..gerçekten işe yarıyormuş..

gözünüz aydınnn

tebrik ederimmm

ben demiştim ama tekrar söyleyeyim hoşgeldin canımmm :)

tabi canım ne demek okurum ne diyecem peki okuduktan sonra. ama sen bana o gün hatırlat özel mesjla olur mu? bi de hergün bi kişiye mi okutuyorsun canım? kaç kişi okuyacak? merak ettim?

allah razı olsun canım evet hergün bir hamile toplam 41 gün ben inşallah özelden msj atarım sana

Aramiza yeni katilan arkadaslar hepiniz hos geldiniz
Bugun kontrollerinden mutlu haberle gelen annelere de kocaman maasallah diyelim

Canımmm merhaba ne mutlu kı bebegının kalp atıslarını duyabılmıssınız ınsallah hersey yolunda gıder saglıkla kucagımıza alırız mınıklerımızı hepımız...Bende ay basında gıdecegım henuz kese gorunmemıstı gıttıgımde 15 gun sonra dedı bakalım ınsallah hersey yolundadır..?Bu arada bende foliol kullanıyorum gebe kalmadan once onu vermıstı kaldıktan sonrada degıstırmedı dozunu da arttırmadı o yuzden aklım karısık sen ne sıklıkla ıcıyorsun folbıol u tatlım?

Hayırlı sabahlar herkese arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum internete. Sayfalar dolmuş maşallah bereket vermiş allah. Sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin. Bir şey sorucaktım şimdi ne kadar aralıkla doktora gidiyorsunuz.

canım benim seninle günüm aynı gibi valla ben salı günü kalp atışları için gideceğim sonrasında tabi bi sorunla karşılaşmazsam herhalde 4 hafta sonra felan çağırır genelde öyle oluyo 2li tarama testi yapıyolar

Kızlar bu arada ben hiç ayrıca folık asıt kullanmadım hep elevit kullandım dr uma söyledim önemli değil elevite dvm et dedi sizce ayrıca folık asit kullanmak gereklimidir ?

tebrik ediyorum canım seni de. Ben de dün duydum. Eşinle gitmeni tavsiye ediyorum harika bir duygu beraber o duyguyu paylaşmak da eşsiz gerçekten. Keseyi de gördük kalp atışını da. Bebeğin sağlıklı olduğunu duymakla birlikte anne olduğum bilincine vardım. Rabbim hepimize da bu duyguları yaşatsın inşallah.

amin canım inş sabırla bekliyorum eşimle girmeyi düşünüyorum bende güzel düşünüyorum bebeğimi rabbime emanet ediyorum kendimi sakinleştiriyorum işte anne olmak gerçekden sabır işiymiş bunu dha en başında anlıyosun:)

gerçekten de öyle kötü düşünmemek lazım her şeyi yoluna koyan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…