merhaba kızlar bende geldım aranıza biz 7+1 gunluguz dogum tarıhımız ekıme denk gelıyor... hamılelıgımı adet gecıkmem ıle anladım sımdı ıse sadece mıde bulantım oluyor onada zencefıl cayı ıcıyorum mıde bulantısına tavsıye ederım
ay cnm allah saglıklı bır hamılelık gecırtıp bebısını sagsalım kucagına almayı nasıp etsın.masallah bebıse buyucek tabe ya.nasıl beklıcek ınsan 1 ay dımı uzun sure
Ccnm ben adetıme yakın ogrendım uc gun oncesınde kanda 586 cıkmıstı benım degerım.degerlere gore pek cıkmıyor dıye bılıyorum adetımden 2 gun ggecınce gıttım ben mercımek kadar ıkı tane vardı doktor ıkız dedı ama kese olusmamıs demekkı haftaya gel keseyı gorelım dedı bende tmm dedım ama her gıdısımde para oduyorum yarın gıtsem gormezsem cok uzulurum yada yazık haftaya gıdım hem kalp atısınıda duyım dıom
canım ınternettnede arastırdım hamılelıkte bıtkı cayları dıe zaten zencefılı dr onerdi bana ilaç vermek istemedi dedigi gıbıde oldu bugun ılk defa ıctım ve bulantım felan kalmadı
Ben de az önce geldim kontrolden 6+5teyim kalp atışlarını gördük, embriyonun boyu 7,9mm.Yapılacak testler için kan ve idrar örneği verdim. Pazartesi sonuçlar alınacak. Bir sonraki kontrol için 6 hafta sonraya gün verdi, o zaman da kısmetse 2li test yapılacak. Erkekse o zaman gösterebilir bile kendini:) O zamana kadar folbiole devam dedi. Darısı bekleyenlerin başınaaa!!!
Arkadaşlar merhaba... Bende anne olmak için ekim ayını bekliyorum... Çarşamba günü doktora gittiimizde keseyi görük ve 5+3 gebe görünmem gerekirken 5+5 göründüm. Bebeğimin gelişimi ileride gidiyor demek oluyormuş bu. Kötü birşey deilmiş allahtan. Şimdi pazartesi günü tekrar başka bir hastahaneye gideceğim, yaptırmam gereken bazı testler var çünkü. Belki bu arada kalp atışlarını duyarım. Allahım inşallah bir aksilik olmaz. Çok dşünüyorum... :18:
slm kızlar nasılsınız bende 7+1 olmuş baya gelişim göstermiş veeee kalp atışını gördükkk çok şükür dr herşey normal dedi bidahaki ay gel artık dedi...
Selamsız daldım kusura bakmayın :) Herkese selam. geçen gün gelip yazmıştım ama kimse bana hoşgeldin demedi aşkolsun :) Ben de ekim annesiyim kısmetse. geçen yıl da ekim annesiydim :) bağımlılık yaptı artık her ocakta hamile kalıp her ekimde doğum yapıcam galiba :) Herkese güzel bir hamilelik diliyorum. iyi akşamlar.
tabi canım ne demek okurum ne diyecem peki okuduktan sonra. ama sen bana o gün hatırlat özel mesjla olur mu? bi de hergün bi kişiye mi okutuyorsun canım? kaç kişi okuyacak? merak ettim?
Ben de az önce geldim kontrolden 6+5teyim kalp atışlarını gördük, embriyonun boyu 7,9mm.Yapılacak testler için kan ve idrar örneği verdim. Pazartesi sonuçlar alınacak. Bir sonraki kontrol için 6 hafta sonraya gün verdi, o zaman da kısmetse 2li test yapılacak. Erkekse o zaman gösterebilir bile kendini:) O zamana kadar folbiole devam dedi. Darısı bekleyenlerin başınaaa!!!
hayırlı sabahlar herkese arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum internete. Sayfalar dolmuş maşallah bereket vermiş allah. Sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin. Bir şey sorucaktım şimdi ne kadar aralıkla doktora gidiyorsunuz.
canım benim seninle günüm aynı gibi valla ben salı günü kalp atışları için gideceğim sonrasında tabi bi sorunla karşılaşmazsam herhalde 4 hafta sonra felan çağırır genelde öyle oluyo 2li tarama testi yapıyolar
tebrik ediyorum canım seni de. Ben de dün duydum. Eşinle gitmeni tavsiye ediyorum harika bir duygu beraber o duyguyu paylaşmak da eşsiz gerçekten. Keseyi de gördük kalp atışını da. Bebeğin sağlıklı olduğunu duymakla birlikte anne olduğum bilincine vardım. Rabbim hepimize da bu duyguları yaşatsın inşallah.
amin canım inş sabırla bekliyorum eşimle girmeyi düşünüyorum bende güzel düşünüyorum bebeğimi rabbime emanet ediyorum kendimi sakinleştiriyorum işte anne olmak gerçekden sabır işiymiş bunu dha en başında anlıyosun:)