Ben gidiyorum. Doktorum Ali Paşa Bey, kızımın takiplerini ve doğumunu, 5 aylıkken kaybettiğim diğer bebeğimin takiplerini ve doğumunu gerçekleştirdi ve bu seferkinin de takiplerini aynı doktor yürütüyor, kısmetse doğumu da. Bu taraflarda oturanınız varsa tavsiye ederim. Ultrason cihazı zaten 4 boyutlu, en gelişmişinden.. Ama yine de gerekli görürse Amniyosentez vs. için Prof Rıza Madazlı'ya yönlendiriyor. Benim 2. gebeliğimde 2li testte ense kalınlığı tespit edince Ali Bey, hemen Rıza Bey'e yönlendirmişti, o da Cerrahpaşa'nın başında ve normalde 3 ay sonraya randevuyu anca alırsın ama Ali Bey'in hastası olduğum için 3 gün sonraya gün verdiler. Neyse Rıza Madazlı da amniyosentezi gerekli gördü ve zamanı geldiğinde yapılan amniyosentez sonucu trizomi 18 tespit edildi. Benim ilk bebek ters geldiği için mecburi sezaryen olmasına rağmen Ali Bey o 5 aylık bebeği normal doğumla doğurtmaya çalıştı, sezaryen hakkım boşuna ziyan olmasın diye, gerçi ben başaramayınca tekrardan sezaryene döndük ama sağolsun saatlerce uğraştı. Ertesi gün ayaktaydım ziv ziv geziyordum. Kısacası Ali Bey harika bir doktor, güven veriyor, bilgi veriyor, cesaret veriyor, gerekmeyen hiçbir masraf, tetkik, ilaç yazmıyor. Gerçekten tavsiye ediyorum.