2012 Ekim Anneleri

hayirli olsun canim gule gule buyut

Son düzenleme:
herkeze merhaba. ben 2011 ekim annesiyim gerçi kızım eylül ayında aramıza katıldı. hepinize hayırlı ve sorunsuz bir hamilelik geçirmenizi dilerim.sağlıkla bebeklerinizi kucagınıza alın.sizleri okudukça geçen sene buzamanlar ki heycanıma dönüyorum.:nazar:

merhaba arkadaşlar bende gittim doktora maşallah gördük ulturasondada yanlız ufak bir pürüz vardı sabah pempe akıntım geldi... çok korkuttu bizi düşük tehtidi dedi doktor allaha çok şükür ilaçlar verdiler yatıyorum ama korkuyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin...

ALLAH RAZI OLSUN CANIM EĞER SANA DA UYGUNSA 4 MART PAZAR GÜNÜ OKUYABİLİR MİSİN İSMİM EMİNE BEN SANA O GÜN ÖZELDEN DE MSJ ATARIM İNŞALLAH

okurum tabi inşallah, sen mesaj atarsan daha iyi olur unutmam

kızlarr allah rızası ıçın şu ultrason resmınızden hem haftanızı belırtıp hemde gs yanı ks boyutunuz kaç mm yazarmısınız bana

5+3 de kese boyutu 7,7 mmydi. tekrar gidemedim bir türlü :KK43:(

günaydın annişler hayırlı cumalar

sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdınız mı kızlar? tetanoz aşısını falan onlar takip ediyolarmış, doğumdan sonra da topuk kanını falan alıyolarmış. ben gidip kayıt yaptırdım 12. haftada gel tekrar dedi ,doplerle kalp atışlarını duyarız 12. haftadan sonra dedi. takip kartı falan veriyolar hangi haftada ne testi, ne aşısı olduğuna dair.

günaydın annişler hayırlı cumalar

sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdınız mı kızlar? tetanoz aşısını falan onlar takip ediyolarmış, doğumdan sonra da topuk kanını falan alıyolarmış. ben gidip kayıt yaptırdım 12. haftada gel tekrar dedi ,doplerle kalp atışlarını duyarız 12. haftadan sonra dedi. takip kartı falan veriyolar hangi haftada ne testi, ne aşısı olduğuna dair.

kaytı mı yaptırılıomuş:) ben hiç bilmiodum yahu? hastanelerden takip edilmio mu ki acaba?illa sağlık ocağına gitmek mi lazım ki?:26:

Kızlar mrb bende aranıza yeni katıldım sat 31 aralık muhtemel doğum tarihi 6 ekim gibi gürünüyo allah nasip ederse kalp atışı için salı günü kontrolüm var çok heycanlıyım allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Kızlar birde sizi bulmak çok güzel oldu valla hep aynı zamanlardayız mide bulantılarınız ne bileyim bel ağrılarınız varmı bende çok hafif bi mide bulantısı var birde kalçamda dönem dönem ciddi ağrılar oluyo paylaşımlarınızı bekliyorum

kaytı mı yaptırılıomuş:) ben hiç bilmiodum yahu? hastanelerden takip edilmio mu ki acaba?illa sağlık ocağına gitmek mi lazım ki?:26:

ben de önce internette okumuştum sonra da arkadaşlarıma sordum ,kayıt yapılması gerektiğini söylediler, tetanoz aşısını falan onlar takip ediyolarmış yapıyolarmış. bütün bilgilerini alıyolar kart dolduruyolar. bişey olursa biz telefonla arıcaz diye de söylüyolar zaten hatırlatmalar için.

ben de önce internette okumuştum sonra da arkadaşlarıma sordum ,kayıt yapılması gerektiğini söylediler, tetanoz aşısını falan onlar takip ediyolarmış yapıyolarmış. bütün bilgilerini alıyolar kart dolduruyolar. bişey olursa biz telefonla arıcaz diye de söylüyolar zaten hatırlatmalar için.

hımm anladım canım. bilmeyince işte :KK1: ben bi kontrolüme gideyimde miniğimi bi göreyimde, ondan sonrada sağlık ocağına kayıt için giderim o zaman. sağol canım yaa.:KK16:

X