kızlarr allah rızası ıçın şu ultrason resmınızden hem haftanızı belırtıp hemde gs yanı ks boyutunuz kaç mm yazarmısınız bana
ALLAH RAZI OLSUN CANIM EĞER SANA DA UYGUNSA 4 MART PAZAR GÜNÜ OKUYABİLİR MİSİN İSMİM EMİNE BEN SANA O GÜN ÖZELDEN DE MSJ ATARIM İNŞALLAH
kızlarr allah rızası ıçın şu ultrason resmınızden hem haftanızı belırtıp hemde gs yanı ks boyutunuz kaç mm yazarmısınız bana
allah razı olsun canım eğer senin için de uygunsa 29 şubat çarşamba günü okur musun
günaydın annişler hayırlı cumalar
sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdınız mı kızlar? tetanoz aşısını falan onlar takip ediyolarmış, doğumdan sonra da topuk kanını falan alıyolarmış. ben gidip kayıt yaptırdım 12. haftada gel tekrar dedi ,doplerle kalp atışlarını duyarız 12. haftadan sonra dedi. takip kartı falan veriyolar hangi haftada ne testi, ne aşısı olduğuna dair.
canım benim tam 7 haftalıkken 9.5 mm bebeğin boyu.keseyi bilmiyorum...
kaytı mı yaptırılıomuş:) ben hiç bilmiodum yahu? hastanelerden takip edilmio mu ki acaba?illa sağlık ocağına gitmek mi lazım ki?:26:
benimde ultrasona göre 6+5 ,sata göre 7 haftalıktı ,bebişim 8 mm di.normal olması gerekenmiş.:)
ben de önce internette okumuştum sonra da arkadaşlarıma sordum ,kayıt yapılması gerektiğini söylediler, tetanoz aşısını falan onlar takip ediyolarmış yapıyolarmış. bütün bilgilerini alıyolar kart dolduruyolar. bişey olursa biz telefonla arıcaz diye de söylüyolar zaten hatırlatmalar için.
Brck sendemi burdaydın?