2012 Ekim Anneleri

canım geç döllenme olabilir.istersen 10 günü bekleme yaptırmış olduğundan 48 saat sonra tekrra yaptır beta hcg ni.ikiye katlamışsa tamamdır.sağlık ocağından da rahatça yaptırabilirsin.

haklısın canım 2 3 gün sonra yeniden yaptırayım olmazsa... inşallah geç döllenmedir... başka ihtimali düşünmek bile istemiyorum. doktorda öyle moralimi bozacak bişey söylemedi.

tatlım moralini bozmak istemem tabi.benim adetimden 1 gün sonra 79.63 çıkmıştı bende çok üzülmüştüm düşük değer die.ama senin 9gün geçmiş.şuanda keseninde görülmesi lazım sanırım.en son sat neydi?
belki geç döllenmede olabilir ama 2 gün sonra yaptır tekrar.ikiye katlaması gerek

tatlım sat 7 ocaktı benim. adetim 3 gün geçtikten sonra idrar testim de negatif çıkmıştı. 6.gün gecikmede pozitif çıkmıştı. o yüzden sanırım benimkisi geç döllenme 2 güne belli olur herşey bakalım.

neyse kızlar, doktor hiçbir kötü izlenim bırakmadı. eğer acil bişey olsaydı pazartesi yine gel derdi. bizler kafamıza çok takıyoruz, herkesin bünyesi farklı sonuçta. moralimi bozmıcam doktorun istediği tahlilleri vs yaptırıp beklicem sonuç hayırlısı olsun artık.

bekle cnm tabiki bazen değerler düşük çıkabiliyorrr büyük ihtimalle adetine yakın hamile kaldın sen belkide.içini ferah tut

bekle cnm tabiki bazen değerler düşük çıkabiliyorrr büyük ihtimalle adetine yakın hamile kaldın sen belkide.içini ferah tut

evet bende öyle düşünüyorum şubatın başında hamile kaldıysam normaldir ozaman. hayırlısı olsun ne diyim bekleyip görücem.

Buraya girip inceleyen var mı aranızda? Bebeğinizin içerideki durumunu çok güzel anlatmış ben yine güncelliyorum bu linki
ayy çok güzelmiş cnmmm çok saol ekledim favorilerime :))

cnm çok sevindim inşallah bidaha hiç olmaz :)) sağlıklı sıhatli alırsın kucağına :))

kızlar sizdede iştahsızlık varmı? bugün bende çok yoğun iştahsızlık başladı ya acıkıyorum canım bişey yemek istemiyor hiç

sen bilirsin yine de tabi...inşallah hamilesindir sağlıkla. geçen sene böyle bişey oldu bendeki. değerim düşüktü. 10 gün sonra gel dedi. ben o arada başka bi doktor adı duydum ona gittim betayı tekrarladı ve az arttı sonra tekrarladık ve yarıya düştü. bunu 3 gün içinde öğrendik.kimyasal gebelikmiş.diğer doktoru bekleseydim 10 gün sonra gidecektim hiçbirşey yok. şok olacaktım. sakın beni yanlış anlama. tabiki de aslında herşey belli.seni üzmek veya endişelendirmek istemem. ben sabırsızdım böyle yaptım,iyi ki de yapmışım.inşallah güzel haberlerini paylaşırsın bizimle inşallah sen de ekim annesi olursun:)

2 gün sonrası cts ye denk geliyo. pazartesi ve çarşamba yeniden gidip hcg baktırayım madem. tşkler kızlar yorumlarınız için.

ben bebeğimin yönünün bilmiyorum yaa hiç böyle bir konuşma geçmedi doktorla

doktor ultrasona kağıdının altına yazmıstı sol + dıye.. gecen haftada soldaydı.. bu hafta resimde ortalamaya başlamış kuzummmm..

senın bıdahaki kontrolün ne zaman??

canımm benım sen olmadı yarın gıt gene yaptır.. içinde şüphe kalmasın.. bak benımde reglime 3 gun kala 69,99 cıkmıstı. baska hastaneye gittim ertesi gün prolaktin yuksek cıkıyordu sürekli bu yuzden. ordaki kadın dogumcu bu bu kadar yuksek olmaz tekrar yapalım dedi. betaya bakıldı o gun.. 165 çıkmıştı.. yani bır güne bu kadar katlamıstı. o yuzden bence sen yarın gıt öğleden sonra felan tahlilini ver sonucada aksam netten bakarsın yavrumm..

kızlar sizdede iştahsızlık varmı? bugün bende çok yoğun iştahsızlık başladı ya acıkıyorum canım bişey yemek istemiyor hiç

iştahsızlık deilde bulantım cok var.. bu yuzden yiyemiyorum. tiksinmeye başladım kokulardan...

benim bulantım yok ama yanma ekşime gibi bişey,bir de mideme yumruk yemişim gibi acı var.göğüslerim çok değişiyor gün içinde mesela bazen gece dönerken bile acıyor uyanıyorum,bazen hiç bişey yok. zaten göğüslerim 90 95 daha fazla büyümesin yani hemen büyümesin:) onun dışında bel ağrım var, bir de kasığımda batmalar oluyor çok sık değil ama olunca kuvvetli oluyor baya..bakalım neler yaşayacağız hep birlikte. kızlar genelde annelerinin hamileliklerindekileri yaşarmış diye duydum..

Canım beni 1 ay sonra çağırdı yine yani 11. haftada görücek

bende gittiğimde 10+6 olucam inşallah..

evet aynıları bendede varr..

kızlar ya birsey sorucam. bugun adliyede işim vardı.. kapıdan girdiğimizde bir tarama yeri vardı "dikkat radyasyon alanı yazıyordu" cok korkuyorum boyle seylerden hemen uzaklaştım ordan.. çok sakıncalı mıdır sizce??? yani bir sıkıntı olur mu ??

eğer öyle bir uyarı varsa geçmemek gerek tabiki. ama şu avmlerde ilk girişte olanlar (çanta kontrolü falan)ve mağazalarda ötenler tehlikesizmiş. aman radyasyona dikkat.

el kremi yüz kremi kullanıırken seçici oluyormusunuz dr ne önerdi? vichy nemlendirici kullanıyorum yüzüme sorun olur mu ki?

tebrik ederimmm

tebrik ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…