canım geç döllenme olabilir.istersen 10 günü bekleme yaptırmış olduğundan 48 saat sonra tekrra yaptır beta hcg ni.ikiye katlamışsa tamamdır.sağlık ocağından da rahatça yaptırabilirsin.
tatlım moralini bozmak istemem tabi.benim adetimden 1 gün sonra 79.63 çıkmıştı bende çok üzülmüştüm düşük değer die.ama senin 9gün geçmiş.şuanda keseninde görülmesi lazım sanırım.en son sat neydi?
belki geç döllenmede olabilir ama 2 gün sonra yaptır tekrar.ikiye katlaması gerek
neyse kızlar, doktor hiçbir kötü izlenim bırakmadı. eğer acil bişey olsaydı pazartesi yine gel derdi. bizler kafamıza çok takıyoruz, herkesin bünyesi farklı sonuçta. moralimi bozmıcam doktorun istediği tahlilleri vs yaptırıp beklicem sonuç hayırlısı olsun artık.
bekle cnm tabiki bazen değerler düşük çıkabiliyorrr büyük ihtimalle adetine yakın hamile kaldın sen belkide.içini ferah tut
ayy çok güzelmiş cnmmm çok saol ekledim favorilerime :))Buraya girip inceleyen var mı aranızda? Bebeğinizin içerideki durumunu çok güzel anlatmış ben yine güncelliyorum bu linki
Kızlaaar nihayet kanamam kesildiiii. Çok şükür!!! İnşallah yarın sabah kalp atışlarını da duyarsak çoook mutlu olacağım... 6. haftadayım yarın itibariyle, duyulmayadabilir tabii. Hayırlısı olsun bakalım
neyse kızlar, doktor hiçbir kötü izlenim bırakmadı. eğer acil bişey olsaydı pazartesi yine gel derdi. bizler kafamıza çok takıyoruz, herkesin bünyesi farklı sonuçta. moralimi bozmıcam doktorun istediği tahlilleri vs yaptırıp beklicem sonuç hayırlısı olsun artık.
sen bilirsin yine de tabi...inşallah hamilesindir sağlıkla. geçen sene böyle bişey oldu bendeki. değerim düşüktü. 10 gün sonra gel dedi. ben o arada başka bi doktor adı duydum ona gittim betayı tekrarladı ve az arttı sonra tekrarladık ve yarıya düştü. bunu 3 gün içinde öğrendik.kimyasal gebelikmiş.diğer doktoru bekleseydim 10 gün sonra gidecektim hiçbirşey yok. şok olacaktım. sakın beni yanlış anlama. tabiki de aslında herşey belli.seni üzmek veya endişelendirmek istemem. ben sabırsızdım böyle yaptım,iyi ki de yapmışım.inşallah güzel haberlerini paylaşırsın bizimle inşallah sen de ekim annesi olursun:)
ben bebeğimin yönünün bilmiyorum yaa hiç böyle bir konuşma geçmedi doktorla
kızlar yaa doktora kan sonucumu almaya gittim. değeri 93 çıktı. doktor da daha çok küçük 10 gün sonra gel ultrasonda bakalım dedi. acaba geç döllenme filan mı oldu diye düşünüyorum :S adetim 9 gün geçti bugün itibariyle normal mi bu değer?
kızlar sizdede iştahsızlık varmı? bugün bende çok yoğun iştahsızlık başladı ya acıkıyorum canım bişey yemek istemiyor hiç
doktor ultrasona kağıdının altına yazmıstı sol + dıye.. gecen haftada soldaydı.. bu hafta resimde ortalamaya başlamış kuzummmm..
senın bıdahaki kontrolün ne zaman??
Canım beni 1 ay sonra çağırdı yine yani 11. haftada görücek
Canım beni 1 ay sonra çağırdı yine yani 11. haftada görücek
benim bulantım yok ama yanma ekşime gibi bişey,bir de mideme yumruk yemişim gibi acı var.göğüslerim çok değişiyor gün içinde mesela bazen gece dönerken bile acıyor uyanıyorum,bazen hiç bişey yok. zaten göğüslerim 90 95 daha fazla büyümesin yani hemen büyümesin:) onun dışında bel ağrım var, bir de kasığımda batmalar oluyor çok sık değil ama olunca kuvvetli oluyor baya..bakalım neler yaşayacağız hep birlikte. kızlar genelde annelerinin hamileliklerindekileri yaşarmış diye duydum..
bende gittiğimde 10+6 olucam inşallah..
evet aynıları bendede varr..
kızlar ya birsey sorucam. bugun adliyede işim vardı.. kapıdan girdiğimizde bir tarama yeri vardı "dikkat radyasyon alanı yazıyordu" cok korkuyorum boyle seylerden hemen uzaklaştım ordan.. çok sakıncalı mıdır sizce??? yani bir sıkıntı olur mu ??
selam kızlar bende artık aranızdayım dün sabah idrar testinde 2. silik çizgiyi görmem üzerine akşam kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif
beta hcg 40 çıktı biz zaten ilk kez 13 önce korunmayı bıraktık hemen tutmuş acelesi var bizimkinin :) allah herkeze nasip etsin inşallah.
merhaba güzel annişler:))
ben de pazartesı ıdrar testı yaptım çift çizgi çıktı.adetımden 5gün geçmişti
salı günüde beta hcg değerım 30.2 çıktı.sağlık ocağındakı doktor pazartesı tekrar gel dedi.
hayırlısı olsun bakalım..ınsallah ben de ekımde anne olacağım
kızlar biz geldik.. kocaman olmuşuzz. boyumuz 11.7 mm bir haftada ikiye katlamışız.. kalp atıslarımızıda gördük çok şükür.. bidahaki kontrolümüz 3 hafta sonraaa...
ben de tam 5+3te görmüştüm kuzucuğu :))
sabahtan beri mesaj yazıyorum ya siliniyor, ya internet gidiyor giremedim bir türlü.
herkese merhabalar ,nasılsınız arkadaşlar? ikiz bekleyen arkadaşım ne güzel ya ,eşim de o beklenti içinde ama 1 kız 1 erkek olcakmış :)))
ayetelkürsi ben de okuyabilirim serapazra (yanlış yazmadım umarım) istersen.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM EĞER SANA DA UYGUNSA 4 MART PAZAR GÜNÜ OKUYABİLİR MİSİN İSMİM EMİNE BEN SANA O GÜN ÖZELDEN DE MSJ ATARIM İNŞALLAH