2012 Ekim Anneleri

bende bi erkek bi kız ikiz isterdim ama hem dahada hamile kalmazdım bi hamilelikte ikiside aradan çıkardı:)ama iş bakmaya gelince iki tane küçük bebiş çok zor olurdu heralde.

eşimin niyeti de o ikisini birarada çıkarmak :))) ama bizim için çok zor olur ne annem, ne kayınvalidemle aynı memleketteyiz ,akrabamız bile yok burda. bebek doğduktan sonra kim bakçak orası bile muamma. sağlıkla doğsun inşallah da bakalım çözüm bulunur elbet.

Göğüslerde büyüme ne zaman başlayacak acaba bende onu merak ediyorum :26:

ben de başladı sanki ,çok sızlıyolar bir de arasıra

bu hamile avatarları nerdeydi? aradım bulamadım. eski üyeliğimi iptal etmiştim ben uzun süre siteye girmedim. yazı rengi değiştiremiyoruz, smileyler gitmiş ,neden böyle yaptılar ki?

baktım da 8. haftaya gelindiğinde rahim portakal büyüklüğüne ulaşırmış, bebişler büyüdükçe neler öğrencez bakalım :))

kaç yıllık evlisiniz kızlar, ilk bebek mi?
evet öleymişş :)) benim nisanda 3 yıl olucak ilk bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım inşallah bu meleğimi bana bağışlar allahım :))
Göğüslerde büyüme ne zaman başlayacak acaba bende onu merak ediyorum :26:

bendeeee benimkisiler baya küçüklerdee

inşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. bizim de 4 yıl biticek mayısta evleneli ,eşim çocuğa tamamen karşıydı kesinlikle istemiyordu. sonunda ikna oldu 3. aya hamile olduğumu öğrendim çok şükür ,yoksa vazgeçmesinden de korkmaya başlamıştım.

selam kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyorum. doktorum yatacaksın dedi. kahverengi akıntım var çünkü. ben de hep yatıyorum. çok şükür bebişim hala benimle:))) allah onu korusun. siz neler yapıyorsunuz? sayfalar almış başını gitmiş yeni anneler hamişler gelmiş bir sürü ne güzel. allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş:)))))))))))))

Seni yeniden aramızda gördüğüme çok mutluyum güzel arkadaşım. Hoş geldin valla
Allah meleklerimizi bize bağışlasın sağ salim kucağımıza alalım hep birlikte inşallah
Seni yine ekledim 3.sıradaki yerine hiç bişey olmamış gibi

kızlar nasılsınız bugun hastanedekı arkadasım hamıleymış onun yanına gıttım devlet hastanesı bu arada sonra esım almaya geldı benı esımı görunce k.d doktoru ultrasonla gel bı daha bakalım dedı şuan 5+4 haftalıgım boyutu 7mm bıraz kuçuk haftaya ınsallah buyur dedı sızınkıler kaçtı acaba kafam çok karıştı esımde bu dr ne bakıyorsun sen dıyor

Slm kızlar nasılsınız bugün..maşallah hamişler kalp atışları artmış baya:)allahım nazarlardan korusun hepimizi..

Masumiyet cnm bu arada göğüs büyümesi kimi gebelerde olmuyomuş.meraklanma yani.ama adet gelmeden başlamıştı benim şişmeye ve ağrımaya.şu aralar daha hafif ağrısı var .:))

Ama ben büyüsün istiyorum göğüslerim

aminn cnmmm inşallah çok sevindim adına hemen tutmuş emin ol doğunca eşin keşkedaha önce yapsaydık dicek :))

aminn cnmm inşallahhh ..... inşallah sende hiç bi sorun yaşamadan alırsın bebeişni kucağına :))

5+3te 7,7mmydi bizim kesede, hatta o haftada 4-6 mm olduğunu okumuştum bizim bebiş büyükmüş bile demiştim :))

Kızlar bu arada benim sata göre bebiş 7+3 ultrasona göre 7+1.dr um çok normal dedi.ama ben tabiki efham yapıorum..sizlerdede 1-2 gün geride olan varmı?

Kızlar bu arada benim sata göre bebiş 7+3 ultrasona göre 7+1.dr um çok normal dedi.ama ben tabiki efham yapıorum..sizlerdede 1-2 gün geride olan varmı?

cnm bu çok normal bazen öne bazende geri gidebiliyo bi kaçgün canını sıkma bak doktorda normal demiş :))

adetten kac gun gectı sızın.bende ankaradayım.nerde calısıyosunuz.cankayada ozel laboratuarlar var mesela.yada ozel hastaneler var
emin değilim ama 1 hafta yada 10 gün geçti ankarada bahçelievler civarına kolay ulaşabilirim aslında özel labaratuarlarda peki saat kaça kadar kan tahlili yapıyolarki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…