Kızlar bu arada benim sata göre bebiş 7+3 ultrasona göre 7+1.dr um çok normal dedi.ama ben tabiki efham yapıorum..sizlerdede 1-2 gün geride olan varmı?
benimki de 3 gün ileride gözüküyor, sanırım problem değil. Dert ediyoruz herşeyi içimize heyecandan di mi:))
hic korkma canim benim normalde sata gore 6+5de olmam lazim ultrasona gore 5+1deyim doktor normal gec dollenme olabilir sonradan yakalar o merak etme dedi senin 1_2gun benim 11gun o yuzden korkma
offff ne bıleyım yaa şu dr lar ıllakı laf edıp can sıkıcak son reglı gunune göre 5 haftalık hamılesın kesen 7 mm haftasına gore kuçuk kontrol edıcez sureklı 1 hafta ıçınde ınsallah buyur dedı ve canımı sıktı yanı
JiNEKOLOJi VE GEBELiK .COM
kızlar bu site çok güzel bebeğinizle ilgili hafta hafta gelişimini görüyorsunuz bilgiler var ve ultrason görüntüleri
Buraya girip inceleyen var mı aranızda? Bebeğinizin içerideki durumunu çok güzel anlatmış ben yine güncelliyorum bu linki
Buraya girip inceleyen var mı aranızda? Bebeğinizin içerideki durumunu çok güzel anlatmış ben yine güncelliyorum bu linki
benn gecen ınceledım gercekten çok guzel bılgıler tskler cnm ayrıca orda 6 haftalık kese boyutu 4 ıle 6 mm yı göstermış demekkı benım normalmış gebılık org tada 5 haftalık hamıle bayanın kesesı 5 mm olarak gözlenır yazmış çok mutlu oldum
maşallah kocaman olmuşsunuz,gözünüz aydın
maşallah canım.. tam bi mucize..ne kadar hızlı gelişiyolar yahu
ay bide ben görebilseydim mercimeğimi
ooyyyy maşşallahhhh :)) çok sevindim cnm allah bizede nasip etsin inşallah :))
yaaaa bendee evde olup yatıp uyumak istiyorummmmm
kızlar çok teşekkür ederim.. çok saolun... darısı sizlerin başına inşallah..
bebeğim yavaş yavaş ortaya gelmeye başlamış. daha once soldaydı. şimdi ortalıyor
zeynepazra canım bende okuyabilirim.. özelden ismini yaz atıver canımmm..
baktım da 8. haftaya gelindiğinde rahim portakal büyüklüğüne ulaşırmış, bebişler büyüdükçe neler öğrencez bakalım :))
kaç yıllık evlisiniz kızlar, ilk bebek mi?
buraya girip inceleyen var mı aranızda? Bebeğinizin içerideki durumunu çok güzel anlatmış ben yine güncelliyorum bu linki
keşke benimde biraz küçülselerAma ben büyüsün istiyorum göğüslerim
cnm neden okadar düşük çıktı değerin?doktor hiçbişi demedimi?kızlar yaa doktora kan sonucumu almaya gittim. değeri 93 çıktı. doktor da daha çok küçük 10 gün sonra gel ultrasonda bakalım dedi. acaba geç döllenme filan mı oldu diye düşünüyorum :S adetim 9 gün geçti bugün itibariyle normal mi bu değer?
kızlar yaa doktora kan sonucumu almaya gittim. değeri 93 çıktı. doktor da daha çok küçük 10 gün sonra gel ultrasonda bakalım dedi. acaba geç döllenme filan mı oldu diye düşünüyorum :S adetim 9 gün geçti bugün itibariyle normal mi bu değer?
keşke benimde biraz küçülselerağzıma girecek die korkuorum
cnm neden okadar düşük çıktı değerin?doktor hiçbişi demedimi?