2012 Ekim Anneleri

eveeeeeeeeeeeeet kızlar ben geldim 6+0 mişim ben :nazar: ultrasona göre yeni bir son adet belirledik,geç döllenmeydi benimki. ve keseyi görürüm sadece diyordum ama kalbini de duydum.Allahıma çok şükür.Allah hepimize sağlıkla gebeliklerimizi geçirip yavrularımızı kucağımıza almayı :KK49: ben böyle mutluluk görmedim. hüngür hüngür ağladım. elimde fotosu var.ufacık ta olsa görünüyor 5 mm boyuyla..mucize bu yaaa.Allahım sen çok büyüksün.acayip duygusalım. bu arada tablomuz var mı?? kim yapıyor?? ben 5 ocak sat muhtemel doğum 11.10.12. inşallah o günleri görebiliriz.Allahım yaşamak isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. amin..

canım çok sevindimm..
allah tamamına erdirsin inş..
maşallah bebişine :nazar:
seninle günlerimiz aynıymış canımm :)

kızlar çok teşekkür ederim.. çok saolun... Darısı sizlerin başına inşallah..

Bebeğim yavaş yavaş ortaya gelmeye başlamış. Daha once soldaydı. şimdi ortalıyor :KK9:

zeynepazra canım bende okuyabilirim.. özelden ismini yaz atıver canımmm..

canım allah razı olsun 5 mart pazartesi günü okuyabilir misin ismim emine ben sana yine özelden msj atarım inşallah

kızlar nasılsınız bugun hastanedekı arkadasım hamıleymış onun yanına gıttım devlet hastanesı bu arada sonra esım almaya geldı benı esımı görunce k.d doktoru ultrasonla gel bı daha bakalım dedı şuan 5+4 haftalıgım boyutu 7mm bıraz kuçuk haftaya ınsallah buyur dedı sızınkıler kaçtı acaba kafam çok karıştı esımde bu dr ne bakıyorsun sen dıyor

canım ben de seninle aynı günde gitmiştim 8.2 mm di..

bence kafana takma belki bir kaç gün geç döllenmiştir..

Kızlar bu arada benim sata göre bebiş 7+3 ultrasona göre 7+1.dr um çok normal dedi.ama ben tabiki efham yapıorum..sizlerdede 1-2 gün geride olan varmı?

canım ben buna pek takılmıyorum önemli olan çok fark olmaması..

ben 5+5 iken dr a gittiğimde ultrasyonda dr 6+2 göründüğünü söyledi..
ama ben hesaplamamı 5+5 den devam ediyorumm..benimki de 4 gün önde göründü..

Kızlaaar nihayet kanamam kesildiiii. Çok şükür!!! İnşallah yarın sabah kalp atışlarını da duyarsak çoook mutlu olacağım... 6. haftadayım yarın itibariyle, duyulmayadabilir tabii. Hayırlısı olsun bakalım

gözün aydın cnm inş bir daha karşılaşmazsınn...

kızlar yaa doktora kan sonucumu almaya gittim. değeri 93 çıktı. doktor da daha çok küçük 10 gün sonra gel ultrasonda bakalım dedi. acaba geç döllenme filan mı oldu diye düşünüyorum :S adetim 9 gün geçti bugün itibariyle normal mi bu değer?

canım değer kişiden kişiye değişiyor takma kafana..
mesela eltimin adeti 1 hafta geçmişti betası 8 çıkmıştı şimdi bebişini yeni aldı kollarına :nazar:

benim de adete 4-5 gün kala 67.80 çıkmıştı..
herkeste farklılık gösteriyor yani..

kızlar yaa doktora kan sonucumu almaya gittim. değeri 93 çıktı. doktor da daha çok küçük 10 gün sonra gel ultrasonda bakalım dedi. acaba geç döllenme filan mı oldu diye düşünüyorum :S adetim 9 gün geçti bugün itibariyle normal mi bu değer?

canım 2 gün sonra mutlaka bi daha yaptır testi. yükselme olması lazım. ama mümkünse aynı laboratuvarda yaptır. laboratuvardan laboratuvara göre değişebilir değerler. burdaki arkadaşlar iyi bilirler. ben bi laboratuvarda yaptırdım 1134 çıktı. 2 gün sonra başka labta yaptırdım 893 çıktı. sağlıksız dediler. 2 gün sonra gel kürtaj olabilir dediler. o 2 gün nasıl geçti bir ben bilirim. 2 gün sonra gittik 1134 çıkan labta bu sefer 1976 çıktı. diğer lab yanılmış yani.
o yüzden kızlar testleri hep aynı labta yaptırın.............

kızlarr allah rızası ıçın şu ultrason resmınızden hem haftanızı belırtıp hemde gs yanı ks boyutunuz kaç mm yazarmısınız bana

canım çok sevindimm..
allah tamamına erdirsin inş..
maşallah bebişine :nazar:
seninle günlerimiz aynıymış canımm :)

evet aslında benim 25 aralıktı ama bende adet düzensizliği olduğu için bebeğin ultrasondaki haftasına göre 5 ocak olarak belirledik.beta hcgye takılmayacağım sanırım çünkü o 7 şubatta 1279du.ona bakarsak 6 haftanın içine denk geliyordu ama ben yeni uydurma adet tarihime göre daha bugün 6yım. anlamadım. amannnnn kalbini duydum ya kendini de gördüm ya tamamdır diyorum.

evet aslında benim 25 aralıktı ama bende adet düzensizliği olduğu için bebeğin ultrasondaki haftasına göre 5 ocak olarak belirledik.beta hcgye takılmayacağım sanırım çünkü o 7 şubatta 1279du.ona bakarsak 6 haftanın içine denk geliyordu ama ben yeni uydurma adet tarihime göre daha bugün 6yım. anlamadım. amannnnn kalbini duydum ya kendini de gördüm ya tamamdır diyorum.

canım geç döllenme olsa bile son adet tarihine göre doğum yapılıyormuş sanırım ben öyle duymuştumm...
sağlıklı olduktan sonra ve herşey yolunda ilerledikten sonra 1 hafta-10 gün gibi bir zaman da çok önemli değil aslında..

canım geç döllenme olsa bile son adet tarihine göre doğum yapılıyormuş sanırım ben öyle duymuştumm...
sağlıklı olduktan sonra ve herşey yolunda ilerledikten sonra 1 hafta-10 gün gibi bir zaman da çok önemli değil aslında..

şimdi şöyle bir durum son adet tarihime göre 7+3 4 falan oluyor ama değil. ultrasonda yazıyo 6 diye.onun için ultrasona göre gideceğiz.25 aralık tarihine göre normalde yumurtalama zamanı 9 ocak gibi oluyor ama değil işte.evet birkaç gün farketmez ama 6 haftalık diyorum doğuma 34 hafta var,ama diğer türlü 32 kalmış olacaktı.düşünsene ben bazen 2 ayda bir oluyorum öyle bir ayda olsaydı bu iş gelişim geriliği olacaktı.

şimdi şöyle bir durum son adet tarihime göre 7+3 4 falan oluyor ama değil. ultrasonda yazıyo 6 diye.onun için ultrasona göre gideceğiz.25 aralık tarihine göre normalde yumurtalama zamanı 9 ocak gibi oluyor ama değil işte.evet birkaç gün farketmez ama 6 haftalık diyorum doğuma 34 hafta var,ama diğer türlü 32 kalmış olacaktı.düşünsene ben bazen 2 ayda bir oluyorum öyle bir ayda olsaydı bu iş gelişim geriliği olacaktı.

allah korusun canımm..
ama ben çok duyuyorum o açığı zamanla bebişler kapayabiliyor..

aman aman sağlıklı olsun da ha 6 hafta ha 7 hafta :nazar:

X