- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
cnm geldim ben kan verdim yanlız sistemlerinde bi sorun varmış pazartesi öğrenebilirmişim ama eger idrarda gördüysen doğrudur dedi :))canım ben adetimden 4 gün önce test yaptım. idrarda çift çizgiydi. ben biraz sabırsızımda
canım hayırlı olsun..ben ilk öğrendiğimde reglimden 4 gün önce işte 7 şubatta,61,24 tü. 9 şubatta bidaha yaptrıdım.116 çıktı. geçen cumartesi gittim doktora bişi söylemek için erken dedi ikiz olması ile ilgili filan dedi. ama artışların iyi dedi. 25inde görüşelim dedi. ben dün yine beta yaptırdım. meraktane korkuda var tabi doktora ikinci kez gidene kadar bi aksilik çıkmasın diye.. dünde 550 çıktı.
inşallah herşey yolunda gider tatlım
hadi hayırlı haberlerle dön güzelim..
valla benim iştah tam gaz devam :)) sabah akşam her öğün besleniyorum inşallah böle sorunsuz devam eder :))sendende razı olsun rabbim cnm ne demek okuruz tabiki.Rabbim sanada nasip etsin inşallah..
saol cnm benim hepimizin inşallah
saol cnm allah razı olsun.Dün ölüyodum yanmadan resmen yaaa
bugün daha iyi gibiyim ama çok iştahsızım kızlar sizde öylemisiniz..
bi kahvaltıda ekmek arası yiyorum öğlen akşam hiç bişi yiyemiyorum ekmekte yiyemiyorum
ooyyyy maşşallahhhh :)) çok sevindim cnm allah bizede nasip etsin inşallah :))kızlar biz geldik.. kocaman olmuşuzz. boyumuz 11.7 mm bir haftada ikiye katlamışız.. kalp atıslarımızıda gördük çok şükür.. bidahaki kontrolümüz 3 hafta sonraaa...
kızlar aranızda aşırı mide bulantısı yaşayan var mı? Benim mide bulantım olmuyor da kabızlık sorunum var bi de şişkinlik gazım da var sizler ne durumdasınız?
canım ben de okurum.hangi gün olduğunu haber verirsen iyi olur,unutmayayım...
maşallah canım.. tam bi mucize..ne kadar hızlı gelişiyolar yahu
ay bide ben görebilseydim mercimeğimi
kızlar aranızda aşırı mide bulantısı yaşayan var mı? Benim mide bulantım olmuyor da kabızlık sorunum var bi de şişkinlik gazım da var sizler ne durumdasınız?
allah razı olsun canım 3 mart cumartesi günü senin için de uygun mu ben yine özelden msj atarım hatırlatmak için
tamam canım.sadece ayetel kürsi mi okuyoduk?
kızlarr bende kan vermeye gidiyorum idrarda çıktı umarım kandada çıkar ve mutlu eder meleğğim beni :))
eveeeeeeeeeeeeet kızlar ben geldim 6+0 mişim benultrasona göre yeni bir son adet belirledik,geç döllenmeydi benimki. ve keseyi görürüm sadece diyordum ama kalbini de duydum.Allahıma çok şükür.Allah hepimize sağlıkla gebeliklerimizi geçirip yavrularımızı kucağımıza almayı ben böyle mutluluk görmedim. hüngür hüngür ağladım. elimde fotosu var.ufacık ta olsa görünüyor 5 mm boyuyla..mucize bu yaaa.Allahım sen çok büyüksün.acayip duygusalım. bu arada tablomuz var mı?? kim yapıyor?? ben 5 ocak sat muhtemel doğum 11.10.12. inşallah o günleri görebiliriz.Allahım yaşamak isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. amin..
ne zaman gidiyosun doktora ?? allah kısmet ederse bende haftaya cumartesi görcem meleğimi :))
canım çok sevindim.hayırlı haberlerele dön inşallah
ayy maşşallah kuzunaaaaa :)) çok sevindim cnm allah sağlıklı sıhatli olarak kucağına almayı nasip etsin inşallah haftaya doktora gittiğimde bende görürüm kuzumun kalp atışlarını :))
cnm geldim ben kan verdim ama sistemlerinde bi problem varmış oyuzden pazartesi öğrenebilirmişim( ama doktor idrarda gördüysen doğrudur dedi :)
eveeeeeeeeeeeeet kızlar ben geldim 6+0 mişim benultrasona göre yeni bir son adet belirledik,geç döllenmeydi benimki. ve keseyi görürüm sadece diyordum ama kalbini de duydum.Allahıma çok şükür.Allah hepimize sağlıkla gebeliklerimizi geçirip yavrularımızı kucağımıza almayı ben böyle mutluluk görmedim. hüngür hüngür ağladım. elimde fotosu var.ufacık ta olsa görünüyor 5 mm boyuyla..mucize bu yaaa.Allahım sen çok büyüksün.acayip duygusalım. bu arada tablomuz var mı?? kim yapıyor?? ben 5 ocak sat muhtemel doğum 11.10.12. inşallah o günleri görebiliriz.Allahım yaşamak isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. amin..
canım ben 25 şubatta gidicem hastaneye kısmetse. aynı gün galiba gidicez. inşallah görebiliriz yaa. sen benden bi hafta öndesin canım. ben muhtemelen kalp atışlarını duyamıycam:26:
evet aynı gün gidiyoruz doktora inşallah güzel haberlerle gelirizz :)) cnm o bata göre ama belki senin bebiş benim kinden çabuk büyür sende görürsün :))