2012 Ekim Anneleri

cumartesi günü bizde kesemizi görecez inşallah.. ama üstten gözükürmü bilmiyorum 5+3gün olacak o gün ..gözükür dimi kızlar?

büyük ihtimalle gözükür üstten kese.geç döllenme falan olduysa bilemem tabii..

cimeka gözünaydın canım...kalp atışlarını da duymuşsunuz ne güzel:nazar:

isterim tabi canım allah razı olsun allah sana da sorunsuz bir hamilelik nasip etsin 28 şubat salı günü sana da uygunsa okuyabilir misin ben yine özelden msj atarım inşallah

sağol tatlım darısı en kısa zamanda sana olsun inşallahhh :KK16:
tamam canım okurum ben 28 şubatta :KK34:

inşallah canım sen de görür ve duyarsın fıstığını.. aslında daha erken olduğu için çok kuvvetli bi atış değildi şakşakşak diye değil de pıt pıt pıt... 2 hafta sonra çağırdı.çok sevindim. 1 ay sonra diyecek diye korktum:):18:
inşallah cnmm :)) olsun oda yaşadığının belirtisidir dimi :))) ohh ne güzel 2 hafta sonrada görcen bebişinii :))
hmm.pazartesiye kadar değerin dört katına çıkar zaten.sen öyle hesaplarsın:KK1: adet günün geçtimi peki?
evet cnm geçti 9 uydu bugün üzerine 7 ci günüm :))
cumartesi günü bizde kesemizi görecez inşallah.. ama üstten gözükürmü bilmiyorum 5+3gün olacak o gün ..gözükür dimi kızlar?
bencee gözükürrr :))
Canım tablomuz var tabi ben yapıyorum :KK52: 1.sayfada git orda 2012 ekim anneleri takip listesine tıkla göreceksin bana ordaki bilgilere göre yaz bende seni ekleyeyim :KK34:

cnm yaaa bişi dicem o tabloyu oraya koysak onun dışındaki eklemeler için link kullansak mümkünmü yanee mesele mart anneleri grubum eski grubumdu orda ilk sayfada bu liste ve diğer eklemeler içinde linkler var öle bişi yapılabilirmi?

ayy inşallah canım:KK16: güzel haberlerle dönelim..beklemekte çok zor yahu:26: ya işte değişio tabi biz sata göre vs hesaplama yapıoruz otomatik hesaplayıcılardan ama ultrasonda daha farklı olabilir..sağlıklı sıhhatli bi gelişim olsunda gerisi önemli değil canım:KK34:

inşallahh aynen öle beklemek çok zorr :KK43:( inşallah gününde güzel güzel sağlıklı büyürlerr :))

kıs ben diyorum ki bu kızı nerde görmüştüm senin topikte görmüşüm yaa hatta hamişmisin dediydimde yok deiydin inşallah olurum dediydin kıs çok sevindimmm :nazar::21:

inşallah cnmm :)) olsun oda yaşadığının belirtisidir dimi :))) ohh ne güzel 2 hafta sonrada görcen bebişinii :))

evet cnm geçti 9 uydu bugün üzerine 7 ci günüm :))

bencee gözükürrr :))

cnm yaaa bişi dicem o tabloyu oraya koysak onun dışındaki eklemeler için link kullansak mümkünmü yanee mesele mart anneleri grubum eski grubumdu orda ilk sayfada bu liste ve diğer eklemeler içinde linkler var öle bişi yapılabilirmi?

Canım bunu yönetim böyle ayarladı benimle bir alakası yok o yüzden ben değiştiremem bu şekilde olucak maalesef ki

kızlar bendede bugün bi endişe sardı acaba bebeğimin kalp atışları devam ediyormu die...
bide ben duymadım atışları gördümmm doktor gösterdii.
martın 1 inde gideceğim 9 haftalıkken nasıl beklicem okadar..

kızlar merhaba bende idrarda çift çizgi gördüm ancak kan vermek için izin almak istemiyorum ankarada iş çıkışı verebileceğim bir yer varmı ?:18:

kızlar aranızda aşırı mide bulantısı yaşayan var mı? Benim mide bulantım olmuyor da kabızlık sorunum var bi de şişkinlik gazım da var sizler ne durumdasınız? :KK50:

benim midem çok bulanıyo bazen çıkaramıyorumda heryer kokuyomuş gibi geliyo fena valla:KK43:
pazartesi doktora gidicem mide bulantıısna ilaç varmı sorucam bakalım evdede çoook sıkıldım düşük tehlikem var diye gitmiyorum biyeree yatıp duruyorum ya uyuyorum ya midemle ugraşıyorum Allah yardım etsin hepimize

kızlar merhaba bende idrarda çift çizgi gördüm ancak kan vermek için izin almak istemiyorum ankarada iş çıkışı verebileceğim bir yer varmı ?:18:

adetten kac gun gectı sızın.bende ankaradayım.nerde calısıyosunuz.cankayada ozel laboratuarlar var mesela.yada ozel hastaneler var

kızlar test yapmadan önce kasıklarınızda agrı batma oluyomuydu.karnınız sık sıkacıkıyormuydu.bırde akıntınız oldumu hıc.benım adetıme 7 gun var ama kasıklarımda sancı ıgne gıbı batmalar var.acaba hamıle olabılırmıyım bende sızce:26:

benim midem çok bulanıyo bazen çıkaramıyorumda heryer kokuyomuş gibi geliyo fena valla:KK43:
pazartesi doktora gidicem mide bulantıısna ilaç varmı sorucam bakalım evdede çoook sıkıldım düşük tehlikem var diye gitmiyorum biyeree yatıp duruyorum ya uyuyorum ya midemle ugraşıyorum Allah yardım etsin hepimize

Canım yaa çok geçmiş olsun Benim mide bulantımın olmaması şans herhalde gerçi daha sonraki zamanlarda da yaşayabilirim bilemiyorum ki ilk hamileliğim herşey bana çok yeni
Bu arada benim doktorum mide bulantısı için bir sakız önerdi tamamen doğal zencefilli bişeymiş sana adını yazayım eczaneden sor istersen BERALMİN bulantı giderici sakız diyor belki işine yarar :nazar:

kıs ben diyorum ki bu kızı nerde görmüştüm senin topikte görmüşüm yaa hatta hamişmisin dediydimde yok deiydin inşallah olurum dediydin kıs çok sevindimmm :nazar::21:
heeee doğruuu :)) çok saol cnm yaaaa :))
Canım bunu yönetim böyle ayarladı benimle bir alakası yok o yüzden ben değiştiremem bu şekilde olucak maalesef ki
anladım cnmm :)))
kızlar bendede bugün bi endişe sardı acaba bebeğimin kalp atışları devam ediyormu die...
bide ben duymadım atışları gördümmm doktor gösterdii.
martın 1 inde gideceğim 9 haftalıkken nasıl beklicem okadar..

cnm öle kötü şeyler düşünüpte germe kendini kuzucun içinde ve büyümeye devam ediyo inşallah :))

Canım yaa çok geçmiş olsun Benim mide bulantımın olmaması şans herhalde gerçi daha sonraki zamanlarda da yaşayabilirim bilemiyorum ki ilk hamileliğim herşey bana çok yeni
Bu arada benim doktorum mide bulantısı için bir sakız önerdi tamamen doğal zencefilli bişeymiş sana adını yazayım eczaneden sor istersen BERALMİN bulantı giderici sakız diyor belki işine yarar :nazar:

sagol cnm sorarım. benimde ilk hamilelik ilk hamilelikler daha agır geçiyo sanırım.bide psikolojik olarakda dahada bulantı artıyo duygusallıkta artıyo hamilelikte korkularda oluyo rabbim saglıklı sıhhatlı bebişleriimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah hamilelerin dularaı kabul olur derlerya hepimiz birbirimize bol bol dua edelim.:)

ben de tam 5+3te görmüştüm kuzucuğu :))

sabahtan beri mesaj yazıyorum ya siliniyor, ya internet gidiyor giremedim bir türlü.

herkese merhabalar ,nasılsınız arkadaşlar? ikiz bekleyen arkadaşım ne güzel ya ,eşim de o beklenti içinde ama 1 kız 1 erkek olcakmış :)))

ayetelkürsi ben de okuyabilirim serapazra (yanlış yazmadım umarım) istersen.

mide bulantıları grip olduğum hafta çok fenaydı ben de ama şükür geçiyor galiba ,öksürdükçe çıkarıyodum :KK43:

kasık ağrılarınız var mı kızlar? gerçi rahim büyüdüğü için kasık ağrıları normalmiş ama insan yine de tereddüt ediyor işte

bende bi erkek bi kız ikiz isterdim ama hem dahada hamile kalmazdım bi hamilelikte ikiside aradan çıkardı:)ama iş bakmaya gelince iki tane küçük bebiş çok zor olurdu heralde.

X