evet erken öğrendim korkularım var, ama bi o kadar mutluyum..çok şükür ki allahım bu mutluluğu yaşattı bana..
hepimizin hakkından hayırlısı ne ise o olsun...:44: :44:
canım çok ama çooook sevindim Allah seni ve bebişini korusungünaydın kızlar kabus gibi geçen 2 günün sonrasında bu sabah yine eski doktora gittik tekrar kan verdim. 1 saat zar zor vakit geçirdik eşimle. sonucu alır almaz bir baktım sonuç 1976. şaka gibi bu yaaaa dedim. eşimle aptala döndük resmen. doktora gösterdik sonucu o da şok oldu. hemen vajinal ultrasonla baktı. keseyi gördü:)))) çok küçük ama var gayet iyi dedi. geç döllenme olmuş dedi. dış gebelik değil dedi. 1 hafta geride dedi.önemli değil sakın korkma dedi. 15 gün sonra kontrole gel dedi. kızlar hala şaşkınım ağlamaktan öldüm sabahtan beri sevinçten......:))))))))))))))))))))
biliyorsunuz çarşamba günü başka hastaneye gitmiştim. sonuç 893 çıkmıştı. 1134ten 893e düşmüştü. ve o doktor progestanı kes en iyisi kendisi düşsün demişti. kendi doktorumu aramıştım çarşamba günü hemen o da eğer öyleyse progestanı kes inşallah kendi düşer demişti. olmazsa cuma günü tekrar bakarız olmadı alırız demişti hatırlıyorsanız. ben progestanı kestim. dün hafif pembe akıntım vardı. ağlamaktan helak olmuştum. sanki evimden cenaze çıkıyordu. neler yapmadım ki dün. kızımı kucakladım. sıcak duş aldım. bütün evi sildim süpürdüm. sonra akşam pembe akıntım kesildi. bu sabah kalktık ben eşyalarımı ayarladım kürtaj olabilirim diye..... bir gittik ki sonuç fırlamış. doktor diğer hastanenin labarotuvarı yanlış bakmış olabilir dedi. yoksa değer düştükten sonra tekrar yükselmesi imkansız dedi. şimdi ben napayım diğer hastaneyi mahkemeye versem hakkım değil mi yani.:)))))))))))))))))))))))))))))))))
kızlar ölcem sevinçten rabbim sesimi duydu çok şükür. Allahım 15 gün sonra kalp atışını da duysam başka bişi istemem:)))))))))))))))))
canım ben kullanıyorum ama bu sefer alttan verdi drum yutunca halsizlik ve uyku yapıyomuşKızlar, progestan kullananlar sizde de şiddetli baş dönmesi ve uyku yapıyor mu?
kızlar drum bana bugun ılk aylar 10 gunde bır kontrole gelceksın dedı sıze ne kadar surede dedı
canım ne kadar güzel ikizlerin olacakmış.keseler görünmedi mi?nasıl anladınız ikiz olduğunu?kan testiye mi?
evet canım ikizlerim olacak..keseleri net göremedik..
ama dr um bu ay iki kere yumurtladığımı ve ikisinde de döllenme olduğunu söyledi..
selam kızlar bende ekim annesi olucam allah nasip ederse:) bugün gittim doktora kesemi gördüm 16mm di haftayada kalp atışı inşallahhh:) hepinizi tebrik ederim
kızlar her doktora gitmenizde tansiyon ve kilonuz ölçülüyomu siz sormasanız bile gebelik hakkında bilgiler veriliomu.benim tansiyon kilo daha ölçülmedi bilgilerde ben sorarsam söyleniyo.
Merhaba arkadaşlar bende ekim annesi oluyorum inşllhh:) rabbim hepimizin evletlarını kucaklarına almayı nasip etsin
kızlar dun dr gıttım ılk dr sorunlu gebelık gozukuyor dedı alttan muayne ettı kesenın ıcı bos dedı.gozukmesı greklıydı dedı.ıkıncı dr kese bozulmaya baslamıs gebelık sonlanmıs dedı salı gel kurtaj yapalım dedı.bugun baska bı dr a gıttım oda kese gayet ıyı sınırları bellı ıgne ucu kadar nokta goruom kesenın ıcınde dedi 7.haftaya kadar bekle dedı.ıcım ıcımı yıyor
merhaba canım aminnn seninle aynıyız
kızlar dun dr gıttım ılk dr sorunlu gebelık gozukuyor dedı alttan muayne ettı kesenın ıcı bos dedı.gozukmesı greklıydı dedı.ıkıncı dr kese bozulmaya baslamıs gebelık sonlanmıs dedı salı gel kurtaj yapalım dedı.bugun baska bı dr a gıttım oda kese gayet ıyı sınırları bellı ıgne ucu kadar nokta goruom kesenın ıcınde dedi 7.haftaya kadar bekle dedı.ıcım ıcımı yıyor
slm kızlar ben geldimm..
sizinde kaqsıklarınızda yanma oluyomu bende oldu bugün baya baya ...
güzel haberler alan arkadaşlar çok sevindim hayırlısı olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..
bnm doğum tarihi 8 ekim çıkıyor ama sezeryan olcak ya muhtemelen erken olur ben 1 ini tercih ederim de nasip kısmet...
bilgilerimi yazıcam ama önce kalp atışlarını duyayım dedim masumiyetcim.. o zmn eklersin hayırlısıyla...
canım Alahın mucizesi bitmez bak bugün gittiğin dr görmüş bekle ve bol bol dua et canım hakkında hayırlısı olsunnn
aynı şekilde bende de vardı dün çok belim ağrı yapınca test yaptım güzel haberimi aldım 3 doldurunca düzelir diyorlar hakkında seninde hayırlısı olsun inşll sağ sağlim kucağına aşırsın evladını benimde 17 ekim kısmetse:)