2012 Ekim Anneleri

evet erken öğrendim korkularım var, ama bi o kadar mutluyum..çok şükür ki allahım bu mutluluğu yaşattı bana..
hepimizin hakkından hayırlısı ne ise o olsun...:44: :44:

offf offf o korkular hiç bitmiyor zaten...
annelik böyle bişi sanırım..

canım çok ama çooook sevindim Allah seni ve bebişini korusun
Kızlar, progestan kullananlar sizde de şiddetli baş dönmesi ve uyku yapıyor mu?
canım ben kullanıyorum ama bu sefer alttan verdi drum yutunca halsizlik ve uyku yapıyomuş
kızlar drum bana bugun ılk aylar 10 gunde bır kontrole gelceksın dedı sıze ne kadar surede dedı

banada sık sık görüşelim dedi haftaya tekrar gidecem kese büyüyomu ona bakacakmış sonrada kalp atışı için gidecem

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... egeada senin için çooook sevindim hayırlısı olsun.. ben de artık kesemi görüp kalbini duymak istiyorum.ben de geç döllenme gibi bişey var sanırım. öyle çok farklı değil de adet tarihime göre sanki beta hcg düşük gibi geldi. ayın 17sinde doktordayım inşallah güzel haberler alırım.herkesin hamişliği çok güzel geçsin inşallah... bu arada ben akşamdan akşama giriyorum nete.maşallah 10 sayfa ilerliyoru. okuyuncaya kadar mahvoluyorum:) bende göğüste sızı var bazen çok kuvvetli,sanki bir yere sıkışmış gibi.yüzüstü yatamıyorum bu nedenle. karnım ağrıyor adet olacak gibi wcye koşuyorum hemen korkuyla. bir de kuvvetli batmalar oluyor.belim sırtım ağrıyor. bulantım yok. folbiol kullanan arkadaşlar günde kaç tane alıyorsunuz??

Merhaba arkadaşlar bende ekim annesi oluyorum inşllhh:) rabbim hepimizin evletlarını kucaklarına almayı nasip etsin

selam kızlar bende ekim annesi olucam allah nasip ederse:) bugün gittim doktora kesemi gördüm 16mm di haftayada kalp atışı inşallahhh:) hepinizi tebrik ederim

kızlar her doktora gitmenizde tansiyon ve kilonuz ölçülüyomu siz sormasanız bile gebelik hakkında bilgiler veriliomu.benim tansiyon kilo daha ölçülmedi bilgilerde ben sorarsam söyleniyo.

selam kızlar bende ekim annesi olucam allah nasip ederse:) bugün gittim doktora kesemi gördüm 16mm di haftayada kalp atışı inşallahhh:) hepinizi tebrik ederim

Sat ne zaman? 5. Haftada kalp atisi alanlar okudum burda nasil oluyor? Doktor bana 6 dan once gorunmez Dedi. benim sata gore 5. Hafta kese 13mm

Son düzenleme:
kızlar her doktora gitmenizde tansiyon ve kilonuz ölçülüyomu siz sormasanız bile gebelik hakkında bilgiler veriliomu.benim tansiyon kilo daha ölçülmedi bilgilerde ben sorarsam söyleniyo.

Ben daha bir kere gittim canım ve kilo mu ölçmedi doktor bana sordu sadece tansiyonuma da bakmadı belki bi daha ki gidişimde bakar :26:

kızlar dun dr gıttım ılk dr sorunlu gebelık gozukuyor dedı alttan muayne ettı kesenın ıcı bos dedı.gozukmesı greklıydı dedı.ıkıncı dr kese bozulmaya baslamıs gebelık sonlanmıs dedı salı gel kurtaj yapalım dedı.bugun baska bı dr a gıttım oda kese gayet ıyı sınırları bellı ıgne ucu kadar nokta goruom kesenın ıcınde dedi 7.haftaya kadar bekle dedı.ıcım ıcımı yıyor

canım Alahın mucizesi bitmez bak bugün gittiğin dr görmüş bekle ve bol bol dua et canım hakkında hayırlısı olsunnn

Şu doktorlar adamı verem ederler yaaa hayret bişey neden birbirleriyle çelişirler anlamam bir tane doktora güvenmemek gerekiyor demek ki. Canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak hayırlısıyla bekle bakalım Allahın mucizeleri bitmez

slm kızlar ben geldimm..
sizinde kaqsıklarınızda yanma oluyomu bende oldu bugün baya baya ...
güzel haberler alan arkadaşlar çok sevindim hayırlısı olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..
bnm doğum tarihi 8 ekim çıkıyor ama sezeryan olcak ya muhtemelen erken olur ben 1 ini tercih ederim de nasip kısmet...

bilgilerimi yazıcam ama önce kalp atışlarını duyayım dedim masumiyetcim.. o zmn eklersin hayırlısıyla...

aynı şekilde bende de vardı dün çok belim ağrı yapınca test yaptım güzel haberimi aldım 3 doldurunca düzelir diyorlar hakkında seninde hayırlısı olsun inşll sağ sağlim kucağına aşırsın evladını benimde 17 ekim kısmetse:)

masumiyet tatlım dün 27 kg yazıyodu bende :) yanlışlık olmuş sanırsam silmişsin ben 58 kiloyum tatlım

canım Alahın mucizesi bitmez bak bugün gittiğin dr görmüş bekle ve bol bol dua et canım hakkında hayırlısı olsunnn

Arkadaşım valla şaşırdım şuanda seninle aynı cümleyi kurmuşuz inan ki okumamıştım senin yorumunu peksimett in yazısını görünce hemen cevap yazdım diğer yazılara bakmadan bu kadar mı kalp kalbe karşı olur

hayırlısı cnm inş. herşey yolunda gider.. bende pztsi öğrendim... bu pztsi inş. kalp atışlarını duymak için gidicem ozmn biraz daha rahatlıycam şimdi gönül rahatlığıyla diyemiyorum bile hamileyim... bnm2.olcak inş. ama ilkini bukadar erken farketmemiştim ettim gibi ama bukadar kendimi dinlemedim.. bide bunu iki negatif tpbebe denemesinden sonra kendiliğinden bulunca.. böle biraz daha hassas davranıyorum hepimiz için hayırlısı olur inş. var mı kalp atışlarını duyan nekadarken duydunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…