2012 Ekim Anneleri

sağol canım... allah hepimizin bebişlerini kucaklarımız almayı nasip etsin inşallah...:KK49: bende muhtemelen senin gibi olucam. o kadar erkenki daha..ama bu mucizenin varlığını bilmek...allahıma binlerce kez şükürler olsun..inşallah herşey yolunda gider? erken diye mi değerim 61,24 çıktı? çok mu düşük acaba? haftasonu muhtemelen tekrar yapılacak test. inşallah artmıştır değerim.:26: :26:

canım beş gün kala belli olmayabilirdi bile.yani düşük bir değer denilemez.önemli olan değerin düzenli olarak katlanması.sen bence bunları kafana takma,hayırlı olsun tebrik ederimm:nazar:

canım beş gün kala belli olmayabilirdi bile.yani düşük bir değer denilemez.önemli olan değerin düzenli olarak katlanması.sen bence bunları kafana takma,hayırlı olsun tebrik ederimm:nazar:

haklısın canım yaa. 5 gün önceden çok zor bi ihtimaldi belli olması.. bunada şükür.. seninde bebişin hayırlı olsun canım.. daha yeni olunca işte bide aylarca bekleyince.. herşeyi düşünüo insan. haftasonuna kadar aklıma olumsuz bişey getirmiycem..inşallah herşey çok daha güzel olur..

haklısın canım yaa. 5 gün önceden çok zor bi ihtimaldi belli olması.. bunada şükür.. seninde bebişin hayırlı olsun canım.. daha yeni olunca işte bide aylarca bekleyince.. herşeyi düşünüo insan. haftasonuna kadar aklıma olumsuz bişey getirmiycem..inşallah herşey çok daha güzel olur..

evet getirme aklına kötü şeyler..aslında erken öğrenmek çok stresli,bende çok erken öğrendim ama inanamadım bi süre.şimdiki aklım olsa adetim bayağı geçince yapardım test.ama nerdeeeeeee:KK1::KK1: yok ya gene olsun gene erkenden merak edip test yapardım:emir_bebek:

ya arkadaşlar ben de buradayım ama sanırım geç döllenme mi yoksa normal mi bilmiyorum.25 aralık son adet tarihim. ve 6 şubatta idrarda 2. çizgiyi görüp beta hcg için doktora gittim. 1279 çıktı.hamilesin dedi ama 5. hafta dedi. kese görünmedi.adetime göre 6. hafta oluyor ama doktor neye göre 5. hafta dedi bilmiyorum.bildiğim birşey var çok heyecanlıyım. tahminimce ekim annesi olacağım tabi Allahın izniyle,hayırlısıyla.eylül annesiysem eğer sonlarında olur onlara göre geç takip edeceğim için sizlerle takılacağım. 28 yaşındayım manisa kulada yaşıyorum öğretmenim.bu ilk bebeğim olacak.1 tane düşüğüm var geçen sene...

ya arkadaşlar ben de buradayım ama sanırım geç döllenme mi yoksa normal mi bilmiyorum.25 aralık son adet tarihim. ve 6 şubatta idrarda 2. çizgiyi görüp beta hcg için doktora gittim. 1279 çıktı.hamilesin dedi ama 5. hafta dedi. kese görünmedi.adetime göre 6. hafta oluyor ama doktor neye göre 5. hafta dedi bilmiyorum.bildiğim birşey var çok heyecanlıyım. tahminimce ekim annesi olacağım tabi Allahın izniyle,hayırlısıyla.eylül annesiysem eğer sonlarında olur onlara göre geç takip edeceğim için sizlerle takılacağım. 28 yaşındayım manisa kulada yaşıyorum öğretmenim.bu ilk bebeğim olacak.1 tane düşüğüm var geçen sene...

canım tebrik ederim:nazar: bu anlattığına göre geç döllenme olmuş gibi gözüküyor..

merhaba herkese...

ben keseyi görmek için dr a gitmek istiyorum ama ne zamanlarda gitsem daha rahat görürüz??

Kızlar hoş geldiniz :21:
Gebeliğiniz hayırlı olsun inşallah ekim ayına kadar çok güzel sohbetler edicez hep birlikte :KK9::KK9::KK9:

merhaba kızlar
bende 1,5 yıllık denemeler sonunda hamiş kaldım. Allah nasip ederse Ekim başı bebişimiz geliyor :):nazar:

hoşbulduk teşekkürler. inşallah sorunsuz bir şekilde geçiririz bu mucize zamanları. bir arkadaşım dedi ki her anın tadını çıkar hiç şikayet etme miden bulansa bile, kaç kere yaşar ki insan ömrü boyunca bunları..mantıklı geldi. bakalım ekime kadar kaç sayfalar yazışacağız

Ne güzel çoğalmaya başladık kızlar ben 1.sayfada takip çizelgesi var link oraya girdiğinizde tabloyu göreceksiniz hepimizin bilgileri var sizden ricam o sayfaya girip bana bilgilerinizi vermeniz listede adı olmayanlar bana bilgilerini yazsınlar ki bende o bilgileri tabloya gireyim :KK34:

Ne güzel çoğalmaya başladık kızlar ben 1.sayfada takip çizelgesi var link oraya girdiğinizde tabloyu göreceksiniz hepimizin bilgileri var sizden ricam o sayfaya girip bana bilgilerinizi vermeniz listede adı olmayanlar bana bilgilerini yazsınlar ki bende o bilgileri tabloya gireyim :KK34:

istanbul - yaş 25 - sat 5 ocak - doğum tarihi 11 ekim ama ikiz gebelik olduğu için daha erken olabilir - kilom 73

üstte yaşadığım yeri istanbul olarak yazdım ama gebeliğimi 5. ayına kadar siirtte yaşıcam gecici olarak..siz istanbul yazarsanız sevinirim..
orda ki dr umla irtibatta olucam devamlı..

üstte yaşadığım yeri istanbul olarak yazdım ama gebeliğimi 5. ayına kadar siirtte yaşıcam gecici olarak..siz istanbul yazarsanız sevinirim..
orda ki dr umla irtibatta olucam devamlı..

Canım maaşallah diyelim :nazar: ikiz olucaklarından emin misin? Keseler göründü mü?

X