2012 Ekim Anneleri

arkadaşım durumunu takip et,parlak kırmızı ve yoğun bir kanaman olmadığı sürece lekelenmeler gebelik boyunca olabilir demişti doktorum

Yok canım niye düşsün. Düşse çok yoğun bir kanama oluyor anlarsın kesin. Bende de var şu an aynı şekilde. Dr iğne verdi. Bence pazartesiyi bekleme dr una ulaş hemen yarın. Çünkü progesteron eksikliği bebeğin tutunmasını engeller ve takviye almak gerekebilir. Oğluma hamileyken de yaşamıştım o zaman hap olarak almıştım. Şimdi iğne verdi dr. Sıkma canını çok sık karşılaşılan bir durum.

teşekkür ederim kızlar inşallah bişey olmaz yarın doktoruma telefon edicem.

kızlar:KK43:(( koyukahverengi akıntı geldi napmam lazım doktor kontrolüm pazartesi bebegim düştümü acaba:KK43:((

Canım ihmal etme yarın mutlaka doktorunu ara bu işler boşver geçer mantığına gelmez her türlü durumu ciddiye al mutlaka temkinli ol can taşıyoruz. Belki progestan falan verir doktorun. Ben unuttum soracaktım kullanmam gerekir mi diye bi daha ki gidişimde sorucam bebek daha sıkı tutunsun diye kullananlar vardı çok duydum.

Canım ihmal etme yarın mutlaka doktorunu ara bu işler boşver geçer mantığına gelmez her türlü durumu ciddiye al mutlaka temkinli ol can taşıyoruz. Belki progestan falan verir doktorun. Ben unuttum soracaktım kullanmam gerekir mi diye bi daha ki gidişimde sorucam bebek daha sıkı tutunsun diye kullananlar vardı çok duydum.

sagol cnm doktor banada öle bi ilaçtan bahsetmişti gebeligin gidişatına göre dedi gerekirse veririz die.yarın telefon açıcam hemen gel derse gidicem.inşallah bir sorun yoktur.benim rahimde yarada var bilmiyorum yaramdanmı geliyo bunu ancak doktor anlayabilir.

slm kızlar sanırım bende ekim annesiyim sat 26 aralık 23 gün adet döngüm cuma dr gittim tabi ondan önce kan testi yaptırdım pozitifti dr keseyi gördü ama bebek henüz görünmüyor dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi yaklaşık 10 gündür de yatıyorum kanamam oldu 3 gün berbat bi histi dr aradım hemen yat hiç kalkma bol su iç ve ilişki yasak dedi cuma günüde yerleşme kanamasıdır ama yinede 10 gün kadar kalkma ve aşırı kanama olursa gel hemen dedi
Alah'ım meleklerimizi ve bizi korusun hayırı vakitte sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin:nazar::nazar:

kızlar:KK43:(( koyukahverengi akıntı geldi napmam lazım doktor kontrolüm pazartesi bebegim düştümü acaba:KK43:((

canım 10 gün önce bana da oldu bu durum ve haa akıntı şeklinde devam ediyor bugün azaldı biraz cuma dr sordum ve yerleşme kanaması dedi ama tabi ben o kanamayı görünce direk aradım ve bana yat 1 hafta 10 gün ve kalkma dedi bal su iç dedi ve ilişki yasak dedi şimdi iyiyim hatta sancım bile oldu ama geçti artık ve yatmaktan da çok sıkıldım kahverengi ve pembe kanama ilk haftalarda olurmuş ve yerleşme kanamasıymış telaş yapma yani çok fazla ben yaşadım çünkü annemde kaldım ve daha dün akşam geldim evime tabi annemide yanımda getirdim :KK1::KK1:
Allah'ım korusun meleklerimizi ve bizi :nazar::nazar:

slm kızlar hiç endişelenmeyin allahımın izniyle bişicik olmaz inş.. bol bol istirahat ve stresten uzak duru.. dualarım szlerle...

ben bugün çok kötü oldum ... acayip bir baş ağzısı vardı kafamı kaldıramadım.. üstüne bide midem bulandı ama gözlerim yerinden çıkacaktı.... dayanamadım dr aradım danışıp bir ilaç aldım.. böylelikle ayaklandım.. çok hareketlenip yoruldummu bnm de kasıklarımda ağrı oluyor.. ayrıca çok uykum gelio.. ben oğlumda da bölle olmuştum inş. hafif atlatırım.... kalp atışlarınıda duyduk mu iyice rahatlıycam.. ama bu baş ağrısını falan iyiye yoruyorum kendimce değerin yükseliğini ve beni zorlamaya başladığını düşnüyorum.. yani büyüyo gibi gelio bana :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: hayırlısı rabbimden tam bu ay amelytma 10gn varken bu mucizeyi veren rabbim vardır bi bildiği kalbinide duyarım hayırlısyla.... cümlemiz inş..:KK16:

kızlar adet sancıları gibi ağrılarınız oluyormu benim çok sık oluyor ve çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye:KK43:
benim ilk bebeğimde günlerce ağrımıştı kasıklarım.sanki adet olacakmışım gibiydi.dr.m normal demişti.bu sefer şimdilik arada hafif hafif batmalar oluyo ben de sadece...

benim ilk bebeğimde günlerce ağrımıştı kasıklarım.sanki adet olacakmışım gibiydi.dr.m normal demişti.bu sefer şimdilik arada hafif hafif batmalar oluyo ben de sadece...

benim olmuyor ama doktorum sancın olabilir telaşlanma normal dedi,sen de rahat ol o yüzden.

sağolun kızlar .inşallah bişey olmaz bebişlerimize Allahım korusun onlarıı ..8 senedir özlemle ,hasretle bekliyordum tüpbebek tedavisi ile geldi mucizem bu yüzden de daha çok korkuyorum kaybetme korkusu iyiden iyiye sardı benii:KK14:

kızlar günaydın. masumiyet canım beni takip listesinden siler misin? gördükçe ağlamam artıyor. pazartesi günü doktora gitmiştik.çok az kahverengi akıntım vardı. bcgh değerim çok yükselmemiş bebek tehlikde demişti. çarşamba günü tekrar gittim. değer bu sefer 893e düşmüş. bebek düşüyor dedi.sağlıksız gebelik dedi. progestanı bırak kendi halinde düşsün yoksa cuma günü tekrar gel iğneyle ya da kürtaj yaparak alacaz dedi bebişimi. ben de dün akşam içmedim progestanı. bu sabah akıntım hafif pembeye döndü. içimden öle yavaşça kayıp gitmesini görüyorum. çok kötüyüm kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK43:((((((((((((

Allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin:KK43:((((((

kızlar günaydın. masumiyet canım beni takip listesinden siler misin? gördükçe ağlamam artıyor. pazartesi günü doktora gitmiştik.çok az kahverengi akıntım vardı. bcgh değerim çok yükselmemiş bebek tehlikde demişti. çarşamba günü tekrar gittim. değer bu sefer 893e düşmüş. bebek düşüyor dedi.sağlıksız gebelik dedi. progestanı bırak kendi halinde düşsün yoksa cuma günü tekrar gel iğneyle ya da kürtaj yaparak alacaz dedi bebişimi. ben de dün akşam içmedim progestanı. bu sabah akıntım hafif pembeye döndü. içimden öle yavaşça kayıp gitmesini görüyorum. çok kötüyüm kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK43:((((((((((((
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun.Bugün aldığım 2.kötü haber:KK43:Eylül anneleri topiğinde bi arkadaşımız kalp atışını duymaya gitti boş gebelik olduğunu öğrendimiş:KK43:Kürtaj olacakmış oda.Bende çok korkmaya başladım artık allahım korusun.Sanada en yakın zamanda tekrar hamilelik nasip eylesin..

canım inan çok üzüldüm rabbim bir an önce tekrardan seni anne yapacak eminim bu hepimizin başında seninle alakalı değil ben burdada yazmştım doktorum dediklerini sağlıksızsa zaten olması gereken bu ne yazıkki...lütfen kendini yıpratma çok dile kolay ama sabret en kısa zamanda tekrar aramıza geliceksin hamile olarak merak etme yanındayız sıkılırsan bunalırsan unutma sakın olurmu???

arkadaşlar merhaba nasılsınız? Çok heyecanlıyım ,meaklıyım. Ben daha öncede dediğim gibi idrar esti yaptım sonra da kan testi yaptırdım bchg değerim 1219 çıktı. benim sat 5 ocak .11 ocakta doktora gideceğiz sizce herhangi birşey göürülü mü ultrasonda

GUNAYDIN BENDE OGLUMU OKULA bırakıp geldım burası çok kötu karlı zor gıdıp geldım valla.

egeada çokkk uzuldumm cnm dıcek kelıme bulamıyorum okadar korkuyorum kı hep tetıkteyım.

ayy inşallah canım ya çok acayip heyecanlıyım benim öyle allaha çok şükür herhangi bir şikayetim yok henüz ya da zaten daha çok mu erken şikayetler için azıcık bilgi istiyorum:) herşeyin normal olduğunu nasıl anlayabiliriz. kendim düşündüğümde bir sıkıntı yok gibi ama arkadaşlarımın yazdıklarını okudukça üzülüyorum...

canım.. çok çok çok üzüldüm...allah yardımcın olsun..:KK14: :KK14:
rabbim tekrar seni anne yapıcak..emin ol..üzmemeye çalış kendini..her işte bi hayır vardır öyle düşünmeye çalış:KK14: çok zor tahmin edebiliyorum ama umudunu kaybetme..yeniden anne olucaksın ben inanıyorum...

kızlar çok saolun. rabbim büyük ona sığınıyorum artık.

canım benim inanılmaz üzüldüm gerçekten :KK43:(( Ama lütfen allaha sığın her şeyde vardır bir hayır eğer bebekte genetik sorun olmasaydı mutlaka tututnurdu doğa kendiliğinden bu şekilde tutunmasını engelliyor belki duymuşsundur buna doğal seleksiyon deniyor bu haftalarda hepimizin de başına gelebilecek birşey bu...rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah....bir de karnında besleyip büyütüp umutlar bağlayıp üzerine planlar yapıp hayaller kurup doğmasına yakın ya da doğduktan sonra da kaybedebilirdin o zaman dayanması çok daha zor bir acı olurdu.... bi de bu açıdan bakmayı dene canım bak demekki hamile kalabiliyorsun bunu ispatlamış oldun kendine bunu bile yaşayabilmeyi en azından şükür hamile kalabiliyorum demeyi isteyen milyonlarca kadın var emin olabilisin.... onlardan biri de bendim ancak güç bela tüp bebekle oldu çok şükür sen bunu doğal yoldan başarabileceksin allahın izniyle bi dahaki sefere inşallah....

X