Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın meleklerini
Valla ben daha bişey anlayamadım hamilelikle ilgili bir değişim olmadı vücudumda mide bulantımda yok iştahımda herzaman ki gibi bi şişkinliğim var işte bi de arada karın bölgemde ağrılar oluyor o kadar
ahh canım aynı bendensin sende:)bendede göğüslerim şiş ve arada hafif bulantı dışında bişey yok.hep aklım bebişimde iyimi acaba diye.illaki çok hissetmek zorunda değilizdir demi kızlar.rahat geçirenlerde vardır yani.bebişlerimiz bizi hiç bırakmasınlar inşallah:)))
benim oğlan hiç rahat durmuyo yaa.kucağıma atlayıp duruyo karnımı nasıl koruyacağmı şaşırıyorum. kardeş ister misin,oynar mısın onunla diyorum.istiyorum diyo adını da pepee koycakmış
sağol canım... allah hepimizin bebişlerini kucaklarımız almayı nasip etsin inşallah... bende muhtemelen senin gibi olucam. o kadar erkenki daha..ama bu mucizenin varlığını bilmek...allahıma binlerce kez şükürler olsun..inşallah herşey yolunda gider? erken diye mi değerim 61,24 çıktı? çok mu düşük acaba? haftasonu muhtemelen tekrar yapılacak test. inşallah artmıştır değerim.:26: :26:
merhaba canım,oğlun kaç yaşındaydı,benimde kızım var 2,5 yaşında aynen bebeklere pek düşkün bu sıralar,kardeş istermisin bebek getirelim mi sana diyorum tamam diyo,sevecek öpecek agu agu yapcakmış:)
ya arkadaşlar ben de buradayım ama sanırım geç döllenme mi yoksa normal mi bilmiyorum.25 aralık son adet tarihim. ve 6 şubatta idrarda 2. çizgiyi görüp beta hcg için doktora gittim. 1279 çıktı.hamilesin dedi ama 5. hafta dedi. kese görünmedi.adetime göre 6. hafta oluyor ama doktor neye göre 5. hafta dedi bilmiyorum.bildiğim birşey var çok heyecanlıyım. tahminimce ekim annesi olacağım tabi Allahın izniyle,hayırlısıyla.eylül annesiysem eğer sonlarında olur onlara göre geç takip edeceğim için sizlerle takılacağım. 28 yaşındayım manisa kulada yaşıyorum öğretmenim.bu ilk bebeğim olacak.1 tane düşüğüm var geçen sene...
merhaba kızlar
bende 1,5 yıllık denemeler sonunda hamiş kaldım. Allah nasip ederse Ekim başı bebişimiz geliyor :)
kızlar adet sancıları gibi ağrılarınız oluyormu benim çok sık oluyor ve çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye
kızlar(( koyukahverengi akıntı geldi napmam lazım doktor kontrolüm pazartesi bebegim düştümü acaba((
selam kızlar nasılsınız bugün.ben hastanedeydim.kan tahlilleri falan yeni geldim:))
kızlar(( koyukahverengi akıntı geldi napmam lazım doktor kontrolüm pazartesi bebegim düştümü acaba((