2012 Ekim Anneleri

hamilelikte kullanılmaması gereken bitkiler :

adaçayı
ahududu çayı
aloe
ananas
ardıç meyvesi
arnika
ayı üzümü
barut ağacı kabuğu
civan perçemi
devedikeni
ekinezya
enginar yaprağı
fesleğen
hayıt meyvesi
kekik
keten tohumu
kınakına kabuğu
maydanoz otu ve kökü
meyan kökü
mine çiçeği
sinameki
tarçın
tere
yılan kökü
zencefil
zerdeçal

kızlar bu bitkilerle ilgili dr um herşey içebilirsin adaçayı bile dedi.varıpta kilolarca içmezsin zaten,1-2 fincandan bişey olmaz korkma dedi.sizin dr larınız bu konuda bişey dedimi?

vajinal ultrasonla bakicakmis zaten.doktorum ilk muayeneni alttan yapicam dedi.biz daha kesemizi bile goremedikki:KK43:dokotr direkt kalp atislarini fln bekledi sanirimki o yuzden biraz gece randevu verdi siz kesenizi gordunuzmu cnm

merhaba canım senin satın ne zamandı? bende bugün gittim dr alttan baktı kese göründü:nazar: çok şükür rabbimee:KK16:

merhaba kızlar bugün dra gittim kesemizi gördük çok şükür dr önce göremeyiz çok erken kan testi yapalım dedi ama göründü mincik kesem benim :nazar: haftaya tekrar çağırdı kontrol edelim dedi. sonrada kalp atışı için çağırırız dei haftaya duyulmaz dedi.. progestan verdi alttan kullan dedi... siz napıyosunuz şekerler?:KK16::KK16:

Gözün aydın canım darısı kalp atışlarını duymaya :KK34:

Canım hoş geldin doktorum beni 6. haftamda çağırdı kalp atışlarını duymak için seninki hayli hayli duyulur merak etme :KK34:
Ben şimdi domates suyu içiyorum tuzlu hoşuma gidiyor hem C vitamini :KK34: hazır meyve sularına yasak dedi ama domates suyuna bişey demedi doktor
immm afiyet olsun kusum yarasin bebisine..bende haftaya gidicem cok heyecan yaptim tatli bi heyecan ama:KK16:
ben 6+0 da gitmiştim duydum canım.umarım sende duyarsın.::)))
ay cnm gozun aydin senin yumurtlamanin ustunden kac gun gecmisti ama
merhaba canım senin satın ne zamandı? bende bugün gittim dr alttan baktı kese göründü:nazar: çok şükür rabbimee:KK16:

cok sukur cnm senin adina ck sevindim..ben su anda sata gore 6 arti 3 gunluk dio neyne net mi neydi orada 6 arti 2 dio ama yumurtlamaya gore 2 gun gec oluo bnm sat 26 aralik?

meraba kızlarrrrrrrrrr hepinizin bebişine allahım sağlık versin inşallahhhhhhhhh

bende sanırım ekim annesi adayıyım:KK49::KK49::nazar::nazar:ama yarın kesin sonucu alıcam inşallahhhhhhh
dua edin bana değerlerim güzel çıksın :KK16::KK16::KK16::KK16:

inşallah sorun yaşamayız bi daha.bu arada doktor bana her ihtimale karşı progestan vermişti onu da kullanıyorum.belki işe yaramıştır bilmiyorum.

İnşallah canım. Oğlumda ben de progestan kullanmıştım, iğne de progestoron hormonunun daha yoğun hali. İnanılmaz baş dönmesi yapmıştı bende o ilaç.

merhaba kızlar.dün akşam saat 10 gibi iki damla kadar kahverengi akıntım geldi peçeteye silince görüdm.o zamandan beri gelen giden yok.karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyor.çok da şiddetli ağrımıyor.eğer bugün adet olmazsam yarın test yapsammı diyorum.sizce yapsam çıkar mı?:44::44::44:

Canım benim de aynen öyle oldu. 2 damla kahverengi akıntının ardından kesildi. Gerçi şimdi yine başladı ama ben kanama kesilince kıllanıp test yaptım. Ben olsam yaparım bir test.

kızlar ben çok korkuyorum acaba bebeğimin kalp atışı varmı acaba ileride testleri düzgün çıkıcakmı falan hep düşünüyorum:KK43:
hafifde adet ağrısı gibi ağrım var kan gelecekmiş gibi geliyor çok huzursuzum ben hep aklımda sorular var rahat olamıyorum korkuyorum

Canım bunun sonu yok. Ben oğlumda aynen dediklerini yaşadım ama inan stresten başka hiçbir faydası yok. Akışına bırakacaksın, rahat olacaksın. Sonuçta dikkat ediyorsundur zaten kendine, kaderin önüne geçilmiyor. Bana göre hamilelikte de annelikte de anahtar kelime "rahatlık" Rahat annelerin çok rahat çocukları oluyor. Gözlemim bu!

ben 14unde doktora gidicem kizlar.sat olarak 7 arti 2, yumurtlamaya gore 7 haftalik oluorum o gun .sizce kalp atislarini duyarmiyim

Bence duyulur.

kızlar bu bitkilerle ilgili dr um herşey içebilirsin adaçayı bile dedi.varıpta kilolarca içmezsin zaten,1-2 fincandan bişey olmaz korkma dedi.sizin dr larınız bu konuda bişey dedimi?

Ya insan "nolur ki 9 ay adaçayı içmesem" diye düşünüyor işte. Tabii ki zehir değil ya nihayetinde ama riske atamıyorsun işte...

sağol canım inşallahhh :KK16: nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik?

Valla ben daha bişey anlayamadım hamilelikle ilgili bir değişim olmadı vücudumda mide bulantımda yok iştahımda herzaman ki gibi bi şişkinliğim var işte bi de arada karın bölgemde ağrılar oluyor o kadar :KK50:

meraba kızlarrrrrrrrrr hepinizin bebişine allahım sağlık versin inşallahhhhhhhhh

bende sanırım ekim annesi adayıyım:KK49::KK49::nazar::nazar:ama yarın kesin sonucu alıcam inşallahhhhhhh

Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Sanırım idrar testi yaptın kan testini bekliyorsun...

saol cnm hadi bakim darisi senin basina:KK16:

cok sukur cnm senin adina ck sevindim..ben su anda sata gore 6 arti 3 gunluk dio neyne net mi neydi orada 6 arti 2 dio ama yumurtlamaya gore 2 gun gec oluo bnm sat 26 aralik?
sağol tatlım benimm...
sen heralde keseyi kalp atşını falan birlikte görecen :KK34:
dr un mu sana geç gel dedi ?

merhaba canım sağolll
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım kan testimi yaptırcaksın?

vajinal ultrasonla bakicakmis zaten.doktorum ilk muayeneni alttan yapicam dedi.biz daha kesemizi bile goremedikki:KK43:dokotr direkt kalp atislarini fln bekledi sanirimki o yuzden biraz gece randevu verdi siz kesenizi gordunuzmu cnm

dediğim gibi çok erkendi daha gittiğimde. sat 29 aralık ben 31 ocakta gittim,hayal meyal de olsa gözüküyordu ama kesin 18 şubatta dananın kuyruğu kopacak :)

Son düzenleme:
arkadaslar kasık agrınız varmı benım sol kasıgım çok agrıyordu şimdi sag tarafıma kramp gırdı oturdugum yerden kalkamadım

cnm valla ben yurtdisinda yasiorum doktoru aradik test yaptik dedik pozitif cikti deedik kadin hesapladi hesapladi tam 8 bucuk haftalik tarihine randevu verdi sadece kanamasi yada agrisi olursakiallah korusun o zmn gel dedi ama bnm bi teste girmem gerekio bebk icin riskli olacagini dusundugumden doktordan sertifika almam gerekiordu o yuzden testen onceye randevuyu cekti ole yani:KK19:

Canım idrar testi de yanılmaz. Merak etme yarın daha da için rahatlayacak Allahın izniyle. Bize de yaz mutlaka...

çok teşekkür ederimmm
yazarım sizede tabi ve tecrübelerinize ihtiyacım olacak :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:allahın izniyle güzel haberle gelirim inşallahhh
hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın:KK49::KK49::KK49::nazar::nazar::nazar:

dediğim gibi çok erkendi daha gittiğimde. sat 29 aralık ben 31 şubatta gittim,hayal meyal de olsa gözüküyordu ama kesin 18 şubatta dananın kuyruğu kopacak :)
hadi bakim cnm ii haberlerini beklioruz:KK16:
arkadaslar kasık agrınız varmı benım sol kasıgım çok agrıyordu şimdi sag tarafıma kramp gırdı oturdugum yerden kalkamadım

cnm bazen agrior hafif hafif ama normal dio doktor bebis buyuyo sonucta:KK16:

cnm valla ben yurtdisinda yasiorum doktoru aradik test yaptik dedik pozitif cikti deedik kadin hesapladi hesapladi tam 8 bucuk haftalik tarihine randevu verdi sadece kanamasi yada agrisi olursakiallah korusun o zmn gel dedi ama bnm bi teste girmem gerekio bebk icin riskli olacagini dusundugumden doktordan sertifika almam gerekiordu o yuzden testen onceye randevuyu cekti ole yani:KK19:

Yurtdışında çok zor bu işler Allah kolaylık versin. 2 yıl ABD'de yaşadık biz, 20.haftadan önce ultrasona almıyorlardı orda. Siz hangi ülkedesiniz?

X