çok teşekkür ederimmm
yazarım sizede tabi ve tecrübelerinize ihtiyacım olacakallahın izniyle güzel haberle gelirim inşallahhh
hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın
Yurtdışında çok zor bu işler Allah kolaylık versin. 2 yıl ABD'de yaşadık biz, 20.haftadan önce ultrasona almıyorlardı orda. Siz hangi ülkedesiniz?
nese kizlar opuldunuz ben kacarrrrrr
Herkese iyi akşamlar. Benim de mesai bitti... Bebişlere iyi bakın
kızlar bu bitkilerle ilgili dr um herşey içebilirsin adaçayı bile dedi.varıpta kilolarca içmezsin zaten,1-2 fincandan bişey olmaz korkma dedi.sizin dr larınız bu konuda bişey dedimi?
kızlar bugun kalp atıslarını duymaya gıttık. fetus ustten gozukmedı.. alttan bakıldı. kalp atıslarımız var ama cok zayıf. haftaya tekrar gidicez. dualarınızı eksık etmeyın..
kızlar bugun kalp atıslarını duymaya gıttık. fetus ustten gozukmedı.. alttan bakıldı. kalp atıslarımız var ama cok zayıf. haftaya tekrar gidicez. dualarınızı eksık etmeyın..
kaç haftalıktı senin canım ? meraklanma az da olsa duyduysan gerisi geli r inşallahh..
Kızlar ben 2011 ekim annesiyim.Sizi görünce çok heyecanlandım.Geçen sene tam da bugün öğrenmiştim.Allah hepinize güzel hamilelikler ve hayırlı doğumlar nasip etsin.Bir sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum..Öpüyorum sizi.
Canım bebişin haftaya sana daha güzel kalp atışlarını duyuracak inşallah merak etme sen
Kızlar ben 2011 ekim annesiyim.Sizi görünce çok heyecanlandım.Geçen sene tam da bugün öğrenmiştim.Allah hepinize güzel hamilelikler ve hayırlı doğumlar nasip etsin.Bir sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum..Öpüyorum sizi.
kızlar..selam..
benide aranıza alın...bende sanırım ekim annesiyim:) adayımdaha regl günüm geçmedi ama erken gebelik testinden yaptım dün. dayanamdım. 5 gün kala. ikinci çizgiyi gördüm. inanamadım..hastanaye gittim hemen tahlil verdim. bi buçuk saat sonra sonucumu aldım. beta hcg 61,24 çıktı hala inanamıyorum..6 aydır meleğimi bekliorum.. inşallah bi aksilik çıkmaz.. haftasonu doktora gidicez. bakalım ne diycek doktor? çok çok yeni henüz ama o kadar çok heyecanlıyım ki...testler yanılmıyordur dımı? 6. haftadan sonra mı keseyi görebiliyoruz?:26: :26:
yaa! ne kadar güzel :) umarım herşey yolundadır bebişle ki mesajın enerjisinden öyle anlaşılıyor... inşallah biz de seneye seninle aynı duyguları yaşarız ama bu günler de çabuk geçsin istemiyorum..tatlı heyecanlar bunlar :)
öncelikle hayırlı olsun gebişliğin :) geçen hafta başında aynı duyguları eksiksiz ben de yaşadım canım, hemen dr a gittim ertesi gün.fakat çok erkendi ve tatmin olmadık o yüzden ilk muayene de pek birşey bekleme,sabret...mutluluğu doya doya yaşa :)
evet bende öyleyim.bazen yiyorum doymuyorum bazen midem bulanıyo.aklıma türlü türlü şeyler geliyo ve canım istiyo.aman ne bilimmcnm karnim acikior ama cnm bisi istemior midem kazinior yiyorum sonra midem bulanior onu goruncee ayy baslicak sanirim mide bulantilarimm:18:
ayy cnm ayni bende oleyimmm yedikten sonra o yemegi gormeye tahammul edemiorum halbuki ole severekte yiyorumki aslinda
korkma cnm ii dusun ii olsun herkesin tabiki korkulari olur normal olarak ama allahim bizi korur dua et bolbol
bende tatli fazla yiyemiorm ki tatliyi severim normalde heo tuzlu ve eksi seyler yiyesim geliorr
evet çok başdönmesi yapıyor progestan..kesinlikle rahatlık konusunda katılıyorum sana.herşeyi akışına bırakıp yaşamak gerek diye düşünüyorum.insan ister istemez endişeye kapılıyor bazen,benim mesela 10 gün kadar sürdü kahve akıntım baya stres yaptım kendime ama renk olarak koyu değildi ve miktarı da azdı doktora bile gitmedim.şakır şakır kanaması olupta sağlıklı doğum yapanda var hiç akıntısı bile olmayıp bebeğini kaybedende...gerçekten rahat olmak ve sürekli olumlu telkinde bulunmak gerek...İnşallah canım. Oğlumda ben de progestan kullanmıştım, iğne de progestoron hormonunun daha yoğun hali. İnanılmaz baş dönmesi yapmıştı bende o ilaç.
Canım benim de aynen öyle oldu. 2 damla kahverengi akıntının ardından kesildi. Gerçi şimdi yine başladı ama ben kanama kesilince kıllanıp test yaptım. Ben olsam yaparım bir test.
Canım bunun sonu yok. Ben oğlumda aynen dediklerini yaşadım ama inan stresten başka hiçbir faydası yok. Akışına bırakacaksın, rahat olacaksın. Sonuçta dikkat ediyorsundur zaten kendine, kaderin önüne geçilmiyor. Bana göre hamilelikte de annelikte de anahtar kelime "rahatlık" Rahat annelerin çok rahat çocukları oluyor. Gözlemim bu!
Bence duyulur.
Ya insan "nolur ki 9 ay adaçayı içmesem" diye düşünüyor işte. Tabii ki zehir değil ya nihayetinde ama riske atamıyorsun işte...
evet cnm hakliisn daha ben kan testi bile yaptiramadim iste adet gunu test yaptim pozitif cikti 1 hafta sonra tekrar yaptim control cizgisi kadar koyuydu bide ben igne tedavisiyle hamile kladim yani yumurtlamami da biliorum adet gunumde hemen test yaptim ama kan testim yok...o yuzden dokota gorunmeyi cok istedim nese dertliymisimben isvicrede yasiorum bu arada yurtdisinda kan testi yapmiolar