hamilelikte kullanılmaması gereken bitkiler :
adaçayı
ahududu çayı
aloe
ananas
ardıç meyvesi
arnika
ayı üzümü
barut ağacı kabuğu
civan perçemi
devedikeni
ekinezya
enginar yaprağı
fesleğen
hayıt meyvesi
kekik
keten tohumu
kınakına kabuğu
maydanoz otu ve kökü
meyan kökü
mine çiçeği
sinameki
tarçın
tere
yılan kökü
zencefil
zerdeçal
ben 14unde doktora gidicem kizlar.sat olarak 7 arti 2, yumurtlamaya gore 7 haftalik oluorum o gun .sizce kalp atislarini duyarmiyim
vajinal ultrasonla bakicakmis zaten.doktorum ilk muayeneni alttan yapicam dedi.biz daha kesemizi bile goremedikkidokotr direkt kalp atislarini fln bekledi sanirimki o yuzden biraz gece randevu verdi siz kesenizi gordunuzmu cnm
merhaba kızlar bugün dra gittim kesemizi gördük çok şükür dr önce göremeyiz çok erken kan testi yapalım dedi ama göründü mincik kesem benimhaftaya tekrar çağırdı kontrol edelim dedi. sonrada kalp atışı için çağırırız dei haftaya duyulmaz dedi.. progestan verdi alttan kullan dedi... siz napıyosunuz şekerler?
Gözün aydın canım darısı kalp atışlarını duymaya
immm afiyet olsun kusum yarasin bebisine..bende haftaya gidicem cok heyecan yaptim tatli bi heyecan amaCanım hoş geldin doktorum beni 6. haftamda çağırdı kalp atışlarını duymak için seninki hayli hayli duyulur merak etme
Ben şimdi domates suyu içiyorum tuzlu hoşuma gidiyor hem C vitaminihazır meyve sularına yasak dedi ama domates suyuna bişey demedi doktor
ay cnm gozun aydin senin yumurtlamanin ustunden kac gun gecmisti amaben 6+0 da gitmiştim duydum canım.umarım sende duyarsın.::)))
merhaba canım senin satın ne zamandı? bende bugün gittim dr alttan baktı kese göründüçok şükür rabbimee
inşallah sorun yaşamayız bi daha.bu arada doktor bana her ihtimale karşı progestan vermişti onu da kullanıyorum.belki işe yaramıştır bilmiyorum.
merhaba kızlar.dün akşam saat 10 gibi iki damla kadar kahverengi akıntım geldi peçeteye silince görüdm.o zamandan beri gelen giden yok.karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyor.çok da şiddetli ağrımıyor.eğer bugün adet olmazsam yarın test yapsammı diyorum.sizce yapsam çıkar mı?:44::44::44:
kızlar ben çok korkuyorum acaba bebeğimin kalp atışı varmı acaba ileride testleri düzgün çıkıcakmı falan hep düşünüyorum
hafifde adet ağrısı gibi ağrım var kan gelecekmiş gibi geliyor çok huzursuzum ben hep aklımda sorular var rahat olamıyorum korkuyorum
ben 14unde doktora gidicem kizlar.sat olarak 7 arti 2, yumurtlamaya gore 7 haftalik oluorum o gun .sizce kalp atislarini duyarmiyim
kızlar bu bitkilerle ilgili dr um herşey içebilirsin adaçayı bile dedi.varıpta kilolarca içmezsin zaten,1-2 fincandan bişey olmaz korkma dedi.sizin dr larınız bu konuda bişey dedimi?
sağol canım inşallahhhnasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik?
meraba kızlarrrrrrrrrr hepinizin bebişine allahım sağlık versin inşallahhhhhhhhh
bende sanırım ekim annesi adayıyımama yarın kesin sonucu alıcam inşallahhhhhhh
dua edin bana değerlerim güzel çıksın
meraba kızlarrrrrrrrrr hepinizin bebişine allahım sağlık versin inşallahhhhhhhhh
sağol tatlım benimm...cok sukur cnm senin adina ck sevindim..ben su anda sata gore 6 arti 3 gunluk dio neyne net mi neydi orada 6 arti 2 dio ama yumurtlamaya gore 2 gun gec oluo bnm sat 26 aralik?
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Sanırım idrar testi yaptın kan testini bekliyorsun...
vajinal ultrasonla bakicakmis zaten.doktorum ilk muayeneni alttan yapicam dedi.biz daha kesemizi bile goremedikkidokotr direkt kalp atislarini fln bekledi sanirimki o yuzden biraz gece randevu verdi siz kesenizi gordunuzmu cnm
evet ve tüp bebek inşallah yarın bebişimin yada bebişlerimin güzel değerlerini duyunca dahada mutlu olacam
Canım idrar testi de yanılmaz. Merak etme yarın daha da için rahatlayacak Allahın izniyle. Bize de yaz mutlaka...
hadi bakim cnm ii haberlerini beklioruzdediğim gibi çok erkendi daha gittiğimde. sat 29 aralık ben 31 şubatta gittim,hayal meyal de olsa gözüküyordu ama kesin 18 şubatta dananın kuyruğu kopacak :)
arkadaslar kasık agrınız varmı benım sol kasıgım çok agrıyordu şimdi sag tarafıma kramp gırdı oturdugum yerden kalkamadım
cnm valla ben yurtdisinda yasiorum doktoru aradik test yaptik dedik pozitif cikti deedik kadin hesapladi hesapladi tam 8 bucuk haftalik tarihine randevu verdi sadece kanamasi yada agrisi olursakiallah korusun o zmn gel dedi ama bnm bi teste girmem gerekio bebk icin riskli olacagini dusundugumden doktordan sertifika almam gerekiordu o yuzden testen onceye randevuyu cekti ole yani