- 14 Şubat 2007
- 5.239
- 36
- 38
ben zaten hep açımmöyle böyle değil midem kazınıyo,ama sonra midem bulanıyo.ay inşallah çok sorun yaşamadan geçiririz.
Evet canım iğneyi kahverengi akıntı için verdi. Çünkü Allah korusun düşük belirtisi de olabilir kanama. İğne tutunmayı kolaylaştırıyor. Seninki geçmiş nasılsa sorun olacağını sanmıyorum. Oğlumda 11. haftaya kadar sürmüştü. Hep yatmıştım. Bunda henüz yatmayı gerektirecek kadar yoğun değil çok şükür. İnşallah bir sorun yaşamam bakalım... Bu arada ben de seni tebrik ederim...
INSALLAH CNM bıde sureklı ne yıcegımı sasırıyorum aksam esım gelınce markete gıtcez bakalım cnm ne ısterse alıcam ama gıttımmı nedense hıç bışı ıstemıyor cnm
kızlar ben çok korkuyorum acaba bebeğimin kalp atışı varmı acaba ileride testleri düzgün çıkıcakmı falan hep düşünüyorum
hafifde adet ağrısı gibi ağrım var kan gelecekmiş gibi geliyor çok huzursuzum ben hep aklımda sorular var rahat olamıyorum korkuyorum
Canım şimdiden aklına kötü şeyler getirme önümüzde çok uzun bir yol var sürekli bu düşüncelerle yaşayamayız. Kötü birşey olucaksa da bunun önüne geçemeyiz. Sen kendini üzme yok yere iyi düşün iyi olsun
cnm karnim acikior ama cnm bisi istemior midem kazinior yiyorum sonra midem bulanior onu goruncee ayy baslicak sanirim mide bulantilarimm:18:Hoş geldin canımVar mı bir değişiklik?
ayy cnm ayni bende oleyimmm yedikten sonra o yemegi gormeye tahammul edemiorum halbuki ole severekte yiyorumki aslindaben zaten hep açımmöyle böyle değil midem kazınıyo,ama sonra midem bulanıyo.ay inşallah çok sorun yaşamadan geçiririz.
korkma cnm ii dusun ii olsun herkesin tabiki korkulari olur normal olarak ama allahim bizi korur dua et bolbolkızlar ben çok korkuyorum acaba bebeğimin kalp atışı varmı acaba ileride testleri düzgün çıkıcakmı falan hep düşünüyorum
hafifde adet ağrısı gibi ağrım var kan gelecekmiş gibi geliyor çok huzursuzum ben hep aklımda sorular var rahat olamıyorum korkuyorum
normalde sevmediğim şeyleri canım istiyo,sevdiklerimi yiyemiyorum.bi kere tatlı ağzıma sürmüyorum.çay,meyve suyu vs. içemiyorum sadece tuzlu ve ekşi ayran.ki ben tuzlu ayran içemezdim,ekşi ayranı da sevmezdim.bilmiyorum valla daha neler görücezbi kaç gün daha geçsin daha yoğun yaşıcaksın bu duyguları.
ben 14unde doktora gidicem kizlar.sat olarak 7 arti 2, yumurtlamaya gore 7 haftalik oluorum o gun .sizce kalp atislarini duyarmiyim
bence duyarsın gibi.benim sat 29 aralık, ben de 18' inde gidecem kalp atışı duymak için.heyecan heyecan :)
haklısın cnm kalp atışlarını görsek rahatlıcaz bi nebze belki.ama daha sizlerde görmediniz değilmi?
kızlar ben çok korkuyorum acaba bebeğimin kalp atışı varmı acaba ileride testleri düzgün çıkıcakmı falan hep düşünüyorum
kizlar nasil besleniosunuzzz£?