2012 Ekim Anneleri

ben zaten hep açımm:KK50: öyle böyle değil midem kazınıyo,ama sonra midem bulanıyo.ay inşallah çok sorun yaşamadan geçiririz.

INSALLAH CNM bıde sureklı ne yıcegımı sasırıyorum aksam esım gelınce markete gıtcez bakalım cnm ne ısterse alıcam ama gıttımmı nedense hıç bışı ıstemıyor cnm

Evet canım iğneyi kahverengi akıntı için verdi. Çünkü Allah korusun düşük belirtisi de olabilir kanama. İğne tutunmayı kolaylaştırıyor. Seninki geçmiş nasılsa sorun olacağını sanmıyorum. Oğlumda 11. haftaya kadar sürmüştü. Hep yatmıştım. Bunda henüz yatmayı gerektirecek kadar yoğun değil çok şükür. İnşallah bir sorun yaşamam bakalım... Bu arada ben de seni tebrik ederim...

inşallah sorun yaşamayız bi daha.bu arada doktor bana her ihtimale karşı progestan vermişti onu da kullanıyorum.belki işe yaramıştır bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar.dün akşam saat 10 gibi iki damla kadar kahverengi akıntım geldi peçeteye silince görüdm.o zamandan beri gelen giden yok.karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyor.çok da şiddetli ağrımıyor.eğer bugün adet olmazsam yarın test yapsammı diyorum.sizce yapsam çıkar mı?:44::44::44:

kızlar ben çok korkuyorum acaba bebeğimin kalp atışı varmı acaba ileride testleri düzgün çıkıcakmı falan hep düşünüyorum:KK43:
hafifde adet ağrısı gibi ağrım var kan gelecekmiş gibi geliyor çok huzursuzum ben hep aklımda sorular var rahat olamıyorum korkuyorum

INSALLAH CNM bıde sureklı ne yıcegımı sasırıyorum aksam esım gelınce markete gıtcez bakalım cnm ne ısterse alıcam ama gıttımmı nedense hıç bışı ıstemıyor cnm

normalde sevmediğim şeyleri canım istiyo,sevdiklerimi yiyemiyorum.bi kere tatlı ağzıma sürmüyorum.çay,meyve suyu vs. içemiyorum sadece tuzlu ve ekşi ayran.ki ben tuzlu ayran içemezdim,ekşi ayranı da sevmezdim.bilmiyorum valla daha neler görücez:KK1::KK1: bi kaç gün daha geçsin daha yoğun yaşıcaksın bu duyguları.

kızlar ben çok korkuyorum acaba bebeğimin kalp atışı varmı acaba ileride testleri düzgün çıkıcakmı falan hep düşünüyorum:KK43:
hafifde adet ağrısı gibi ağrım var kan gelecekmiş gibi geliyor çok huzursuzum ben hep aklımda sorular var rahat olamıyorum korkuyorum

Canım şimdiden aklına kötü şeyler getirme önümüzde çok uzun bir yol var sürekli bu düşüncelerle yaşayamayız. Kötü birşey olucaksa da bunun önüne geçemeyiz. Sen kendini üzme yok yere iyi düşün iyi olsun :KK34:

Canım şimdiden aklına kötü şeyler getirme önümüzde çok uzun bir yol var sürekli bu düşüncelerle yaşayamayız. Kötü birşey olucaksa da bunun önüne geçemeyiz. Sen kendini üzme yok yere iyi düşün iyi olsun :KK34:

haklısın cnm kalp atışlarını görsek rahatlıcaz bi nebze belki.ama daha sizlerde görmediniz değilmi?

Hoş geldin canım :21: Var mı bir değişiklik?
cnm karnim acikior ama cnm bisi istemior midem kazinior yiyorum sonra midem bulanior onu goruncee ayy baslicak sanirim mide bulantilarimm:18:
ben zaten hep açımm:KK50: öyle böyle değil midem kazınıyo,ama sonra midem bulanıyo.ay inşallah çok sorun yaşamadan geçiririz.
ayy cnm ayni bende oleyimmm yedikten sonra o yemegi gormeye tahammul edemiorum halbuki ole severekte yiyorumki aslinda
korkma cnm ii dusun ii olsun herkesin tabiki korkulari olur normal olarak ama allahim bizi korur dua et bolbol:KK34:
normalde sevmediğim şeyleri canım istiyo,sevdiklerimi yiyemiyorum.bi kere tatlı ağzıma sürmüyorum.çay,meyve suyu vs. içemiyorum sadece tuzlu ve ekşi ayran.ki ben tuzlu ayran içemezdim,ekşi ayranı da sevmezdim.bilmiyorum valla daha neler görücez:KK1::KK1: bi kaç gün daha geçsin daha yoğun yaşıcaksın bu duyguları.

bende tatli fazla yiyemiorm ki tatliyi severim normalde heo tuzlu ve eksi seyler yiyesim geliorr

ben 14unde doktora gidicem kizlar.sat olarak 7 arti 2, yumurtlamaya gore 7 haftalik oluorum o gun .sizce kalp atislarini duyarmiyim

Hamilelikte kullanılmaması gereken bitkiler :

Adaçayı
Ahududu çayı
Aloe
Ananas
Ardıç meyvesi
Arnika
Ayı üzümü
Barut ağacı kabuğu
Civan perçemi
Devedikeni
Ekinezya
Enginar yaprağı
Fesleğen
Hayıt meyvesi
Kekik
Keten tohumu
Kınakına kabuğu
Maydanoz otu ve kökü
Meyan kökü
Mine çiçeği
Sinameki
Tarçın
Tere
Yılan kökü
Zencefil
Zerdeçal

Hamilelikte tüketilmemesi gereken gıdalar :

*Pastörize olmayan süt ve süt ürünleri( Küflü, yumuşak ve pastörize olmamış peynir gibi)

*Çiğ ya da az pişmiş yumurta; bu yumurtalarla hazırlanan mayonez,krema ve dondurmalar

*Çiğ ya da az pişmiş et

*Karaciğer

*İşlenmiş etler(salam gibi..)

*Pate(et, balık ve sebze ile hamura sararak hazırlanan yemek)

*Midye,istiridye ve karides gibi çiğ ya da az pişmiş deniz ürünleri

*Sushi

*Alkol

Sınırlı Oranda Tüketilmesi Gereken Gıdalar :

*Yağlı balık (Haftada 2 kereyi geçmeyecek şekilde)

*Ton balığı (Haftada 4 orta boy konserveyi geçmeyecek şekilde)

*Kahve,çay ve kola(Günlük 200 mg üzerinde kafein alınmamalı)

bence duyarsın gibi.benim sat 29 aralık, ben de 18' inde gidecem kalp atışı duymak için.heyecan heyecan :)

vajinal ultrasonla bakicakmis zaten.doktorum ilk muayeneni alttan yapicam dedi.biz daha kesemizi bile goremedikki:KK43:dokotr direkt kalp atislarini fln bekledi sanirimki o yuzden biraz gece randevu verdi siz kesenizi gordunuzmu cnm

Son düzenleme:
haklısın cnm kalp atışlarını görsek rahatlıcaz bi nebze belki.ama daha sizlerde görmediniz değilmi?

Ben pazartesi günü gittim doktora üstten baktı ve kesemizi gördük çok şükür 14 şubat da bir daha çağırdı inşallah kalp atışlarını duyucaz bu sefer :KK16::emir_bebek:

canım bende sen gibi çok korkuyorum ama allaha bırak.inş.herşey çok güzel olucak...

merhaba kızlar bugün dra gittim kesemizi gördük çok şükür dr önce göremeyiz çok erken kan testi yapalım dedi ama göründü mincik kesem benim :nazar: haftaya tekrar çağırdı kontrol edelim dedi. sonrada kalp atışı için çağırırız dei haftaya duyulmaz dedi.. progestan verdi alttan kullan dedi... siz napıyosunuz şekerler?:KK16::KK16:

kizlar nasil besleniosunuzzz£?

Canım hoş geldin doktorum beni 6. haftamda çağırdı kalp atışlarını duymak için seninki hayli hayli duyulur merak etme :KK34:
Ben şimdi domates suyu içiyorum tuzlu hoşuma gidiyor hem C vitamini :KK34: hazır meyve sularına yasak dedi ama domates suyuna bişey demedi doktor

X