canim nar suyu icme dusuge sebep oluyormus ole duydum narda yeme
çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler içinbugun hemen pekmez alıyorum bunu bilmiyodum iyi oldu..
Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Kısmetse ben de Ekim annesi olucam.SAT 6 Ocak. 4+5 deyim bugün itibariyle. Bu arada 2 yaşında bir oğlum var. Bu bebek sürpriz oldu aslında ama çok sevindik. Zaten arayı açmayı istemiyorduk. Yalnız iki gündür hafif kahverengi akıntım olmaya başladı. Oğlumda da olmuştu. İnşallah bunda da sorun olmaz. Dr iğne verdi onu yaptırıyorum şimdi. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....
Yalnız çin takvimine göre hesaplarken dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta var.öncelikle yaşınızı hesaplamanız gerekiyor.şuradan bkz: in Takvimine Gre Ya Hesaplama, in Takvimine Gre Ka Yandaym renme
canım ben bakırköy incirli caddesinde doktor ferhat uysala gidiyorum özel muayenehanesi hastanede çalışmıyor ama çok ciddi tavsiye üzerine gittim internettende çok araştırdım adam hakkında bir kötü yorum okumadım suan için memnunum umarımda hep ööle olur bu arada bana ilaç olarak artı bişey vermedi 4 aydır folic plus lkullanıyordum günde 3 e çıkar şimdilik yeter dedi siz ne kullanıyorsunuz?
redshadow cnm ben tam anlayamadım kendi gerçek yaşımıza 1 ya da 2 mi ekleyeceğiz? ben 14 mayıs 1980 doğumluyum miladi olarak 32 yaşındayım eğer 1 ekleyip de bakarsam değişiyor erkek iken baktığımda kız oluyor doğru mu hesaplıyorum sence bi yardımcı olabilir misin merak ettim de.
heeyy gunaydin kizlarr
doktor randevumu ayin 14une cekti cok sukur melegimle daha erken karsilasicam sanirim ee sizler de ne var ne yok
Slm masumiyet nasıl gidiyo bebişinle hayat:)
merhaba,benimde tam 5 hafta olmak üzereyken akıntım oldu,açık kahveydi.şuan 6 haftalık oldum geçti çok şükür.ama doktora gitmedim bu yüzden daha doğrusu gidecek kadar beni rahatsız edecek boyutta değildi.dr iğneyi akıntı için mi verdi? oğlumdada oldu demişsin onda ne zaman başladı ve ne kadar sürdü? paylaşırsan sevinirim...bu arada tebrik ederim
slmm ben geldım mamamızı yıyıp geldım ama ben yesemde doymuyorum tekrardan yıne acıkıyorum:))