2012 Ekim Anneleri

çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için bugun hemen pekmez alıyorum bunu bilmiyodum iyi oldu..

nedemek canım benim hepimiz birbirimizle bildiklerimizi,heyecanlarımızı paylaşalım onun için burdayız demidaha yolun başındayız...

merhaba,benimde tam 5 hafta olmak üzereyken akıntım oldu,açık kahveydi.şuan 6 haftalık oldum geçti çok şükür.ama doktora gitmedim bu yüzden daha doğrusu gidecek kadar beni rahatsız edecek boyutta değildi.dr iğneyi akıntı için mi verdi? oğlumdada oldu demişsin onda ne zaman başladı ve ne kadar sürdü? paylaşırsan sevinirim...bu arada tebrik ederim

Yalnız çin takvimine göre hesaplarken dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta var.öncelikle yaşınızı hesaplamanız gerekiyor.şuradan bkz: in Takvimine Gre Ya Hesaplama, in Takvimine Gre Ka Yandaym renme

redshadow cnm ben tam anlayamadım kendi gerçek yaşımıza 1 ya da 2 mi ekleyeceğiz? ben 14 mayıs 1980 doğumluyum miladi olarak 32 yaşındayım eğer 1 ekleyip de bakarsam değişiyor erkek iken baktığımda kız oluyor doğru mu hesaplıyorum sence bi yardımcı olabilir misin merak ettim de.

Canım bu doktor bellonanın üstünde mi yeri?

eşimde dun arkadaslarının demesı uzerıne pekmez cevız bıde pişmanıye almış:) cevızı ıncırle yıyorum super oluyor

canım sitedeki hesaplamaya göre mayıs doğumlu olduğun için yaşına 1 ekleyeceksin. Ayrıca şu da var tabi bu ve benzeri hesaplamalar hiçbir zaman %100 gerçek değil, kendileri de inkar etmiyorlar bunu. o sebeple bütün anne adaylarına rica ediyorum doktorun ağzından duyana kadar lütfen kendinizi adapte etmeyin her iki sonuca da.o an hayal kırıklığı olabilir.

heeyy gunaydin kizlarr
doktor randevumu ayin 14une cekti cok sukur melegimle daha erken karsilasicam sanirim ee sizler de ne var ne yok

arkadaşlar merhaba ben de dün kan tesit yaptırdım 1219 çıktı değerim ama daha doktora hiç gitmedim tahlili bir arkadaş aracılığı ile yaptırdık:)

Evet canım iğneyi kahverengi akıntı için verdi. Çünkü Allah korusun düşük belirtisi de olabilir kanama. İğne tutunmayı kolaylaştırıyor. Seninki geçmiş nasılsa sorun olacağını sanmıyorum. Oğlumda 11. haftaya kadar sürmüştü. Hep yatmıştım. Bunda henüz yatmayı gerektirecek kadar yoğun değil çok şükür. İnşallah bir sorun yaşamam bakalım... Bu arada ben de seni tebrik ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…