2012 Ekim Anneleri

kızlar selam yarın doktor kontrolümüz var acaba çatı muayenesi yapar mı? yani yapacağım falan demedi ama bunun bir zamanı var mı yani şu hafta da çatı

muayenesi yapılır diye?

Valla bana 39+4 de baktı cnm.
serap26 senin kaç gunün var 40 hafta bitmesine ?

Slm canım benim de vardı Cumartesi 2 cm pazar gunü de 3 cm di Dr yatıralım dedi istersen bende korktum suni den daha gunüm var gideyim dedim ama eğer yarın açılmam varsa yatarım belki
Belki gunüm doldu korkuyorum :18:

Aynen bende dun korktum ve eve geldim bgun gittim acilmam ayniydi2 bucuk buseferde o beno gonderdi yatirmadi

merhaba kızlar nasılsınız :KK3: kızımı emzirdim şimddi gazı cıktı falan size bakayım dedim anca kendime gelebiliyorum :) doğum hikayemi yazıcam simdi ama önce buraya yazayım dedim. acaip birşeymiş bu his gerçekten. deseler simdi bir tane daha yaparım o kadar güzel yani... neyse kızlar simdi hikayemi yazayım sonra buraya dönücem hemen öptümmmm

Slm kizlar ege2011 de dogum yapmis darisi biz bekleyenlerin basina ins. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin ins.

Selam ekim anneleri kızımı pazartesi sabahı 07 35 te kucağıma aldım normal doğumla RAbbime ne kadar şükretsem azdır:KK16:çok güzel bir duyguymuş Rabbim herkese nasip etsin inşallah ...
Gece uyumuyor kuzum ağladığı zaman içim parçalanıyor:KK14:

Selam ekim anneleri kızımı pazartesi sabahı 07 35 te kucağıma aldım normal doğumla RAbbime ne kadar şükretsem azdır:KK16:çok güzel bir duyguymuş Rabbim herkese nasip etsin inşallah ...

Masallah gozun aydin canim :):nazar:Hic sancın yoktu en son suni mı verdiler ?

selam kızlar.. yorgun ve uykusuzummm bebeğimi emziriyorum ama doymuyor yahu doymuyorrrr sonra mama veriyoruz anca o zaman sakinleşiyo gerçekten acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum bebeğimde ya 3-4 saat kucağımda kalıp emzirdiğim oluyo yarı uykulu yarı uyanık bir şekilde.. sizin bebekleriniz nasıl yani ben önceden benim verdiğim sütle doyar sanıyodum ama nerdeee...

aynı dertten muzdaribim.. sütümüzün az olmasından kaynaklanıyor,coğaltmak için calışmalara basladım inşllah artarda mama takviyesine gerek kalmaz tüm gün göğsümde yarı uyuyor yarı emiyor aksam ise iyce acıkıyor ve sütüm yetmiyor.. Allahım bizlere bol süt,bebeklerimize de güç ver,saglık ver... mutlu huzurlu olsunlar biim de içimiz rahat olsun yarabbimm amin......

canım aynı saatlerde doğum yapmışız

ayyy eti kavurmadan patatesin içine atmıştır hırt hırt kalmıştır:KK50: yoksa patates pişirmede ne var dimi.seninki sadece beğendinmi diye sormuş benimki ne yaptı kadını 2 haftadır tanıyorum üstelik kendi geldi tanıştı benimle ilk başlarda ii niyetli olduğunu düşünüyodum ama şimdi fikrim değişti.beni birşey bilmiyo sanıyo herhalde byada bana kendini kanıtlamaya çalışıyo.kendimi övmek değilde yaptığım yenilir,içilir,kimse evimden aç gitmemiştir. bağırdı çıktım bahçeye elinde tabak neyse gittim yanına al bakalım dedi yersin ayy istemezdim senin çocuklar yesin dedim çünkü bıktımm.elime tabağı bir aldım canınız çekmesin inşallah balık kokuyo.ama köfte şeklinde.balık köftesi yapmış.kiii balıkk yemem hamsi dışında.hele hele köftsini falan aslaaa...ağzına atmazsan bir tane gitmem burdan, atta göreyim dedi.bide benden küçük kendisi emrivaki yapıyo aklınca.ayy dedim nerden çıktı bu verdiklerimi yemiyosun demi sen dedi içinde böyle bir şüphe varsa neden hergün bana birşeyler veriyosun o zaman dedim nasıl sinirlendim yolun ortasında birde aç gözlü gibi ağzıma atacakmışım:KK47::KK47:valla dedim hiçbir kuvvet bana bunu yediremez balık yemem ben zahmet etmişsin sana yetirme dememin nedni bu dedim sevmediğim şeyleride yiyemem ki ama yazık oluyo dedim.ben çok temizim ama dedi:KK52: ayy dedim herkes kendine göre temiz olurmu hiç öyle ondan değil yanlış anlama ama bunu yiyemem dedim.

Ay koptum gulmekten yaa... ne kadinmis. Sevmiyorum ist. Temiz pis yemek zorunda miyim ? Tam deli eder adami valla. Ayrica anam misin babam misin ne iye yedirmeye calisiyorsun ? Millete bak yaaaa.....:KK35:

Kizlar ben anne oldumm:) Oglum 14 Ekim i bekliyemedi:emir_bebek: Sali gunu yani 9 Ekim saat 21:07( de Turkiye saati ile 20:07) de Dunyamiza hosgeldi:KK16: Burada acil durum olmadan nst ye almiyorlardi bende inat ettim ve sanki dr um acil istiyormus gibi dogum yapacagim hastanede nst ye girdim. Annem yeni gelmisti ve onla ana kiz hayaller kuruyorduk ben aletteyken:KK1: Sonra makinada gordugumuz seylerin sanci oldugunu fark ettik ama hiccc onemsemiyoruz. Esim hle sanci degil bence bunlar falan diyor. Sonraaaa hemsire geldi ve duzenli sancilarimin oldugunu ve beni alttan muayne etmesi gerektigini soyledi:KK52: 2 cm acilmam varmis. E oglanda ters:KK53: Hemen dr um arandi ve gece spinal anestezi ile dogumum gerceklesti. Suanda hastane odasindan yaziyorum size:KK16: Oglum daha demin sunnetinide oldu:nazar::emir_bebek: Yarin cikacagiz insallah:nazar: Emzirmede pek sorun yasamiyorum. Ilk agiz sutum bugun sute dondu. gunduzleri sadece emziriyorum ama gece cok huysuzlanirsa formula diye yeni dogan sutu var hemsirelerden istiyorum ve sorunsuz bir gece geciriyoruz. Sanirim bu gece gerek kalmiyacak. Herneyse doguran ya da bekleyen butun arkadaslara kolay gelsin:KK16: Hepinizi kocaman opuyoruzzz:KK16:

selam kızlar.. yorgun ve uykusuzummm bebeğimi emziriyorum ama doymuyor yahu doymuyorrrr sonra mama veriyoruz anca o zaman sakinleşiyo gerçekten acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum bebeğimde ya 3-4 saat kucağımda kalıp emzirdiğim oluyo yarı uykulu yarı uyanık bir şekilde.. sizin bebekleriniz nasıl yani ben önceden benim verdiğim sütle doyar sanıyodum ama nerdeee...

canım aynen bende yorgunum ve uykusuzum bde 3yşında kızımvar daha da yoruluyorum...benim bebiş gündüzleri güzel uyuyo akşam 7 8 de bi kalkıyo gece artık kaçta uyursa belli olmuyo ama uyuyana kadar memede durmak istiyo tam emerken gazı geliyo başlıyo çığlıklar gaz çıkıyo doymadım diye ağlıyo mahvoluyorm annem olmasa yanımda yandım ben kızımla ilgilenmem mümkün olmuyo o saatlerde 2çocuk çok ama çokzormuş gerçekten...şunu anlamıyorum neden uyanıkken gazı oluyo çok fazla...gündüzü rahat geçiriyoz...

X