ayyy eti kavurmadan patatesin içine atmıştır hırt hırt kalmıştır
yoksa patates pişirmede ne var dimi.seninki sadece beğendinmi diye sormuş benimki ne yaptı kadını 2 haftadır tanıyorum üstelik kendi geldi tanıştı benimle ilk başlarda ii niyetli olduğunu düşünüyodum ama şimdi fikrim değişti.beni birşey bilmiyo sanıyo herhalde byada bana kendini kanıtlamaya çalışıyo.kendimi övmek değilde yaptığım yenilir,içilir,kimse evimden aç gitmemiştir. bağırdı çıktım bahçeye elinde tabak neyse gittim yanına al bakalım dedi yersin ayy istemezdim senin çocuklar yesin dedim çünkü bıktımm.elime tabağı bir aldım canınız çekmesin inşallah balık kokuyo.ama köfte şeklinde.balık köftesi yapmış.kiii balıkk yemem hamsi dışında.hele hele köftsini falan aslaaa...ağzına atmazsan bir tane gitmem burdan, atta göreyim dedi.bide benden küçük kendisi emrivaki yapıyo aklınca.ayy dedim nerden çıktı bu verdiklerimi yemiyosun demi sen dedi içinde böyle bir şüphe varsa neden hergün bana birşeyler veriyosun o zaman dedim nasıl sinirlendim yolun ortasında birde aç gözlü gibi ağzıma atacakmışım
valla dedim hiçbir kuvvet bana bunu yediremez balık yemem ben zahmet etmişsin sana yetirme dememin nedni bu dedim sevmediğim şeyleride yiyemem ki ama yazık oluyo dedim.ben çok temizim ama dedi
ayy dedim herkes kendine göre temiz olurmu hiç öyle ondan değil yanlış anlama ama bunu yiyemem dedim.