2012 Ekim Anneleri

selam kızlar.. yorgun ve uykusuzummm bebeğimi emziriyorum ama doymuyor yahu doymuyorrrr sonra mama veriyoruz anca o zaman sakinleşiyo gerçekten acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum bebeğimde ya 3-4 saat kucağımda kalıp emzirdiğim oluyo yarı uykulu yarı uyanık bir şekilde.. sizin bebekleriniz nasıl yani ben önceden benim verdiğim sütle doyar sanıyodum ama nerdeee...

aynı dert bendede var , tabağı kapan geliyo , şunuda yaptım sana kokmuştur die , yoooo diyorum bende koku filan gelmedi :)) içeriye buyur etsem bi türlü etmesen bi türlü , salonda kocaman koltuk açık , yatış pozisyonunda , hele bebeğim olunca zili filan iptal edicem yoksa uyanır durur garibim

Heyy allahım yaa... Kokmuştur diye getiriyorlar demek. Benim de yan komşum birkaç aydır yoktu. Ne güzel rahattım. Burada olunca sürekli yemek getiriyor. Em son karar verdim annem bende nasılsa, çok yemek var evde. Alamam diyecektim... Neyse ki geldiğinden beri getirmedi. Allahım birde öyle çirkin ki yemekleri anlatamam.. En son bir etli patates yemeği getirdi. Dedim ki yemek kalsın etini yiyim bari. Yazık olmasın hem de besleyici falan. Allahım kusacaktım. Eti bile mındar etmiş kadın. Ağzımdan zor çıkardım. Nasıl yaptın sen onu öyle... Neyse sabah zil çaldı eşim açtı. Beni sormuş illa ki. Gittim şimdi aylardır da yok ya. Selam veririm dedim. Bir baktım diğer yan komşum tabağını almış getirmiş. Birdaha yemek verme bana benim oğlanlar kızdı istemedi dedi :KK70: Hahahahahha.... Demekki onları da kusturmuş kadın. Annemi de tembihledim alma ondan yemek diye. Boşuna dökülmesin. Bari kendileri yer yani. Bir de soruyor ya beğendin mi diye. Elinize sağlık diyorum. Benim yemeklerim gzeldir falan diyor.. Ooofffffffff...... Ama artık almayacağım kararlıyım yani.

selam kızlar.. yorgun ve uykusuzummm bebeğimi emziriyorum ama doymuyor yahu doymuyorrrr sonra mama veriyoruz anca o zaman sakinleşiyo gerçekten acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum bebeğimde ya 3-4 saat kucağımda kalıp emzirdiğim oluyo yarı uykulu yarı uyanık bir şekilde.. sizin bebekleriniz nasıl yani ben önceden benim verdiğim sütle doyar sanıyodum ama nerdeee...

bizde aynı durumdayız, yazdım 2 sayfa önce canım..

Heyy allahım yaa... Kokmuştur diye getiriyorlar demek. Benim de yan komşum birkaç aydır yoktu. Ne güzel rahattım. Burada olunca sürekli yemek getiriyor. Em son karar verdim annem bende nasılsa, çok yemek var evde. Alamam diyecektim... Neyse ki geldiğinden beri getirmedi. Allahım birde öyle çirkin ki yemekleri anlatamam.. En son bir etli patates yemeği getirdi. Dedim ki yemek kalsın etini yiyim bari. Yazık olmasın hem de besleyici falan. Allahım kusacaktım. Eti bile mındar etmiş kadın. Ağzımdan zor çıkardım. Nasıl yaptın sen onu öyle... Neyse sabah zil çaldı eşim açtı. Beni sormuş illa ki. Gittim şimdi aylardır da yok ya. Selam veririm dedim. Bir baktım diğer yan komşum tabağını almış getirmiş. Birdaha yemek verme bana benim oğlanlar kızdı istemedi dedi :KK70: Hahahahahha.... Demekki onları da kusturmuş kadın. Annemi de tembihledim alma ondan yemek diye. Boşuna dökülmesin. Bari kendileri yer yani. Bir de soruyor ya beğendin mi diye. Elinize sağlık diyorum. Benim yemeklerim gzeldir falan diyor.. Ooofffffffff...... Ama artık almayacağım kararlıyım yani.

:KK1: gülermisin ağlarmısın durumu yani :KK1: aslında benimkiler yemek getirmiyo , bazlama gözleme hamurişi tarzı yapıyorlar , çokta temizler ama buyur etsen bi türlü etmesen bi türlü

slmm kızlar kızımla ılgılenmekten sadece yazılanları anca okuyabııyorum
nerdeyse çogumuz bebışlerı dogurduk buyutuyoruz bıle zaman hıç geçmıcek gıbıydı nasılda gectı.
bız bugun 6 gunluk olduk ve dr teyzemızle randevumuz vardı kuzumun ödemlerı ınmış ve 6 gunde dogdugu kılodan hıç vermemışız 100 gr almışız cnm kızıma sutum yarıyormuş

:KK1: gülermisin ağlarmısın durumu yani :KK1: aslında benimkiler yemek getirmiyo , bazlama gözleme hamurişi tarzı yapıyorlar , çokta temizler ama buyur etsen bi türlü etmesen bi türlü

Aynen canım bir de o dert var... İçeri davet etsen şu hamileliliğin son günlerinde zor oluyor. Ayrıca içerisi müsait mi yani? Etmesen de kapıdan göndermek bir dert... Off yani. Komşuluk güzel de herzaman değil işte. Şimdi mesela arkadaşım yolda bana geliyor. Onu bile düşünüyorum. Ay biraz kendimi toplıyım ayıp olmasın vs. Hastayım da çünkü bir yandan. Eşim de diyor bu arada çantaları evde bırakalım belki hastasın diye bir müdahele de bulunmaz dr. Birşey yapacaksa ben eve gelir alırım diyor yarın için. Bilemedim ki yaa... Zaten aradık dün. Önce tekrar muayene edeceğim demiş.

tatlım ben sana söz verdim ya dönmem gali sözümden:KK1: bende de tık yok hayatım daha yeni hafif sancılarım çıktı nst de oda 40:KK1: ayakta kalıncada hep çişim var gibi oluyo hepsi bu:KK17: bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ama benim çatı muayenemde rahmin kuyu gibi dedi derinmiş yani biraz zor olabilir doğumun dedi yinede sezeryana sancım gelene kadar karar vermeyeceğiz, son anda karar vereceğiz inşallah.
beklemedeyiz mey deyy meyy deyy:KK52::KK52::KK52:
ayni sekilde bende beklemedeyim bakalim ayin 18inde gidecegim son kontrole, dr demisti belki 18 inde görusemeyiz bebis gelir diye ama hic sanmiyorum:KK1: ama bacaklrimin arasi bir agriyor ki sanki hic inmeden butun gun bisiklet surmusum gibi:KK1::KK1: valla hakkimizda hayirlisi artik:KK34:

offf offf bi doğuran dertli bi doğuramayan :KK31: az önce laplace , melis37 ve özegeli arkadaşların hikayelerini okudum , inanılmaz üzüldüm hepsinede , sözün bittiği yer burası olsa gerek , Allahım hem dayanma gücü hemde tez vakitte şifalarını versin inşallah

iyi akşamlar kızlar
doğurdum doğuralı doğru dürüst gelemedim topiğe
prensesim izin vermiyo yorgunluk uykusuzluk allah yardımcımız olsun
allah hepimizin yavrularını korusun
doğuran arkadaşlar varsa tebrikler
doğurmayanlara hayırlı doğumlar diliyorum allah bir sancıda kurtarsın hepinizi
annelik hem çok güzel hem de çok zormuş
beyninde sadece evlat yer alıyo aman doysun aman hasta olmasın aman da man yani işte yine ağladı ben kaçtım kızlar

bende şimdi dogum hikayelerini okudum herkesin şansı kaderi bir degil bakalım bizi ne bekliyo

Hak şerleri hayreyler Zannetmeki gayreyler Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler..........

merhaba dilfeza merhaba arkadaşlar

peki karnında gerilme hissediyor musun? akıntın var mı? var sa ne kadar zamandır var bunlar? doğuma dair hiç bir belirtin var mı?

ben halen beklemedeyim kızlar. sancılarım oluyor ama yalancı. günümde doldu.doğum olmazsa pazartesi bekliyorum demişti dr. ama ben cumartesi günü sabah annem gelecek onunla beraber gideceğim kontrole Allah nasip ederse. diyorum bekledik bu kadar annem gelene kadar bekleyelim. hayırlısı artık. ne zaman ne olacağı belli olmaz. doğumu bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun.
Merhaba cnm evet sertleşme nerdeyse 3 haftadır var son 1 haftadır cok cok yogun oluyor akıntım da Cumartesi den beri daha cok böyle sumukumsü ama kanlı yada pembe değil oyle olsa Nisan dicem ama değil :KK43: kasıklarım belim karnım ağrıyor ama düzenli değil geçiyor açıklığım da var Cumartesi den beri ama bakalım Rabbim ne zaman yazmış onu bu dünyaya yaşayıp görucez saglikla gelsin de ben beklerim yavrumu :)
Merhabalar :)

Ablam 9.Ekim.2012 Salı günü Saat: 12.50'de dayısının bitanesi İlayda normal doğumla dünyaya geldi. 3.350 Gr Boyu 50 Cm. :). Ablam size haber vermemi istedi hepinize selamı var.
Ay canm ya cok sagol bende merak etmiştim maşallah Rabbim anali babali büyütsün. :):nazar: dgm hikayesini bekliyoruz en kısa zaman da

Merhaba arkadaslar hepinize hayirli dogumlar diliyorum. Bebek dogduktan sonra esas baslayacak maceraniz cok yorucu valla doymuyoruz bir turlu en kotusu de uykusuzluk ama size simdiden bol bol uyku depolayin demeyecem hamileyken duymaktan ifrit oldugum bir kelimeydi cunku :KK52: fursat buldukca kucuk sekerlemelr yapiyoruz bebek uyudukca uyuyoruz iste ya da evin islerini hallediyoruz bir duzene girene kadar boyle zorluk yasayacaz ama deger meleklerimize kurban olurum ona ben :KK16:

Katiliyorum canim ,sanki o fil vucudumla uyunuyordu da ben uyumadim,bir de sanki depolayinca cijarip cikarip kullanicaz:))))herseye deger onlar icin,simdi amcasi,yengesi gelicek oglumu secmeye cicilerimizi giydik onlar gelene kadar kusmazsak iyidir...

Agrilarin gecti mi bu aradaa???

Sevcanyk epidural normal :nazar:

Are. Epidural normal dogum :):nazar:

Oglusum12 : Sezeryan oldu :) :nazar:

Haniso. Epidural normal dogum :) :nazar:

Will. Sezeryan oldu :):nazar:

Leyli2212 Sezeryan oldu :):nazar:

Nilidil. Normal dogum yaptı :nazar:

Serap5858. Normal dogum :):nazar:

Simlara Sezeryan oldu :):nazar:

Oreiro. Sezeryan oldu :):nazar:

Nursesila Sezeryan oldu :) :nazar:

Askitom. Normal dogum :):nazar:

Dilek62. Normal dogum :) :nazar:

Semayasar83. Epidural Normal dogum:) :nazar:

Meganejem normal dogum :) :nazar:

Peluscuk35. Spinal Sezeryan :):nazar:

Pourqua. Epidural normal dogum :) :nazar:

Kadersiz. Normal dogum :):nazar:

Ela2012. Normal dogum :):nazar:

Nergis67. Normal dogum oldu :):nazar:

Destes. Normal dogum :):nazar:

Sekerlik06. Normal dogum. :):nazar:

Faktorb

Dilfeza

Ugurlu07

Yarenay

Esizm

Mercim

Yeniyeni

Ege2011

Frhnrfhn

Morvenfb.

Annecik3838

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Derinada07

Carmentta

Mustu.

Mavibattaniye

Melek01

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Arcak81

Eveet bi arkadasımız dan daha guzel haber aldık allahım bende yazmak istiyorum artık :KK43:

Canim Allah yardimciniz olsun,melekler yaninda olacak bebeginin onlar koruyacak emin ol...

Kizlar Allah kolaylik versin diyorum,en buyuk korkumdu takvim bitecek ve ben hala bekleyecegim diye:KK39::KK39::KK39:

Fericin;beninde duzensiz sancilarla gidip cati muayenesi olduktan sonra basladi kanamam ve durmadi,2cm aciklikti ebe 2 gune dogurursun dedi ve ben gecesine dogurdum,cok beklemez yani:)))
Slm kizlar benimde 2 gin once muayeneden sonra kanamam oldu dun 2 bucuk cm aciklik vardi dr yatmami istedi ama ben sancim siklasirsa geliyim dedim tmm dedi gonderdi fakat sancim olmadi bugun tekrar gittim baska bir dr geri gonderdi 1 hft sonra gel dedi anlamadim ben bu isi hafif hafif akintimla birlikte kan geliyo dogumum yakin mi ki acaba moralim cok bozuk

ayyy eti kavurmadan patatesin içine atmıştır hırt hırt kalmıştır:KK50: yoksa patates pişirmede ne var dimi.seninki sadece beğendinmi diye sormuş benimki ne yaptı kadını 2 haftadır tanıyorum üstelik kendi geldi tanıştı benimle ilk başlarda ii niyetli olduğunu düşünüyodum ama şimdi fikrim değişti.beni birşey bilmiyo sanıyo herhalde byada bana kendini kanıtlamaya çalışıyo.kendimi övmek değilde yaptığım yenilir,içilir,kimse evimden aç gitmemiştir. bağırdı çıktım bahçeye elinde tabak neyse gittim yanına al bakalım dedi yersin ayy istemezdim senin çocuklar yesin dedim çünkü bıktımm.elime tabağı bir aldım canınız çekmesin inşallah balık kokuyo.ama köfte şeklinde.balık köftesi yapmış.kiii balıkk yemem hamsi dışında.hele hele köftsini falan aslaaa...ağzına atmazsan bir tane gitmem burdan, atta göreyim dedi.bide benden küçük kendisi emrivaki yapıyo aklınca.ayy dedim nerden çıktı bu verdiklerimi yemiyosun demi sen dedi içinde böyle bir şüphe varsa neden hergün bana birşeyler veriyosun o zaman dedim nasıl sinirlendim yolun ortasında birde aç gözlü gibi ağzıma atacakmışım:KK47::KK47:valla dedim hiçbir kuvvet bana bunu yediremez balık yemem ben zahmet etmişsin sana yetirme dememin nedni bu dedim sevmediğim şeyleride yiyemem ki ama yazık oluyo dedim.ben çok temizim ama dedi:KK52: ayy dedim herkes kendine göre temiz olurmu hiç öyle ondan değil yanlış anlama ama bunu yiyemem dedim.

kızlar selam yarın doktor kontrolümüz var acaba çatı muayenesi yapar mı? yani yapacağım falan demedi ama bunun bir zamanı var mı yani şu hafta da çatı

muayenesi yapılır diye?

Son düzenleme:
Slm kizlar benimde 2 gin once muayeneden sonra kanamam oldu dun 2 bucuk cm aciklik vardi dr yatmami istedi ama ben sancim siklasirsa geliyim dedim tmm dedi gonderdi fakat sancim olmadi bugun tekrar gittim baska bir dr geri gonderdi 1 hft sonra gel dedi anlamadim ben bu isi hafif hafif akintimla birlikte kan geliyo dogumum yakin mi ki acaba moralim cok bozuk

Slm canım benim de vardı Cumartesi 2 cm pazar gunü de 3 cm di Dr yatıralım dedi istersen bende korktum suni den daha gunüm var gideyim dedim ama eğer yarın açılmam varsa yatarım belki
Belki gunüm doldu korkuyorum :18:

X