tşk.. biz gaz damlasını doktor vermeden aldık Zinco adı canım
sanki biz doğurmuyoruz da tutuyoruz içimizde
kızlar dün gece sancım hafif hafif başladı,şimdi merkeze gidiyorum 1,5 saat yol bana dua edin dönünce kızımla yazarım inşallah..
normal mi olur bilmiyorum hakkımda hayırlısı olsun..
sancım şimdi yok..ama nolur nolmaz suyum yavaş yavaş geliyor...
ne olur dua edin bize...........................
merhaba kızlar oğluşum epidural normalle 8 ekimde dünyaya geldi kilosu 3.830g
Evet bende onu merak ediyorumYAAA mercimin son yazdığı msj bu inşallah iyilerdir niye hiç haber vermedi acabaa ?
Valla billa yaa... Sinir oluyorum. Birde soruya bak. Sen daha doğuramadın mı ??? Herkes aynı şekilde soruyor. Ne terbiyesiz milletmişiz be.Doğuramadım kardeşim. Beceriksizim ben. Bir türl doğuramıyorum...!!!
Benim kusburnu caylar da bosa gitti... aman bebek gelmek istemiyorsa gelmiyor kardes :)
Bana da gecen komsu gelmis sanci manci var mi diyor. Hey allahim yaaa... artik kapi acmiyorm. Esime veya anneme actiriyorum. Bizim dogurmamz millete dert oldu. Hadi dogurmak neyse de sancimdan sana ne yaaaaaaa
Allah anali babali büyütsün gozunaydin bu arada cnmne guzel anlatmissin ya sagol bize de teselli oldu ..bende yarın gidicem aciklik varsa en son vardı 2-3 cm suni isticem galiba 40+2 olduk bugün :18:
Valla canım benim 3 kere yapıldı cumartesiden beri Dr pembemi akıntı olabilir korkma dedi ama olmadı açılmamı da tetikledigini pek sanmıyorum yarın anlicaz artık
Hehehe, insan her şeye sinir oluyor değil mi, özellikle de meraklı komşularaBizim komşu da, adı Ayşe ama ben ona ayşe kadın fasülye diyorum, doğumdan önce (yeni taşındık) yatak odama takmıştı, illa ki görecek. Habire "bir ara yatak odana da bakarım" deyip duruyor. Gıcık olmuştum kadına. Yahu diyorum içimden bir doğurayım, oda lohusa odası olsun, gel odayı da gör, bebeği de. Kadına iki kez odam müsait değil demek zorunda kaldım.
Bu arada senin doğum hikayeni de sabırsızlıkla bekliyorum, sen yine de normal doğumu takıntı haline getirme. Ben epidural sezeryan oldum ve bebeğim yoğun bakımda kaldığı ve iki saatte bir emzirmeye çağırdıkları için, ameliyatlı halimle yatak yüzü görmeden iyileştim yollarda. İnsanın gözü bebeğinden başkasını görmüyor, ne acı ne ağrı, hepsi fasafiso, önemli olan sağlıklı olsun
Bu arada çooooook şükür kayınvalidem ve çakma görümcem dün itibariyle gittiler!!! Hala inanamıyorum! Hatırlamayanlara hattırlatayım, hani şu benim üst kattaki wc'me girip girip pis bırakan, bebeğin çamaşırlarının arasına kirli "iç" çamaşırını sokuşturan görümce!
Allah'ıma şükürler olsun gittiler!
Cok sagol canım Yaa evet cok korkutuyorlar kotuluyorlar suni sancıyı ins bende hayirlisiyla suni yada değil alırım kucağıma yavrumu birde bebeğim kilo alışık gittikçe diye cok bekletmek istemiyorum :SAmin canım, Allah razı olsun. Darısı, daha kolay olanı sizin başınıza inşallah. Korkma canım, milletin söylediklerine kulak asma. Suni sancı için yok ölüm, bebeğin kalp atışını yavaşlatır falan dediler.. Her doğum sürprizlerle dolu. Herkesin aynı olacak diye bir şey yok. Ki öyle de oldu Allah'a şükür. İYi ki kimseyi dinlemedim, doktorumu dinledim. Ben 3 cm açıklıkla suni sancıya başladım. Bu arada söylemiştim, yine söyleyeyim.. Benim doğum yaptığım gün, normal doğum yapanların neredeyse hepsi suni sancılıydı. Hepsi ellerinde serumlarla doğumhaneye girdiler.
ya benımde gogusum tam bosalmıyor geberıyorum acıdan sankı patlıycak gıbı
Canım bazı problemler haricinde izin veriliyordu ilişkiye halbuki. 8. aydan sonra yasak. Ama haftayı doldurduktan sonra çiftleri evlerine yollayıp ilişkiye girmelerini isteyen doktorlar oluyormuş. ilişki ve sperm açılmayı hızlandırıyormuş. Son çare onu mu denesek diyorum ben de ama korkuyorum işteYarın doluyor günüm hala tık yok
Merhaba arkadaslar hepinize hayirli dogumlar diliyorum. Bebek dogduktan sonra esas baslayacak maceraniz cok yorucu valla doymuyoruz bir turlu en kotusu de uykusuzluk ama size simdiden bol bol uyku depolayin demeyecem hamileyken duymaktan ifrit oldugum bir kelimeydi cunkufursat buldukca kucuk sekerlemelr yapiyoruz bebek uyudukca uyuyoruz iste ya da evin islerini hallediyoruz bir duzene girene kadar boyle zorluk yasayacaz ama deger meleklerimize kurban olurum ona ben
Benim kusburnu caylar da bosa gitti... aman bebek gelmek istemiyorsa gelmiyor kardes :)
Bana da gecen komsu gelmis sanci manci var mi diyor. Hey allahim yaaa... artik kapi acmiyorm. Esime veya anneme actiriyorum. Bizim dogurmamz millete dert oldu. Hadi dogurmak neyse de sancimdan sana ne yaaaaaaa