2012 Ekim Anneleri

mustu - bsms- bndnz
Ne yaptınız kizlaar merak ettim nisaniniz gelmişti yazın bi an once
mustu senin dogum başlamıştı galiba sezeryanai girdin yoksa bebek iri filan diyordun ?

YAAA mercimin son yazdığı msj bu inşallah iyilerdir niye hiç haber vermedi acabaa ?

Merhaba arkadaslar hepinize hayirli dogumlar diliyorum. Bebek dogduktan sonra esas baslayacak maceraniz cok yorucu valla doymuyoruz bir turlu en kotusu de uykusuzluk ama size simdiden bol bol uyku depolayin demeyecem hamileyken duymaktan ifrit oldugum bir kelimeydi cunku fursat buldukca kucuk sekerlemelr yapiyoruz bebek uyudukca uyuyoruz iste ya da evin islerini hallediyoruz bir duzene girene kadar boyle zorluk yasayacaz ama deger meleklerimize kurban olurum ona ben

YAAA mercimin son yazdığı msj bu inşallah iyilerdir niye hiç haber vermedi acabaa ?
Evet bende onu merak ediyorum
Valla billa yaa... Sinir oluyorum. Birde soruya bak. Sen daha doğuramadın mı ??? Herkes aynı şekilde soruyor. Ne terbiyesiz milletmişiz be. Doğuramadım kardeşim. Beceriksizim ben. Bir türl doğuramıyorum...!!!

Evet Yaa sanki biz meraklıyiz icimizde. Tutmaya ikinci bebeğim de ins millete 1 ay geriden söylicem valla :)) ya hadi yakın akrabam neyse ama herkez hic ummadıklarım bile arıyor doğurmadım mı diye

Hehehe, insan her şeye sinir oluyor değil mi, özellikle de meraklı komşulara Bizim komşu da, adı Ayşe ama ben ona ayşe kadın fasülye diyorum, doğumdan önce (yeni taşındık) yatak odama takmıştı, illa ki görecek. Habire "bir ara yatak odana da bakarım" deyip duruyor. Gıcık olmuştum kadına. Yahu diyorum içimden bir doğurayım, oda lohusa odası olsun, gel odayı da gör, bebeği de. Kadına iki kez odam müsait değil demek zorunda kaldım.

Bu arada senin doğum hikayeni de sabırsızlıkla bekliyorum, sen yine de normal doğumu takıntı haline getirme. Ben epidural sezeryan oldum ve bebeğim yoğun bakımda kaldığı ve iki saatte bir emzirmeye çağırdıkları için, ameliyatlı halimle yatak yüzü görmeden iyileştim yollarda. İnsanın gözü bebeğinden başkasını görmüyor, ne acı ne ağrı, hepsi fasafiso, önemli olan sağlıklı olsun

Bu arada çooooook şükür kayınvalidem ve çakma görümcem dün itibariyle gittiler!!! Hala inanamıyorum! Hatırlamayanlara hattırlatayım, hani şu benim üst kattaki wc'me girip girip pis bırakan, bebeğin çamaşırlarının arasına kirli "iç" çamaşırını sokuşturan görümce!

Allah'ıma şükürler olsun gittiler!

Amin canım, Allah razı olsun. Darısı, daha kolay olanı sizin başınıza inşallah. Korkma canım, milletin söylediklerine kulak asma. Suni sancı için yok ölüm, bebeğin kalp atışını yavaşlatır falan dediler.. Her doğum sürprizlerle dolu. Herkesin aynı olacak diye bir şey yok. Ki öyle de oldu Allah'a şükür. İYi ki kimseyi dinlemedim, doktorumu dinledim. Ben 3 cm açıklıkla suni sancıya başladım. Bu arada söylemiştim, yine söyleyeyim.. Benim doğum yaptığım gün, normal doğum yapanların neredeyse hepsi suni sancılıydı. Hepsi ellerinde serumlarla doğumhaneye girdiler.

Arkadaslar sikmayin caninizi gunu ve saati geldiginde herkescdoguracak tabi millete dusmus derdi onlara neyse herkes keyfinden tutmuyorya icinde zaten vakdi geldiginde tut tutabiliyosan isde millete anlatmak zor benimde dogumum dugune denk geliyor diye ne kavgalar cikdi esimle neler yuzunden tartisdik keske bebisim yasasaydi da ben vakdinde dogursaydim ne oldu sonunda ben bebegimi kaybetdim dugunde yaza ertelendi bazi seyler cok gereksiz ve can yakici sikmayin caninizi hayirlisiyla sorunsuz dogurursunuz insallah

Sevcanyk epidural normal

Are. Epidural normal dogum :)

Oglusum12 : Sezeryan oldu :)

Haniso. Epidural normal dogum :)

Will. Sezeryan oldu :)

Leyli2212 Sezeryan oldu :)

Nilidil. Normal dogum yaptı

Serap5858. Normal dogum :)

Simlara Sezeryan oldu :)

Oreiro. Sezeryan oldu :)

Nursesila Sezeryan oldu :)

Askitom. Normal dogum :)

Dilek62. Normal dogum :)

Semayasar83. Epidural Normal dogum:)

Meganejem normal dogum :)

Peluscuk35. Spinal Sezeryan :)

Pourqua. Epidural normal dogum :)

Kadersiz. Normal dogum :)

Ela2012. Normal dogum :)

Nergis67. Normal dogum oldu :)

Destes. Normal dogum :)

Faktorb

Dilfeza

Ugurlu07

Yarenay

Esizm

Mercim

Yeniyeni

Ege2011

Frhnrfhn

Morvenfb.

Annecik3838

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Derinada07

Carmentta

Mustu.

Mavibattaniye

Melek01

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Arcak81

Kızlar en son normal dogum listemiz buydu :) yarısı Sezeryan olmak zorunda kalmış neyse ki saglikla kavuştular kuzucuklarina :) darısı bize Rabbim ins :)

Hadi gozun aydin canim benim. Alah kurtarmis. :) komsuna da helal olsun diyorum. Bu ne merakyaa insanlardaki. Bazen kendimizi bozmamak icin katlaniyoruz ama gn gelecek bozacagim da yani

Cok sagol canım Yaa evet cok korkutuyorlar kotuluyorlar suni sancıyı ins bende hayirlisiyla suni yada değil alırım kucağıma yavrumu birde bebeğim kilo alışık gittikçe diye cok bekletmek istemiyorum :S
merhaba kızlar oğluşum epidural normalle 8 ekimde dünyaya geldi kilosu 3.830g

Haniso bu arada dogum hikayeni yaz bi an once cmm müsait olunca

kızlar okadar takmısım ki su dogumu kafama sabaha kadar rüyamda kac kere dogurdum bebegimi cok net gördüm hatta catı muayenesi olmak için sıra beklerken bi baktım alttan bebegim geldi elime aldım kordonu sarkıyo ya biri agzını silsin kordonu kessin diye doktorlara bagırıyorum sonra bide ne göreyim ikizmiş içeride bi oglan daha ama o cıkmıyo iki günde onu bekledim evde cıkmasını heralde biyerlerim acıkta kalmıss

canım bende aynısını nette okumustum tecrübeyle sabittir hiçbişe olmadı dogum mogum baslamadı neleri denedim yok nezaman gelecegi varsa ozaman geliyo ne öne alıyosun ne erteliyosun bak hala bekliyorum ben =))

benim de en sinir olduğum laflardandı uyku depola lafı. nasıl olacaksa diyordum..depolanamayacağı bir gerçek ama sadece değeri bilinebilir bu günlerin.kesintisiz uyku mu? o da ne ? masumiyetcim sen de unutmuşsundur heralde :) ve doğuran tüm anneler. ama senin de dediğin gibi onlar herşeye değer.üzerime kakalar fışkırtsa da o benim küçük meleğim :)

bende salı gününden beri herkese söyledim DOGURDUN MU, SANCIN VARMI, HALA CIKMADIMI, BELİNMİAGRIYO vs..... bu gibi cümlelerin hepsini yasakladım aa strese giriyorum ya geriliyorum sanki ben cıkartmıyorum herkes soruyo cıldırcam artık telefon durmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…