2012 Ekim Anneleri

kızlar oğlum galiba huy değiştiriyo anlamıyorum emziriyorum gazını almaya çalışıyorum binbir çabayla çıkmıyo yatağına koyuyorum uyanıyor ve yeniden emmek istiyor!! sabah 7de kalktı ve şimdiye kadar sadece 2:30 saat uyumuştur toplam ama gecemiz maşallah çok iyi, gündüzleri neden böyle yapıyor acaba? ilk 14 günümüz sürekli düzenli uyku ile geçti 15. gün bozuldu neden olur ki acaba?? bende çok yoruluyorum, ölüp bitiyorum resmen.. ama ne yapalım bunada şükür diyorum başka derdimiz olmasında

kızlar oğlum galiba huy değiştiriyo anlamıyorum emziriyorum gazını almaya çalışıyorum binbir çabayla çıkmıyo yatağına koyuyorum uyanıyor ve yeniden emmek istiyor!! sabah 7de kalktı ve şimdiye kadar sadece 2:30 saat uyumuştur toplam ama gecemiz maşallah çok iyi, gündüzleri neden böyle yapıyor acaba? ilk 14 günümüz sürekli düzenli uyku ile geçti 15. gün bozuldu neden olur ki acaba?? bende çok yoruluyorum, ölüp bitiyorum resmen.. ama ne yapalım bunada şükür diyorum başka derdimiz olmasında

merhaba dilfeza merhaba arkadaşlar

peki karnında gerilme hissediyor musun? akıntın var mı? var sa ne kadar zamandır var bunlar? doğuma dair hiç bir belirtin var mı?

geçmiş olsun tatlım çok sevindim herşeyin temizmiş.B12 eksikliği çok önemli.sakın ihmal etme iğneni hatta sana ilaç vermediğine göre ileri derecede eksikliğin var demektir. nerden mi biliyorum ilk bebeğimi kaybettim ve nedenini araştırdık dna araştırması yaptık vee bende b 12 eksikliği çıktı genetik olabileceği gibi bu vitaminin depolanamamasından kaynaklanabiliyormuş vee ben et yemezdim ayda bir köfte.hamileliğimin ilk gününden beri sabah/akşam 1'er tane b 12 alıyorum doğuma kadar içmeye devam edeceğim.o akıntı bende vardı ama şimdi iice arttı günkük ped kullanıyorum günde 3-4 defa.sulu bir şekilde kesik süt şeklinde gelebiliyor.nişan değil bu.panik yapma.geçmiş olsun.

pişman olma canım..biz 37 doldu bıraktık:)) değişen bişey yok:)
8.ay diye bi sınır yok canım..düşük yada erken doğma tehdidi olmadığı sürece yasak değil..son haftalarda karından dolayı sıkıntı oluyor okadar..sadece uygun pozisyon önemli bebeğe zarar vermemesi için(yani basınç olmaması için)
allahtan bizim apartmanda kimse kimseyle konuşmuypr:)) 5 daireyiz..1 yıl oldu taşınalı 4-5 kez ancak karşılaşmışımdır apartmandan biriyle:))
merhaba kızlar oğluşum epidural normalle 8 ekimde dünyaya geldi kilosu 3.830g
maşallah canım gözün aydın..
benim gibi yapın en iyisi..eşim haricinde arayan kim olursa olsun bakmıyorum..eşim dışardaysa teli yanımda taşıyorum..yanımdaysa ntelin nerde olduğunu bile bilmme..acil bi durum olursa eşimden ulaşsın ailem diyorum..artık herkes öğrendi huyumu..genelde eşimi arralar..beni kimse aramıyor..

canım ya çok güldüm son yazdığına:)) gözün aydın...

gitmemekle ii ediyosun burda kal, sevdiklerinle vakit geçir, sevdiğin şeyleri yap, gurbette yalnız kalınca düşünüp durursun.o bebek şekerlerini ihtiyacı olan birine ver hayatım kimseyi bulamazsan hastaneye götrsün bi yakının orada ne ihtiyacı olanları görüyorum, kıyafetlerinide ver.Rabbim sabır versin.

kızlar..selam..nasılsınız bakalım?
valla ben pek ii değilim..canım sıkkın. sabah randevumuz vardı yine. gittik. bi dolu tahlil yaptı dr. ödemlerle ilgili bişey arıyo. tüm değerlerde normal çıkıo. bişeyde bulamıo. anlamadım iyi mi kötü mü bu kadar didiklemesi:26: nstye girdik, sancım çok az çıktı.en fazla 60. açıklık yok. bebeğim kanala girmemiş.dr bunun gelmeye niyeti yok diyip duruyo. acaba sez e mi hazırlıo beni haftaya salıya randevu verdi. bakalım. salıdan önce doğurmak için gel diyo. sanki ben doğurmak istemiyorum. herkes sorup sıkıştırp duruyo. sizde bundan muzdaripsiniz, sanki ben zorla tutuyorum içimde. töbe töbe..gelmiosa demekki daha günü var, allah bilir ben ne yapabilirim ki, ama çok gerildim ya..

ben halen beklemedeyim kızlar. sancılarım oluyor ama yalancı. günümde doldu.doğum olmazsa pazartesi bekliyorum demişti dr. ama ben cumartesi günü sabah annem gelecek onunla beraber gideceğim kontrole Allah nasip ederse. diyorum bekledik bu kadar annem gelene kadar bekleyelim. hayırlısı artık. ne zaman ne olacağı belli olmaz. doğumu bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun.

canım senin doktorundada var bişeyler sanki..seze hazırlıyo gibi geldi bana...benim doktorumun özel muyanesi var..ona rağmen adam hala 1o gün sonra çağırdıı.doğuma 14 gün kaldı..istese para almak için 3-4 günde bir çağırır..okdar kaşıntım var dedim..normal dedi geçti..

ağrısız, sızısız, nişansız, susuz bir gün daha bitmek üzere.hadi hayırlısı olsun ne yapalım.Turp gibiyim maşallah.günlük duşumuda aldım bekliyorum ağrı sızı gelirse diye

ahh ahh o meraklı insanlar bende olayı abarttı.annemin uzaktaki bir kuzeni bu gün arayıp beni mevlüte çağırın geleceğim demiş hıı bebek geldide,40 ı dolduda sen kaldın dedimm annem kızıyo öyle deme diye.

hele hele yan apt. 1 hafta önce tanışmak zorunda kaldığım bir komşu varki sormayın kadın bana gelmek istiyomuş, evimi görmek istiyomuş, hiçç düşünmüyo karnı burnunda diye canı gezmek istiyo yukarda Allah var o tarafa bakan perdelerimi çekip oturuyorum 2 gündür.işim gücüm yok tanımadığım biriyle oturup çay-kahve muhabbeti yapamam valla şu halimle.

şu son günler geçmek bilmiyor ya nasıl olacak düşünceleri sardı beni. eşim aradı şimdi 22 ekim demişti dr sezeryan için eşim 24 ekim olsun diyo kendi gibi akrep burcu olacakmış :) kendin söyle dr ye dedim söylerim ben diyor 24 ekimde arife gününe denk geliyo yarım gün çalışıyorlar kadın kabul edecekmi sanki eşimin bu isteğini çok merak ediyorum işiniz gücünüz kalmadı burcu eksik derse şaşırmam :)))) aman tek derdimiz burcu olsun sanki offf sıkıntı bastı bana yaaa

bende aynı durumdayım canım ne ağrı ne başka bir bulgu yok.ne yapalım bunada şükür.her doktor bir değil sen takma kafana.benim ağrım 40 ı zor buldu.sen normali bekliyosun dimi dedi bende evet dedim.o zaman haftaya yine gel dedi.açıklığım yok, rahmin geride bile dedi.ama bekleyeceğim son ana kadar.

Merhaba arkadaslar hepinize hayirli dogumlar diliyorum. Bebek dogduktan sonra esas baslayacak maceraniz cok yorucu valla doymuyoruz bir turlu en kotusu de uykusuzluk ama size simdiden bol bol uyku depolayin demeyecem hamileyken duymaktan ifrit oldugum bir kelimeydi cunku fursat buldukca kucuk sekerlemelr yapiyoruz bebek uyudukca uyuyoruz iste ya da evin islerini hallediyoruz bir duzene girene kadar boyle zorluk yasayacaz ama deger meleklerimize kurban olurum ona ben

Merhabalar :)

Ablam 9.Ekim.2012 Salı günü Saat: 12.50'de dayısının bitanesi İlayda normal doğumla dünyaya geldi. 3.350 Gr Boyu 50 Cm. :). Ablam size haber vermemi istedi hepinize selamı var.

iyide canım zaten muayene olduktan sonraki 10 gün kontrol oluyor ücretsiz , istersen hergün git para ödenmiyor

aynı dert bendede var , tabağı kapan geliyo , şunuda yaptım sana kokmuştur die , yoooo diyorum bende koku filan gelmedi :)) içeriye buyur etsem bi türlü etmesen bi türlü , salonda kocaman koltuk açık , yatış pozisyonunda , hele bebeğim olunca zili filan iptal edicem yoksa uyanır durur garibim

iyide canım zaten muayene olduktan sonraki 10 gün kontrol oluyor ücretsiz , istersen hergün git para ödenmiyor

yok canım onun için demedim..yuvarlak söyledim..ben önce ayda bir sonra 20 günde bir en sonda 11 gün sonra içişn çağırdı.. ayrıca özel hastane değil..doktorun kendi yueri..her seansta bile istese ücret alabilir..çok tutulan biri..ve asla paragöz değil.. 2 kez gidiyorum 1 kez paravveriyorum..benim eşim pilt olduğu için seviyor havacıları bizden dahada düşük malıyor..40 tl veriyorum 2ayda.. hatta bazen 4 kez gitmişoluyorum yine 40 alıyor..

doğuran doğurana maşallah , artık aklımda tutamıyorum , en güzeli toptan tebrik etmek herkesi , bütün doğuranların gözleri aydın olsun , yavrularıyla beraber huzurlu , sağlıklı günler diliyorum hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…