YAAA mercimin son yazdığı msj bu inşallah iyilerdir niye hiç haber vermedi acabaa ?
Evet bugün 40+1 olduk yarında evlilik yıldönümüm oglusum bize hediye gibi gelse yarın bari Yaa
Cumaya kdr su filan gelmezse yada bebeğimin hareketlerinde bi anormallik olmazsa cuma gidicem valla açıklığım 3-4 cm varsa suni isticem galiba korkuyorum cok ta riske atmak istemiyorumDr suyun filan iyi dedi bebeğim de hareketli maşallah ama korkuyorum yine de :18:
kızlar selam,
bu sabah dün istenen tahlillerimizi yaptırdık, öğleden sonra sonuçlar için gittim çok şükür korkulacak birşey yokmuş, eğer karaciğerlerimle iligili birşey çıksaydı bebişimi sezeryanla almak gerekebilir demişti doktorum neyseki bir sorun çıkmadı çok şükür. kaşıntım hala devam ediyor ama önceki günler gibi değil PUPP ile de tanışmış oldum...
B12 eksikliği varmış onun için iğne verdi doktorum bugünden itibaren her gün bir defa onu vurulmam gerek.
Hala idrar yolu enfeksiyonum devam ediyormuş onun için yine antibiyotik yazdı -enfexia yarın başlayacağım onu kullanmaya.
Dün alttan kontrol edecekti ama asistanı beni üstten ultrsona hazırlayınca bir dahaki sefer alttan bakarız dedi :44: bundan sonra 3-4 günde bir geleceksin dedi cumartesi tekrar kontorole gidecğim o zaman alttan bakar sanırım açıklık filan var mı diye.
size ne sıklıkla bakıyorlar kızlar?
bu arada bugün hastaneden dönerken çamaşırımda bir ıslaklık hissettim, eve gelip baktığımda akıntı olduğunu fark ettim rengi açık sarı- beyazdı. pantolonuma da gemiş biraz ne olduğuna anlam veremedim son zamanlarda akıntım filan yoktu. panik yapmayayım dedim ama aklıma da takıldı acaba açılma mı var, nişan mı gelecek filan diye.
var mı böyle birşey yaşayan kızlar?
pişman olma canım..biz 37 doldu bıraktık:)) değişen bişey yok:)düşünüyorumda sanırım en iyisi hiçbirşey bilmeden doğuma girmek :)) çok bilincede insan tedirgin oluyor ister istemez yanlız benim tek pişmanlığım gebeliğin başından beri hiç halvet olmadıoda açılmama engel oluyor şu an sanırım iyice kapanmış açılacağına napcas bilmem :26: bizde iyi bişey yaptık sanıyorduk :26:
8.ay diye bi sınır yok canım..düşük yada erken doğma tehdidi olmadığı sürece yasak değil..son haftalarda karından dolayı sıkıntı oluyor okadar..sadece uygun pozisyon önemli bebeğe zarar vermemesi için(yani basınç olmaması için)Canım bazı problemler haricinde izin veriliyordu ilişkiye halbuki. 8. aydan sonra yasak. Ama haftayı doldurduktan sonra çiftleri evlerine yollayıp ilişkiye girmelerini isteyen doktorlar oluyormuş. ilişki ve sperm açılmayı hızlandırıyormuş. Son çare onu mu denesek diyorum ben de ama korkuyorum işteYarın doluyor günüm hala tık yok
allahtan bizim apartmanda kimse kimseyle konuşmuypr:)) 5 daireyiz..1 yıl oldu taşınalı 4-5 kez ancak karşılaşmışımdır apartmandan biriyle:))Benim kusburnu caylar da bosa gitti... aman bebek gelmek istemiyorsa gelmiyor kardes :)
Bana da gecen komsu gelmis sanci manci var mi diyor. Hey allahim yaaa... artik kapi acmiyorm. Esime veya anneme actiriyorum. Bizim dogurmamz millete dert oldu. Hadi dogurmak neyse de sancimdan sana ne yaaaaaaa
maşallah canım gözün aydın..merhaba kızlar oğluşum epidural normalle 8 ekimde dünyaya geldi kilosu 3.830g
benim gibi yapın en iyisi..eşim haricinde arayan kim olursa olsun bakmıyorum..eşim dışardaysa teli yanımda taşıyorum..yanımdaysa ntelin nerde olduğunu bile bilmme..acil bi durum olursa eşimden ulaşsın ailem diyorum..artık herkes öğrendi huyumu..genelde eşimi arralar..beni kimse aramıyor..Evet bende onu merak ediyorum
Evet Yaa sanki biz meraklıyiz icimizde. Tutmaya ikinci bebeğim de ins millete 1 ay geriden söylicem valla :)) ya hadi yakın akrabam neyse ama herkez hic ummadıklarım bile arıyor doğurmadım mı diye
canım ya çok güldüm son yazdığına:)) gözün aydın...Hehehe, insan her şeye sinir oluyor değil mi, özellikle de meraklı komşularaBizim komşu da, adı Ayşe ama ben ona ayşe kadın fasülye diyorum, doğumdan önce (yeni taşındık) yatak odama takmıştı, illa ki görecek. Habire "bir ara yatak odana da bakarım" deyip duruyor. Gıcık olmuştum kadına. Yahu diyorum içimden bir doğurayım, oda lohusa odası olsun, gel odayı da gör, bebeği de. Kadına iki kez odam müsait değil demek zorunda kaldım.
Bu arada senin doğum hikayeni de sabırsızlıkla bekliyorum, sen yine de normal doğumu takıntı haline getirme. Ben epidural sezeryan oldum ve bebeğim yoğun bakımda kaldığı ve iki saatte bir emzirmeye çağırdıkları için, ameliyatlı halimle yatak yüzü görmeden iyileştim yollarda. İnsanın gözü bebeğinden başkasını görmüyor, ne acı ne ağrı, hepsi fasafiso, önemli olan sağlıklı olsun
Bu arada çooooook şükür kayınvalidem ve çakma görümcem dün itibariyle gittiler!!! Hala inanamıyorum! Hatırlamayanlara hattırlatayım, hani şu benim üst kattaki wc'me girip girip pis bırakan, bebeğin çamaşırlarının arasına kirli "iç" çamaşırını sokuşturan görümce!
Allah'ıma şükürler olsun gittiler!
Gunaydin ekim anneleri esim yarin donuyor isleri birikdi. Ben turkiyede kaliyorum esim rahatsiz olurum diye goturmuyor anneme geldim bi sure burda kalcam.
Kizimin bebek sekerlerini gordum masanin ustunde icim acidi uzuldum sanirim bu donemi biraz zor geciricem rabbim sabir versin.....
kızlar..selam..nasılsınız bakalım?
valla ben pek ii değilim..canım sıkkın. sabah randevumuz vardı yine. gittik. bi dolu tahlil yaptı dr. ödemlerle ilgili bişey arıyo. tüm değerlerde normal çıkıo. bişeyde bulamıo. anlamadım iyi mi kötü mü bu kadar didiklemesi:26: nstye girdik, sancım çok az çıktı.en fazla 60. açıklık yok. bebeğim kanala girmemiş.dr bunun gelmeye niyeti yok diyip duruyo. acaba sez e mi hazırlıo benihaftaya salıya randevu verdi. bakalım. salıdan önce doğurmak için gel diyo. sanki ben doğurmak istemiyorum. herkes sorup sıkıştırp duruyo. sizde bundan muzdaripsiniz, sanki ben zorla tutuyorum içimde. töbe töbe..gelmiosa demekki daha günü var, allah bilir ben ne yapabilirim ki, ama çok gerildim ya..
kızlar..selam..nasılsınız bakalım?
valla ben pek ii değilim..canım sıkkın. sabah randevumuz vardı yine. gittik. bi dolu tahlil yaptı dr. ödemlerle ilgili bişey arıyo. tüm değerlerde normal çıkıo. bişeyde bulamıo. anlamadım iyi mi kötü mü bu kadar didiklemesi:26: nstye girdik, sancım çok az çıktı.en fazla 60. açıklık yok. bebeğim kanala girmemiş.dr bunun gelmeye niyeti yok diyip duruyo. acaba sez e mi hazırlıo benihaftaya salıya randevu verdi. bakalım. salıdan önce doğurmak için gel diyo. sanki ben doğurmak istemiyorum. herkes sorup sıkıştırp duruyo. sizde bundan muzdaripsiniz, sanki ben zorla tutuyorum içimde. töbe töbe..gelmiosa demekki daha günü var, allah bilir ben ne yapabilirim ki, ama çok gerildim ya..
canım senin doktorundada var bişeyler sanki..seze hazırlıyo gibi geldi bana...benim doktorumun özel muyanesi var..ona rağmen adam hala 1o gün sonra çağırdıı.doğuma 14 gün kaldı..istese para almak için 3-4 günde bir çağırır..okdar kaşıntım var dedim..normal dedi geçti..
ağrısız, sızısız, nişansız, susuz bir gün daha bitmek üzere.hadi hayırlısı olsun ne yapalım.Turp gibiyim maşallah.günlük duşumuda aldım bekliyorum ağrı sızı gelirse diye
ahh ahh o meraklı insanlar bende olayı abarttı.annemin uzaktaki bir kuzeni bu gün arayıp beni mevlüte çağırın geleceğim demiş hıı bebek geldide,40 ı dolduda sen kaldın dedimm annem kızıyo öyle deme diye.
hele hele yan apt. 1 hafta önce tanışmak zorunda kaldığım bir komşu varki sormayın kadın bana gelmek istiyomuş, evimi görmek istiyomuş, hiçç düşünmüyo karnı burnunda diye canı gezmek istiyoyukarda Allah var o tarafa bakan perdelerimi çekip oturuyorum 2 gündür.işim gücüm yok tanımadığım biriyle oturup çay-kahve muhabbeti yapamam valla şu halimle.
iyide canım zaten muayene olduktan sonraki 10 gün kontrol oluyor ücretsiz , istersen hergün git para ödenmiyor