2012 Ekim Anneleri

Ne nişan ne su ne sancı ne kasılma...tık yok... çok sıkıldım

günaydın canım benim ilk hamileliğimde sizlerinki gibiydi ne nişan ne su ne sancı ne kasılma olmadan biten bir hamileliğim oldu ogluşumu 40+4 de suni sancıyla zorla dogurttuk keyfi iyiymiştin gelmek istemedi 42, haftaya kadar bekleyebiliyolar bi akrabam 42, haftada dogum yaptı çok uzun ama beklemeye degiyor işte Allah hepimize sag saglim bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin

İnşaallah 42. haftaya kadar bekletmezler canım. böylesi çok stresli oluyor. her an sancı beklemek; arayanlara "yok daha doğurmadım" demek. Bi de "aaaa acaba yanlış mı hesapladınız; erken beklemeye başladınız siz" diyen kaynana tipleri var ki iyice sinir bozucu... sanki ben keyfimden doğurmuyorum

Gunaydın.kızım emzırıp uyuttum geldım.yattakta telefondan gırıyorum valla kafamı kaldırcak halım yok yoruldum.,eeee dogran var mı dun gece.kızımın resmını paylastım belkı heveslenırsınızde dogurursunuz dıye.

Slm kixlar 7ekim gecesi 37 + 5 deyken saat 3te aniden duyumun bosslmasiyla hastaneye geldik.epidural normal dogumla kixim 9ekim sast 11 ci varinda (benim dogdugum gunde dogdu:)darisi basiniza ins

Canim oncelikle bebegin hayirli ugurlu olsun bahti guzel omru uzun olsun ins. Bizlerdebekleme asamasindayiz epidural normal dogum yaptim demissin nasildi dogumun epiduralle kolay oldu mun bizim gibi bekleyen hamislere onerirmisin tekrar hayirli olsun canim

Ne nişan ne su ne sancı ne kasılma...tık yok... çok sıkıldım

Valla ben de sıkıldım arkadaşım. Zaten benim oğlanın keyifçi olduğunu bliyorduk. Şimdi iyice emin olduk. Dr.umuz da inmez bu bebek dedi kanala. Ben de işte cuma günü hayırlısıyla doğuma gidiyorum... Artık önce suni olmadı sez. deneyeceğiz. Hiç istemiyordum şu sez.ı ama nasipte bu varsa yapacak birşeyimiz yok.. Hepimiz sağ salim alalaım da bebeklerimizi kucaklarımıza.

Slm kixlar 7ekim gecesi 37 + 5 deyken saat 3te aniden duyumun bosslmasiyla hastaneye geldik.epidural normal dogumla kixim 9ekim sast 11 ci varinda (benim dogdugum gunde dogdu:)darisi basiniza ins

ayyy ne güzel...hayırlı olsun güle güle büyüt tatlım meleğini

minik tavşanım benim, maşallah sana çokk güsel,uzun, sağlıklı bir ömrün olsun emi senin.haa bide saçların uzayınca anneciğin tokalar taksın onlara tamam mı

valla bı uzasın takıcam ıyıce topladı kızım artık 1 ay 2 gun oldu.uykusu ve yemesı duzenlı.guluyorda cok gulec benım kızım.

doğum yapan annişler bebişiniz nekadar sıklıkta emiyor?
bizim afacanı uyandıramıyorum bi türlü emmek için çok uykucu
aynı sorunu biz de yaşadık,ilk birkaçgün özellikle..doktor da hemşireler de sürekli uyandıracaksın en kötü ihtimal 2 saatte bir dediler..hep öyle yaptım ,bazen ıslak mendille silerek,bazen sırt kemiğini elleyerek,omzuna dokunarak,hatta burnunu sıkarak...dikkat etmezsen 2 saatte bir emzirmeye ,sarılık olabilir ve uyudukça şekeri düşer,şekeri düştükçe de uyur.. benimki şükür sarılık olmadı,ama hiç aksatmadım en geç 2 saatte bir uyandırdım durdum..şimdi de hala saati kuruyorum ama artık eskisi kadar zorla uyandırmıyorum,kendi uyku arasında da emebiliyor,o yüzden rahat oluyorum..kolay gelsin

canım benim sütüm azıcık geldi ilk gün,hatta tam anlamıyla gelmesi 3.4. günü buldu. o zamanlarda çocuk aç kaldı gibi bişey..ama bana mama verdirmediler hastanede..ben de vermedim..acayip inat ettim,savaştım resmen,dikişler bir yanda,değişik psikoloji bir yanda..kızım şişliğin dışında da kilo kaybı yaşadı..şimdi toparlandık..suyu ihmal etmeyin kızlar.ben unutmuşum su içmeyi 2 gün toplasan 2 litre içmişimdir..kızımın idrarı çok azdı ve kiremit rengiydi,kiremit rengi idrar iyi değilmiş,çocukta su kaybının göstergesiymiş,böbreklere büyük zarar.. şimdi sürekli su içme halindeyim..

doğum hikayelerinizi cesaretimi toplayıp okuyamıyordum ağlarım diye

bu gün okudum artık ayy gözlerim kan çanağına döndü ağlamaktan, mutluluktan, üzüntüden...

cadısınız siz annişler tamam mı ağlattınız beni...

Rabbim bizlerede yazmayı nasip etsin inşallah güzel bir şekilde

inşallah,senin hikayen de çokkkk güzel olur,mutlu bir başlangıç olur,biz de okur ağlarız....

Çok teşekkür ederim cevabın için.. Suyu zaten çok bol içiyorum. Ben hala yandığım için suyu istesem de ihmal edemiyorum :) Ben kendimi çok merak ediyorum acaba nasıl bir psikolojim olacak diye. Kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Bebeğim için. Huzursuz olmak istemiyorum. İnşallah iyi olurum doğumdan sonra. Süt konusunu da bukadar konuşmadan soonra size mutlaka haber vereceğim durumu Bakalım bana zaman neler gösterecek

çooook güzel fotolarımız var ama boyutu büyük diyor..denerim onları da...tipleri çoook değişiyor,bu şişlik yok şimdi,burnu bile minicik kaldı..kızım büyüdü sanki..maşallahları,duaları eksik etmeyelim lütfen

ayyyy saclara bak masallah.oyy yerım ben onu senın normal dogum mu oldu kım cektı oo ılk fotoyu???bende dogum fotografcısı ayarlıycaktım ama kısmet olmadı..

Resûl-i Ekrem Efendimiz, torunları Hasan ve Hüseyin (r.a.)'e, nazar değmesin diye duâ okurlarmış. Bu duâ:

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."

maşallah bebeğine allahım sana bağışlasın

cimekaaa...canım maşallah yawruna..ay ne tatlı bişi bu böyle..yerim o tontişi ben..ömrü uzun bahtı güzel olsun inşallah canım.eşimle kahvaltıdayız, ona da gösteriyorum. baktı maşallah diyo, sonra; ne yapsak doktorla konuşup cumaya sezle kavuşsak mı bizde biran önce diye gülüşüyoruz:) allah hayırlısı ile bizimde kucağımıza almamızı nasip etsin..normali beklemek gerçekten çok zormuş

Canim cok gecmis olsun talihsizlik olmus dogum arefesinde ins sonuclarin temiz cikar
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hastaneden geldım 4 cm olmuş açıklığımmm
Perşembe gunu saat 9 da yatıyorum suni sancı verecekler çok heyecanlıyımmmmmmm ne olur dua edınn ne olurrrrrr
Ohh oh masallah bazilari bu kadara ciklik icin nasil sanci cekiyolar ins rahatca olur dogumun hemen niye yatirmadilarsancin artar diye mi:26:
kızlar az önce tuvalete gittim kilodumda pembemsi akıntı vardı nişaanımmı geldi ne yapıcam sımdı ay soktayım
Evet canim buyuk ihtimal nisanin gelmis benidme nisandan 1,5 gun sonra dogum olmustu sancilarim giderek artmisti ve suyum gelmisti en sonHyirli dogumlar
Ay ne guzl ya sezeryan diey griip normAl olmasida herkese nasip olcak bisey deil tebrikler gue. Gule buyut bebisni
Hyirli dogumlar saglikla kavus bebegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…