2012 Ekim Anneleri

ayyyy saclara bak masallah.oyy yerım ben onu senın normal dogum mu oldu kım cektı oo ılk fotoyu???bende dogum fotografcısı ayarlıycaktım ama kısmet olmadı..
ben maddi durumlardan dolayı fotoğrafçı ayarlayamadım,annem hemşireye vermiş makineyi,çok güzel kareler yakalamış..şok oldum zaten hemşireyi elinde makineyle görünce.bu arada saçlara ben de şaşırdım..nedense hep aklıma tüy tüy açık renk saçlar geliyordu..
amin,bu duayı yazmam gerek hemen...

teşekkür ederim...en yakın zamanda kucağınıza alın valla...bugüne kadar onsuz geçen hayat çok anlamsız gelmeye başlıyor..işim gücüm kızım oldu...tabi kocayı da boşlamıyoruz

dün kızım ilk kez yatağında yattı,huzurlu huzurlu..biz de uzuuuuuuun aradan sonra kocişle sarılıp uyuyabildik....

Offf simdi dE ameliyat yerimden akinti geliyor,surekli bisey xikti anlamadim ki,dr gel dedi icini bosaltacakmis,korkuyorum cok acir mi ya???

slm kızlarrrrrrrrrrrrrr

normalcilerde doğum yapmaya başladı sanırsam :))) Dün bende hastanedeydim doğum sancılarım başlamış benimde cuma günü sabahtan tekrar gideceğim sıklığına bakacaklar artık:)) tabiii ozamana kadar doğıurmazsam doktorum herhangi bir şiddetli aksılmada su gelmesinde nişanda falan hemen acilden giriş yapıyorsun dedi bekliyorum öle:)))

slm kızlarr..hadi ama ya hala doğurmayanlar var çabuk doğurun geceler uykusuz da olsa çok güzel bu minik fırlamalar..uyanınca bir an uyku tatlı geliyor ama kucağına aldın mı bir de kokusunu içine çektin mi bitti.herşeyi unut şapıltılarını dinle :) bir de gaz sancısı çekmeseler..içim gidiyor o kıvrandıkça rezene çayı içmeye başladım umarım faydası olur.

slm kızlar geçmişi tam okuyamadım doğuran varmı yok mu bilmiyorum bütün bebişler iyidir umarım. benim kontrol vardır bugün kızım dönmemiş hala haftaya tekrar bakacak dönmediyse 22 ekim sezeryan tarihimiz olacak hayırlısı olsun bakalım nasıl olacak artık doğsun diyorum yaaaaa

Maşallah Rabbim kem gözlerden esirgesin inşallah çokkk güselsinn senn canım benim kara kafalı kuzu, ama yaa kızlarımız çokk güzeller maşallahh.resim boyutunu küçültmek için resim üzerinde sağ tıkla/pc de kayıtlı manager programı/ oradan resimleri düzenle/ yeniden boyutlandır/ web küçük seçmen yeterli anneciği ok.

selam kızlar
dün öğrendik ki bende Ekim annesi olacakmışım,
normalde 7 kasım dı tarihimiz ama oğlumun dönmeye niyeti yok,
sezeryan olucaz mecburen 31.10.2012 tarihimiz, son anda yakaladık Ekim'i

Daha oNcedende yazmıştım kızım sarılık oldu 1 gun kuvezde kaldı 2960 doğmuştu hastaneden çıkarken 2800 gr di kuvese girince 2750 olmuştu bugün 3160 gr olmuş 10 günlük oldu bebisim allahıma sukrolsun cok mutluyum:)))

Ayy ne guzel maasallah ya ins.sagsalim kavusursun yavruna beni de bdt 27 ekim acep bende de baslarmi sancilar ayy heycan yaptim simdii

epidural normal doğumda doğum sonrasıda belden ağrı kesici veriyolarmı acabaa yoksa katateri doğumdan hemen sonra çıkarıyolarmıı ? çok ağrı oluyomuuu ki aceppp ?

epidural normal doğumda doğum sonrasıda belden ağrı kesici veriyolarmı acabaa yoksa katateri doğumdan hemen sonra çıkarıyolarmıı ? çok ağrı oluyomuuu ki aceppp ?

ben sezeryan olcağımızı duyduğumdan beri baya araştırdım,
eğer yalnış bilgi almadıysam ağrı kesiciyi belden veriyorlar yani hemen çıkarmıyorlar, ama ben yurtdışında yaşıyorum burda öyle Türkiye'de öyledir muhtemelen :26:

Offf simdi dE ameliyat yerimden akinti geliyor,surekli bisey xikti anlamadim ki,dr gel dedi icini bosaltacakmis,korkuyorum cok acir mi ya???
Islak mi kaldi acaba o bolge..dikislerinde bakter mi uredi ki..ben siklikla bastirmadan kuruluyorum..ihmal etme sen hemen git kurtul..
Cimeka masallah kizina cok tatli tostos bisey allah bagislasin

cimeka maşallah kızına çok tatlı maşallah allah nazardan saklasın..

Cimekaaaaaaa

Yerim ben bu tosun kizi,masallah subanallah...Allah nazarlardan saklasin...

Tesekkur ederiz teyzoslar..kizim su fotolara gore cok degisik artik.yuzu minicik geliyor..zaten kilo kaybimiz da cok..ama coook dikkatle beslemeye calisarak atlaticazzzz insallah..

Bu arada biri sormustu bez olarak huggies kullaniyorum cokk memnunum.ikinci pakete geciyorum yarin.yenidogana devam.o bile bol geliyor gibi.bu arada bebislerin poposunda uzun sure ayni bezi tutmazsaniz pisik olmuyor.ben krem kullanmiyorum..islak mendil cokkk cabuk bitiyor.unibaby islak pamuk mendil,nivea,molfiks kullandim..hepsinden de memnunum...

Herkese hayirli gunler. Uzun zamandir sizi takip ediyorum sizi yazmsk bugune nasip oldu. 38+1 gunluk hamileyim haftalik kontrolum vardi dun. ara ara kasilma ve adet sancisi gibi ufak tefek agrilarim oluyodu ve drum alttan muayene etti ve 1cm qciklik oldugunu soyledi ve eve donerken arabada akinti gibi bisey hissettim onemsemedim daha sonra bir daha birdaha derken bir elledim ki kanamam var.eve gittim 1 saat falan ara ara kanamam eevam etti nst icin geri godecektik ve gittik dr tekrar muayene etti ve dogumun baslamis dedi dunden beride akibti seklinde kanamam devam ediyo ne sancim var ne bisey tekrar gitmeli miyim ne yapmaliyim size sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…