Canim gittim dr.a ne sanci, ne acilma ne de bebek kanalaainmis. Cuma gnu doguma gidiyorum ben.
ben maddi durumlardan dolayı fotoğrafçı ayarlayamadım,annem hemşireye vermiş makineyi,çok güzel kareler yakalamış..şok oldum zaten hemşireyi elinde makineyle görünce.bu arada saçlara ben de şaşırdım..nedense hep aklıma tüy tüy açık renk saçlar geliyordu..ayyyy saclara bak masallah.oyy yerım ben onu senın normal dogum mu oldu kım cektı oo ılk fotoyu???bende dogum fotografcısı ayarlıycaktım ama kısmet olmadı..
amin,bu duayı yazmam gerek hemen...Resûl-i Ekrem Efendimiz, torunları Hasan ve Hüseyin (r.a.)'e, nazar değmesin diye duâ okurlarmış. Bu duâ:
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."
maşallah bebeğine allahım sana bağışlasın
cimekaaa...canım maşallah yawruna..ay ne tatlı bişi bu böyle..yerim o tontişi ben..ömrü uzun bahtı güzel olsun inşallah canım.eşimle kahvaltıdayız, ona da gösteriyorum. baktı maşallah diyo, sonra; ne yapsak doktorla konuşup cumaya sezle kavuşsak mı bizde biran önce diye gülüşüyoruz:) allah hayırlısı ile bizimde kucağımıza almamızı nasip etsin..normali beklemek gerçekten çok zormuş
çooook güzel fotolarımız var ama boyutu büyük diyor..denerim onları da...tipleri çoook değişiyor,bu şişlik yok şimdi,burnu bile minicik kaldı..kızım büyüdü sanki..maşallahları,duaları eksik etmeyelim lütfen
Eki Görüntüle 529055 Eki Görüntüle 529056 Eki Görüntüle 529057
inşallah,senin hikayen de çokkkk güzel olur,mutlu bir başlangıç olur,biz de okur ağlarız....
slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
normalcilerde doğum yapmaya başladı sanırsam :))) Dün bende hastanedeydim doğum sancılarım başlamış benimde cuma günü sabahtan tekrar gideceğim sıklığına bakacaklar artık:)) tabiii ozamana kadar doğıurmazsam doktorum herhangi bir şiddetli aksılmada su gelmesinde nişanda falan hemen acilden giriş yapıyorsun dedi bekliyorum öle:)))
epidural normal doğumda doğum sonrasıda belden ağrı kesici veriyolarmı acabaa yoksa katateri doğumdan hemen sonra çıkarıyolarmıı ? çok ağrı oluyomuuu ki aceppp ?
Islak mi kaldi acaba o bolge..dikislerinde bakter mi uredi ki..ben siklikla bastirmadan kuruluyorum..ihmal etme sen hemen git kurtul..Offf simdi dE ameliyat yerimden akinti geliyor,surekli bisey xikti anlamadim ki,dr gel dedi icini bosaltacakmis,korkuyorum cok acir mi ya???
Cimeka masallah kizina cok tatli tostos bisey allah bagislasin
cimeka maşallah kızına çok tatlı maşallah allah nazardan saklasın..
Cimekaaaaaaa
Yerim ben bu tosun kizi,masallah subanallah...Allah nazarlardan saklasin...
Maşallah Rabbim kem gözlerden esirgesin inşallah çokkk güselsinn senn canım benim kara kafalı kuzu, ama yaa kızlarımız çokk güzeller maşallahh.resim boyutunu küçültmek için resim üzerinde sağ tıkla/pc de kayıtlı manager programı/ oradan resimleri düzenle/ yeniden boyutlandır/ web küçük seçmen yeterli anneciği ok.