sankı dunden berı adet sancısı gıbı ağrım var ama oyle ay vay dedırtmıyorHadi bakalim kiiiz belki de yarina dogurursun agrin filan var mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sankı dunden berı adet sancısı gıbı ağrım var ama oyle ay vay dedırtmıyorHadi bakalim kiiiz belki de yarina dogurursun agrin filan var mi ?
sankı dunden berı adet sancısı gıbı ağrım var ama oyle ay vay dedırtmıyor
inşallah canım, rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın ınsssss allahım yardımcımız olsun ben bı dusa gıreyım gelişmelerden haberdar ederim sızleriİns sancin devam eder benimde o adet agrisi var ama siddetlenmiyor bi artsa olacak hersey de ..
inşallah canım, rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın ınsssss allahım yardımcımız olsun ben bı dusa gıreyım gelişmelerden haberdar ederim sızleri
Valla ben sahsen oyle bi durum olyrsa aptamil pre almayi dusunuyorum
oyle abartili fiyatlara gerek yok bence ama insallah sutumuz gelir gerek kalmaz
selam annişlerr iyi geceler uykusu kacanlara ve sancı bekleyenlere..... doktorumuza gittik bugün nstde sancı cıktı gecen hafta acılmaya bakmıstı hiç yok demişti bu hafta bakmadı :S cuma bakıcakmıs ya cumaya kadar dogurursam alla allaaa anlamadım gitti
mavibatttaniye gittinmi doktora bugün ne dedi geçmişi okumaya fırsat bulamadım daha
kızlar doğum sonrası karnı toplayan korselerden giyen veya giymeyi düşünen var mı acaba? ben almadım ama çevremde herkes doğumdan 1 hafta sonra giymemi söylüyor. siz ne düşünüyorsunuz merak ettim..
Slm kixlar 7ekim gecesi 37 + 5 deyken saat 3te aniden duyumun bosslmasiyla hastaneye geldik.epidural normal dogumla kixim 9ekim sast 11 ci varinda (benim dogdugum gunde dogdu:)darisi basiniza ins