2012 Ekim Anneleri

merhaba kızlar 08.10.12 sabahı saat 07.15te normal doğumla oğluma kavuştum :) darısı tüm bekleyenlerin başına. saat 7de sezeryan diye girdiğim ameliyathaneden 7.20de normal doğurarak çıktım hikayemi ayrıca bir ara yazarım :) oğlum 3.500 gr ve 52 cm.

kızlar 13 ekim de sezeryanla oğluma kavuşacağım inşallah. dualarınızı eksik etmeyin.Doğum yapan arkadaşlarım bebişlerini sağlıcakla büyütsün.Doğum bekleyenler de hayırlısıyla kurtulsun inşallahh...:nazar::emir_bebek:

Kizlar bugun kontrolumuz vardi 18ekim sabahi sezeryan tarihimiz belli olduu:)) 38+3 te gelmis olacak nihayet ben de heyecanla bekleme haftasina girdim:)))

doğum yapan annişler bebişiniz nekadar sıklıkta emiyor?
bizim afacanı uyandıramıyorum bi türlü emmek için çok uykucu :KK43:

Arkadaslar merhaba... size birsey soracagim. Cuma gunu suni sanci denenecek, lmadi sezeryan... sutum gemezse diye soruyorum. Siz bebeklerinize mama alirken probiyotik bilmemneler de aldiniz mi ik sferinde? Gecenlerde bir arkadasim dogum ypti. Sutu gelmeyince probiyotik bimemne aldik dedi. Eczanede topamda 170 tl odemisler. Hazirlikli olmak adina soruyorum. Cevap verirseniz cok sevinirim.

Valla ben sahsen oyle bi durum olyrsa aptamil pre almayi dusunuyorum
oyle abartili fiyatlara gerek yok bence ama insallah sutumuz gelir gerek kalmaz

selam annişlerr iyi geceler uykusu kacanlara ve sancı bekleyenlere..... doktorumuza gittik bugün nstde sancı cıktı gecen hafta acılmaya bakmıstı hiç yok demişti bu hafta bakmadı :S cuma bakıcakmıs ya cumaya kadar dogurursam alla allaaa anlamadım gitti

üffff keskee bu gece sancılarım artsa yarın sabahtan gitsem çatır çatır dogursam üzerimden büyük bi yük kalksa ahhhhh ahh

selam annişlerr iyi geceler uykusu kacanlara ve sancı bekleyenlere..... doktorumuza gittik bugün nstde sancı cıktı gecen hafta acılmaya bakmıstı hiç yok demişti bu hafta bakmadı :S cuma bakıcakmıs ya cumaya kadar dogurursam alla allaaa anlamadım gitti

Selam canım sen de mi doğuramadın daha? off nolcaz biz böyle?:KK52::KK52::KK52::KK52:

Slm kixlar 7ekim gecesi 37 + 5 deyken saat 3te aniden duyumun bosslmasiyla hastaneye geldik.epidural normal dogumla kixim 9ekim sast 11 ci varinda (benim dogdugum gunde dogdu:)darisi basiniza ins

kızlar doğum sonrası karnı toplayan korselerden giyen veya giymeyi düşünen var mı acaba? ben almadım ama çevremde herkes doğumdan 1 hafta sonra giymemi söylüyor. siz ne düşünüyorsunuz merak ettim..

eskiden öyle yaparlarmış hatta sımsıkı sararlarmış ama ben doktoruma sormadan bişey yapmayı düşünmüyorum , en iyisini gene o bilir bence

Slm kixlar 7ekim gecesi 37 + 5 deyken saat 3te aniden duyumun bosslmasiyla hastaneye geldik.epidural normal dogumla kixim 9ekim sast 11 ci varinda (benim dogdugum gunde dogdu:)darisi basiniza ins

ne güzel bir tesadüf olmuş , hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah :nazar::nazar::nazar:

X