2012 Ekim Anneleri

canım geçmişolsun..inşallah bişey çıkmaz..daha önce bende gittim aynı sebepten bişey çıkmadı..cildiyr doktoruds pek normal sayılmazdı ya neyse...hayırlısı olsun hakkında..

kızlar doğum sonrası karnı toplayan korselerden giyen veya giymeyi düşünen var mı acaba? ben almadım ama çevremde herkes doğumdan 1 hafta sonra giymemi söylüyor. siz ne düşünüyorsunuz merak ettim..

kızlar doğum sonrası karnı toplayan korselerden giyen veya giymeyi düşünen var mı acaba? ben almadım ama çevremde herkes doğumdan 1 hafta sonra giymemi söylüyor. siz ne düşünüyorsunuz merak ettim..

Benim evde vardı kilotlu giyilebilecek gibi birde oyle değilde belden saran vardı esimin onu da aldım yanıma bir tane de yeni aldım belki evdeki cok sikarsa diye bence al ve hemen giy canım çünkü daha sonra giyince pek fayda etmiyor diyorlar

Sorum doguran annelereeeeeeee.................

Bugun 16. Gun 9 kilom gitti hala 9 daha var,durdu sanki gitmiyor,karnimda 3 aylik gibi,yani kaldi mi simdi bunlar,sizde durumlar nasil????????

cnm benim de bugün 11. günüm 13 kilo almıştım.bir hafta içinde karnım dümdüz oldu..8 kilo gitti benden..daha vermek istemiyorum ama gidiyo malesef.o kadar da yedirip içiriyorlar ama elde değil..bol sıvı tükettiğimiz için heralde..

yani ne zaman giymeliyiz doğumdan hemen sonra mı? bir de ben yeni alıcam bele sarılan mı alayım külotlu mu?

Valla bn de derim taaaa hamle kaldigim gunden ayarladik diye :) Zaten ultrasound da kac kere 12 ekim gostermisti. Ben de gunugume yapistirmistim...

Sorum doguran annelereeeeeeee.................

Bugun 16. Gun 9 kilom gitti hala 9 daha var,durdu sanki gitmiyor,karnimda 3 aylik gibi,yani kaldi mi simdi bunlar,sizde durumlar nasil????????

Cok guzel ikinize birden cevap vereyim sorular nasilsa ayni kilo gobek olayi
Oglusum canim benimde 8 gunum oldu ve 9 kilom gitti cok sukur tabi ki bunlarin cogunun odem oldugunu dusunuyorum o kadar cok idrara ciktim ki dogumdan beri ayaklarimda inmeye basladi cok sukur ama tabi hala kilolarim var evdeki tartima gore 17 kilo almisim dogumda doktorda 13 kilo gorunuyordum yani bilemedim hangisi dogru ama evdekini baz alicam
Gobek icin korse kullanmak gerekiyormus yoksa toplanmazmis kolay kolay ve bu aralar giymeye baslamak gerekiyormus
Annem sagolsun bana almis bir korse onu alicam insallah olur malum biz disari cikip alis veris yapacak durumda degiliz
İlla 40 inin cikmasi mi gerekiyor bebisle bir yerlere gidebilmek icin?

çok sağol canım bakayım bi..bende sipariş edecem bu gidişlşe nasıl olsa:))

valla canım ben 40ı çıksın diye beklemeyi düşünmüyorum neden dersen zaten bebişlerimiz kış bebeği sayılır 3-4 aylık olduklarında soğuklara denk gelecekler o yüzden bu aylarda havalar iyi iken biraz güneş ve D vitamini almalılar diye düşünüyorum

canım ben daha doğurmadım aMA:)) korse yerine bel fıtığı hastalarına önerilen bele sarılan korse gibi çıtçıtlı olanlar var ondan aldım..kış için daha sıcak tutar hemde daha iyi toparlıypor dediler..

yani ne zaman giymeliyiz doğumdan hemen sonra mı? bir de ben yeni alıcam bele sarılan mı alayım külotlu mu?

Yani kilotli değilde sadece belden olan daha rahat olabilir eğer dikis filan olursa cnm bende ikisi de var denicem hangisi rahat olur bilemiyorum şimdi kullanmadan

Canim 40 olayi eskidenmis,hava guzelken cik bebisinle disari,ben biraz iyilesiyim cikicam,zaten benim problemlerimden dolayi 10 kere dr a gittik bile,hatta donuste annemle magazaya gidip oglusa birkac tulum aldik...

Korse giymeye korkuyorum bisey olur diye gerci 15 gun oldu yarin sabahtan giyerim artik,deneyelim bi...gobegim bole kalicak diye korkuyorummmm...

KIzlar kaynanaya falan soyledık Allah ınandırsın sızı ezan okunuyo kadının surat 5 karış yaaaaaaaa

Ne bı soru ne bısı gelmıyo etmıo pes dedımmmmmm pesssssssssss

ki 1 kat yukarımda

Son düzenleme:
KIzlar kaynanaya falan soyledık Allah ınandırsın sızı ezan okunuyo kadının surat 5 karış yaaaaaaaa

Ne bı soru ne bısı gelmıyo etmıo pes dedımmmmmm pesssssssssss

ki 1 kat yukarımda

Hay allahim yarabbm yaa. Bosver arkadasim. Bebegin dogunca da sn ona gore davranirsin...

kızlar az önce tuvalete gittim kilodumda pembemsi akıntı vardı nişaanımmı geldi ne yapıcam sımdı ay soktayım

Ay ne guzel iste. Dr.unu aradin mi ? AAra veya internetten bak. Ne yapmak gerekiyor :)
cnm bugun 4 te kontrolum vardı nst de sancı cıkmamıstı sımdı bu ılk belirti olunca çok şaşırdım,netten baktım nısandan sonra 24 saat ıcınde dğum olabılır ya da bir ıkı gun surer dıyor.rabbım hepimizin yardımcısı olsun cok heyecanlıyım nooolur bana dua edın

Ediyorum ttatim merak eme... insallah hersy cok kolay olur biter :)

Hadi bakalim kiiiz belki de yarina dogurursun agrin filan var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…