2012 Ekim Anneleri

İyi haberlerine sevindim arkadaşım. Dün boşuna telaş yaptın.

Gözün aydın arkadaşım.
Korkarım yarın bende aynı şeyleri yaşayacağım. Sancı falan yok, nadiren kasılma hissediyorum. Bunlarla da açılamam herhalde.
Sende açıklık var mı, muayene oldun mu?

Cuma gunü BDT dolmuyor ama cnm niçin müdahale ediliyor ki ?***
ee o zman cuma günü doğuma gidenler var bakalım bize ne dicekler yarın tabi yarına kalırsak bu sancıyla dilfezacım seni niye bekletiyor 1 hafta daha ki hayırlısı olsun bakalım
Suyum da yada plsentata ve bebekte bi sorun yok e kendi dgm sancımda artmadı sadece az bisey açılma var müdahale etmek icin 1 hafta daha bellimiz sonra suni olmadı Sezeryan Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

demek cuma günü geliyor oğluş çok sevindim hadi hayırlısı bakalım hangi yolla olursa olsun yeterki sağlıkla gelsin.

Ayy çok enteresan bence kesinlikle yanlış tartmışlar çünkü dogunca kilo verir de 200-300 gr filan 1 kg fark etmez
Benim artık iyice güvenim sarsıldı bebeğine hep 3300 en fazla 3500 olur dendi dün başka bi Dr 4500 demez mı sok geçirdim bütün moralim gitti normal dogum istediğim icin hayallerim suya düşmüştü resmen kendi Dr 3500 dedi yanlış ölçüm yaptığını üzülmeme mı söyledi

demek cuma günü geliyor oğluş çok sevindim benide heyecan basıyor .hangi yolla gelirse gelsin sağlıkla gelsinde önemli değil canım canım.benim minnak kasıklarıma baskı yapıyor çıkacak sanıyorum az ağrım çıktı ama yürüyemiyorum başı aşağıda.bakalım artık heyecanla bekliyorum

kızlar oğlumu kucağıma aldım çok şükür bende iyileşmeye çalışıyorum darısı bekleyenlere olsun inşallah

Saol canim ins oyle olur guzel dileklerin icin aminnn diyorumm
Ya ben baktim edd diyebiyer bulamadim ama senin icin soyle bisey aklima geldi baya bigun farki var 3-5 gun deil yani acba satin mi yanlis hesaplandi yad gec dollenme filan:26:

Eki Görüntüle 527976
buda benım 1 ayını dolduran mınık kızımmm...

Masallah minik kizina allah bagislasin

Üzülme cnm ya art niyet yokherkez üzerine aldığı soruyu yanitliyor yada o konuda söyleyeceği varsa cevap yazıyor ondan bazenda Arada kaynıyor sayfa geçince :)

art niyet olmadığından eminim canım .hep öyle denk geldi yazdım ama cvy gelmeyince üzüldüm sadece.

Yok canm ne acilma, ne birsey...Ben de yoruldum artik. Zaten icten ic biliyordum boyle olacagini... Aada ben de kasiliyorum ama okadar yani. Onlar da hicbir ise yaramamis yani..

Canim enim normal yolla dogum yapabilmem icin gereken hicbirsey olmamis. O yuzden yani... Ama ne olursa olsun artik. Yeter ki saglikla gelsin oglum. Ben kendimi gectim artik.

canlarımmm ben doğum yaptım pazartesi öğlen oğlumu aldım kucağıma rabbim herkese nasip etsinn, sancı veya bi açılma olmadığı için mecburi sezeryan oldum spinal, zaten sancım da olsa normal riskli olcakmış çünkü kordonunu dolamış boynuna 3 kilo 700 gram, 51 cm, bu his anlatılamaz ancak yaşanırmış allahım herkese versin inşallahhjh
hikayemizi yazcam en kısa zamanda öptüm sizleri çokkk

selam kızlar..nasılsınız bakalım? dünden bugüne doğuran var mı?inşallah iyidir herkes.. doktordan geldik..
muayenemizi olduk. uzun sürdü biraz nst vs derken 1 buçuk saate ancak çıktık hastaneden. çatı muayenemizi olduk. korkulcak bişi değilmiş, kendinizi kasmadığınız sürece normal doğum ile ilgili sıkıntı yok dedi dr. çatı müsait, rahim yumuşamaya başlamış dedi. ama açılma yok .henüz yukarıdaymış rahim. bebeğim kanala inmemiş. keyfi yerinde inmeye pek niyeti yok gibi dedi doktor. kordonu engel olabilir inmesine dedi? çok anlamadım:26:birde bende çok ödem oldu hamileliğimin 5 ayından beri. heryerim şiş 24 saatlik idrar tahlili istemişti. onu verdim bugün. akşama sonucunu alıp beni arıycak dr. çünkü bir haftada 5 kilo almış görünüyorum. bence tartısı yanlıştı gerçi ama, bilmiyorum. benim evdekide bozulduğu için anlayamadm çok. bu bize sıkıntı yaratabilir dedi eğer protein kaçağı varsa normal doğumu bekleyemeyiz dedi. akşama netleşicek yani ne olacağı? eşimde panik oldu, sezeryanla alın tehlikeli bi durum oluşsun istemiyorum filan dedi. dr da işte seze karar verirsek 2 gün sonra alırız dedi ama tıbbi gereklilik yoksa bekliycez dedi. artık ne olucak bilmiyorum yoruldum hayırlısı olsun...

Gule gule buyut bebegini peluscuk..allah bagislasin..cok farkli bir duygu gercekten...

tebrikler canım..allah analı babalı büyütsün..maşallah oğluşuna..darısı bizim başımıza inşallah canım..hikayeni bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…