Kızlar 40. Haftada olanlar ultrason kağıtlarında edd diye bi yer var son dogum tarihi demekmiş orası bitmişler aynı mı bi bakarmısiniz benimki de orada 22.10.2012 yazıyor ama bugün normalde benim son gunün . Birazdan yine Dr gidicem bakalım ne olacak dua edin bebekte ve suyunda bi sorun yoksa cumaya kdr beklemek isticem
Gunaydin millet..cok sukur kizimla guzel bir gece gecirdik.zaten kizimin masallahi var uykusuzluk nedir anlamadim hic..ben 2saatte bir alarmi kurup uyandiriyorum..uykusu baya agir..cok ta aglamiyor zaten..hala yatagina yatirmiyoruz.kiyamiyoruz.ikimizin arasinda kendini guvende hissediyor..gece mizildayinca bir elinden ben bir elinden esim tutuyoruz.uyuyor yine..ayni karnimdaki gii uyku saatleri..gece hic kipirdamazdi..simdi de emdi yine uyudu...hadi kizlar siz de dogurun artikkk...
Kızlar 40. Haftada olanlar ultrason kağıtlarında edd diye bi yer var son dogum tarihi demekmiş orası bitmişler aynı mı bi bakarmısiniz benimki de orada 22.10.2012 yazıyor ama bugün normalde benim son gunün . Birazdan yine Dr gidicem bakalım ne olacak dua edin bebekte ve suyunda bi sorun yoksa cumaya kdr beklemek isticem
Gunaydin millet..cok sukur kizimla guzel bir gece gecirdik.zaten kizimin masallahi var uykusuzluk nedir anlamadim hic..ben 2saatte bir alarmi kurup uyandiriyorum..uykusu baya agir..cok ta aglamiyor zaten..hala yatagina yatirmiyoruz.kiyamiyoruz.ikimizin arasinda kendini guvende hissediyor..gece mizildayinca bir elinden ben bir elinden esim tutuyoruz.uyuyor yine..ayni karnimdaki gii uyku saatleri..gece hic kipirdamazdi..simdi de emdi yine uyudu...hadi kizlar siz de dogurun artikkk...
Evet canim Karsiyaka... Sen?
Gunaydin taze anneler ve ton ton hamisler... Nasilsiniz? artik ben cok agirlastim. geceleri saga sola donmek iskence oldu. hele wc ye uyandigimda adim atamiyorum. bebek baskisindan herhalde kemiklerim cok aciyor. safak 8 :) Insallah sagliklica gelir bebislerimiz.
Kasintilara cozum yine sifali yaglardan geliyor(catlak kasintilari sadece)
Günaydın kızlar... Sanırım grip oluyorum. Dünden beri her ne kadar aldırmamaya çalışsam da bugün sabah yine grip uyandım. Boğazım ağrıyor ve vücut kırfınlığım var. Eyvah eyvah diyorum.. Bakalım dr.um kontrolde ne diyecek? Bir de o var bugün. Döndüğümde size haberleri iletirim muhakkak ...
Günaydın kızlar... Sanırım grip oluyorum. Dünden beri her ne kadar aldırmamaya çalışsam da bugün sabah yine grip uyandım. Boğazım ağrıyor ve vücut kırfınlığım var. Eyvah eyvah diyorum.. Bakalım dr.um kontrolde ne diyecek? Bir de o var bugün. Döndüğümde size haberleri iletirim muhakkak ...
amannn dikkat et!!! tavuk suyu çorbası kaynat kendine hayatım tabii yetişme süresi 90 gün olan bir tavuk al öncesonrasında evde hangi meyve varsa ve şekerinde normalse taze meyve suyu sık kendine onları iç tabii dinlen ve sıcak duş tavsiye ediyorum bende bütün eylülümü bu hastalığıma harcadım çünkü.geçmişler olsun
kızlar süt olup olmadığını nasıl anlarım? oğlum her 10 dk 1 uyanıyor hep emmek istiyor hep acaba doymuyor mu, gazı mı var anlamıyorum yarın doktora gitcez ama 3 gündür böyle ama geceleri maşallah iyi uyuyor gündüz uyuyamadığı için!!
kızlar süt olup olmadığını nasıl anlarım? oğlum her 10 dk 1 uyanıyor hep emmek istiyor hep acaba doymuyor mu, gazı mı var anlamıyorum yarın doktora gitcez ama 3 gündür böyle ama geceleri maşallah iyi uyuyor gündüz uyuyamadığı için!!
canım benim de mesala her gitmemde değişiyo ordaki tarih ... normalde son günüm 28 ekim .. ilk aylar 27 ekim çıkıyodu usg kağıdında , geçen gitmemde 1 kasım çıktı , bi sonrakinde 31 ekim çıktı .... bakalım yarın ne çıkıcak ....
Factorcum hic dedigin gibi olmuyor hatta biz ilk gece cocugu ezer miyiz ki dedik..sonra anladik ki oyle degilmis.koca yatagin kucuk bi kisminda ben diger kisminda esim yatiyor.kizim da sevibebenin cok fonksiyonlu yataginda baya yer kapliyor..normalde yayilirdi esim.simdi o kadar kucuk bir yerde yatiyor ki sasirtiyor beni.. Hala almadiysaniz o yastiktan mutlaka alin derim..elim kolum oldu..
Nergiz67 ben de merak ediyorum cevabi..guzel guzel uyuyor diyorum herhalde doyuyordur.ne kadar vermeli diye emin olamiyorum..memeyi arandiginda veriyorum.bir de o diliyle itmedikce memede tutuyorum. Gogsumu sikinca sut damliyor demekki sutum var diyorum..doktor en gec iki saate bir emzirin dedi.zaten oyle yapiyorum. Sen de sor bakalim ne dicek.saglik ocagindaki hemsiremiz cok iyi acayip ilgileniyor.onun yaninda emzirdim.begendi..bir de idrar sikligindan anliyoruz.idrar cok sari olmucak.bez agir olacak.kakasi sari turuncu olacak..