2012 Ekim Anneleri

canım benim de mesala her gitmemde değişiyo ordaki tarih ... normalde son günüm 28 ekim .. ilk aylar 27 ekim çıkıyodu usg kağıdında , geçen gitmemde 1 kasım çıktı , bi sonrakinde 31 ekim çıktı .... bakalım yarın ne çıkıcak ....

ayy maşallah minnoşuna , biz cesaret edemeyiz sanırım gece elimiz kolumuz çarpar die , doğurucazda bebişler gelmek istemiyo bi türlü

canım ona dikkat etmedimde ama bazı doktorlar 41 . haftayı doldurtuyor , seninki bugün ne diyecek bakalım :44: hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

herkese günaydınnnnnnn
cimaka özendim valla inş benim kızımda seninki gibi olur uyusun kuzum sakince. bakalım benimki nasıl olacak dün rüyamda gördüm doğurmuşum ama erkek doğurdum ne alakala anlamadım. her hamile görüyor heralde doğurmuş gibi kendini :))

Evet canim Karsiyaka... Sen?

bende aliağadayım canım.hangi hastaneye gidiyodun kafam çok karışık ben sada hastanesine gidiyorum çok ii doktorum ilgili detaylı güleryüzlüü ve herkerce çok seviliyor.ama 2 kişiyle mahkemelik olmuş bebek ölümleri yaşanmış .daha dün duydum.inanmak istemedim o kada güveniyorum.eşimde medical parka gidelim diyor ama ben kararsızım.sen olsan n yapardın

tatlım ben bunu bilmiyodum sen yazınca aldım elime dosyamı bayağı bir inceledim kağıtlarımı ve şu kanıya vardım kendimce...
büyümenin hızlı olduğu haftalarda doğum tarihini öne almış
büyümenin normal yada yavaş olduğu haftalarda doğum tarihini daha ileriye atmış
bende durum bu hatta büyümenin ii olduğu bir hafta 16 ekim ndemiş doğuma...

aynen bende felçli gibi oluyorum adım atamıyorum ağlıyorum hatta acıdan.sağa bile dönmüyorum kaç aydır sadece soluma yatmaktan kolum uyuştu.artık bebişlerimiz gelsede sağlıkla kucağımıza alsak

ne güzel anlatıyorsun ya bende bi alsam kızımı kucağıma hayırlısıyla.okudukca daha çok heyecanlanıyorum.maşallah size

geçmiş olsun canım bol bol c vitamini.güzel haberlerini bekliyoruz.bende aynıyım .grip olucak gibiyim.limonlu ıhlamur ballı içiyorum

amannn dikkat et!!! tavuk suyu çorbası kaynat kendine hayatım tabii yetişme süresi 90 gün olan bir tavuk al önce sonrasında evde hangi meyve varsa ve şekerinde normalse taze meyve suyu sık kendine onları iç tabii dinlen ve sıcak duş tavsiye ediyorum bende bütün eylülümü bu hastalığıma harcadım çünkü.geçmişler olsun

yetişme süresi 90 gün olan tavuğu nerden bulucazki ? ben çok uzun zamandır tavuk yemiyorum bu yüzden

kızlar süt olup olmadığını nasıl anlarım? oğlum her 10 dk 1 uyanıyor hep emmek istiyor hep acaba doymuyor mu, gazı mı var anlamıyorum yarın doktora gitcez ama 3 gündür böyle ama geceleri maşallah iyi uyuyor gündüz uyuyamadığı için!!

benm kızımda aynı canım bugün 10 günlük oldu son 3 gündür hep meme arıyo ağzı. ben de dayanamayıp veriorum saatlerce emdiğinden mi ne gaz doluyo midesine. 2gündür de gaz sancısı çekiyo yavrum.sen memenin ucunu sık sütün geliyomu. gögüslerinde damar damar hisstmen lazım süt varsa

muhtemelen sutun yetmıyor eger kılo alımı ıyı degılse doktord aynısını soylıycek.sutunu artırmak ıcın tatlı felan fayda etmıyor ben bosun 4 kg aldım.sadece bol bol su ve stıll tee.harbıden cok faydası oluyor.gazı olsa aglar.hemde bagıra bagıra.bırde ayaklarını karnına dogru cekıyorlar.ayrıca doktorundan gaz ılacı ıste acıl durumlarda cok cok ıyı oluyor.bızım kız gazdan duramıyor gecelerı

siz söyleyince nbende bakayım dedim..normalde ultrason kağıdına hiç bakmam..sadece doktorun söylediğini baz alırım..son kontrolümde 36+2 de edd yazan yerde 18.10.2012 yazıyor..ondan önce 15 ekim, 24 ekim 22 ekim görünüyor..benim bdt 25 ekim..ama benim doktorum ısrarla bebğin gelişiminin önde gitmesi doğumun erken olacağı anlamına gelmez diyo..ve doğum tarihini bdt tarihiyle aynı söylüyor..

Factorcum hic dedigin gibi olmuyor hatta biz ilk gece cocugu ezer miyiz ki dedik..sonra anladik ki oyle degilmis.koca yatagin kucuk bi kisminda ben diger kisminda esim yatiyor.kizim da sevibebenin cok fonksiyonlu yataginda baya yer kapliyor..normalde yayilirdi esim.simdi o kadar kucuk bir yerde yatiyor ki sasirtiyor beni.. Hala almadiysaniz o yastiktan mutlaka alin derim..elim kolum oldu..

Nergiz67 ben de merak ediyorum cevabi..guzel guzel uyuyor diyorum herhalde doyuyordur.ne kadar vermeli diye emin olamiyorum..memeyi arandiginda veriyorum.bir de o diliyle itmedikce memede tutuyorum. Gogsumu sikinca sut damliyor demekki sutum var diyorum..doktor en gec iki saate bir emzirin dedi.zaten oyle yapiyorum. Sen de sor bakalim ne dicek.saglik ocagindaki hemsiremiz cok iyi acayip ilgileniyor.onun yaninda emzirdim.begendi..bir de idrar sikligindan anliyoruz.idrar cok sari olmucak.bez agir olacak.kakasi sari turuncu olacak..

canım maşallah bebişine..inşallah hep uyumlu huzurklu bir bebek olur...ama sunu söylemednde geçemeyeceğim..aranıza yatmaya alışırsa sonra yatağına alıştırıken zorlanırsın..inşallah böyle bir şey yaşamazsın..ama dikkat et..bebekler bişeyi hemen rutin hale getiriyor..

bu arada sevi bebeden ben almadım..ne kadar gerekli diye düşünüyorum..bebeği yatağıdışında bir yere alıştırmak istemiyorum..heleki kucakta ve memede uyutmayı hiç tavsiye etmiyorum...bu şartlarda sevi bebeyi alsam nerede kullanıcağım..ona karar veremedim..ne yapsam acaba..başka nerde kullanabilirim..

Mesela soyle oluyor altini acarken alt acmasini ona seriyorum.koltuk cok sert cunku..memede uyutmuyorum ben de.uyuyunca o yasttiga koyup oyle tasiyorum yatagina.yatagina bu gece yatirmayi dusunuyorum.yine onunla yatiracagim.cunku cok rahat arkasinda onunde yatiklar oldugu icin icim rajat ediyor.rahatlikla yataginda birakabiliyorumyan ve sirtustu pozisyonunda.bir de bazen tembelligimee geliyor oturma odasinda yatiyor gunduz o zaman da koltugun ustune koyuyorum yatagi oyle..birde kucagina almak isteyen olursa onunla veriyorum.daha sicak su torbassiyla isim olmadi.. Haaa bir de arada gunduz oturma odasinda uyutmam cok iyi oldu.kizim isikta gurultude hersekiilde uyumaya alisti bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…