- 3 Şubat 2012
- 1.607
- 1
canım nasıl olacak acaba ınanılmaz heyecanlıyım yyaaaaaaaaaumarım çok sancı çekmeyızz of offffffffffff heyecandan oleceğim resmennnnnnnn
Umarim canm benim :) bakalim senin normal sansin daha yuksek. Hayirlisi neyse o olsn insallah :)
yetişme süresi 90 gün olan tavuğu nerden bulucazki ? ben çok uzun zamandır tavuk yemiyorum bu yüzden
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hastaneden geldım 4 cm olmuş açıklığımmm
Perşembe gunu saat 9 da yatıyorum suni sancı verecekler çok heyecanlıyımmmmmmm ne olur dua edınn ne olurrrrrr
selam kızlar, ızdırap dolu bir geceden sonra bugün kontrole ve cildiye ye gittim. bebişimiz kızçemiz 3450 gr olmuşdoktorum vücudumdaki kızarıklık/kabarıklıkları görünce cildiye ye yönlendirdi ve bir çok tahlil istedi, tahlilleri yarın sbah yptıracağım. doktorum çok kilo alanlarda karaciğerle ilgili sorun olabilir dedi ona bakmamız gerekir var ise bebeğin zarar görüp görmediğini bir an önce anlamız gerekir dedi, bebeğe geçme gibi bir durum var veya şüphesi var ise sezeryanla almamız gerekebilir dedi.
kızlar bizim için dua edin, bu kadar yol katetmişken normal doğum beklerken başımıza bunlar geldi.
ne olur bizden de dualarınızı esirgemeyin sonuçlarımız temiz çıkşın yrın tek dileğim şu an
hadi hayırlısı olsun canım darısı bizlere olsun.dualarım seninle
Sevi bebe yaziyor canim..cok fonksiyonlu yan yatis yastigi diye geciyor adi..yan yastiklari farkli olabiliyor ama yatak kismi ayni..benimkinin iki yaninda biri buyuk biri kucuk olmak uzere silindir seklinde iki yastik var..cirt cirtli benimki.bir de iki yastik birbirine bagli olup yatagin ustune konan var.ben yerel bir bebe magazasindan aldim..
Canim ben de hastaneile ilgili cok sey duydum ama hic degistirmeyi dusunmedim. Dr.umunda dogduktan sonra hayatini kaybetmis bir dogumu olmus. Yine de vzgecmedim. Cok duyuyorum boyle seyler. Olabiliyor malsefben cok guveniyorum dr.uma. onu birakip baskasia gitse bana garatisinimi verecek birsey olmz diye :) hayir veremeyecek. O yuzden birakmadim ne dr.umu n hastanemi. Medical parka gidiyorum bn de. Sorarsan tavsiye edderim elbette. Zekeriya Guner. Yaknizdr.undan mmnunsn klini bulanirma derim. Bn da eler dediler hicdegistirmmim.
Caim benim cok tesekkur ederim. Suan okadar saskinim ki ne desem bilemiyorum. Iyiesmem lazim cnku CUMA GUNU DOGUMA ALIYOR DR:UM BENI :) bizim oglanin keyfi yerieymis. Norml yolla gelmeyecek. Dr. Cuma guu mudahele edelimdedi. Once suni sanci omadi malum... ozamana kadar uygulayacagim bu dediklerini :)
Bu arada kizlr fark ettim ki cuma gunu dogum gunum... ay cok enteren. Dr. Verdi guu biz sonrdn frk ettik...
Yok canm ne acilma, ne birsey...Ben de yoruldum artik. Zaten icten ic biliyordum boyle olacagini... Aada ben de kasiliyorum ama okadar yani. Onlar da hicbir ise yaramamis yani..
Canim enim normal yolla dogum yapabilmem icin gereken hicbirsey olmamis. O yuzden yani... Ama ne olursa olsun artik. Yeter ki saglikla gelsin oglum. Ben kendimi gectim artik.
Canim benim uzulme sen. Arkadaslar da gormemistir falan muhakkak. Benim icin e dua et :)
korkarım sende bende sez olucaz bu kadar çok istediğimiz için , bende öyle hissetmeye başladım artık
selam kızlar, ızdırap dolu bir geceden sonra bugün kontrole ve cildiye ye gittim. bebişimiz kızçemiz 3450 gr olmuşdoktorum vücudumdaki kızarıklık/kabarıklıkları görünce cildiye ye yönlendirdi ve bir çok tahlil istedi, tahlilleri yarın sbah yptıracağım. doktorum çok kilo alanlarda karaciğerle ilgili sorun olabilir dedi ona bakmamız gerekir var ise bebeğin zarar görüp görmediğini bir an önce anlamız gerekir dedi, bebeğe geçme gibi bir durum var veya şüphesi var ise sezeryanla almamız gerekebilir dedi.
kızlar bizim için dua edin, bu kadar yol katetmişken normal doğum beklerken başımıza bunlar geldi.
ne olur bizden de dualarınızı esirgemeyin sonuçlarımız temiz çıkşın yrın tek dileğim şu an
Kizlar ne guzel dogumlari netlesenler olmus. benim daha sez.mi normalmi o bile belli degil birde cevremdekiler soruyor surekli nadil olcak die herkse acijlama yapiyorum. benim pskolojm cok bozuldu. artk ne is ne yemek hic bisey yapmk istemiyor canim. doguma kadar esim dahi kimseyle gorusmiyim tek oliym surekli yatiym istiyorum. birde bebegime bakabilecekmiyim ayni zamanda esime evime yetrli olabilecekmiym die dusunup duruyorum. cooook sikildim dogurmak istyrum artik.
niçin benim yazdığım msjlarada cevap yazmıyosunuz üzülüyorum.
Evet cnm ya galiba bak şimdi 3 Ocak'ta adet oldum 12 şinde bitti yumurtlamam 14 ve 16. Günlerde bunu biliyorum ovulasyon testiyle yani 17 Ekim'de yada 2 gün sonrası filan hamile kaldım ben e oyle oluna askında 9 Ekim'de benim 9 ay bitmemiş oluyor son adetin ilk gunü baz alınınca 9 Ekim çıkıyor ama iste sanki 1-2 hafta daha beklenebilir gibi ama ben 1 hatta daha beklicem ins 3 günde bi gidicem bebek hareketleri iyi olduğu müddetçe bu arada ins sancılarım artar çok açıklık var zatenSaol canim ins oyle olur guzel dileklerin icin aminnn diyorumm
Ya ben baktim edd diyebiyer bulamadim ama senin icin soyle bisey aklima geldi baya bigun farki var 3-5 gun deil yani acba satin mi yanlis hesaplandi yada gec dollenme falan ar:
Maşallah canım ya saglikla almışsin ya önemli olan o :)canlarımmm ben doğum yaptım pazartesi öğlen oğlumu aldım kucağıma rabbim herkese nasip etsinn, sancı veya bi açılma olmadığı için mecburi sezeryan oldum spinal, zaten sancım da olsa normal riskli olcakmış çünkü kordonunu dolamış boynuna3 kilo 700 gram, 51 cm, bu his anlatılamaz ancak yaşanırmış allahım herkese versin inşallahhjh
hikayemizi yazcam en kısa zamanda öptüm sizleri çokkk
Ayy ne guzel kız dur bakalım belki kendi kendine sancın artar 4 cm iyi baya epidural bile yaptırabileceğin ölçüde çok ağrısı olursa hemen iste bence sünü de sanci daha fazla yorucu oluyormuş ya.cok heyecanlı gercekten bana da Cumartesi açıklık ar dedi ya kalbim yerinden çıkacaktı resmen :)Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hastaneden geldım 4 cm olmuş açıklığımmm
Perşembe gunu saat 9 da yatıyorum suni sancı verecekler çok heyecanlıyımmmmmmm ne olur dua edınn ne olurrrrrr
Hakîmiz da hayirlsii canım ya ins beklediğimiz gibi olur bi anda başlar hersey :)dogum yapcak kizlar hadi gözunuz aydinartik darisi basimiza yaaa......ama bende hic bir belirti yok agri sizi 0. sadece kasilma var.
Merhaba arkadaslar size biberon deneyimlerimden bahsetmek istiyorum. Elimde phillips avent in sut pompasi var tabi onun da biberonu kizima onunla sut verdigimde bir cogunu agzindan cikariyor binbir emekle sagdigim sutumu zaten az cikiyorbir de elimde mamajoo nun biberonu var ondan cok memnun kaldim meme ucunu daha guzel kavriyor genelde avent ve dr browns methedilirdi burda mamajoonun adi gecmezdi ama ben iyi ki almisim diyorum co k memnunum iyi ki iki numarasini da almisim onceden kiz uyanana kadar sutumu sagayim bari yaa ne zaman cogalacak sutum canim cok sikiliyor dereotu da kaynatip iciyorum malt icecegi iciyorum tahin pekmez yedim bugun cika cika 40 cc cikiyor iki memeden en az 60 cc olmasi lazim kizin doymasi icin o yuzden mama takviyesi yapiyoruz
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hastaneden geldım 4 cm olmuş açıklığımmm
Evet cnm ya galiba bak şimdi 3 Ocak'ta adet oldum 12 şinde bitti yumurtlamam 14 ve 16. Günlerde bunu biliyorum ovulasyon testiyle yani 17 Ekim'de yada 2 gün sonrası filan hamile kaldım ben e oyle oluna askında 9 Ekim'de benim 9 ay bitmemiş oluyor son adetin ilk gunü baz alınınca 9 Ekim çıkıyor ama iste sanki 1-2 hafta daha beklenebilir gibi ama ben 1 hatta daha beklicem ins 3 günde bi gidicem bebek hareketleri iyi olduğu müddetçe bu arada ins sancılarım artar çok açıklık var zaten
Maşallah canım ya saglikla almışsin ya önemli olan o :)
Ayy ne guzel kız dur bakalım belki kendi kendine sancın artar 4 cm iyi baya epidural bile yaptırabileceğin ölçüde çok ağrısı olursa hemen iste bence sünü de sanci daha fazla yorucu oluyormuş ya.cok heyecanlı gercekten bana da Cumartesi açıklık ar dedi ya kalbim yerinden çıkacaktı resmen :)
Hakîmiz da hayirlsii canım ya ins beklediğimiz gibi olur bi anda başlar hersey :)
büyük an geldi haaahadi hayırlısı olsun hakkında , zaten bizim bebişler çok miskin çıktı baksana , sunisiz filan gelmeyecekler sanırım :26: