2012 Ekim Anneleri

Umarim canm benim :) bakalim senin normal sansin daha yuksek. Hayirlisi neyse o olsn insallah :)

aminnn canım inşşşşşşşşşşşşş kızım gelıyor yaaaaaaaaaaaa 9 ayyy özlemle beklediğim mınık meleğim benımmmmmm annesını uzmeden gelır ınssssss

yetişme süresi 90 gün olan tavuğu nerden bulucazki ? ben çok uzun zamandır tavuk yemiyorum bu yüzden

haklısın canım bende hindi yedim bu yüzden ilk 3 ay yiyemedim hatta.artık marketlere uzun süreli tavuklar geliyor şarküterilere sorun yetişme süresilerini söylüyorlar artık

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hastaneden geldım 4 cm olmuş açıklığımmm
Perşembe gunu saat 9 da yatıyorum suni sancı verecekler çok heyecanlıyımmmmmmm ne olur dua edınn ne olurrrrrr

hadi hayırlısı olsun canım darısı bizlere olsun.dualarım seninle

acil şifalar diliyorum arkadaşım.inşallah kötü birşey yoktur.ne demek bu hastalık merak ettim doğrusu.bende alerjik biri olarak belli dönemlerde kaşındım.bacaklarımda hala yara izleri var.çevremdekiler hep adet olmadığın için pis kanın vücudunda biriktiği için oluyor dediler ne derece doğru bilemiyorum ama

dogum yapcak kizlar hadi gözunuz aydin artik darisi basimiza yaaa......ama bende hic bir belirti yok agri sizi 0. sadece kasilma var.

Sorum doguran annelereeeeeeee.................

Bugun 16. Gun 9 kilom gitti hala 9 daha var,durdu sanki gitmiyor,karnimda 3 aylik gibi,yani kaldi mi simdi bunlar,sizde durumlar nasil????????

ben baya bi araştırdım almadan önce , yan destek yastıkları üçgen olan filan var , onlar hoşuma gitmedi , benimkide cimekanınkinin aynısı , silindir cırtlı yastıklı , mağazada 59 dediler , gitti gidiyordan bebek ve sağlık satıcısından 44 e aldım kargo ücretide ödemedim , yanlız dediğim yerden alırsan msj la bildir silindir yastıklı olsun die , ben öyle yaptım

ayyy hadi gözün aydın Rabbim ağrısız sızısız kolay bir doğum nasip etsin doğum şeklinin bir önemi yok bende normali bekliyorum ama bakalım neyle karşılaşacağım.ben tarihlerin hayatımızdaki yerineee çokk inanırım 21 ekim söz tarihimiz, bdt 22 ekim bence 21inde gelecek oğlum içime öyle doğuyor.seninki daha güzel ama herkes soracak hazır ol kendinmi istedin bu tarihi diye

geçmiş olsun biran önce atlatırsın umarım

onları düşünürsen lohusa depresyonuna zemin hazırlarsın , bırak herşeyi oluruna , her kadının içinde var o annelik gücü sen kendine güven yeterkiiiiiiiiiiii

Saol canim ins oyle olur guzel dileklerin icin aminnn diyorumm

Ya ben baktim edd diyebiyer bulamadim ama senin icin soyle bisey aklima geldi baya bigun farki var 3-5 gun deil yani acba satin mi yanlis hesaplandi yada gec dollenme falan ar:
Evet cnm ya galiba bak şimdi 3 Ocak'ta adet oldum 12 şinde bitti yumurtlamam 14 ve 16. Günlerde bunu biliyorum ovulasyon testiyle yani 17 Ekim'de yada 2 gün sonrası filan hamile kaldım ben e oyle oluna askında 9 Ekim'de benim 9 ay bitmemiş oluyor son adetin ilk gunü baz alınınca 9 Ekim çıkıyor ama iste sanki 1-2 hafta daha beklenebilir gibi ama ben 1 hatta daha beklicem ins 3 günde bi gidicem bebek hareketleri iyi olduğu müddetçe bu arada ins sancılarım artar çok açıklık var zaten
Maşallah canım ya saglikla almışsin ya önemli olan o :)
Perşembe gunu saat 9 da yatıyorum suni sancı verecekler çok heyecanlıyımmmmmmm ne olur dua edınn ne olurrrrrr
Ayy ne guzel kız dur bakalım belki kendi kendine sancın artar 4 cm iyi baya epidural bile yaptırabileceğin ölçüde çok ağrısı olursa hemen iste bence sünü de sanci daha fazla yorucu oluyormuş ya.cok heyecanlı gercekten bana da Cumartesi açıklık ar dedi ya kalbim yerinden çıkacaktı resmen :)
dogum yapcak kizlar hadi gözunuz aydin artik darisi basimiza yaaa......ama bende hic bir belirti yok agri sizi 0. sadece kasilma var.
Hakîmiz da hayirlsii canım ya ins beklediğimiz gibi olur bi anda başlar hersey :)

canım birde taze beyaz üzüm denesen , saraçoğlu hoca çok methediyordu süt için taze beyaz üzüm die , inşallah işe yarar

büyük an geldi haaa hadi hayırlısı olsun hakkında , zaten bizim bebişler çok miskin çıktı baksana , sunisiz filan gelmeyecekler sanırım :26:

Son düzenleme:

evet cnmmmm bakalım eğer gerçekten dayanamazsam epidural istiyorum rabbım hakkımızda hepimize hayırlısını nasip etsın...

büyük an geldi haaa hadi hayırlısı olsun hakkında , zaten bizim bebişler çok miskin çıktı baksana , sunisiz filan gelmeyecekler sanırım :26:

evet canım benım...Sancım çıkıyor ama ben hıssedemıyorum şuan çok hafıf var belımde umarım bu gece kendıliğinden artar ama hiç sanmıyorum Keşke kendılığınden artsada sancım bır an once sunısız doğursam bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…