2012 Ekim Anneleri

gece benim sancım çıktı nst de 100 lere vuran 7-10 dk da bir ama açılma 1 cm acaba açılma ne zaman olur kızlar ilk doğum olacak 1 hafta bile süre bilir dedi acildeki :26:

canım benim bir gece sancım olmuştu 20 gün önce falan açılmam 1 parmak dedi ebe.20 günden bugüne neler olmuş bilmiyorum. sancı olduğunda açılmada olurmuş.

gece benim sancım çıktı nst de 100 lere vuran 7-10 dk da bir ama açılma 1 cm acaba açılma ne zaman olur kızlar ilk doğum olacak 1 hafta bile süre bilir dedi acildeki :26:

hadi yaa gerçekten mi benimde ilk dogumum olacagı için pek bilmiyorum ne sancım var ne acılmam sancı nedir onu bile bilmiyorum hatta

bebişlerimiz olunca nete giremioruz artık ya. uykusuzluk yorgunluktan ama tatlı yorgunluk bu bal kuzularımız için değer

canım benim bir gece sancım olmuştu 20 gün önce falan açılmam 1 parmak dedi ebe.20 günden bugüne neler olmuş bilmiyorum. sancı olduğunda açılmada olurmuş.

benimde 1 parmak ama 10 gündür bu şekilde ilerleme yok benimde ilk defa çıktı sancım

hadi yaa gerçekten mi benimde ilk dogumum olacagı için pek bilmiyorum ne sancım var ne acılmam sancı nedir onu bile bilmiyorum hatta

ben sancım var diye gitmedim düşün yani beni okadar rahatrsız eden bi sancı değildi sadece adet ağrısı gibi bacaklarımada vuran ağrım vardı.ben idrarımı suyum geldi zannettim bilmediğimden tedirgin oldum meğer suyum değilmiş ama işte sancıda çıkmaz diyodumki meğer onlar sancıymış

benim bir hafta önceki nstde sancı çıktı annemle gitmiştik, pazara gidicektik sözde ama ebe fazla gezme doğurursun dedi annem bunu duyduğu gibi doğru eve götürdü beni. bütün gün senin sancın var bana söylemiyosun deyip durdu şimdi rahatladı

onlar bizden daha panik oluyolar
ya bende uzanıyorum ilerlemesin diye çünkü yarın pazar doktorum gelmiyo o yüzden pazartesi olsun istiyorum

ne güzel her an eli kulağında bekleyenler var benim daha çok var ( hala hayalmiş gibi geliyor o anı yaşayacak olmam beşiğine baktıkça birgün dolacağı hayal gibi geliyor arada eşim nerde bebek görse bi .ıkaramadın şu oğlanı deyip hop oturup hop kalkıyor heycandan bu nasıl bir bekleyiş böyle hiç bir şeye benzemiyor düğünümü bile böyle beklemedim ben ya artık gelsede oğlum hayalimin gerçekleştiğini görsem ya(

Canim insallah yavrunu kucagina alinca hepsi gecicek

Canim cok gecmis olsun. Bol c vitamini al. Yesil tatli biber, kivi odukca zengindir c vitamini bakimindan. Ayrica yesil mercimek ye. Limon ye.
sağol canım yiyorum bol bol biber zaten çok severim limonda öyle inşallah geçer pazartesiye sabah sezeryan olacam çünkü :18:
Hayirli ugurlu olsun canim en kisa zamanda iyilesirsi umarim.. oglusuna da masalllah bol sansli mutlu olsun...
Kizlar ya dikkatimi cekti de geriye kalanlarin hepsimi normal dogumu bekliyor? Sezeryan olcak kimse yokmuuuuu:)?
ben varııııımmm pazartesi kısmetse canım sezeryan olacam :)
canım çok geçmiş olsun bian önce iiyileşirsin inşallah dualarım seninlee
Kizlar nst icin geldim doktora kasilmalarim devam ediyor acilma 2 ***3 cm olmus sezeryan istedigim icin doktor asgiya inmeden iyice cocuk alalim dedi 3 ***4 gibi alincam dularinizi bekliyorum.....
sağlıkla kavuş bebeğine inşallah canım dualarım seninlee
kolayca sağlıkla bi doğum olsun inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzz

oyy yerim ben bu kuzuyuuuu Allahım esirgesin canım MAŞALLAHHHH

dilfeacım hadi hayırlısı sancın tuttukça yürü çömelme pozisyonunu yap sancı esnasında yürüyüş açıyomuş rahmi

Masallah subhanallah eceye...gule gule buyutun..

Kizlar ben de yakinda paylasicam bi foto..dikkatimi cekti de topigin bebislerinin burunlai sis sis.ilk gun kizimin burnu da ayni eceye benziyordu alninda bir cizgi..hatta dedim ki 2012 model bunlar boyle oluyor demekki

kaç fincan kuşburnu içtim banamısın demedi
şimdi eşim gelecek pazara gidelim bari ev için gerekli olan şeyleri alalım malum pazartesi kv geliyor
pazarda yürürümde eve gelince sancım tutar belki doğururum:)

Geçen gün bende içtim 2 bardak kuşburnu.. Ayrıca ogün bütün gün sokaklarda gezdim ama ne açılma ne sancı... Hiçbir halta yaramadı. Maalesef.. Sen doğum yaparsan denk gelmiş olacak yani arkadaşım. İnşallah denk gelir ne diyim Evin merdivenlerini inip çıkıyorum şimdi. Aklıma geldikçe boş boş in çık yapıyorum. Eşim de anlamasın diye birşey yapacakmış gibi davranıyorum. Anlasa kızıyor. Ne bukadar abarttın normal doğum normal doğum, olmadı sezeryan yaparsın bir sen misin diyor ama ben normal doğurmak için herşeyi yapacak noktaya geldim. Meme başlarına 1 saat boyunca masaj yaparak uyarmak da rahim kasılmalarını tetikliyormuş. Sancı başlatıyormuş.. 1 saat de oraya masaj yapamam ki Arada mıncıklasak olmaz mı acaba

masumiyetcimm nasıl oldu gögüslerin kremler işe yaradımı geçtimi agrılar yaralar

Canim daha tam gecmedi maalesef ilk agzina aldiginda mememi inanilmaz aciyor hic emsin istemiyorum ama duzelecek mutlaka sabretmek zorundayim herkes alisirsin diyor sut iyi kotu geliyor cunku verdikce cogalacakmis kremlerde biraz daha kullanirsam ise yarayacak gibi

Dogru diyosun burun kismi alinla bitisikti cok sisti anca inmeye basladi surati da kocamandi yavastan sekilleniyor iste minik kusum gunduz oyle guzel uyuyor ki gece cok kotu ayakta tutuyor bizi uykusuzluktan maffolduk ama butun bebekler boyleymis alisicaz napalim kizcemize uykumuz feda olsun
Ayy masallah canim kizina o dudaklar nasil bisey oyle yaa
allah bagislasin ece' ni gule gule buyusun

Cok tsk ederim canim Allah hepimizinkini bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…