2012 Ekim Anneleri

slm kizlar takip ediyorum ama uzun suredir yazamiyorum.ne guzel bir cok arkadas mis kokulu yavrularina kavusmuslar masallah.darisi basimiza ins:)benimde iki hafta once suyum fazla cikmisti doktor erken doguma alabiliriz demisti ama cok sukur gittikcedusmeye baslamis.haftaya persemde birdaha ultrasona gitcem belli olcak bakaim.annemin vizesi cikti bu ayin 15inde gelecek ins cok mutluyum.ya kizlar benimde ellerimle ilgili problemim cikti ve cok can sikici bir durumsol elimin bilegi b urkulmus gibi cok agriyor aci veriyor baana ama burkacak birseyde yapmadimki soluma yatmaktan mi oldu acabaaaaaa.sag elimde uyusmaya basladi suan yazi yazarken uyusmus durumda.

geçmiş olsun canım sende atlattın bak , demekki bu doğum işi kişiden kişiye değişiyor , doktorunda etkisi oluyordur kesin tabii darısı biz bekleyenlerin başına artık

kızlar beni sağlık ocağından aradılarda gelemezsen bile bebeği 5. gününde getir kan alıcaz gibi bişey söyledi :26: zaten doğunca alıyorlar bide 3. gün tekrar götürüyormuşuz sanırım hastaneye sarılık için yine alıyorlar eee bide 5. gün sağlık ocağında nie alıyorlarki ? yazık el kadar bebeği gezdirip durcazmı yaaa , öfff hastanede yapamıyorlarmıki herşeyini ?

fa ce de herhangi bi topluluk varmı yoksa birbirinizle arkadaşsınızda mı haberleşiyosunuz?
Facete bir grup var ama ben yokum..sema benim ortaokul ve liseden arkadasim..

Canim gozunaydin,onemli olan ikinizinde saglikli olmasi...sezeryan olmadim diye pisman olma ben 13. Gun ve hala tam olarak duzelmedim,hepsinin zorlugu var canim...detaylari bekliyoruz..

Benim de 9. Gunum.cok dinlenmedim.ama is te yapmiyorum tabi..dikislerim aciyor icten icten...gece yatak eziyet oldu.olacak o kadar diyorum...kac kat kesik var icimizde sonucta...

bizde öyle yapıcaz canım.hastanede doğunca hepatit b aşısı yapılacak eğer orda aşı olmazsa sağlık ocağına götüreceğiz.sonrasında bebeğini iyice emzir 5 gün sonra sağlık ocağına getir dediler.bunları not şeklinde yazıp buzdolabına astım ben ne durumda olurum bilemiyorum babası unutmasın diye

benide aradılar canım doğduktan ilk 10 gün içinde nüfus cüzdanını çıkartılmış şekilde sağlık ocağına getir topuktan kan alıcaz dediler zeka testi içinmiş sanırım hastanedede alıcaklar valla miniklere eziyet dediğin gibi

kızlar kuşburnu sancıları baslatıyormuş diyordunuz ya denediniz mi? bende bir forumda okudum kadının biri gece 1de 2 fincan kuşburnu içmiş sabah 5 gibi sancıları başlamış ve hastaneye gitmişler.aynı gün nstye girmiştim hiçbir kıpırtı yoktu diyor.

Son düzenleme:
Off kizlar nolurr bana dua edin,kesi yerim enfeksiyon oluyor surekli cok mutsuzum korkuyorum artik dr a gitmeye,zaten cok kotu bir dogum sureci gecirdim,evde oleyim diyorum ya artik,igne verdi baska bir antibiyotik daha dua edin kizlar gecsin,psikolojim bozuluyor kesicekler tekrar diye((

canım ayaklarını falan sıcak tut. dualarımız seninle.Rabbim acil şifalar versin.

canım çok geçmiş olsunn rabbim acil şifalar versin bnde sezeryan olcam

Canim benim cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin kotu dusunme insaallah duzelicen

Kizlar nst icin geldim doktora kasilmalarim devam ediyor acilma 2 ***3 cm olmus sezeryan istedigim icin doktor asgiya inmeden iyice cocuk alalim dedi 3 ***4 gibi alincam dularinizi bekliyorum.....

Kizlar nst icin geldim doktora kasilmalarim devam ediyor acilma 2 ***3 cm olmus sezeryan istedigim icin doktor asgiya inmeden iyice cocuk alalim dedi 3 ***4 gibi alincam dularinizi bekliyorum.....

Allah sağ sağlim yavruna kavuşmayı nasip etsin canım. :)

ayy hadi gözünaydın canım Allah senin ve bebeginin yardımcısı olsunn dualarımız seninle....

evet kızlar zeka testi için.fenilketanirü diye bir zeka geriliği türü var. doğduğunda topuktan alına kan ve doğumdan 1 hafta sonra alınan kan karşılaştırılacak..fenilalin denen bir madde var. zeka geriliğine neden olan..yani yüksekse neden olan ndiyeyim.. o belirleniyor.. madde yüksek çıkarsa fenilalinden yoksun mamalarla ve yiyeceklerle bebeğin beslenmesi gerekiyor..aksi halde önlenebildiği halde zeka geirliği molan bebekler olur..mutlaka sağlık mocağına gidin..

canım moralini bozma hava almasını önle cok az kaldı biticek bugünler biran önce atlatırsın inşallah

Merhaba arkadaslar

Spinal anestezi ile carsamba gunu sezeryan dogum yaptim.

Detaylari dogum hikaye bolumunde anlatacagim.sevgiler...
Gözün Aydın cnm maşallah size bekliyoruz hikayeni

Hadi Rabbim yardımcınız olsun cnm :)

canım moralini bozma hava almasını önle cok az kaldı biticek bugünler biran önce atlatırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…