selam kizlar ben dogum yaptim epidural normal hala soktayim ve pisman oldum sezeryan olmadigima bebisim icerde kakasini yapmis sitresten detaylarini yazarim ama epiduralin tek avantaji dikerken canin yanmiyo ama sinrasinda cok agri oluyo epizyoda ve vajinada yuruyemiyorum ama oglusun cok tatli onu emzirince sanki butun agrilarim geciyo:)bugun eve cikiyiruz detaylar sinraya artik
Facete bir grup var ama ben yokum..sema benim ortaokul ve liseden arkadasim..fa ce de herhangi bi topluluk varmı yoksa birbirinizle arkadaşsınızda mı haberleşiyosunuz?
Canim gozunaydin,onemli olan ikinizinde saglikli olmasi...sezeryan olmadim diye pisman olma ben 13. Gun ve hala tam olarak duzelmedim,hepsinin zorlugu var canim...detaylari bekliyoruz..
kızlar beni sağlık ocağından aradılarda gelemezsen bile bebeği 5. gününde getir kan alıcaz gibi bişey söyledi :26: zaten doğunca alıyorlar bide 3. gün tekrar götürüyormuşuz sanırım hastaneye sarılık için yine alıyorlar eee bide 5. gün sağlık ocağında nie alıyorlarki ? yazık el kadar bebeği gezdirip durcazmı yaaa , öfff hastanede yapamıyorlarmıki herşeyini ?
kızlar beni sağlık ocağından aradılarda gelemezsen bile bebeği 5. gününde getir kan alıcaz gibi bişey söyledi :26: zaten doğunca alıyorlar bide 3. gün tekrar götürüyormuşuz sanırım hastaneye sarılık için yine alıyorlar eee bide 5. gün sağlık ocağında nie alıyorlarki ? yazık el kadar bebeği gezdirip durcazmı yaaa , öfff hastanede yapamıyorlarmıki herşeyini ?
Off kizlar nolurr bana dua edin,kesi yerim enfeksiyon oluyor surekli cok mutsuzum korkuyorum artik dr a gitmeye,zaten cok kotu bir dogum sureci gecirdim,evde oleyim diyorum ya artik,igne verdi baska bir antibiyotik daha dua edin kizlar gecsin,psikolojim bozuluyor kesicekler tekrar diye((
Off kizlar nolurr bana dua edin,kesi yerim enfeksiyon oluyor surekli cok mutsuzum korkuyorum artik dr a gitmeye,zaten cok kotu bir dogum sureci gecirdim,evde oleyim diyorum ya artik,igne verdi baska bir antibiyotik daha dua edin kizlar gecsin,psikolojim bozuluyor kesicekler tekrar diye((
Kizlar nst icin geldim doktora kasilmalarim devam ediyor acilma 2 ***3 cm olmus sezeryan istedigim icin doktor asgiya inmeden iyice cocuk alalim dedi 3 ***4 gibi alincam dularinizi bekliyorum.....
Kizlar nst icin geldim doktora kasilmalarim devam ediyor acilma 2 ***3 cm olmus sezeryan istedigim icin doktor asgiya inmeden iyice cocuk alalim dedi 3 ***4 gibi alincam dularinizi bekliyorum.....
benide aradılar canım doğduktan ilk 10 gün içinde nüfus cüzdanını çıkartılmış şekilde sağlık ocağına getir topuktan kan alıcaz dediler zeka testi içinmiş sanırım hastanedede alıcaklar valla miniklere eziyet dediğin gibi
BÜgün kızım geleli 6. Gun ben berbat bir lohusalik geçiriyorum hergün basımda bir is bebeğim sarılık oldu hastanede yatıyor dualarınızı bizden eksik etmeyin
Gözün Aydın cnm maşallah size bekliyoruz hikayeniMerhaba arkadaslar
Spinal anestezi ile carsamba gunu sezeryan dogum yaptim.
Detaylari dogum hikaye bolumunde anlatacagim.sevgiler...
BÜgün kızım geleli 6. Gun ben berbat bir lohusalik geçiriyorum hergün basımda bir is bebeğim sarılık oldu hastanede yatıyor dualarınızı bizden eksik etmeyin