- 3 Şubat 2012
- 1.607
- 1
Bende dedim kesin vardir bi gelisme neyse du bakalim var daha ins olmazsin seZeryan :) benimde yarin var kontrolum bende cok yurudum bu hafta bisey olmadiysa yaticam paso
Aynen valla :) insallah sen acilmissindir canim. Muayene esnasinda nisan da gelebilir diyorlar veya sonrasinda... Bende oda olmadi. Bakalim gununu gecirmese bari.
ben geldiiimmm... kızlar gecmısı okuyamadım...bugun taburcu olduk.oglum 3.450 gr.ve 50 cm dünyaya geldi.spinal sezeryan oldum,çok çok memnun kaldım,çok rahattı insan bilmediği için kafasında büyütüp korkutuyor ama cok rahatmış..detayları sonra yazacağım..
ben geldiiimmm... kızlar gecmısı okuyamadım...bugun taburcu olduk.oglum 3.450 gr.ve 50 cm dünyaya geldi.spinal sezeryan oldum,çok çok memnun kaldım,çok rahattı insan bilmediği için kafasında büyütüp korkutuyor ama cok rahatmış..detayları sonra yazacağım..
Canim benim kiz bir haftalik hala dusmedi gobek.
Ben bazen ilik suya batirilmis pamuk veya tulbent ile bazen de islak mendille siliyorrum.kafana gore takil..bizimki de dusse de yikasak..kizimin saclari masallah uzun ve gur..hala veeniks denilen madda duruyor arasinda..
ya arkadaşlar rahimi acıyan varmı yani mesela bacaklarımı birbirinden ayırınca koltuğa ayağımı atarken falan öle acıyo ki bi acaip bişey varmı aranızda benimgibi olan :S
Ay el kadar bebeğin tüm bedeni yıkanmaz tuzlu suyla. Ama yapıyorlarmış baksana.
ya arkadaşlar rahimi acıyan varmı yani mesela bacaklarımı birbirinden ayırınca koltuğa ayağımı atarken falan öle acıyo ki bi acaip bişey varmı aranızda benimgibi olan :S
En son ne zaman gittin cnm ?
Evet doğru söylüyorsun dogunca daha fazla yada eksikte olabilir tabii . Kg alımı son haftalarda yavaşlar diyorlar ama bakalım bende yarın gidicem 1 hafta da kaç kg almış. Daha one 10 günde 250 gr almıştı ondan öce uç haftada 1 kg almıştı.yani 7 ayda geldigi kiloyu 8.9. Ayda ikiye üçe katlıyor Allah'ın hikmeti iste
Asudem sagol valla yarin alirim insaallah ise yarar sana da bol bol dua ederimbu kremi surup temizlemek gerekiyor mu emzirmeden once?
Canim insaallah dedigin gibi olur valla kiz acikacakta emzirmek zorunda kalicam diye odum kopuyorcok acim oldugundan bu onemli gorevi yapmak istemiyorum ama mecburum iyi kotu sutum geliyor kizimi beslemem lazim sonucta insaallah duzelirim
ben de çok fenaydım canım yaa.yeni yeni düzeliyo benimkiler.özellikle sol göğsüm kanıyodu artık emzirirken.ama büyük oğlumda olduğu kadar yara olmadı.emzirirken sadece göğsünün ucunu tutmasın bebiş.ben ağzını kocaman açana kadar bekliyorum vermek için.yoksa sadece ucunu alıyo ve çok canımı yakıyo.lansinoh kullanıyorum ve arada da tahinin üzerinde biriken yağı sürüyorum.azaldı baya..Garmastan büyük oğlumda kullanmıştım ben de.yanlış hatılamıyosam emzirmeden önce temizlemek gerekiyodu..slikon göğüs ucu da biraz acımı azaltmıştı,deneyebilirsin...
bizim de göbeğimiz 6. günün gecesi düştü.ama yıkayamadan oğluşumu 7. günde hastaneye yatırmak zorunda kaldık.sarılık yüzünden18 çıktı değerimiz..çoook zordu gece yavrumdan ayrı kalmak...Allahtan sabahına çıkardılar.değerimiz düşmüş.yarın tekrar kontrole gitcez.inşallah tekrar yükselmez.
Arkadaslar semayasar83 oglunu kucagina almis.detaylari bilmiyorum.fotolarini gordum..ikisine de masallah