2012 Ekim Anneleri

Canım sen ne hediye bekliyorsun ? Adamların canı çıktı aylardır masraf masraf... Haa seninki alırsa ne ala Ben doğurmadım henüz de doğuma da hediye beklemiyorum açıkçası....

Canım ben küçük de olsa kalıcı bi hediye istiyorum, kendim karar vericem ama henüz belirleyemedim..İlerde de bu hediyeyi kızıma vermek istiyorum, babanın sen doğduğunda bana hediyesiydi diye...yoksa benim de hediye umrumda değil ne yalan...kocalarımız bıktı zaten özel günlerden..:)

Canım fikrin güzel tabi... Ben çikolata çiçekler var ya onları çok beğeniyorum. Yani hediye değil de o tarz birşey alır belki. Ben de lapır lopur yer sonra da oğluma süt olarak emziririm Buda benden oğluma olur

bizim de yarın kontrolümüz var tekrar alacaklar hastaneden.dr normal diyorsa normaldir canım endişelenme.ben de bakıyorum yüzüne falan sarı gibi geliyo bazen,anlayamıyorum.büyük oğlum sarılık falan olmamıştı hiç bilmiyorum o yüzden.bakalım yarın dr. ne dicek..

ben 12 kilo almıştım.eve gelince tartıldım.3 kilo falan gitmiştikarnımda eşini falan unuttular herhalde diyorum ben debebek çıktı,eşiydi,suyuydu sadece 3 kilo mu gider yahu..yavaş yavaş gidiyolar neyseki.2 kilo daha gitmiş.toplam 5 kilo yani.inşallah çabucak giderler...

bu arada d-vit verdi bize doktorumuz.15 günden sonra kullancaz.damla o, bi yerine sürmicez yani.günde 4 damlaydı sanırım.sağlık ocağından ücretsiz veriyolar...

doğum yapan arkadaşlar korse kullanıyo musunz?ben yarın dr.ma sorcam bakalım ne dicek?genelde önermiyolar sanırm.ilk doğumumdan sonra kullanmamıştım şimdi kullansam mı diyorum...

inşallah.. bizde bir de guatr değeri yüksek çıktı, inşallah bişey çıkmaz.. gelecek hafta tekar kontrole gitcez.. doktor sarılıktan değil guatr dan kork dedi allahım çok korkuyorum

Kızlar suni sancı ile normal doğum yapan var mı?benim kızın geleceği yok,haftaya suni sancı verilecek..ve ben meraktayım,nasıl olcak ki acaba..?

inşallah.. bizde bir de guatr değeri yüksek çıktı, inşallah bişey çıkmaz.. gelecek hafta tekar kontrole gitcez.. doktor sarılıktan değil guatr dan kork dedi allahım çok korkuyorum

inşallah bişey çıkmaz canım..tsh mı yüksek çıktı?bende hipotroidi olduğu için bizde de risk varmış bakalım yarın dr.mz bişey söylicek mi?

Selam güzel anneler
Son günler geçmek bilmiyor 39 artı 4 oldum ama hala tık yokhafta sonuna kadar gelir mi ki kızım

Ahh bu doktorlar benimki muayene bile etmiyo artik kapidan nst kagidina bakip gonderiyo cok korkuyorum bende ya boynuna kordon falan dolandiysa ya besliyemiyosam diye korkuyorum bu saatten sonra baska doktorda kabul etmezki allah yardimcimiz olsun sancimizgelsin hastaneye gidelim iyi bi doktor denk gesin normal dogum yapip sag salim bebegimizi kucagimiza alalim insallah

Kızlar suni sancı ile normal doğum yapan var mı?benim kızın geleceği yok,haftaya suni sancı verilecek..ve ben meraktayım,nasıl olcak ki acaba..?

Canım kesin suni sancı mı alacaksın ? Yoksa sen de benim gibi 40 haftayı geçecek diye mi korkup istiyorsun suni sancıyı... Ben de geçecek olursa dr.uma söyleyeceğim suni sancı versin diye. İşe yaramaz ise sezeryan...

Valla benim durumuma bakarsan inmis ama kesin olarak cuma gunu dr. Soyleyecekmis canim. Catida bakacak :) kafasini gormeden indi demeyecek herhalde benim dr.

Bende artık indi diyordum ama çataldayken doktor karnımın altına bastırdı kafası hop yukarı doğru kaydı. Yani kanala girmemiş. Girse çıkmazmış öyle.
Korkarım günüm dolacak ve oğlum kanala girmeyecek. Birde böyle bir durumda oluyor ve sezaryenle alıyorlar o zaman.
Off.. bu belirsizlik beni öldürecek. Deli gibi sancı, su, nişan bekliyorum.

Anladım canım.. Benim de geçen muayenede ultrasound a bakarken daha aşağı inmemiş bak burası boş diye bastırdı kasık bölgeme.. Aman allahım altıma kaçıracaktım. Bakalım ama ogünden bugüne 2.5-3 hafta geçti. Artık şikayetlerim çok daha farklı. Artık her ayağa kalktığımda çişim varmış gibi oluyor Birde makatıma olan baskı da arttı. Sürekli gazım var.. Artık bunlara rağmen kanala girmemiş ise ben daha ne diyim bu oğlana Ben de biraz alt kısmımda ıslaklık hissediyorum. Hemen koşup bakıyorum belki kandır, belki sudur diye... Ama yok yani...

İnşallah canım inmiştir artık. O belirtiler bende yorulduğum zaman oluyor sadece.
O ıslaklık hissi bende de var:) Tamamen psikolijik olduğunu düşünüyorum. Erken doğum riskim olduğu zamanlar resmen açıldığımı hissediyordum:)
Oysa ki rahim açıklığı hissedilecek bi'şey değil ki...
Daha ne hallere düşeceğim bilmiyorum:)

Ben de sancı düşününce sanki sancım oluyor. Aman delireceğiz bu normal doğumları beklerken...

bende aynı durumdayım kızlar, ne sancı ne açılma ne yumuşama hiç bişi yok haftaya kadar bişey olmazsa sezeryan olcak gibiyim. hiç açılma yoksa benim doktorum suni sancı önermiyor, bikaç cm açılma olursa suni sancı denicez ama hiç sancım ve açılmam yok yürüyüşe gitcez şimdi, kuşburnu da alayım bari...

Benim bildiğimde hiç açılma yokken suni sancı vermiyorlar. Zaten mantığımda almıyor benim hiç açılma yokken suni sancıyla 10 cm açılması rahim ağzının.
Ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun.
Bu eskiler nasıl doğuruyormış anlamıyorum ya, bizim nesilde mi sorun var, nedir bu.

Yürü arkadaşım yürü... Bol bol yürü. Kesin işe yarar. Ben yürüye yürüye ölüyorum artık. Bakalım cuma günü çıkacak ortaya...

merhaba kızlar... bende sizin gibi normal doğumu bekleyenlerdenim ama hala kıpırtı yok gibi... karnım biraz aşağı indi
ama kuzucuk hala kıpır kıpır... doktorum ne nst ye aldı ne çatı muayenesi yaptı daha... cumaya çatıma bakacak
inşallah beklediğime değer de normal doğum yaparım...

bir de akıntım fazlalştı sizdede aynımı????
ilk doğumum olduğu için anlayamıyorum sancı tam olarak nasıl bişey??? kasıklardamı karındamı nerde sancı oluşması gerek???
son olarak bebeğim baskı yaparak içimi çok acıtıtyo özellikle sağ tarafımı sizde de aynımı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…