kızlar BAŞIMA GELENLERİ BİLSENİZBUGÜN KONTROLÜMÜZ VARDI VE ANNEM GELDİ İSTANBULDAN ONU ALIP GİTTİK KONTROLE ANNEMDEDE AZ Bİ KAŞINTI VARDI ÖNCE DERMATOLAĞA GİDELİM DEDİK BİDE NE ÇIKSIN UYUZ KAPMIŞ ANNEM BİZ ŞOK TABİ DOKTOR SANA DA BULAŞMIŞ OLABİLİR DEDİ MAHVOLDUM HAMİLELERDE TEDAVİ ÇOK ZORMUŞ YENİ DOĞMUŞ BEBEĞİME KATRAN SÜRECEKLERMİŞ EĞER OLURSAM ANNEM AĞLAYA AĞLAYA HELAK OLDU GELDİĞİ GİBİ GERİ BİNDİRDİK DOĞUMUMA GELEMİCEK TABİ Bİ DAHA NE ZMAN GÖRÜŞÜRÜZ BİLMİİYORUM... ( BÖYLE BOĞAZIM DÜĞÜM DÜĞÜM BU UYUZUN KREMİ VAR AMA EVİ ARITMAK ÇOK ZORMUŞ HERŞEYİ HERYERİ KAYNAR SUYLA YIKAYACAKSIN BEN ANNEMEMEMİ ÜZÜLEYİM KENİDİMEMEİ DAHA DÜNE KADAR DOĞUMU DÜŞÜNENE BEN DE NE HEYCAN NE MUTLULUK HERŞEY BİTİİ HERŞEYY..İÇİM ACIYOR ELLERİM UYUŞUYOR NE YAPARIM BEN BANA GEÇTİYSE 10 GÜNDEN ÖNCE BELİRTİ VERMEZMİŞ..KAHROLDUM..ANNEME SARILAMADIM BİLE 1 YILDIR BUNUMDA TÜTÜYORDU BİSÜRÜ HAYLİM VARDI OLMADI NE OLU NE OLUR DUA EDİN BANA GEÇMESİN NE YAPRIM NASIL ARINDIRIRM KOCA EVİ MİNİİĞİME NASIL KATRAN SÜRERİM OFFFFF YAA..KENDİ DOKTORUMA SÖYLEEDİM O BİLE TOKALAŞMADI BENLE İSTERSEN HAFTAYA GELME KONTROLE UZAKTAN GELİYORSUN BİLE DEDİ
hım demmek normaş doğuma uygun degılmış catıların tatlım cnm nasıl oluyo catı muayne ben kızımdada olmadım acıkcası merak edıyorum hanı anı bı durumum falan olursa bıleyım dedım
anestesı olarak neye karar verdınız tatlım
kızlar BAŞIMA GELENLERİ BİLSENİZBUGÜN KONTROLÜMÜZ VARDI VE ANNEM GELDİ İSTANBULDAN ONU ALIP GİTTİK KONTROLE ANNEMDEDE AZ Bİ KAŞINTI VARDI ÖNCE DERMATOLAĞA GİDELİM DEDİK BİDE NE ÇIKSIN UYUZ KAPMIŞ ANNEM BİZ ŞOK TABİ DOKTOR SANA DA BULAŞMIŞ OLABİLİR DEDİ MAHVOLDUM HAMİLELERDE TEDAVİ ÇOK ZORMUŞ YENİ DOĞMUŞ BEBEĞİME KATRAN SÜRECEKLERMİŞ EĞER OLURSAM ANNEM AĞLAYA AĞLAYA HELAK OLDU GELDİĞİ GİBİ GERİ BİNDİRDİK DOĞUMUMA GELEMİCEK TABİ Bİ DAHA NE ZMAN GÖRÜŞÜRÜZ BİLMİİYORUM... ( BÖYLE BOĞAZIM DÜĞÜM DÜĞÜM BU UYUZUN KREMİ VAR AMA EVİ ARITMAK ÇOK ZORMUŞ HERŞEYİ HERYERİ KAYNAR SUYLA YIKAYACAKSIN BEN ANNEMEMEMİ ÜZÜLEYİM KENİDİMEMEİ DAHA DÜNE KADAR DOĞUMU DÜŞÜNENE BEN DE NE HEYCAN NE MUTLULUK HERŞEY BİTİİ HERŞEYY..İÇİM ACIYOR ELLERİM UYUŞUYOR NE YAPARIM BEN BANA GEÇTİYSE 10 GÜNDEN ÖNCE BELİRTİ VERMEZMİŞ..KAHROLDUM..ANNEME SARILAMADIM BİLE 1 YILDIR BUNUMDA TÜTÜYORDU BİSÜRÜ HAYLİM VARDI OLMADI NE OLU NE OLUR DUA EDİN BANA GEÇMESİN NE YAPRIM NASIL ARINDIRIRM KOCA EVİ MİNİİĞİME NASIL KATRAN SÜRERİM OFFFFF YAA..KENDİ DOKTORUMA SÖYLEEDİM O BİLE TOKALAŞMADI BENLE İSTERSEN HAFTAYA GELME KONTROLE UZAKTAN GELİYORSUN BİLE DEDİ
cnm benım kızım var 5.5 yaşında oda sezeryandı doğum korkusu sebebıyle
tabı kardeşiizde ablasını yolunda gıdıcek tatlım nasıp olursa kı mumkunse öle olsun:18::18:
deemk catı muayne var cnm ay ben hıc olmadım da ınşalla hayırlı sonuc cıkar ttalım
bu gün 4.30 5 gibi artisti ve maşallah cok tatlı oğlusunu hastanede gördüm çok tatlılardı ve iyilerdi sizlere selamı vardı yazmamı istedi,
ve artık bende 5 ekim sezeryan yolcusu oldum büyük şaşkınlık yaşıyarak..
b
Kiz bosver suniyi yaa bekle 41 i tabii bebek iyiyse kalp atisi filan . Gec dollenmedir belki. ins o kadr kalmaz su yurumeler falan ise yarar sancimiz gelir kendi kendine ya :18:
canım çatı muaynesinde ben birazcık sorun çıkardım belki uygundu tam bilmiyorum doktor çok ilgiliydi şefkatliydi ama ben ona rağmen çok da müsade etmedim o da bebek riske girmesin die sezeryan olsun dedi ve geneli önerdi
Amin canım benim inşallah... Kız çatı muayenesi olmadın da kontrollerde de mi bakılmadı hiç sanaSeni kolaycı seni... Yalnız şu sezeryanın en sevdiğim yanı tarih olayı. Biliyorsun nezaman ne olacağını.. O mükemmel işte. Hazırlık yapma bakımından tabi. Yoksa normal doğumunda heyecanı bir başka. Her koşulu düşünüyor, her şarta hazır olmaya çalışıyorsun. Biraz da yorucu
Aaaa canım benim hadi hayırlısı. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Demekki hayırlısı buymuş.
Canım çok negatif haberler okudum. Bilmiyorum dr. garanti vermedikten sonra beklemem açıkçası. Beni iyice inandırması gerekiyor. Yoksa korkarım yani.
Ayyyy canım yaa... Okurken gözlerim doldu resmen. Hem anneciğinle hasret giderememene, hem de yaşadığın şu stresse çok üzüldüm. Allah ın zniyle hiçbirşey yoktur merak etme. Hemencik geçmemiştir öyle. Sabır diyorum şu 10 gün geçsin mutlu haberi alacaksın...
cnm desene sende bendensın ben bı kere vajınal muayne oldum asıstanın elıne tırneklarım gecmıştı
cnm bende genelı önerırım bende gnel anestesı altında oldum benım dr umda genelı önermıştı
ınşalla benımkı gıbı rahat bı amelıyat gecırırsın cnm
cnm kafanda olan aklına takılan şeyler varsa cevaplayabılırım malum 2 gun kalmış
Aaaa canım benim hadi hayırlısı. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Demekki hayırlısı buymuş.
cnm gebelıklerımde hıc vajınal muayne olmadım ama bıkere kontrol amaclı olmuştum ay cok sevımsız bışey
cnm ben bıraz kolaycıyım sankı yoksa normal doğuma engelım yoktu ama tırtım ışte:18::18:
bide dedıgın gıbı tarıh bellı olması guzel bız 29 ekım olsun cumhurıyet cocugu olsun dedık
dr umuzda okayı verdı sımdı 28 olsa ruh halım bozulur takıntı sahıbı bı bırey olarak ama rabbım ne zman uygun görıurse
Ya gecmisi okurken Sezeryan olan ark kalkip yatmakta filan hep zorlandiklarni yazmislar allah yardimciniz olsun kizlar sola yatmak gerekiyorms yani hamileleilte ki gibi bem bi dogursam da yuZ ustu yatsam diye bakiyorumallahim hayirli normal dOgum nasip et bana ve osteuen arkadaslarima
cnm desene sende bendensın ben bı kere vajınal muayne oldum asıstanın elıne tırneklarım gecmıştı
cnm bende genelı önerırım bende gnel anestesı altında oldum benım dr umda genelı önermıştı
ınşalla benımkı gıbı rahat bı amelıyat gecırırsın cnm
cnm kafanda olan aklına takılan şeyler varsa cevaplayabılırım malum 2 gun kalmış
çok teşekür ederim canım Allah razı olsun dileklerin için sezeryan hiç aklımda yokdu ondan şok yaşadım şimdi bile gerçek gibi gelmiyo
hele tarih bu kadar yakınken bir gün öncesinden hiç katı yemek yok demiş o da cok kötü..bir iki tavsiye verirsen sevinirim.
kızlar benim doktorum gibi çatı muyamesi yapmayan doktorlar acaba aniden suyumuz nişanımız gelirse doğum bşlarsa ne yapıcaklar...senin çatın müsait değilmiş yada müsaitmiş diye ozamanmı diyecekler... anlamadım gitti...ya catım darsa boşu boşuna normali bekliyorsam..allah korusun açılma tam olsa bile çatı dar olupda normal doğuma zorlarsakk(( aklıma bunlar takıldı şimdide..
Ben birkaç defa oldum genital muayene... Yani öyle korkulacak bir yanı yoktu. Hatta kriko gibi plastik birşeyi sokup içimde açtıOzaman acıdı biraz tabi ama fazla değil. Kendini kasmamak gerekiyor. Serbest bırakıp derin derin nefes almak en iyisi... 29 Ekim de güzel tarih. Bu devirde Cumhuriyet çocuklarını ihtiyacımız var zaten...
Ayyyy hele ben, hele bennn... Hayalini bile kuruyorum yüzüstü uyumanın. Okadar özledim ki anlatamam. Sanki bir yüzüstü yatsam bütün yorgunluğum, şikayetlerim bitecek gibi
Ya gecmisi okurken Sezeryan olan ark kalkip yatmakta filan hep zorlandiklarni yazmislar allah yardimciniz olsun kizlar sola yatmak gerekiyorms yani hamileleilte ki gibi bem bi dogursam da yuZ ustu yatsam diye bakiyorumallahim hayirli normal dOgum nasip et bana ve osteuen arkadaslarima
cnm ya ben ıste acaıp kasarım kendımı ış kışını kendısınde bıtıyo
mavibattaniye canım ya bişi sorucam sana hani geçenlerde bebeğinin kalp atışları yüksek çıkmıştıya kaça kadar yükselmişti bizim bugünki nst de 180lere çıktı nst deki kadının beti benzi attı dr sa şimdilerde normal bişeyi yok dedi bu arada sancımda 60 larda çıktı onunla alakası varmıdırki bişey soramadım yaa korkudan sadece herşeye normal dedi dr
kızlar bide sizin karnınız böyle semsert oluyodur heralde o kasılmamıydı ne kadar sürerse dru arıcaktık ben bugün salak gibiyim o kadar üzüldümki herşey uçtu gitti aklımdan