2012 Ekim Anneleri

canim ya kendini o kadar uzme ins gecmeistir hem hemen geciyormus mu ki uzulme ki dogumdan sonra beebgine sutune filan zarar gelmesin canim ya dualarim sejinke ins gecmemistir

canım çatı muaynesinde ben birazcık sorun çıkardım belki uygundu tam bilmiyorum doktor çok ilgiliydi şefkatliydi ama ben ona rağmen çok da müsade etmedim o da bebek riske girmesin die sezeryan olsun dedi ve geneli önerdi

çok üzücü bi durum ama kısa sürede bence sana geçmemiştir annen de iyileşir yanına gelir inşallah tekrardan.

Amin canım benim inşallah... Kız çatı muayenesi olmadın da kontrollerde de mi bakılmadı hiç sana Seni kolaycı seni... Yalnız şu sezeryanın en sevdiğim yanı tarih olayı. Biliyorsun nezaman ne olacağını.. O mükemmel işte. Hazırlık yapma bakımından tabi. Yoksa normal doğumunda heyecanı bir başka. Her koşulu düşünüyor, her şarta hazır olmaya çalışıyorsun. Biraz da yorucu

Aaaa canım benim hadi hayırlısı. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Demekki hayırlısı buymuş.

b
Kiz bosver suniyi yaa bekle 41 i tabii bebek iyiyse kalp atisi filan . Gec dollenmedir belki. ins o kadr kalmaz su yurumeler falan ise yarar sancimiz gelir kendi kendine ya :18:

Canım çok negatif haberler okudum. Bilmiyorum dr. garanti vermedikten sonra beklemem açıkçası. Beni iyice inandırması gerekiyor. Yoksa korkarım yani.

Ayyyy canım yaa... Okurken gözlerim doldu resmen. Hem anneciğinle hasret giderememene, hem de yaşadığın şu stresse çok üzüldüm. Allah ın zniyle hiçbirşey yoktur merak etme. Hemencik geçmemiştir öyle. Sabır diyorum şu 10 gün geçsin mutlu haberi alacaksın...

cnm desene sende bendensın ben bı kere vajınal muayne oldum asıstanın elıne tırneklarım gecmıştı
cnm bende genelı önerırım bende gnel anestesı altında oldum benım dr umda genelı önermıştı
ınşalla benımkı gıbı rahat bı amelıyat gecırırsın cnm
cnm kafanda olan aklına takılan şeyler varsa cevaplayabılırım malum 2 gun kalmış

cnm gebelıklerımde hıc vajınal muayne olmadım ama bıkere kontrol amaclı olmuştum ay cok sevımsız bışey
cnm ben bıraz kolaycıyım sankı yoksa normal doğuma engelım yoktu ama tırtım ışte:18::18:
bide dedıgın gıbı tarıh bellı olması guzel bız 29 ekım olsun cumhurıyet cocugu olsun dedık
dr umuzda okayı verdı sımdı 28 olsa ruh halım bozulur takıntı sahıbı bı bırey olarak ama rabbım ne zman uygun görıurse

çok teşekür ederim canım Allah razı olsun dileklerin için sezeryan hiç aklımda yokdu ondan şok yaşadım şimdi bile gerçek gibi gelmiyo
hele tarih bu kadar yakınken bir gün öncesinden hiç katı yemek yok demiş o da cok kötü..bir iki tavsiye verirsen sevinirim.

Ya gecmisi okurken Sezeryan olan ark kalkip yatmakta filan hep zorlandiklarni yazmislar allah yardimciniz olsun kizlar sola yatmak gerekiyorms yani hamileleilte ki gibi bem bi dogursam da yuZ ustu yatsam diye bakiyorum allahim hayirli normal dOgum nasip et bana ve osteuen arkadaslarima

Ben birkaç defa oldum genital muayene... Yani öyle korkulacak bir yanı yoktu. Hatta kriko gibi plastik birşeyi sokup içimde açtı Ozaman acıdı biraz tabi ama fazla değil. Kendini kasmamak gerekiyor. Serbest bırakıp derin derin nefes almak en iyisi... 29 Ekim de güzel tarih. Bu devirde Cumhuriyet çocuklarını ihtiyacımız var zaten...

Ayyyy hele ben, hele bennn... Hayalini bile kuruyorum yüzüstü uyumanın. Okadar özledim ki anlatamam. Sanki bir yüzüstü yatsam bütün yorgunluğum, şikayetlerim bitecek gibi

kızlar benim doktorum gibi çatı muyamesi yapmayan doktorlar acaba aniden suyumuz nişanımız gelirse doğum bşlarsa ne yapıcaklar...senin çatın müsait değilmiş yada müsaitmiş diye ozamanmı diyecekler... anlamadım gitti...ya catım darsa boşu boşuna normali bekliyorsam..allah korusun açılma tam olsa bile çatı dar olupda normal doğuma zorlarsakk(( aklıma bunlar takıldı şimdide..

aa cnm benım baan öle bışey denmedı sadece gece 12 den sonra bışey yıyıp ıcmedım
cnm gazının olmamasını ıstıyosan mutlaka lavma yapıldıgı zman dayanabıldıgın kadar dayan hemen wc ye gırme ne kadar beklersen okadar ıyı
hımbıde her dr yapmıyo cnm bana dr um ılk kalkıcagım zaman ıkı kışıyle amerıkan bezı bağladı gögus altından legen kemıge ne kadar o sıkı sarıldıgında amelıyat yerınde acı hıssı azalıyo ıcın sallanmıyo ve cıvı gıbı ayaga kalkmanı saglıyo tatlım
hım bıde ılk kalkdırdıklarında kalkmaya gayret göster bı kere kalktımmı ış bıtmıştır zaten

cnm 38. haftada yapanlarda var hanı o hafta yapıp uygun degılse sezeryana alınsın dıye
mesela benım ablam 34.haftada erken doğum yaptı suyu geldı sancılandı o anda acılmaya catıya baktılar tatlım
oldukı muayne etmedı sancılandım haztaneye gıttım zaten sancın sıklaşmadan hemen catı muaynesıne alıyolar normal doğum olmucak pozısyon varsa hemen sezeryana alıyolar

cnm ya ben ıste acaıp kasarım kendımı ış kışını kendısınde bıtıyo

mavibattaniye canım ya bişi sorucam sana hani geçenlerde bebeğinin kalp atışları yüksek çıkmıştıya kaça kadar yükselmişti bizim bugünki nst de 180lere çıktı nst deki kadının beti benzi attı dr sa şimdilerde normal bişeyi yok dedi bu arada sancımda 60 larda çıktı onunla alakası varmıdırki bişey soramadım yaa korkudan sadece herşeye normal dedi dr

kızlar bide sizin karnınız böyle semsert oluyodur heralde o kasılmamıydı ne kadar sürerse dru arıcaktık ben bugün salak gibiyim o kadar üzüldümki herşey uçtu gitti aklımdan

cnm bak aşagıda bı arkadaşımıza amerıkan bezınden bahsettım o yatıp kalkma olayında cok etkılı ben ılk gece kızımı yanımdan alıp doğrulup emzırebıldım
ama sola yatma olayını ılk senden duyuyoru tatlım

cnm ya ben ıste acaıp kasarım kendımı ış kışını kendısınde bıtıyo

Aynen canım iş kendinde bitiyor... Herkesin ağrı eşiği de bir değil tabi.

Canım 200lere vuruyordu bizimkinin kalbi ogün. Yalnız hareket ederken bebek kalp atışları ve toco değerin yükseliyor. Sürekli mi yüksekti senin bebeğinin de kalbi ?

selamlar iyi akşamlarr herkese hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize inşAllah... bir sorum olacaktı yeni konu açıcaktım ama bilemedim nereden açıldıüğını burda sorayım dedim ankarada yaşayan varmı aranızda hangi doktorlara hangi hastanelerde kontrollerinize gidiyorsunuz onu öğrenmek istiyorum inş. yardımcı olan çıkar

Canim gecmis olsun cok zor bir durum senin icin Umarim sana bulasmamistir. Kan tahlili falan ne bileyim bir sekilde onceden belirliyemiyolarmi? Offf bole bekliyecekmisin ya kaptiysam diye?? Dr da pes yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…