2012 Ekim Anneleri

merhaba kızlar... bende sizin gibi normal doğumu bekleyenlerdenim ama hala kıpırtı yok gibi... karnım biraz aşağı indi
ama kuzucuk hala kıpır kıpır... doktorum ne nst ye aldı ne çatı muayenesi yaptı daha... cumaya çatıma bakacak
inşallah beklediğime değer de normal doğum yaparım...

bir de akıntım fazlalştı sizdede aynımı????
ilk doğumum olduğu için anlayamıyorum sancı tam olarak nasıl bişey??? kasıklardamı karındamı nerde sancı oluşması gerek???
son olarak bebeğim baskı yaparak içimi çok acıtıtyo özellikle sağ tarafımı sizde de aynımı???

Canım belinden başlayıp kasıklarına ve karnına yayılır, bacaklarına da vurur bu sancı. Aralıkları kısalarak ve şiddeti artarak devam eder. Yani okuduğum bunlar. Ayrıca ağrının pozisyon değiştirmeyle, duşa girmeyle, uzanma ve hareket etmeyle geçmemesi gerekiyor. Ger.ek sancı hiçbir şekilde geçmez. Ayrıca 10 dakikada 3 kere bu şekilde sancılı kasılma olunca hastaneye gitme zamanı gelmiş demektir... Yarım saat falan takipten sonra tabi.

Ahh bu doktorlar benimki muayene bile etmiyo artik kapidan nst kagidina bakip gonderiyo cok korkuyorum bende ya boynuna kordon falan dolandiysa ya besliyemiyosam diye korkuyorum bu saatten sonra baska doktorda kabul etmezki allah yardimcimiz olsun sancimizgelsin hastaneye gidelim iyi bi doktor denk gesin normal dogum yapip sag salim bebegimizi kucagimiza alalim insallah

5 dakika bakıp gönderiyor beni hiç ilgili değil doktorum malesef sezeryana alcak beni gibi geliyor bebeğim doğum kanalına inmedi biliyorum söylersem orda doğum yapmam diyede olabilir son anda alcak beni normal dogum 1700 sezeryan 2600 orda

Canım belinden başlayıp kasıklarına ve karnına yayılır, bacaklarına da vurur bu sancı. Aralıkları kısalarak ve şiddeti artarak devam eder. Yani okuduğum bunlar. Ayrıca ağrının pozisyon değiştirmeyle, duşa girmeyle, uzanma ve hareket etmeyle geçmemesi gerekiyor. Ger.ek sancı hiçbir şekilde geçmez. Ayrıca 10 dakikada 3 kere bu şekilde sancılı kasılma olunca hastaneye gitme zamanı gelmiş demektir... Yarım saat falan takipten sonra tabi.

teşekkür ederim canım...

merhaba cnm benım hadı gel konuşaı beraber bendede heecn dorukta ne kadar kaldı bebnı kucagına almaya cnm

Canım yaa... 11 gün kaldı. Zaten 11 günü ge.ecek olursa direkt dr.a söyleyeceğim suni sancıyı versin. Olmadı sezeryana alsın. Ben riske atmak istemiyorum. Sen ne düşnüyorsun ?

kafasına sürülcek dedi canım ama ben mi yanlış anladım acaba. yarın gidicem sağlık ocağına yazarım nasıl olcağını

bebişin nasıl :emir_bebek: :nazar:

Canim baktim simdi ,iciriliyormus,Allah iyiligini versin,kafasina surcek bi de:)))

Oglus iyi masallah,bugun gobegimizde dustu Allah a sukur,sen gobek bakimina kac gun devam ettin dustukten sonra ???

Canım yaa... 11 gün kaldı. Zaten 11 günü ge.ecek olursa direkt dr.a söyleyeceğim suni sancıyı versin. Olmadı sezeryana alsın. Ben riske atmak istemiyorum. Sen ne düşnüyorsun ?

ay bencede cnm ya uzatmaları beklemek cok zor olmalı benım kaldı 25 gun 29 ekımd sezeryan olucam ay cok muluyum ınşalla bı terslık olmaz önce gelmeye kalkmaz bızım ufaklık
cnm kontrol ne zman ben gecen perşem be gıttım haftaya yıne gıdıcem

ay bencede cnm ya uzatmaları beklemek cok zor olmalı benım kaldı 25 gun 29 ekımd sezeryan olucam ay cok muluyum ınşalla bı terslık olmaz önce gelmeye kalkmaz bızım ufaklık
cnm kontrol ne zman ben gecen perşem be gıttım haftaya yıne gıdıcem

Canım bu cuma gideceğim. Çatıya bakacak dr. Çok merak ediyorum. Ne çıkacak çatıda... Senin bebiş inşallah gelmeye kalkmaz gününden önce. Ne için sezeryan olacaksın canım ?

Canım bu cuma gideceğim. Çatıya bakacak dr. Çok merak ediyorum. Ne çıkacak çatıda... Senin bebiş inşallah gelmeye kalkmaz gününden önce. Ne için sezeryan olacaksın canım ?

cnm benım kızım var 5.5 yaşında oda sezeryandı doğum korkusu sebebıyle
tabı kardeşiizde ablasını yolunda gıdıcek tatlım nasıp olursa kı mumkunse öle olsun:18::18:
deemk catı muayne var cnm ay ben hıc olmadım da ınşalla hayırlı sonuc cıkar ttalım

bu gün 4.30 5 gibi artisti ve maşallah cok tatlı oğlusunu hastanede gördüm çok tatlılardı ve iyilerdi sizlere selamı vardı yazmamı istedi,

ve artık bende 5 ekim sezeryan yolcusu oldum büyük şaşkınlık yaşıyarak..

bu gün 4.30 5 gibi artisti ve maşallah cok tatlı oğlusunu hastanede gördüm çok tatlılardı ve iyilerdi sizlere selamı vardı yazmamı istedi,

ve artık bende 5 ekim sezeryan yolcusu oldum büyük şaşkınlık yaşıyarak..

cnm resmen 2 gun kalmış
neden bu kadar anı oldu tatlım

Slm kizlar bende bugun hiic sanci yok dun gene az az vardi bugunn yurudum gene baya iki saattir gecmisi okuyorum gunduz girmedim hic

günaydınnnn
ben hala doğurmadım yaaaa bir gün daha geçti:)))
Bdt miz ayni cmm dur yaa dogururuz ins hem belki gec dollenmedir 40. Haftamiz degil 38 dir belki :)
merhaba kızlar ..
27. eylül ,00:00 da 3.170 kg .normal doğumla kızım(ELVİN RABİA) dünaya gözlerini açtı :emir_bebek:
37 haftalık doğdu sabırsız kuzum
darısı bekleyenlerin başına :KK49::KK49::KK49:
Oyy masallah canim ya cok sevindim rabbim analLi babali buyutsun :)
24 eylülde gecen pazartesi yani canım
Hm masalah canim allah bagislasin :)
Merhaba hanimlar diger 1ekimcilerden haber varmi ben 1ekimde sezaryen oldum ama hala bebisimi kucagima alamadim kuveze koydular oglusumuzu. 37. Hafta+4 gun olmasina ragmen cigerleri gelismemis kuzumun tedabi oluyor. Ciger gelistiriciye ihtiyac duymamis benim dr keske onlem amacli bana o igneyi yapsalardi simdi boyle bir sorunumuz olmazdi. Napalim nasip boyleymis. Sutumu sagmaya dun basladik bir sagista 1 yemek kasigi ancak cikiyor boylemi oluyor sizinde? Birde sezaryen sonrasi yan yatabiliyormusunuz ben yataktan kalkarken zorlaniyorum ayakta gerilince kesi yeri aciyor biraz bugun 48 saati doldurdum artik daha rahat olurum heralde

Canim icine dogmus heralde sen tam bunlari yazarken ben ameliyat masasindaydim
Canim benim yaa gozun aydin ins yavrun hemen cikar kavusursunuz uzulme ne olur sag salim dogdu ya ins darisi bize :)

ben catı muayenesi oldum gecen hafta normal dogum olur dedı doktor ama bu hafta sadece nst ye gırdım sadece doktorum muayene yada ultrason dan bakma dı haftaya gel dedı sızce her hafta ultrasona girmek gerekmıyormu kı 2 haftam kaldı kafam karıstı sımdı bebegımı merak eder oldum

kızlar BAŞIMA GELENLERİ BİLSENİZ :KK43: BUGÜN KONTROLÜMÜZ VARDI VE ANNEM GELDİ İSTANBULDAN ONU ALIP GİTTİK KONTROLE ANNEMDEDE AZ Bİ KAŞINTI VARDI ÖNCE DERMATOLAĞA GİDELİM DEDİK BİDE NE ÇIKSIN UYUZ KAPMIŞ ANNEM BİZ ŞOK TABİ DOKTOR SANA DA BULAŞMIŞ OLABİLİR DEDİ MAHVOLDUM HAMİLELERDE TEDAVİ ÇOK ZORMUŞ YENİ DOĞMUŞ BEBEĞİME KATRAN SÜRECEKLERMİŞ EĞER OLURSAM ANNEM AĞLAYA AĞLAYA HELAK OLDU GELDİĞİ GİBİ GERİ BİNDİRDİK DOĞUMUMA GELEMİCEK TABİ Bİ DAHA NE ZMAN GÖRÜŞÜRÜZ BİLMİİYORUM... :KK43:( BÖYLE BOĞAZIM DÜĞÜM DÜĞÜM BU UYUZUN KREMİ VAR AMA EVİ ARITMAK ÇOK ZORMUŞ HERŞEYİ HERYERİ KAYNAR SUYLA YIKAYACAKSIN BEN ANNEMEMEMİ ÜZÜLEYİM KENİDİMEMEİ DAHA DÜNE KADAR DOĞUMU DÜŞÜNENE BEN DE NE HEYCAN NE MUTLULUK HERŞEY BİTİİ HERŞEYY..İÇİM ACIYOR ELLERİM UYUŞUYOR NE YAPARIM BEN BANA GEÇTİYSE 10 GÜNDEN ÖNCE BELİRTİ VERMEZMİŞ..KAHROLDUM..ANNEME SARILAMADIM BİLE 1 YILDIR BUNUMDA TÜTÜYORDU BİSÜRÜ HAYLİM VARDI OLMADI NE OLU NE OLUR DUA EDİN BANA GEÇMESİN NE YAPRIM NASIL ARINDIRIRM KOCA EVİ MİNİİĞİME NASIL KATRAN SÜRERİM OFFFFF YAA..KENDİ DOKTORUMA SÖYLEEDİM O BİLE TOKALAŞMADI BENLE İSTERSEN HAFTAYA GELME KONTROLE UZAKTAN GELİYORSUN BİLE DEDİ :KK43:

ben catı muayenesi oldum gecen hafta normal dogum olur dedı doktor ama bu hafta sadece nst ye gırdım sadece doktorum muayene yada ultrason dan bakma dı haftaya gel dedı sızce her hafta ultrasona girmek gerekmıyormu kı 2 haftam kaldı kafam karıstı sımdı bebegımı merak eder oldum

evet tatlım bebişin sıkıntıda olup olmadıgını görmek ıcın her hafta gıtmelısın hatta gunun dolarsa 3 gunde bır cagırıyollar
nst ye sokuyolar usg ye sokma sebeplerıde kakasını yapmışmı kordonda dolanma varmı gıbı ayrıntılar ttatlım

b
Kiz bosver suniyi yaa bekle 41 i tabii bebek iyiyse kalp atisi filan . Gec dollenmedir belki. ins o kadr kalmaz su yurumeler falan ise yarar sancimiz gelir kendi kendine ya :18:

merhaba canım zaten günüme fazla kalmamıştı çatı muaynesi vardı bu gün oda sıkıntılı geçti doktorda ani karar verdi.

hım demmek normaş doğuma uygun degılmış catıların tatlım cnm nasıl oluyo catı muayne ben kızımdada olmadım acıkcası merak edıyorum hanı anı bı durumum falan olursa bıleyım dedım
anestesı olarak neye karar verdınız tatlım

kızlar BAŞIMA GELENLERİ BİLSENİZ :KK43: BUGÜN KONTROLÜMÜZ VARDI VE ANNEM GELDİ İSTANBULDAN ONU ALIP GİTTİK KONTROLE ANNEMDEDE AZ Bİ KAŞINTI VARDI ÖNCE DERMATOLAĞA GİDELİM DEDİK BİDE NE ÇIKSIN UYUZ KAPMIŞ ANNEM BİZ ŞOK TABİ DOKTOR SANA DA BULAŞMIŞ OLABİLİR DEDİ MAHVOLDUM HAMİLELERDE TEDAVİ ÇOK ZORMUŞ YENİ DOĞMUŞ BEBEĞİME KATRAN SÜRECEKLERMİŞ EĞER OLURSAM ANNEM AĞLAYA AĞLAYA HELAK OLDU GELDİĞİ GİBİ GERİ BİNDİRDİK DOĞUMUMA GELEMİCEK TABİ Bİ DAHA NE ZMAN GÖRÜŞÜRÜZ BİLMİİYORUM... :KK43:( BÖYLE BOĞAZIM DÜĞÜM DÜĞÜM BU UYUZUN KREMİ VAR AMA EVİ ARITMAK ÇOK ZORMUŞ HERŞEYİ HERYERİ KAYNAR SUYLA YIKAYACAKSIN BEN ANNEMEMEMİ ÜZÜLEYİM KENİDİMEMEİ DAHA DÜNE KADAR DOĞUMU DÜŞÜNENE BEN DE NE HEYCAN NE MUTLULUK HERŞEY BİTİİ HERŞEYY..İÇİM ACIYOR ELLERİM UYUŞUYOR NE YAPARIM BEN BANA GEÇTİYSE 10 GÜNDEN ÖNCE BELİRTİ VERMEZMİŞ..KAHROLDUM..ANNEME SARILAMADIM BİLE 1 YILDIR BUNUMDA TÜTÜYORDU BİSÜRÜ HAYLİM VARDI OLMADI NE OLU NE OLUR DUA EDİN BANA GEÇMESİN NE YAPRIM NASIL ARINDIRIRM KOCA EVİ MİNİİĞİME NASIL KATRAN SÜRERİM OFFFFF YAA..KENDİ DOKTORUMA SÖYLEEDİM O BİLE TOKALAŞMADI BENLE İSTERSEN HAFTAYA GELME KONTROLE UZAKTAN GELİYORSUN BİLE DEDİ :KK43:

cnm benı ya gercekten cok sınır bozucu bı durum annecıne acıl şifalar sanada gecmemış olmasını dılıyoru cnm ya

X