2012 Ekim Anneleri

Evet canim 40lardaydi onemsemedi bile. Keske hep boyle olsa sancilari hissetmesek insallah normalcilerin agri esigi cooook yuksek olur.

merhaba kızlar nasılsınız ?

doğum yapan arkadaslar varsa tebrik ederim geçmişi fazla okuyamadım...

bugun kızım için kapıya tül aldık kızımın odası yazısını onun üzerine koyucaz süper olcak haftasonu yapınca fotosunu eklerim bir de celik kapı için hoşgeldin bebek yazısı aldık :) cok seker olduu... bir de nasipse bu aksam bebek sekerlerimizi halledicez bakalım hayırlısıyla onları da hallettik mi eksiğimiz kalmıyor sanırım fındığımız dısında :)

siz nasılsınız iyi misiniz ? hersey yolundadır umarım

Doktorum banada yuruys verdi bugun basladim. senin bebis asagi inmismi benimki hala yukardaymis yerlesmemis kanala. İnmesi icin yurumem lazim sanirim.

Valla benim durumuma bakarsan inmis ama kesin olarak cuma gunu dr. Soyleyecekmis canim. Catida bakacak :) kafasini gormeden indi demeyecek herhalde benim dr.

Hadi gecmis olsun canim ins. Dogumlarimiz icinde bole guzel seyler yazariz.

Valla benim durumuma bakarsan inmis ama kesin olarak cuma gunu dr. Soyleyecekmis canim. Catida bakacak :) kafasini gormeden indi demeyecek herhalde benim dr.

Hadi bakalim cumaya az kaldi. birde diyolar yaa catida elim bebegin kafasinda filan diye cok enteresan geliyo.

Merhaba kızlar ben 39 hafta içindeyim ama gel gör ki doktor benim çatı kontrolumu yapmadı şimdiye kadar iki haftadır nts giriyorum o kadar gittiğim hastanede medikal park. Hatırı sayılr para alıyolar benden üstelik doktor beni hızlı hızl muayne edıp gonderıyor ne acelesi varsa 5 dk 120 muayne ucreti ödüyorum malesef ne bebegın dogum kanalına yerlestıgını soyluyor ne bısey sancın tutarsa gel dıyor.. Normal ıstememe ragmen sezeryan yapcak benı dıye endıselıyım bunuda son anda yapcak gıbı gelıyor. Son haftamdayım ve hastane değiştirebilirim her an ne yapcam bilmiyorum

bizde aynı sancıda yok acılmada ben gidiyorum aktardan kuşburnu almaya

Canim hsngi sehirdesin sen? Goztepe medical parkta dogum yapn bi tanidgm var doktorndan memnun istersen adini ogrenirim bu taraflarda oturuyorsan.

Selam cnm
Bende medikal parka gidiyorum nst cok masraflı doğuma kadar her hafta gidersem iflas edecem sonunda her muayenede nst olmak zorundamıkii yani bide sonucta bi sıkıntı cıkmayınca verilen para enayi gibi hissettıriyo resmen

Ben fatihtekine gidiyorum canım doktor benden nts ucreti almıyor senı catı muaynesi yaptımı

Hadi bakalim cumaya az kaldi. birde diyolar yaa catida elim bebegin kafasinda filan diye cok enteresan geliyo.

Ay bana da çok garip geliyor o... İçimdeki çocuğa dokunması nekadar enteresan... Ben de dokundurtabilir miyim acaba

bizde aynı sancıda yok acılmada ben gidiyorum aktardan kuşburnu almaya

Canım al al... Her yol mübahtır. Artık birşeyler yapmak lazım.. Ama nedir bilemiyorum. İnan sabahtan beri oradan oraya gidip duruyorum. 4 kat merdiven çıktım indim. Koca çarşıyı talan ettim. Sonra sana cevap yazarken oturuyordum işte. Yine kalktım oradan oraya gittim. Kargom vardı onu aldım eve yeni geldim... Hani diyorum bugün belki olur ama hiç sinyal yok Kuşburnunu gece 1 de 2 fincan içtim sabaha karşı 5te hastaneye gittik diye bir yazı okudum nette :=))) Ben de 2 çay bardağı içtim sabah da ben gitsem ne iyi olur kıııı

gerçekten kuşburnu doğumu başlatır mıymış?Ben her sabah kahvaltıda kuşburnu pekmezi yiyorum.erken doğurmıyım sonra:18: :))

Pekmezi değil canım çayı diyorlar... Pekmezi bilemiyorum ama hiç okumadım.

Ben fatihtekine gidiyorum canım doktor benden nts ucreti almıyor senı catı muaynesi yaptımı

Ben İzmir medical parka gidiyorum. Bu cuma 36+6 olacağım ve dr.um çatı için çağırdı ayrıca da nst için ekstra cret ödemiyorum. Doğum ücretine zam gelmiş yalnız... Geçen gün bunu öğrendim...

BİZDEE bugün dr dan geldikk tatlı kızım 3 kilo , 49 cm olmuş ....

ilk kez nst ye girdim bi ara 75 e çıkmış dr iyi artık sancıların olması gerekiyo zaten dedi...

kan sulandırıcımı pazar günü bırakıcam artıkkk bıktım 9 aydır kabusumdu her gecee iğne vurmak mosmor bacaklarımmm kurtuluyorummmmm

epidural içinde anestezi uzmanıyla görüştük , herşeyi anlattıı .... olabilcek kötü ihtimallerdende bahsetti ama bunlar milyonda bir olan şeyler dedi .....
şartlar müsait olursa yani 4 cm açıklıkla hastanede bulunursam yapıyolarmışş , bi çok hasta farkına varmadan 8-9 cm açıklıkla gidiyomuş ki onlara yapmıyoruz dedi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…