Canim su 40 larda gezen sancilardan bahsediyorsan onlar muhim degil. Hele 20 cavarindakiler hicbirsey. Benim son gittigimde 70 e vurmustu. Yine de birsey demedi dr. Daha dogrusu 1 tane sancin cikmis dedi. Onemsiz demeye getrdi yani. Devamli olmasi gerekiyr
Evet canim 40lardaydi onemsemedi bile. Keske hep boyle olsa sancilari hissetmesek insallah normalcilerin agri esigi cooook yuksek olur.
Canim insallah yaaa. Ama bugun okadar yurudum ki yine heveslendim. Birde kusburnunun etkisi var tabi.
Doktorum banada yuruys verdi bugun basladim. senin bebis asagi inmismi benimki hala yukardaymis yerlesmemis kanala. İnmesi icin yurumem lazim sanirim.
Kizlar merhaba. Anca yazabiliyorum. bugun kontrolumuz vardi. Korkulu ruyam cati muayenesi oldum. hicte abartilacak kadar urkutucu degilmis. canim yanmadi desem yeridir. Fakat catim darmis, bebek iriymis ve kafasi 39 haftalikmis ben bugun 37+0 im. doktorum sezeryana hazirla kendini dedi. Dun sancim vardiya nst de kucuk kucuk sancilar cikti, onemli degilmis.
Hadi gecmis olsun canim ins. Dogumlarimiz icinde bole guzel seyler yazariz.
Valla benim durumuma bakarsan inmis ama kesin olarak cuma gunu dr. Soyleyecekmis canim. Catida bakacak :) kafasini gormeden indi demeyecek herhalde benim dr.
Kiz simdi girdim foruma... sabahtan beri islerimiz var. Esimle oradan oraya kosuyoruz. Belki sancim gelir diye itiraz etmeden yuruyorum... ayrica kusburnunun dogumu tetikledigini okudum. Simdi oturduk bir yerde. Esim cay iciyor ben kusburnu. Adam bilse icirir mi acaba :) sizler nasilsiniz?
Dogum yapmis arkadaslara da tekrar hayirli olsun diyorum. Gozunuz aydin umarim hersey yolundadir :)
Merhaba kızlar ben 39 hafta içindeyim ama gel gör ki doktor benim çatı kontrolumu yapmadı şimdiye kadar iki haftadır nts giriyorum o kadar gittiğim hastanede medikal park. Hatırı sayılr para alıyolar benden üstelik doktor beni hızlı hızl muayne edıp gonderıyor ne acelesi varsa 5 dk 120 muayne ucreti ödüyorum malesef ne bebegın dogum kanalına yerlestıgını soyluyor ne bısey sancın tutarsa gel dıyor.. Normal ıstememe ragmen sezeryan yapcak benı dıye endıselıyım bunuda son anda yapcak gıbı gelıyor. Son haftamdayım ve hastane değiştirebilirim her an ne yapcam bilmiyorum
bizde aynı sancıda yok acılmada ben gidiyorum aktardan kuşburnu almaya
Merhaba kızlar ben 39 hafta içindeyim ama gel gör ki doktor benim çatı kontrolumu yapmadı şimdiye kadar iki haftadır nts giriyorum o kadar gittiğim hastanede medikal park. Hatırı sayılr para alıyolar benden üstelik doktor beni hızlı hızl muayne edıp gonderıyor ne acelesi varsa 5 dk 120 muayne ucreti ödüyorum malesef ne bebegın dogum kanalına yerlestıgını soyluyor ne bısey sancın tutarsa gel dıyor.. Normal ıstememe ragmen sezeryan yapcak benı dıye endıselıyım bunuda son anda yapcak gıbı gelıyor. Son haftamdayım ve hastane değiştirebilirim her an ne yapcam bilmiyorum
Selam cnm
Bende medikal parka gidiyorum nst cok masraflı doğuma kadar her hafta gidersem iflas edecem sonunda her muayenede nst olmak zorundamıkii yani bide sonucta bi sıkıntı cıkmayınca verilen para enayi gibi hissettıriyo resmen
Hadi bakalim cumaya az kaldi. birde diyolar yaa catida elim bebegin kafasinda filan diye cok enteresan geliyo.
bizde aynı sancıda yok acılmada ben gidiyorum aktardan kuşburnu almaya
gerçekten kuşburnu doğumu başlatır mıymış?Ben her sabah kahvaltıda kuşburnu pekmezi yiyorum.erken doğurmıyım sonra:18: :))
kimse hediye almadı mı yahu...?
Ben fatihtekine gidiyorum canım doktor benden nts ucreti almıyor senı catı muaynesi yaptımı
Aa kızlar bugün JOKOBİ arkadasımız da dogum yapacaktı sanırım hiç haber alan oldu mu ben forum fa filan göremedim dün ?