2012 Ekim Anneleri

korkma korkma ben hiç korkmuyorum bianda herşey olucak biticekkkkk ..... kucağımızda öperkennnnnn hiç bu sıkıntılar aklımıza gelmicek inannn ....

bide şöyle düşün doğum sancısı ne kadar sürebilirki taş çatlasa 1 gün .... herşey çooook güzel olucakkkkk inşallahhhhhhh

Ayyyy insaaaalllah bakalim hangimiz once doguracaz )

canım geçmiş olsunn c vitamininden başka bişi gelmiyoki aklıma bol bol tüket , tatlı biber varsa ondanda tüketebilirsin 1 biberde mandalinadan 4 kat daha fazla c vitamini varmış ...

Saol cnm. hemen yiym biberleri. ihlamurun zarari olurmu acaba.

bunca ayyy sürdüm sürdüm kremleri yağları tam son aya geldimmm , bi eringenlik geldi hiçç bişi yapasım gelmiyoduki çatır çatır çatlamışım altlardan

gıcığım kendimeeeeeeeeee

Sende atlatirsin ins. Bir an once korkma hic hepsi 10 15 saniye zaten ) artik yarin yazarsin nasil gectigini)

Evet aslinda sonsuza dek surmicek ya dayanirim, yarinda yazarim mutlaka. buarada kalanlarin bdt si ortalama ayni. Kspanidi bizler yapicaz

Saol cnm. hemen yiym biberleri. ihlamurun zarari olurmu acaba.

CANIM BAK BUNLARI BULDUM SENİN İÇİN .....

En iyi ve en etkili destek tedavisi istirahattır. Yatak istirahatı yapılmalıdır.

• Yatarken başı yukarıda tutmak (2 ya da daha fazla sayıda yastık ile yatmak) geniz akıntısının vereceği rahatsızlığı da azaltacaktır.

• Bulunulan ortamın yeteri kadar sıcak olmasına ve iyi havalandırılmasına dikkat edilmelidir.Kaynakwh webhatti.com:

• Havanın kuruması engellenmeli, nemli olması sağlanmalıdır.

• Yeteri kadar sıvı alımı son derece önemlidir.

• Hastalık dönemlerinde beslenmeye dikkat edilmeli, iştahsızlık varsa enerji ihtiyacını gidermek için karbonhidrat açısından zengin diyet uygulanmalıdır.

• Boğaz ağrısını gidermek için pastil kullanılabilir.

• Burun tıkanıklığı için tuzlu su ya da okyanus suyu vb. kullanılabilir.

• Yakınmalar düzeldiğinde hemen normal aktiviteye dönülmemeli, tam bir iyileşme için bir süre daha dinlenmeye devam edilmelidir.
......................................................................................................................

Hamilelikte Ihlamur Faydaları

Gebelik döneminde bitki çayları tüketilmesi gerektiğini herkes söyler. Ancak hangi bitkinin ne işe yaradığı pek bilinmez. Bitkisel çaylardan biri olan ıhlamur, gebelik dönemindeki bayanların bağışıklık sistemini güçlendirerek, grip ve nezle gibi soğuk algınlıklarına karşı korur. Ayrıca gebelikte çok görülen bir sorun olan ödemleri de, vücuttan atar. Ihlamurun ödem çözücü etkisi vardır bu sayede gebe bayanların böbrekleri yorulmadan ödemden arınır.

Hamilelikte Ihlamur Faydaları Gebelikte ıhlamurun yararları

Bunun dışında ıhlamurun normal hayatta da bir çok faydası vardır. Uzun süreli ıhlamur kullanımında, sinir sistemi rahatlar, sinir krizleri, asabiyet, öfke ve melankoli durumları kendiliğinden geçer. Ayrıca ıhlamur, sinirleri yatıştırdığı için baş ağrısı ve migren gibi rahatsızlıkları da geçirir. Kalbi kuvvetlendirir ve çarpıntılara iyi gelir. Yatmadan önce bir bardak ıhlamur içildiği zaman daha kolay ve rahat uyunur. Gebelik dönemindeki uyku sorunlarını, ıhlamur içerek azaltabilirsiniz.

Hamilelikte Ihlamurun Zararları: Gebelikteki tek kötü yanı, idrar sökücü olmasıdır. Çünkü zaten gebelik döneminde, büyüyen uterus, baskı yapar ve bu da sık idrara çıkmaya neden olur. Ihlamur bir çok hastalıktan ve problemden insanları korur, kuvvet verir ve iyileştirir. Fazlaya kaçmadan günde en fazla 2 bardak ıhlamur yeterli olacaktır.

Kizlar grip oldum napsamda hafif atlatsam oneriniz varmi? ben grip oldugumda serum yemeden atlatamam. cok agir geciyo maalesef.

bende gribim canım ve çok kötüyümmm. doktor boğazlarım için sprey verdi. ağrı kesici minoset ve ılık bişeyler içerek atlatabilirsin dedi ama ben atlatamadım. her yerim ağrıyoo. burnum akıyooo, boğazlarım acıyo. ıhlamur içiyorum içine karanfil atıp, arada ballı limon içiyorummm. inşallah çabuk geçer

slm kızlar.....
tanger başın sağolsuncanım..allah sabır versin..

kızlar bu sabah kalktığımda benimde bademciklerim şişmiş...yutkunamıyorum bile...su ancak geçiyır....birazfdan nane limon kaynatıp içicem....aklınızda bulunsun..idrar söktürücü özelliği bulunan hiç bir ilaç yada bitki hamilelikte iyi değil diye biliyorum...geçnlerdebi yerde okumuştum..

çatı muayenesi bende olmadım. benim doktorun çatı muayenesi yapmadığını duydum...nasıl olacak bilmiyorum. doğumla ilgiliöhiç bişey konuşmadık daha..10 onda gideceğim kontrole..o zaman soracağım artık. 38 dolmuş olacak çünkü... ara ara alt bölgeme sancılar giriyor..onun dışında bi belirtim yok(((
günler geçmniyor. evde olunca hiç geçmiyor sanki..

yarın dogum yapacam deli gibi temizlik yapıyorum kafayı yedim galiba

canım ben de öyleydim.bi gün öncesi şunu da yapayım bunu da yapayım diye diye akşam belimde bi ağrı adım atamıyorum.dedim yarın doğurcam deli miyim ben ne işim var temizliklegece hem heyecandan hem belimin ağrısından uyuyamadım.sabah hastaneye giderken bile ağrım vardı.sen de dikkat et fazla yorma kendini.hadi bakalım sen de kavuşuyosun Burak paşanayarın güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Maşallah canım üzülme bebekler çok çabuk kg alıyor Doğan'a kadr alır o en az 300 gr :)
haber geldi...Felis ve oğlu iyilermiş..
Oyy maşallah hadi gözü Aydın
arkadaşlar duygu981 de doğumunu sezeryanla gerçekleştirdi 2.550 gr nur topu gibi oğlumuz var akşama görmeye gşitcem inş ikiside çok şükür iii ler
Maşallah ya çok düşünüyordu zayıf olacak küveze girer mı die neyse ki iyilermis cooook sevindim :)
Bende ins epidural normal ılıcam kızlar bakalım benim BDTm sizden önce önce yaparsam yazarım kolay mı nasıl olduğunu :))
Aynen bende böyle düşünüyorum gitsem 4 cm dese ve hemen epidural verilse ohh mis hiç sancisiz yada az sanciyla alsam kucağıma kuzumu :)

Sen dogum yaptın mı cnm ?

Ksel- mustu gecmis olsun kızlar bi an önce iyileşirsiniz ins bekde çok krlorkuyorum doğumdan önce hasta olmaktan
Tanger arkadasım basın sag olsun Rabbim istediginiz zamanda sana daha hayırlı bir evlat nasip etsin .. O cennette sizin şefaatciniz olacak ins ...

slmmm bızde ogluşumu k.valıdeme bırakıp eşimle hastaneye gıttık nst yapıldı guzel çıktı bı sıkıntım yok son hazırlıklarımızı yaptık babamız oda suslerını benım aldı.dogum fotografcımızda tmm 8 ekımı beklıyoruz.

kızlar dogumdan sonra gıremezsemde ikbal05 dogum fotografcım o buraya resmımızı koyabılır

Canım benim anladım şimdi derdini ve gayet de haklısın.. Peki bu durumda sezeryanı düşünmüyor musun ?

teşekür ederim canım bebeğe kavuşmak için her engeli aşıcaz inşllah ben evlendiğimde ilişki yaşamakdan korkmuştum die o çatala yatmıştım biraz da onun tedirginliği var herhalde.

Canım hiç yaşadığın eski şeyleri aklına getirme. Onlar tabiki gerer insanı. Bebeğin için birşey yaptığını düşün ki öyle de zaten. Ozaman eminim ki daha rahat ve kolay geçer senin için de. Ben de cuma günü aynı şekilde çıkacağım o masaya...

kızlar nolur bilen cevap versin göğüs altım yani karnımın üst kısmı feci ağrıyor ölücem resmen ağrıdan nefesim kesiliyor bebek bi yerini dayamıştır diyor annem ama değil öyle olsa anlardım 3 gündür el süremiyorum acıdan karnıma sizce bu neyin nesi

Hadi bakalım canim son islerinizde bitmiş ne guzel bebeğinin resmini bekliyor olucaz cnm

Arkadaslar malesef Ekim annesi olamadım kızımı kaybettim çok üzgünüm sozun bitdigi yerdeyim hiç bişeye uzulmeyinrabbim kucağınıza almayı nasip etsin çok kötüyüm cok

canım allah sabır versin meleğin cennette seni bekliyor olucak.heryerim diken diken oldu allah gani gani sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…