2012 Ekim Anneleri

uyuyamıyorum heyecan yaptım sabah 8 de hastanede olacağız.. saat 9 da genel sezaryen ile doğum yapacağım.. kordon dolanması ve benim pıhtılaşma sorunum nedeniyle biraz gelişimi yavaşladı.. ben de oğluşumu anne karnında değil dışarıda besleyeceğim.. kızlar dua edin sütüm gelsin ve ben bebişimi doyurabileyim.. doktor bir kaç gün kuvözde kalabilir dedi inşallah olmaz ve ben kucağıma hemen alabilirim.. 2300-2400 arası bir kiloyla doğacak.. bakalım fırsat bulduğum ilk anda buraya yazarım.. genel anestezi olacağım için geç ayılabilirim... offffffffff heyecan mı merak mı bilemiyorum garip bir duygu :))))

İnsallsh kUveze girmez cnm. Giese bile cok kalmaz cunku onemli olan kilo degil ciger gelisimi.bizim komsuda dogum yapti 37 haftada 2500 a yakin dogmus kuveze girmis bir iki saat sonra cikarmislar gerek kalmamis kendisini gormedim esinin kardesine sordum oda kucuk tam net bilgi veremedi. Ama korkma cok sukur riskli donemi atlatmissin. Bnde gittim bgn kontrole gecen haftadan bu yana 50 gram anca almis uzuldum bnde boyuda ayni cikti bi haftada hic gelismems. Aman takmiyorum allah saglik versin dogumdsn sonra bol bol emzirerek bu acigi kapatiriz. İlk oglumda ufak dogmustu ama ilk kontrolunde 4 kili dogan arkadadimin bebegini gecmisti kilosu.Allah yardimcin olsun cnm ...

sağlıkla doğsun inşallah canımm, ne mutlu kavuşcaksın yavruna, inşallah hemencecik emer de tombiş olur, kilo değil gelişimi önemli diyolar doktorlar hep, sıkıntı yapma

bende bugün kontrole gittim, çatı muayenesi yaptı sorun yok normal doğuma müsait ama ne açılma ne yumuşama ne sancı var azcık açılma filan olsa suni sancı için yarın yatayım dicektim ama maalesef tık yok, perşembe tekrar gitcem inşallah sancı olur son haftaya kalmak istemiyodum hiç ama 40 a gircez perşembe günü, normal doğumu çok istiyorum ama oğlum için ne gerekirse yaparım

canım hiç endişelenme ... herşey güzel olucak annesi

doğunca kurtulucak o kordondan sıcacık kucağında rahat edicek inşallahhhh..... Rabbim hayırlısıylaaaa doğmasını analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallahhhhh

Yarin bu zamanlar saglikla kucaginda olur ins canim yavrun dualarimiz seninle :))

bebek karnıma sıgmıyor sankı karnım yamulup gıdıyor 3 gundur gerılmekten patlıyacak karnım yada erkenden doguracagım sankı

Arkadaslar malesef Ekim annesi olamadım kızımı kaybettim çok üzgünüm sozun bitdigi yerdeyim hiç bişeye uzulmeyinrabbim kucağınıza almayı nasip etsin çok kötüyüm cok

Çok zorlu bir süreçten sonra bugün inşallah hiç tatmadığım bir duyguyu tatmaya "ANNE" olmaya gidiyorum :)) Bize dua edin ♥

günaydın kızlar , gittikçe azalıyoruz :26: artık bizim içinde mutlu sonla tamamlansa bu süreç diyorum , beklemek iyice zorlaştı

bebek karnıma sıgmıyor sankı karnım yamulup gıdıyor 3 gundur gerılmekten patlıyacak karnım yada erkenden doguracagım sankı

selam nerelerdesin sen ? göremedim ne zamandır :44: doğum şekline karar verdinmi canım ? bu ara bizim doktor yine kongreye gidiyor 10 gün doğurmasak iyi olucak sanırım

Arkadaslar malesef Ekim annesi olamadım kızımı kaybettim çok üzgünüm sozun bitdigi yerdeyim hiç bişeye uzulmeyinrabbim kucağınıza almayı nasip etsin çok kötüyüm cok

başın sağolsun canım çok üzüldüm , ne diyeceğimi bilemedim :18:

başın sağolsn cnm.çok üzüldüm.neden kaybettnz.sorun mu vardı? Rabbim sabır versn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…