2012 Ekim Anneleri

Arkadaslar malesef Ekim annesi olamadım kızımı kaybettim çok üzgünüm sozun bitdigi yerdeyim hiç bişeye uzulmeyinrabbim kucağınıza almayı nasip etsin çok kötüyüm cok:KK43::KK43:

inanamıyorum,başın sağolsun çok üzgünüm..cennette seni bekleyecek melek kızın.. allahım sana sabırlar versiin....

slm milletttt

dün doktor kont vardı canım çok sıkıldı.... Bebeğin eşinde erken yaşlanma varmış 1 hafta doktorum çok önemli değil normalde 38 haftada başlar sende 37 de başlamış dedi. çokta kilo almamış kızım 2.500 gr ama boyu uzumuş 48 cm olmuş:)) boya gitmiş yani:)) ama gel gelelim ben takdım erken yaşlanma olayına gelcek çarşamba gene kont var ayın 10 da ama doktorum 10 çok kalmaya bilirsin dedi. Bizim için önemli olan 35. haftayı ve 2.500 gr doldurman sende bunları doldurdun dedi doğsa bile küveze girmesine gerek kalmaz normal olarak yaşamını devam ettirebilir dedi. şimdi heycanla gelcek haftayı bekliyorum tek dileğim hiç olmazsa bi 3 kg doğması kızımın hayırlısıyla.... Buarada duygu981 şuanda amilyata alındı hayırlısıyla inş bebişine kavuşacak bugün :nazar::nazar::nazar::nazar:

tanger başın sağolsun Allaha inan güven bundada mutlaka bir hayır vardır. Melek oldu kızın allah sabırlar versin

artist cnm 3 ekim cilereee sinem33 de katıldı yani 3 ekimde 3 anniş varrrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kızlarr uyuyamadımmm heycandan işler varr vee benim hiç canım istemiyorrrrrrrrrr yapmakkkkkk :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

artist cnm 3 ekim cilereee sinem33 de katıldı yani 3 ekimde 3 anniş varrrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kızlarr uyuyamadımmm heycandan işler varr vee benim hiç canım istemiyorrrrrrrrrr yapmakkkkkk :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

canım benım cık gez bugun ben kapıya cıkamıyorum cok cok sıkıldım ınsan zaten yenı bır hayata alısmaya calısıyor kı zor oluyor bırde evde hapıs kalmak benım gıbı gezmecı bırı ıcın olum resmen.o yuzden son gunun tadını cıkar gez toz alısverıs yap 1 aylık anneden sna tavsıye:KK52:

03 EKİM 2012......SEVDAMCEEE :nazar: YARIN

03 EKİM 2012.......SİNEM33 :nazar:YARIN

03 EKİM 2012......ARTİST :nazar: YARIN

............................................................

Arkadaslar malesef Ekim annesi olamadım kızımı kaybettim çok üzgünüm sozun bitdigi yerdeyim hiç bişeye uzulmeyinrabbim kucağınıza almayı nasip etsin çok kötüyüm cok:KK43::KK43:

Bende çok üzüldüm Başın sağolsun Allah sabır versin Allah yardım etsin.

canım tüylerim diken diken oldu. rabbim sana dayanma gücü ve bol sabır versin. her kelime he cümle anlamsız senin için şu an ama rabbime dua et bol bol. rabbime sığın derdi verende o dermanı verende o. imtihanın böyleymiş demekki

arkadaşlar duygu981 de doğumunu sezeryanla gerçekleştirdi 2.550 gr nur topu gibi oğlumuz var akşama görmeye gşitcem inş ikiside çok şükür iii ler

çokk üzüldüm canımm allah sana ömür versin çok zor bende ilk bebeğimi kaybetmiştim ama küçüktü daha :KK43: allah birdaha versin inşallah canım sağlıkla sıhhatle,

tanger allah sabır versin.Çok üzgünsün ne desek boş.Ama inan ki bundada vardır birt hayır.Allahım tekrar sağlıklı bir şekilde yeniden anne olmayı nasip etsin.Allah sabır versin.

03 EKİM 2012......SEVDAMCEEE :nazar: YARIN

03 EKİM 2012.......SİNEM33 :nazar:YARIN

03 EKİM 2012......ARTİST :nazar: YARIN

............................................................

Oh masallah kizlar sonunda sizde doguruyorsununz:)))

Ege2011 canim dr hersey yolunda demis,canini sikip bebegini uzme,bol bol ye,ben istahla yedigim gunleri ozledim,dogumdan beri sadece sekerim dustugu icin zorla yiyorum...

Duygu981 gozunaydin cam:))

Felisim alisine asik oldu,unuttu bizi...iyi olmaniza cok sevindim...ayrintilari bekliyoruz...

Canim basin sagolsun. allah sabir versin. bende gecen sene bebegimi kaybettim bir hafta onceside kardesimi kaybetmistim trafik kazasinda. beterin beteri var yani. sinavdan geciyoruz iste.sabir ve zaman
siginacagmz seyler.

X