2012 Ekim Anneleri

Haklisi cnm:KK66: emin ol gercrkten korkulcak bisey yok bnm daha once yasafigim olsylardan dolayi bebegi ksybetme korkusundan tum bu korkular sanirsam.onun haricinde korkmsyi gerektireck bi durum yok . Tolam max 1 saat icunde hersey bitmis olacak vee mutlu sonn:KK66:) degmez mi tum acilara, Allah yardimcimiz olsun. Hsyirli kolay dogumlar diliyorm sana cnm

teşekkür ederiz :)) çok garip duygular içindeyim.. sanki yarın sabah ben değilde bir arkadaşım doğum yapacak ve ben onu ziyarete gideceğim :) bugün biter mi diyordum dışarılara attım kendimi bol bol gezdim :)) bitti bile.. daha çantamı hazırlamadım herşey dışarıda onları tek tek yerleştireceğim.. hastanem ön sokağımda olduğu için rahatım bişey unutursam hemen getirirler.. uffff midem yanıyor.. beni en çok huzursuz eden durumsa bebeğimin çok ufak doğacak olması.. kordon yüzünden son 1 aydır beslenememiş 2300-2400 civarı.. birde çıkınca kilosu düşer diyorlar.. ben onu tutamam ki kıyamam çok minik.. kuvöze alma ihtimalleri de var.. ayyy midem yine ekşimeye başladı sanırım kimseye hatta kendime bile belli etmesem de stresliyim :))

kızlar masumıyet ın minnakı ece kızımızın fotosunu gordum eklemıs masumiyet malum sıteye..tostontık pespembe Allah ım anlatamam yaaa....darısı bızım tostık pembelere :KK9:

ama o malum sitede bende varım niye göremiyorumkiiiiii:26::26::26::26::26::26::26:

kızzzllaaaaarrrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52: bugun toktorumuza gıttık kontrolumuzu olduk nst ye yıne baglandık (hiç sevmiyorum da ):KK50: neyse,3 ekım carsamba gunu sabah saat 05:30 da acilden giriş yapacak mışız..sonra kan tahlılleri,anestezi uzmanı gelecek falan filan işte ve senı almaya gelecekler dedı doktor..işte o an bittiğim an oldu sankı kalbım durduuu:KK52::KK52::KK52: senı almaya geldıklerınde anla ki bende senı aşağıda beklıyor olacağım dedı :18::18::18: yaaaa ben orada caktırmadım ama nasıl heyecan yaptım doktor anlarsa epıdural den vaz gecer genel anestezı yapar dıye sakladım heyecanımı :18::18::18: ya ben napacam ya kalbım agzımdan cıkacak gibi oluyoooo:18::18::18::18:

kızzzllaaaaarrrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52: bugun toktorumuza gıttık kontrolumuzu olduk nst ye yıne baglandık (hiç sevmiyorum da ):KK50: neyse,3 ekım carsamba gunu sabah saat 05:30 da acilden giriş yapacak mışız..sonra kan tahlılleri,anestezi uzmanı gelecek falan filan işte ve senı almaya gelecekler dedı doktor..işte o an bittiğim an oldu sankı kalbım durduuu:KK52::KK52::KK52: senı almaya geldıklerınde anla ki bende senı aşağıda beklıyor olacağım dedı :18::18::18: yaaaa ben orada caktırmadım ama nasıl heyecan yaptım doktor anlarsa epıdural den vaz gecer genel anestezı yapar dıye sakladım heyecanımı :18::18::18: ya ben napacam ya kalbım agzımdan cıkacak gibi oluyoooo:18::18::18::18:

cnm yaa ne güzell iştee az kaldıı bebişlerimizee kavuşmayaa bendee çarşamba sabahı 8 de hastanede olucammm bian diyorumki sezeryanmı olsam en geç 9 da bebeğim koynumda olurrrr:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: seni okudukça bendee sabırsızlanıyorum :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

cnm yaa ne güzell iştee az kaldıı bebişlerimizee kavuşmayaa bendee çarşamba sabahı 8 de hastanede olucammm bian diyorumki sezeryanmı olsam en geç 9 da bebeğim koynumda olurrrr:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: seni okudukça bendee sabırsızlanıyorum :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yaaaaaaa:KK52::KK52::KK52::KK52:ben amelıyathaneye gırıp bebişimin çıktıgını görüp,ağladıgını duyup ,ilk öpücüğünü kondurunca rahatlarım dıye düşünüyorum,ama bu dedıklerım olana kadar o heyecanımı nasıl bastıracam dıye düşünüyorumm:18::18::18: gerçi Allah sabrını veriyormuş...ayyy az kaldı sevdamceee yarın akşam bu saatlerde nasıl olacağız acabaaaa:KK52::KK52::KK52::KK52:

yaaaaaaa:KK52::KK52::KK52::KK52:ben amelıyathaneye gırıp bebişimin çıktıgını görüp,ağladıgını duyup ,ilk öpücüğünü kondurunca rahatlarım dıye düşünüyorum,ama bu dedıklerım olana kadar o heyecanımı nasıl bastıracam dıye düşünüyorumm:18::18::18: gerçi Allah sabrını veriyormuş...ayyy az kaldı sevdamceee yarın akşam bu saatlerde nasıl olacağız acabaaaa:KK52::KK52::KK52::KK52:

yaaaa yapmaaaaaaaa ben kendimii gayett iyii yatıştırıyordummm düşünmüyorum daha zaman varmış gibii davranıyordum :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:ama şimdii yerimdee duramıyorummmmm zaman geçmiyor sankiiii düşünme bunlarııııı yoksaaaa saatlerr geçmek bilmezzzzzzzzzzz:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

yaaaa yapmaaaaaaaa ben kendimii gayett iyii yatıştırıyordummm düşünmüyorum daha zaman varmış gibii davranıyordum :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:ama şimdii yerimdee duramıyorummmmm zaman geçmiyor sankiiii düşünme bunlarııııı yoksaaaa saatlerr geçmek bilmezzzzzzzzzzz:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ayyyy ama cok heyecanlı tadını cıkaralım :KK34::KK34: dogum yapanlar tadını cıkarın dıyor,bende çıkarmaya calısıyorum nası çıkartılıyorsa:KK1::KK1::KK1::KK1:ama aklıma geldıkce sevınc kaplıyo ıcımı,sen hangı sehırdesin ??

ayyyy ama cok heyecanlı tadını cıkaralım :KK34::KK34: dogum yapanlar tadını cıkarın dıyor,bende çıkarmaya calısıyorum nası çıkartılıyorsa:KK1::KK1::KK1::KK1:ama aklıma geldıkce sevınc kaplıyo ıcımı,sen hangı sehırdesin ??

ayyy evt yaaa o içimizde bi o yana bi bu yana giden ayaklaraa dokunacagımı hayal ediyorumda kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyorrrr:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:ben ist deyim cnm sen nerdesin:26::26::26:

ayyy evt yaaa o içimizde bi o yana bi bu yana giden ayaklaraa dokunacagımı hayal ediyorumda kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyorrrr:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:ben ist deyim cnm sen nerdesin:26::26::26:

bende ist.deyim hizmet hastanesınde doğum yapacağım,sen nerde yapacaksın ??

1 Ekim in guzel anneleri guzel yavrularina kavustu:nazar::emir_bebek: Herkes iyidir umarim:nazar: Darisi biz bekleyenlerin basina:KK14: Askerlik gibi son zamanlar daha yavas geciyor sanki:KK14: Haftaya pazar bu is bitmis olacak ve ben bu pazarin tadini cikarmaya calisacagim:KK1: Pazartesi annanemizde geliyor:KK76: Bazen vaktinden once gelse desemde yokkk daha islerim bitmedi planli davranmaya devam etsin bebisim:KK16:

Kızlar biz de bugukontrole gittik benim bağışıklık sistemim çok zayıflamış o yuzden ateş halsizlik uçuklar..immuneks ve vitamin verdi ama oğluşum iyi maşallah 3200 olmş 52 cm.. Haftaya günümüz beli olcaak nihayet bize de sıra geliyooo:)) bugün anne olan herkesi tebrik ediyorum yarınkilere de kolaylıkla doğumlar diliyorum:)

kızlar gecenlerde daha önceden doğum yapan bir arkadaşım söyledi. şuan 4 aylık ikinciye hamile...doğumdan sonra vitamin ve folik asite devam etmemi söyledi. ilk doğumunda çok saçı dökülmüş. ablası hemşire sen nasıl vitaminleri kullanmadın falan demiş...bu doğumdan sonra kullanmayı düşünüyor... sizin doktorlarınız bişey söyledimi bu konuda..ben bir dahaki kontrolümde sormayı düşünüyorum...doğum yapan arkadaşlardan kullanmya devam eden varmı acaba?

kızlar gecenlerde daha önceden doğum yapan bir arkadaşım söyledi. şuan 4 aylık ikinciye hamile...doğumdan sonra vitamin ve folik asite devam etmemi söyledi. ilk doğumunda çok saçı dökülmüş. ablası hemşire sen nasıl vitaminleri kullanmadın falan demiş...bu doğumdan sonra kullanmayı düşünüyor... sizin doktorlarınız bişey söyledimi bu konuda..ben bir dahaki kontrolümde sormayı düşünüyorum...doğum yapan arkadaşlardan kullanmya devam eden varmı acaba?

zaten hep yazarya içeriğinde hamileleköncesi hamilelik sırasında ve sonrasında kullanılır diye , bebişler bütün vitamin minaral ne varsa çekiyo bizden , bende kullanıyim sağolasın ......

bide süt korur düşüncesi olmasın bari ben 6 yılda zorla hamile kaldım ama bu bebiş doğduktan sonra yinede tedbir alım nolur nolmaz :)) bari 1 yaşından sonra olsun ....

Son düzenleme:
zaten hep yazarya içeriğinde hamileleköncesi hamilelik sırasında ve sonrasında kullanılır diye , bebişler bütün vitamin minaral ne varsa çekiyo bizden , bende kullanıyim sağolasın ......

bide süt korur düşüncesi olmasın bari ben 6 yılda zorla hamile kaldım ama bu bebiş doğduktan sonra yinede tedbir alım nolur nolmaz :)) bari 1 yaşından sonra olsun ....

sende sağol canım. bende kullanmayı düşünüyorum açıkçası.. diğer konudada canım süt korur diye güvenme...korumayanı çok gördüm:))) bi arkadaşın bebeği 8 aylık ikincisine hamile 7 aylık:))) ben önceden nasıl korunuyorsam devam edeceğim. hatta daha çok dikkat edeceğim..önceen kazayla olsada önemsemexdim..çünkü ilk bebişimiz....ama şimdi dikkat etmek gerek..

kızlar gecen pazartesı bende sezeryana dogum yaptım 36 haftalık dogdu oglum sağlıgımız yerınde cok sukur sarılık rıskınıde atlattık cok sukur dogum yapmamıs arkadaslara hayırlısıyla bebeklerını kucaklarına almalarını dılerım ogluun resmını eklıcem ama nasıl ekleyebılırım bulamadım
Masallah allah anali babali buyutsun ins cnm :):nazar:
Kizlar ben dogurdum telden yazmak zor eve geconce ayrintili yazarim

Cnm ya demek sonun da sende kavustun yavruna masallah yavruna :):nazar:

X