Haklisi cnm emin ol gercrkten korkulcak bisey yok bnm daha once yasafigim olsylardan dolayi bebegi ksybetme korkusundan tum bu korkular sanirsam.onun haricinde korkmsyi gerektireck bi durum yok . Tolam max 1 saat icunde hersey bitmis olacak vee mutlu sonn) degmez mi tum acilara, Allah yardimcimiz olsun. Hsyirli kolay dogumlar diliyorm sana cnm
teşekkür ederiz :)) çok garip duygular içindeyim.. sanki yarın sabah ben değilde bir arkadaşım doğum yapacak ve ben onu ziyarete gideceğim :) bugün biter mi diyordum dışarılara attım kendimi bol bol gezdim :)) bitti bile.. daha çantamı hazırlamadım herşey dışarıda onları tek tek yerleştireceğim.. hastanem ön sokağımda olduğu için rahatım bişey unutursam hemen getirirler.. uffff midem yanıyor.. beni en çok huzursuz eden durumsa bebeğimin çok ufak doğacak olması.. kordon yüzünden son 1 aydır beslenememiş 2300-2400 civarı.. birde çıkınca kilosu düşer diyorlar.. ben onu tutamam ki kıyamam çok minik.. kuvöze alma ihtimalleri de var.. ayyy midem yine ekşimeye başladı sanırım kimseye hatta kendime bile belli etmesem de stresliyim :))