2012 Ekim Anneleri

Kızlar moralim çok bozuk ya şimdi kan tahlili sonucumu aldım wbc 4-10 arasında olması gerekirken 11.7 çıkmış araştırdım biraz lösemi falan yazıyor varmı benim gibi olan yaa sinirlerim çok bozuldu (((

ya canım sen o ınternete bakma...kan tahlillerinde yazan referans degerlerı geneldir,yanı herkes ıcın gecerlı degerler yaşlısı ,genci,kadını ,erkeği için ayırt etmıyor.senın cıkan degerın gebelik olarak degerlendirilecek o referansa bakıp takılma doktoruna sor ...

Maşşallah ne kadar güzelll ama yarabbim daırısı bizlerin başına ne kadar doğdu canım kilosu ne kadar

kızlar masumıyet ın minnakı ece kızımızın fotosunu gordum eklemıs masumiyet malum sıteye..tostontık pespembe Allah ım anlatamam yaaa....darısı bızım tostık pembelere

Canım gözümüz aydınn hep birlikte hayırlı olsun inş Yeni anne ve babaya mutluluklar dileriz.. en yakın zamanda resmini görmek istiyoruzz paylaşırsan çooook seviniriz...

Canim dua ederek cikdisari,herkes bakmiyor zaten bosver sen keyfini cikar,dogunca daha guzel kesinlikle ama tepikleri guzeldi ve ben o hissi net olarak hayal edemiyorum artik:))
kızlar masumıyet ın minnakı ece kızımızın fotosunu gordum eklemıs masumiyet malum sıteye..tostontık pespembe Allah ım anlatamam yaaa....darısı bızım tostık pembelere

Ay gordum kara sacli kiz,masallah

Haklisi cnm emin ol gercrkten korkulcak bisey yok bnm daha once yasafigim olsylardan dolayi bebegi ksybetme korkusundan tum bu korkular sanirsam.onun haricinde korkmsyi gerektireck bi durum yok . Tolam max 1 saat icunde hersey bitmis olacak vee mutlu sonn) degmez mi tum acilara, Allah yardimcimiz olsun. Hsyirli kolay dogumlar diliyorm sana cnm

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inş yaa anlat anlat normal dogumu ne yaparsak daha cabuk acı cekmeden dogurabiliriz yürüyüp çömelmek iyi gelir diyolar yasayanlardan dinleyelim birde

kızlarr ayaklarım cok şişti üstüne basamıyorum evin içinde bile yürüdükçe daha da şişiyo tuzdandır belki diye onuda kestim ama dombiili gibi ayaklarım oldu terlik bile olmuyo aglıcam yaa =((

Masumiyet

Felisimfelis

Edammm

Nuresila :nazar:

Gamselimm

Jakobi

Camoka

Kızlar hepinize ve bebişlerinize kocaman maşallah. Allah hayırlı evlat eylesin her birini. Sağlıklı ve huzurlu olun bebişlerinizle

Normal doğum bekleyen annişler çok zormuş böyle beklemek ne zman ne olacak hiç belli değil. Benim neredeyse 10 günüm kaldı geçen hafta sancım çıkmamıştı ama dünden beri belim de ağrımaya başladı. Zaten adet sancısına benzeyen sancılarım vardı ama pozisyon değiştirince geçiyordu. Şimdi bel ağrılarım başlayınca sevinmeye başladım. . Bugün baya bi belim ağrıdıBu hafta içinde doğururum ben bu oğluşu (inşaallah)

kızlar gecen pazartesı bende sezeryana dogum yaptım 36 haftalık dogdu oglum sağlıgımız yerınde cok sukur sarılık rıskınıde atlattık cok sukur dogum yapmamıs arkadaslara hayırlısıyla bebeklerını kucaklarına almalarını dılerım ogluun resmını eklıcem ama nasıl ekleyebılırım bulamadım

bimez bu ekim ayı:))) daha 25 günüm var... oğlumla konuşuyorum hergün. gel artık nasıl olsa 36 hafta bitti diyorum..bizimkinin dünya umrunda değil. tepinmekle meşgul:)))

:)) aynı valla gelmeye niyetleri yok ama kızım dönmüş artık iyice bası asağıda 10 gune gelir diyor deneyimli anneler bakalım hayırlısı

Kızım doğdu 30.09.2012 14.50 de 2960 49,5 :) dua edin bize

maşaAllah kuzuna :) hadi gözün aydın darısı basımıza artık

arkadslar ben 26 eylul saat 12.40 ta ogluma kavustum.normal dogum ile.dogum sancisi ve dogurmam hepsi 3 saat surdu.insallh sizlerinde dogumu kolay ve saglikli gecer.

gözün aydın tatlım dilerim bizim doğumlarımız da seninki gibi cok rahat olur ve sakin geçer...

artık ne olur ne olmaz kızımın cantası benim cantam kızımın yatağı lohusa tacım hepsi hazır heran hersey olabilir artık dedi doktorumuz

hay maşaAllah size :) gözün aydın tatlım oğlusun da cok tatlı hani yakısıklı bişi olacak tekrar maşaAllah :)

maşallah gözünüz aydınnn , ben resimleri eklentiler bölümünden ekliyorum , bu yazıyı yazarken aşağı doğru kaydır mausu eklenti ekle yazan yerden olur sanırım

canım benim gözün aydıınnn... meleğini öp bizim yerimize de emi... darısı benim gibi henuz doğuramayanların basına artık :)

ben de seninle aynı tarihteyim tatlım bugun dr.a gittim. erken doğum riskimiz kalmamıs artık heran gelebilir dikkatli ol dedi... 24 saat içinde hareketleri 10 kereden az ise dedi ve sancıların kasılmaların 7 ila 5 dk arasına düsünce gece gündüz demeden gel hastaneye dedi...hayırlısı akalım

anaa o zeytin yağı hastaneye gidene kadar olan sürecte tehlikeli olmaz mı bir de yollarda pırtlatmayalım bebişlerimizi DD

hareketlerimiz azaldı tatlım bizimde sadece güclü bir sekilde ayakları ile itiyor poposunu cıkartıyor ya da kasılıyor normalmiş ama kişiden kişiye de değişebilir dr.na danıs istersen

amiiin inşaAllah tatlım gerçekten artık darısı basımızza

gözün aydın bu arada bebişine kavustun ne güzel. rabbim tüm doğum yapanlara bebişlerinin hayırlı ewlat olmasını nasip eylesinn

bebeğin hayırlı olsun tatlım... rabbim hayırlı ewlat olmasını nasip etsin gözünüz aydın

merhaba arkadaslar nasılsınız ?

bugun dr.a gittik hersey cok normal cıktı 3,000 gr olmusuz boyumuz da uzun olacakmıs :) artık bebeğim doğum seklini almıs 10 gunden sonra bekleyin dedi tabi belli de olmaz dedi. bundan sonra da doğarsa erken doğum olmayacak dedi. NST'ye girdik prensesimiz uyuyormus hareket ettiremedik bir türlü bir hafta önce yüksek cıkan kalp atısları bu hafta da düsük cıktı cikolata falan yedim de en sonunda normale döndü tabi bunun için 1,20 dk beklemem gerekti ama olsun prensesim iyi ya önemli olan bu... 8 ekimde yine NST'ye gidicez sonra da doğurmazsam eğer 15 ekimde NST + muayenemiz var bakalım hayırlısı olsun :) ama sanırsam ben ya o gün ya da o güne kadar doğurmus olurum nedeni yürümekte zorlanmaya basladım fenaaa...

canlarım simdi cıkmak zorundayım yemek yapayım. yapabilirsem sornasında gelirim yine :) cok öptm hepinizi gelemesem de yarın görüsürüz kısmetse Allah'a emanet olun

kizlar özledim sizleri nasilsiniz? cogu arkadas dogum yapti valla heralde ben kaldim sona bugundefelisimfelis birdecamoka sanirim dogum yapicaklardi bugun, haber var mi acaba? annem burda cok fazla zamanim olmuyor artik beninmde, insallah bende bebisi bi pirtlatayimda yazayim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…