Arkadaslar malesef Ekim annesi olamadım kızımı kaybettim çok üzgünüm sozun bitdigi yerdeyim hiç bişeye uzulmeyinrabbim kucağınıza almayı nasip etsin çok kötüyüm cok
artist cnm 3 ekim cilereee sinem33 de katıldı yani 3 ekimde 3 anniş varrrrrrr
kızlarr uyuyamadımmm heycandan işler varr vee benim hiç canım istemiyorrrrrrrrrr yapmakkkkkk
Arkadaslar malesef Ekim annesi olamadım kızımı kaybettim çok üzgünüm sozun bitdigi yerdeyim hiç bişeye uzulmeyinrabbim kucağınıza almayı nasip etsin çok kötüyüm cok
canım tüylerim diken diken oldu. rabbim sana dayanma gücü ve bol sabır versin. her kelime he cümle anlamsız senin için şu an ama rabbime dua et bol bol. rabbime sığın derdi verende o dermanı verende o. imtihanın böyleymiş demekkiArkadaslar malesef Ekim annesi olamadım kızımı kaybettim çok üzgünüm sozun bitdigi yerdeyim hiç bişeye uzulmeyinrabbim kucağınıza almayı nasip etsin çok kötüyüm cok
arkadaşlar duygu981 de doğumunu sezeryanla gerçekleştirdi 2.550 gr nur topu gibi oğlumuz var akşama görmeye gşitcem inş ikiside çok şükür iii ler
03 EKİM 2012......SEVDAMCEEEYARIN
03 EKİM 2012.......SİNEM33YARIN
03 EKİM 2012......ARTİSTYARIN
............................................................