oğluma kavuşmaya saatler kaldı..
şaşkın şaşkın dolaşıyorum evin içinde..
çok heyecanlıyımm..
eşimin ekip arkadaşları bebişime hediyeler yollamışlar öyle güzeller ki daha bir heyecan yaptım sanki..
evdeki herkes yarın sabahın hayalini kuruyor
nasıl olacak acaba, sağlıklı mı, kime benziyor? aşırı bir heyecan var evde..
yarın fırsat bulduğum zaman haber vermeye çalışırım..
ama cepten daha önce klübe girmeyi hiç denemedim inş sorun olmaz..
sizi merakta bırakmamaya çalışıcam..
herşeyi birlikte paylaştık sevincimizi üzüntümüzü..
iyi gün kötü gün herşeyimizi konuştuk..
şimdiden hakkınızı helal edin kızlar..
arkadaşlarım nasılsnz ?gelen giden çok oluyor yazamadım ,bebeğimiz bugün iyiymiş yarın asıl kontrol ve haberini alıcaz,inşallah daha iyi olduğunu duyarız doktor çarşambaya kadarr toparlarsa anneyi çağırıcaz monitör karşısında bebeği emziricez 2-3 günn o şekilde kalınıyormuş hastanede inşallah rabbim bize bağışlar aminnnnnnnn
merhaba kızlar nasılsınız ?
eşim bu hafta gececi ve evde yalnızım o kadar canım sıkılıyor ki
bazen gece ağrı giriyor kasıklarıma deli oluyorum ama abartılacak kadar değil ya da benim ağrı eşiğim mi yüksek ki acep diyorum bakalım
yarın dr.a gidicez aksam saatlerinde...
yarın doğum yapacak tüm arkadaslara simdiden hayırlı olsun diyorum... benim gibi bekleyenlere de rabbim sabır versin gerçekten beklemek beter birşeymiş :)))
MerhAba anneler, anne adaylari...
Bnde kismetse ekim annesi olucam suan 36+3 uz. 26 ekim gozukuyo norml dogum tarihi fakat sezeryan olacagim icin daha erkene celilecek bu tarih. İkinci bebegim ikinci oglum olacak ins. Aslinda 2010 kasim annesiyim ayni zamanda bu bebegim planli olmadi ama simdiden iyikide olmus diyorumilk oglum plesanta ayrilmasi nedeniyle 37*+2 de muayeneden direk acil sezeryana alinmistim bu sefer hazirliksiz yskalanmk istemiyorum ve erken dogumda istemiyorum tabi vakti zamanini Allah daha iyi biliyor. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah. Yarin kontrolumuz var, bu ara hic uyku tutmuyo surekli dogum anini dusunuyorum cok korkuyorum (
Kızım doğdu 30.09.2012 14.50 de 2960 49,5 :) dua edin bize
bizler gibi ilk anne olacaklardan daha tecrübelisin.. korkmana gerek yok ki :)) salı günü benimde sezaryen ile doğumum olacak ben napayım? ödüm patlıyor :)) yarın olacaktı normalde ama 1 gün ertelendi.. off geçer mi yarın? bize cesaret vermen gerekir hiç bişey olmaz merak etme, kesseler acımaz :)) iyi gaz oldu mu bari :))
Maşallah cnm Yaa darısı bize bakalım :)şimdi beşiğinde mışıl mışıl uyuyor canım kızım. hamileliğim boyunca hep burayıtakip ettim. çok yazamadım ama her heyecanı ortak yaşadığımız için sizlrle aynı duyguları yaşadım hep. veeeeeeeeeeeee cuma akşam 22.30 da suyumun gelmesiyle başlayan doğumum c tesi sabah 11.35 de kızımın ciyak cıyak ağlaması ile normal olarak gerçekleşti. çok mutluyum rabbim herkesin evladını korusun. sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş
İns hersey istediğin gibi saglikla olur canım Dualrimiz seninle olacak :)slmmm kızlarr bendee çarşambaa günü hastaneyee yatıyorum önce suni sancı ile normal dogum denenecek eger olmazsa sezeryaana alınırım diye düşünüyorum geçen haftaaa 2 cm açıklık vardıı inşallah ilerlemiştir açıklıkkk çarşamba listesine benide ekleyinnnn:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Kızım doğdu 30.09.2012 14.50 de 2960 49,5 :) dua edin bize