2012 Ekim Anneleri

canım benım yaa helali hoş olsun..ne guzel yarın bebişini koklayacaksın mis kokulu kuzunu,sende helal et hakkını ..sız çarsamba sabahı taburcu olmaya hazırlanırken bende oğlumu kucağıma alacağım inşallahh...

slm herkese nasılsınız görüşmeyeli????

ben ekim annesi olacaktım ama eylül annesi oldum kızım bekleyemedi ve 37+5 de dünyaya merhaba dedi şimdi 16 günlük oldu

edamm Allah'ın izni ile sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini Allah kurtarsın canım çok ama çok güzel heyecanlar bunlar ben 14 eylül sabahı bi uyandım sıkışmışım wc gittim ama anladım ki suyum geliyor hemen hastaneye gittik sabah 7 gibiydi sancım yoktu açılma 1 cm di ve beni ertesi gün doğumhaneye aldılar sunni sancı verdiler 14 saat sancı çektim normal doğum için ısrar ettiler almadılar sezeryana bebeğimde enfeksiyon oluşmuş bu esnada suyu kalmamış ki ve 9 gün yoğun bakımda kaldı salı günü çıkarttık hastaneden yeni yeni toparlanıyor kuzum

Canim insallah hersey yolunda gidecek ve sen kisa zamanda bebegini kucagina alacaksindualarim seninle....

yarın dogum yapacak tümm arkadaşlar..Allah a emanet olun bir avazda kurtulun inşallah...bizide habersiz bırakmayın

merhaba kızlar nasılsınız ?

eşim bu hafta gececi ve evde yalnızım o kadar canım sıkılıyor ki

bazen gece ağrı giriyor kasıklarıma deli oluyorum ama abartılacak kadar değil ya da benim ağrı eşiğim mi yüksek ki acep diyorum bakalım

yarın dr.a gidicez aksam saatlerinde...

yarın doğum yapacak tüm arkadaslara simdiden hayırlı olsun diyorum... benim gibi bekleyenlere de rabbim sabır versin gerçekten beklemek beter birşeymiş :)))

Tam tamina 9 aydir Ekim ayini bekledim ve sonunda kazasiz belasiz girdik Ekim e 38 hafta olunca biter bu hamilelik diyordum ama nerdee zaman sanki cok yavas geciyor Neyse efemm yarin dogum yapacak arkadaslarima hayirli dogumlar diliyorum Aklim ve kalbim sizinle Bizi unutmayin ama haaaa

bimez bu ekim ayı:))) daha 25 günüm var... oğlumla konuşuyorum hergün. gel artık nasıl olsa 36 hafta bitti diyorum..bizimkinin dünya umrunda değil. tepinmekle meşgul:)))

MerhAba anneler, anne adaylari...
Bnde kismetse ekim annesi olucam suan 36+3 uz. 26 ekim gozukuyo norml dogum tarihi fakat sezeryan olacagim icin daha erkene celilecek bu tarih. İkinci bebegim ikinci oglum olacak ins. Aslinda 2010 kasim annesiyim ayni zamanda bu bebegim planli olmadi ama simdiden iyikide olmus diyorum ilk oglum plesanta ayrilmasi nedeniyle 37*+2 de muayeneden direk acil sezeryana alinmistim bu sefer hazirliksiz yskalanmk istemiyorum ve erken dogumda istemiyorum tabi vakti zamanini Allah daha iyi biliyor. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah. Yarin kontrolumuz var, bu ara hic uyku tutmuyo surekli dogum anini dusunuyorum cok korkuyorum(

bizler gibi ilk anne olacaklardan daha tecrübelisin.. korkmana gerek yok ki :)) salı günü benimde sezaryen ile doğumum olacak ben napayım? ödüm patlıyor :)) yarın olacaktı normalde ama 1 gün ertelendi.. off geçer mi yarın? bize cesaret vermen gerekir hiç bişey olmaz merak etme, kesseler acımaz :)) iyi gaz oldu mu bari :))

Güzel anneler bebişlerini sağ salim kucağına alanlara öncelilkle maşallah diyorum hayırlı uğurlu olsun tebrikler yarın doğum yapacak çok var hatırladığım kadarıyla hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz inşallah.. bizimkinin hiç niyeti yok gibi öle sancı falnda hissetmiyom bakalım nolcak sonumuz:))

cnm benım hıc ödun patlamasın hatta o anların keyd-fını cıkar ben kızımda cok pozıtıf gırdım hıc bılmeden ama cok guzel gectı pozıtıflık pozıtıflık getırdı
sımdı 2.ye hıc korkmuyorum Allahın ıznıyle yıne guzel gecıcek ay co az kalmış

Maşallah cnm Yaa darısı bize bakalım :)
İns hersey istediğin gibi saglikla olur canım Dualrimiz seninle olacak :)
Kızım doğdu 30.09.2012 14.50 de 2960 49,5 :) dua edin bize

Maşallah cnm saglikla yavruna kavuşmana çık sevindim Rabbim anali babali büyütsün ins :)

Evet artık 1 Ekim oldu Ekim anneleri 9 aydır beklediğimiz zamanlar geldi bile şimdi bakınca ne çabuk diyoruz ama yaşarken hiç geçmeyecek gibiydi di mı :)
Yarın dogum yapacak arkadaslar felis, masumiyet , eda ve htirlayamadiklarim hepiniz Rabb'ime emanetsiniz ins çok güzel geçer hersey saglikla kavuşursunuz yavrularınıza dualarımız ve kalbimiz sizinle olacak :)

Sevcanyk arkadasımız epidural normal

Oglusum12 : Sezeryan oldu :)

Dilfeza

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212 Sezeryan oldu :)

Nilidil. Normal dogum yaptı

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara Sezeryan oldu :)

Mavibattaniye

Melek01

Nursesila Sezeryan oldu :)

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Nergis67

Destes

Arcak81

Oreiro. Sezeryan :)

Meganejem

Peluscuk

Annecik3838

Ayy NORMALCİLER de patir patir sezeryana dökülüyoruz normal doğuran kaç Ekim annesi olacak merak ediyorum

Son düzenleme:
Forumda bu ben varım yazıp duruyorum
Mercim ne yaptın dogurdun mu ki Bi ses veeeeeer müsait olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…