2012 Ekim Anneleri

şimdi beşiğinde mışıl mışıl uyuyor canım kızım. hamileliğim boyunca hep burayıtakip ettim. çok yazamadım ama her heyecanı ortak yaşadığımız için sizlrle aynı duyguları yaşadım hep. veeeeeeeeeeeee cuma akşam 22.30 da suyumun gelmesiyle başlayan doğumum c tesi sabah 11.35 de kızımın ciyak cıyak ağlaması ile normal olarak gerçekleşti. çok mutluyum rabbim herkesin evladını korusun. sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş

Gorursun sen aksama kadar bugun dogur diye dua edicem,lohusa kadininda duasi kabul oluyormuydu:))attin iki dk da bizi eylul annelerine...

et et etttt bana dua etttt lohusaların duası tutarrrr bana kalsa şimdi dogururum oğluşuma kavusmak için hemende ekım annelerını sattım bu arada ahahhahaha

slmmm kızlarr bendee çarşambaa günü hastaneyee yatıyorum önce suni sancı ile normal dogum denenecek eger olmazsa sezeryaana alınırım diye düşünüyorum geçen haftaaa 2 cm açıklık vardıı inşallah ilerlemiştir açıklıkkk çarşamba listesine benide ekleyinnnn:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Doğuranların gördükçe sabırsızlanıyorum bende ama kızım henüz gelme niyetinde değil.. tüm anneler sağlıcakla büyütsün yavrularını..

Doğuranların gördükçe sabırsızlanıyorum bende ama kızım henüz gelme niyetinde değil.. tüm anneler sağlıcakla büyütsün yavrularını..
normal doğummu olacak canım merak etme zamanı gelince herşey sırasıyla oluyo. sen bile şaşırıyosun. galiba kız bebklerde doğum sancısı kasıktan giriyo belden değil. yani bende ve bi arkadaşım da öyle olmuştu. doğumdan öncki gün adet olacak gibi kasık ağrılarım vardı. akşama suyum geldi hayırlısı sağlıkla gelsin bebeğin

Arkadaşlar düzensiz sancılarım var sanırım. Dün akşam kasılmalarım başladı. Aralıkları düzenliydi ama sancım yoktu. Sancım olmadığı için hastaneye gitmedik. Zaten sonraları da düzensizleşti ve kesildi kasılmalarım. Daha sonra gece 03.45 de uykumdan bel ağrısı ile uyandım. 7 dk. ara ile sancılarım oldu. 1 saat kadar takip ettim. Tam sancı olmaya ve şiddetlenmeye başlamıştı ki yine kesildi. Artık doğurmak istiyorum. Bu yalancı sancılarım beni bıktırdı artık. Yarın dr.a gidince bakalım ne diyecek.. Gerçekten hamileliğin bu son haftaları çok zormuş. Benim bel ağrım zaten çok kötü.. Gittikçe ağırlaşıyorum. Ayrıca uyumak, yatmak kalkmak da zor. Doğsalar da valla rahatlasak artık...

inanmıyorum yaaa sonunda 3 ekım carrsamba gunu benımle bırlikte dogum yapacak ekım annesi bellii oldu...sevdamceeee bende çarsamba dogum yapacagım canımmm ...bakalım salı gününnü nasıl geçireceğizz...hayırlısıyla kavusalım yavrularımıza amin...

cnm hadi hayırlısıı salı gününü benn gezmek tozmakla geçirmeyi planlıyorum ve hiç düşünmiyecegim dogumu yoksaa dakikalar bile geçmek bilmezzseninki sezeryan sanırsamm saat kaçta gireceksin dogumaaaa

Kimsenin dikkatini çekmedi miiiiiiii:18:

canım tahmini doğum tarihlerimiz aynı.. benim oğlandanda hala birşey yok sonuna kadar içerdeyiz sanırım... rahim yoluna falan girmede yok doktor nst ye bile hiç almadı beni daha var diye...

cnm kedersiz arkadaşımızda senin gibiydi düzensiz agrıları vardı ve sonunda suu gelmesiyle birlikte dogum yaptı agrı olması güzel bişey bence miniğinin gelmesinee az kaldıı demekkiii

cnm kedersiz arkadaşımızda senin gibiydi düzensiz agrıları vardı ve sonunda suu gelmesiyle birlikte dogum yaptı agrı olması güzel bişey bence miniğinin gelmesinee az kaldıı demekkiii

Ayyy kız öyle mi dyorsun ??? Ne güzel olur böyle böyle derken doğumu fırtlatıversem... İlk kasılmalarım olduğunda duşa girdim sancım kaçtı yaa.... Ben sıcak suya girdim sancı olsun, rahim açılsın diye. O kaçtı... Sonra geceki sancılar sırasında yalnız neredeyse altıma kaçırıyordum. Oğlum o derece kendini aşağı itti ve kastı karnımı. Bakalım belki bugün yarın benimde suyum falan gelir. Ay ne güzel olur.... Dua edin doğurayım bariiiii

cnm hadi hayırlısıı salı gününü benn gezmek tozmakla geçirmeyi planlıyorum ve hiç düşünmiyecegim dogumu yoksaa dakikalar bile geçmek bilmezzseninki sezeryan sanırsamm saat kaçta gireceksin dogumaaaa

evet canım sez.olacam ..benim doktorum genelde sez.leri sabah 08:00 gibi bitirmiş oluyor,yarın kontrolum var bakalım hangi saat i verecekler..bende aynen salı gunu eve yakın yerlerde gezıp tozmayı dusunuyorum ..hayatımda böyle heyecan yaşamadım ,acaba 2.çocuktada aynı mı oluyor ???

minnoşun gelmek istiyor annesiii haber göndermiş sanaaa hazırlıkları yapın,şenlikler başlasınnn diyooo

selam kızlar nasılsınız biz bugün 9günlük olduk inanın karnınızda uykusu nasılsa dışardada öyle tüm gündüz uyuyo akşam 11de uyanıyo gece boyu uyanığız büyük kızımda mahvoluyo bizle bir ona kıyamıyorum hiç...sarılık olduk azıcık çok şükür değerimiz düştü hemen şimdi göbeğimizin düşmesini bekliyoruz dört gözle banyo yapıcaz inşallah...1ekimde doğumu olan arkadaşlar hayırlı doğumlar dilerim...

bebikim idrar torbama öyle baskı yapıyorki elektrik çarpmış gibi oluyor wc ye zor yetişiyorum.
bu gece 2 den sonra bişey yemiycem ve yarın sabah 10 da hastanede olmamız gerekiyor.
bugun sabah erkenden uyandım 1 litre su içtim sonra kahvaltı yaptım. humana stil tea içmeye dün başlamıştım. inşallah süt sorunu yaşamayız.. bugün ne yicemi şaştım. ne yersem fayda gibi geliyor.
akşam kayısı kompostosu yapıcaz yarın cam kavanoza koyup yanımda götürücem. göğüs ucu kremlerinizi hastaneye götürmeyi unutmayın.
sezaryen olacağım ama buna rağmen annem suya 7 tane İnşirah suresi okumuş onu akşam içerim birazda zemzem içerim yarın bebişimede hurma yalatıp azıcık zemzem verelim diyoruz. bende sarı tülbent aldım yanıma ama kullanmam heralde. kimse al bunu kullan demedide ben buralardan okurken herkes alıyo yanına diye çantama koydum.
inşallah sağlıklı, her azası düzgün bebişlerimizi mutlulukla kucagımıza alırız.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canımm..
maşallah uslu kızına darısı başımıza olsun inş..

Allah anali babali büyütsün ins cnm ne güzel maşallah kuzuna uslu kız demek he yerim onu :))

çok sağolun kızlar allah hepinize göstersin..bu inanılmaz bir duygu emzirmek çok güzel.bakmaya doyamıyorum.

minnoşun gelmek istiyor annesiii haber göndermiş sanaaa hazırlıkları yapın,şenlikler başlasınnn diyooo

Sen de mi öyle diyorsun canım benim Hadi inşallah geliyordur bebeğim.... Ayy dün o kasılmalarımın arasında eşim diyorki " lokum, şeker gelmedi... Salıya kadar bekleseydi bari oğlum" diyor... Ay bir gülmüşüm... Bu arada kasılmalarımın iki tanesi tam içim geçer gibi oldu. Sanki fuardaki oyuncaklardan aşağı iner gibi rahmimde kayma hissettim. O his sadece 2 sefer oldu. Gece gelenlerde ise belim ve kasıklarım ağrıdı. Sonra da altıma kaçıracak gibi oldum. Zor yetiştim hatta suyum geliyor sandım ama değildi muhtemelen...

ya ama çok güzell anlatmışsınn hem gülümsetiyosun hem duyguşandırıyosunnn harika yazmışsın yarın hayırlı haberlerini bekliyoruzzz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…