Gorursun sen aksama kadar bugun dogur diye dua edicem,lohusa kadininda duasi kabul oluyormuydu:))attin iki dk da bizi eylul annelerine...
normal doğummu olacak canım merak etme zamanı gelince herşey sırasıyla oluyo. sen bile şaşırıyosun. galiba kız bebklerde doğum sancısı kasıktan giriyo belden değil. yani bende ve bi arkadaşım da öyle olmuştu. doğumdan öncki gün adet olacak gibi kasık ağrılarım vardı. akşama suyum geldi hayırlısı sağlıkla gelsin bebeğinDoğuranların gördükçe sabırsızlanıyorum bende ama kızım henüz gelme niyetinde değil..tüm anneler sağlıcakla büyütsün yavrularını..
slmmm kızlarr bendee çarşambaa günü hastaneyee yatıyorum önce suni sancı ile normal dogum denenecek eger olmazsa sezeryaana alınırım diye düşünüyorum geçen haftaaa 2 cm açıklık vardıı inşallah ilerlemiştir açıklıkkk çarşamba listesine benide ekleyinnnn:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
inanmıyorum yaaa sonunda 3 ekım carrsamba gunu benımle bırlikte dogum yapacak ekım annesi bellii oldu...sevdamceeee bende çarsamba dogum yapacagım canımmm ...bakalım salı gününnü nasıl geçireceğizz...hayırlısıyla kavusalım yavrularımıza amin...
Arkadaşlar düzensiz sancılarım var sanırım. Dün akşam kasılmalarım başladı. Aralıkları düzenliydi ama sancım yoktu. Sancım olmadığı için hastaneye gitmedik. Zaten sonraları da düzensizleşti ve kesildi kasılmalarım. Daha sonra gece 03.45 de uykumdan bel ağrısı ile uyandım. 7 dk. ara ile sancılarım oldu. 1 saat kadar takip ettim. Tam sancı olmaya ve şiddetlenmeye başlamıştı ki yine kesildi. Artık doğurmak istiyorum. Bu yalancı sancılarım beni bıktırdı artık. Yarın dr.a gidince bakalım ne diyecek.. Gerçekten hamileliğin bu son haftaları çok zormuş. Benim bel ağrım zaten çok kötü.. Gittikçe ağırlaşıyorum. Ayrıca uyumak, yatmak kalkmak da zor. Doğsalar da valla rahatlasak artık...
Doğuranların gördükçe sabırsızlanıyorum bende ama kızım henüz gelme niyetinde değil..tüm anneler sağlıcakla büyütsün yavrularını..
Arkadaşlar düzensiz sancılarım var sanırım. Dün akşam kasılmalarım başladı. Aralıkları düzenliydi ama sancım yoktu. Sancım olmadığı için hastaneye gitmedik. Zaten sonraları da düzensizleşti ve kesildi kasılmalarım. Daha sonra gece 03.45 de uykumdan bel ağrısı ile uyandım. 7 dk. ara ile sancılarım oldu. 1 saat kadar takip ettim. Tam sancı olmaya ve şiddetlenmeye başlamıştı ki yine kesildi. Artık doğurmak istiyorum. Bu yalancı sancılarım beni bıktırdı artık. Yarın dr.a gidince bakalım ne diyecek.. Gerçekten hamileliğin bu son haftaları çok zormuş. Benim bel ağrım zaten çok kötü.. Gittikçe ağırlaşıyorum. Ayrıca uyumak, yatmak kalkmak da zor. Doğsalar da valla rahatlasak artık...
cnm kedersiz arkadaşımızda senin gibiydi düzensiz agrıları vardı ve sonunda suu gelmesiyle birlikte dogum yaptı agrı olması güzel bişey bence miniğinin gelmesinee az kaldıı demekkiii
cnm hadi hayırlısıı salı gününü benn gezmek tozmakla geçirmeyi planlıyorum ve hiç düşünmiyecegim dogumu yoksaa dakikalar bile geçmek bilmezzseninki sezeryan sanırsamm saat kaçta gireceksin dogumaaaa
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canımm..
maşallah uslu kızınadarısı başımıza olsun inş..
Allah anali babali büyütsün ins cnm ne güzel maşallah kuzuna uslu kız demek he yerim onu :))
minnoşun gelmek istiyor annesiii haber göndermiş sanaaahazırlıkları yapın,şenlikler başlasınnn diyooo
Hala inanamiyorum aylari haftalari gunleri saya saya saatlere kaldik simdide :18: bu ne buyuk heyecanmis bugune kadar yasadigim heyecanlarinda ustunde bir duygu. Ne girdigim sinavlara benziyor ne de evlendigim gunku heyecana yok yok bu bambaska...
9 aylik maraton sona eriyor bu sure zarfinda neler neler yasadik 3 kere acile gittim kordosenteze girdim ne korkular yasadim. İlk titresimlerini hissettim sonra tepmeler en sonunda da yer degistirmeler
O beni merak etti bende onu
O bir pirinc tanesiyken basladi bagimiz askimiz duydugum en canli en guzel sesti kalp atisi yarin da Allah nasip ederse o aglarken bizde ona gulumseyecez
Hos Geldin Melegim Seni Ne Cok Bekledik Ne uzak Yollardan Geldin Cennet Kokunu Alacagim An Dunyanin En Mutlu İnsani Ben Olucam.... ANNEN